(3829) A COVID-19 nem tűnt el

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

A megszorítások feloldásával szabad utat kap a COVID-19. Angliában az elmúlt hét folyamán 1984 ember vesztette életét a koronavírus miatt. Ennyi halott egy hét alatt nem volt 2021 januárja óta, ami a pandémia csúcsa volt, az oltások előtti időkben. Szerdán pedig egyetlen egy nap alatt 651 fertőzött halt meg. Ennyi halott utoljára 2021. február 17.-én volt. Az 1984 halott az egy hét korábbi adathoz képest 50,4 százalékos emelkedést jelent. Vagyis a járvány újra itt vágtat Európában.

A COVID halottak számának emelkedése elkerülhetetlen következménye a megszorítások lazításának. Azon a napon, amikor Angliában 651 halott volt, Németországban 307, Oroszországban 267, Olaszországban 155, Franciaországban pedig 152 fertőzött halt meg. Viszont megszűnt a maszk viselés és a távolság tartás.

Nálunk a csúcs február 23.-án volt 132 halttal. A múlt héten napi átlagosan 25 halottal úgy tűnik elértük a minimumot. Innen megint felfelé fog nőni a halottak száma. Ugyanakkor sehol se látni arcmaszkot. Az emberek úgy viselkednek, mintha a pandémia a hátunk mögött lenne.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

138 gondolat erről: „(3829) A COVID-19 nem tűnt el

  1. A védekezés elfáradásán túl valószinüleg mindenki kicsit bátrabb lett. Aki egy teljes oltási soron van túl, az azért. Aki szkeptikus vírussal, oltással szemben, az főleg múlni látja a veszélyt, miközben kényszer sincs a védekezésre.
    A buszon meg a tecsóban a vírus láthatatlan, és most a propagandában is, az is mással foglalkozik. A szennyvízmintákat meg már kevesen is értik.

  2. Szvsz mindenkinek tele van az összes hócipője a vírusparával, és pl. ami engem illet, engem a halottak száma sem hat meg. Ez a szar átment már mindenkin (velem együtt), akivel csak beszéltem, vagy hallottam beszélni a médiában, függetlenül attól, hogy be volt-e oltva, és hányszor. Voltak páran, akik az oltással együtt is két hétig az ágyat nyomták. Mások meg oltás nélkül is túl voltak rajta pár nap alatt.
    Szóval kb. az marad, hogy tudomásul vesszük, hogy ez a szar itt van, páran meghalnak tőle, a többi meg szép lassan immunissá válik. Nem ezektők a fos oltásoktól, amik csak a gyártónak adnak jogi immunitást, hanem azok ellenére. Az emberiség túlélte a pestist is, meg a fekete himlőt is, nem egy kis náthába fog belepusztulni.

  3. Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez a halottszám töredéke a korábbi nagy hullámokénál, és valamivel kevesebb a megelőző delta hulláménál is annak ellenére, hogy régebben igen komoly zárlatok voltak.
    A briteknél most már a napi halálozás alig van 200 fő fölött, az előző delta csúcsán ez 288, a tavaly év eleji érték meg 1300 fő volt.
    Ráadásul úgy tűnik, hogy túl vagyunk ennek is a csúcsán, már meredeken esik a napi fertőzésszám, és a halálozások száma is megindult lefelé.
    Úgy néz ki, hogy mind a lakosság, mind a hatóságok belefáradtak a vírus elleni harcba, tudomásul veszik, hogy lesznek áldozatok, de ez a társadalom működését nem fogja megbénítani.
    Sőt, még azt is hozzáteszem az oltásszkeptikusoknak címezve, hogy úgy látszik, a „háttérhatalom” is belefáradt az oltások sulykolásába, ma már alig hallani erről a médiában.
    Lehet, hogy mégsem akarnak minket kivégezni a vakcinákkal? 🙂
    Persze tisztában vagyok vele, hogy mivel a vírus igen nagy példányszámban forgalomban van a világban, bármikor fennáll egy újabb variáns kialakulása, ami elvileg súlyosabb tünetekkel is járhat, de a gyakorlat azt mutatja, hogy működik az az elv, hogy a vírus a magasabb fertőződés, de enyhébb tünetek felé sodródik minden lépéssel.
    Viszont akinek már nagyon gyenge az immunrendszere, az már a gyengébb vírus hatására is meghalhat, ahogy ez az influenzánál is van.
    Igaz, a covid halálozási aránya még mindig jóval az influenzáé fölött van, de már jóval alacsonyabb, mint az első változatoké volt.
    Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy nincs a láthatáron újabb veszélyes variáns, de az ördög nem alszik, szorgalmasan nézem a statisztikákat a nagyvilágban…

  4. Hál istennek beleuntak már az emberek ebbe az egész vírushisztériába. Putyin elüldözte a covid-t is…Ebből is látszik mennyire csak egy emberkísérlet volt ez az egész, hogy meg lehet e tenni velük…Hát meg lehetett, a sok idiótának köszönhetően aki tapsikolt a lezárásokhoz meg mindenféle korlátozáshoz és csak ebben meg a vakcinákban látta a kiutat…Milyen hatásosak voltak..Ja, mégsem.
    Itt marad velünk, mint az influenza, nyilván páran bele fognak még halni, de még többen az mrns oltások következtében legyengített immunrendszerük miatt fognak távozni (egyéb betegségek miatt). Egyébként aki továbbra is oltatja magát, engem nem érdekel, csak engem hagyjon békén, mert én továbbra sem leszek hajlandó. Viszont aki továbbra is a gyerekek oltása mellett van…annak remélem az élet egyszer visszaadja, többszörösen, kegyetlenül.

  5. 3. hubab

    Viccelődhetsz itt a vakcinák sulykolásával…De szerinted az teljesen rendbe lett volna egy nyugati liberális demokráciában, hogy ha nem oltatod be magad (egy olyan oltóanyaggal aminek csak veszélyhelyzeti engedélye van, nem ismertek a közép-hosszútávú mellékhatásai, semmiféle felelősséget nem vállal a gyártó, továbbá az EU parlamenti képviselői sem láthatják a vakcina szerződések szövegének 2/3-t, ja és mindezek tetejében nem is működik úgy, ahogy azt 2021 elején a pofánkba hazudták világszerte), akkor komoly pénzbüntetést kapsz?

  6. Tibor bá, ez a közönyös viselkedés azért lehet, mert az emberek struccok.
    Amit nem látnak, ami nem öl azonnal az nem lehet olyan veszélyes.
    Ha feltalálnák azt a szemüveget ami láthatóvá tenné a káros vírusokat, baktériumokat és ami folyamatos kockázatelemzést végezne genetikai sajátosságaink figyelembevételével, akkor radikálisan megváltozna az emberek hozzáállása.
    Struccok vagyunk nem vitás.

  7. 6. A struccok nélkül már évek óta úgy élnél, mint egy láncra vert kutya.

  8. 5 graw
    Nem a lényeget fogod meg a hozzászólásomból.
    Inkább örvendeznél, hogy megszűnt az az erős nyomás a kormányok részéről, ami ellen úgy tiltakozol, ami egyúttal arra is utal, hogy a tényleges veszélyhelyzet is csökkent az adatok alapján.
    Feltehetően ez is hozzájárult a korlátozások lazításához, és az oltások erőltetésének elhagyásához.
    Ki lehetett volna az a próféta, aki az akkori vészhelyzetben meg tudta volna jósolni, hogy milyen irányban és sebességgel fognak változni a dolgok?
    Én nagyon jól emlékszem a 2021 tavaszi időszakra, mikor kisvárosunkból jó ismerőseim közül jó pár meghalt a vírustól viharos gyorsasággal, holott előtte igen aktív életet éltek közismert személyiségek voltak.
    Most nem is hallok róla, hogy a környezetemben valaki súlyosan megbetegedett volna…
    Most már könnyű elbagatellizálni az akkori helyzetet.
    Ha most is olyan magas lenne a halálozási ráta, és olyan kevés tapasztalattal rendelkeznénk a betegségről, mint az elején, akkor nem lenne lazítás.
    Én arra következtetek, hogy a kormányok az országok gazdasági szempontjai alapján döntenek, és változtatnak, nem pedig a vakcinagyártók, és a háttérhatalom befolyása hatására.
    Minden ország abban érdekelt, hogy gazdaságát versenyképes állapotban tartsa, ne csússzon le a konkurensekhez képest , és egymást is rákényszerítik, hogy egyensúlyozzanak a betegség okozta gazdasági károk, és a korlátozások okozta gazdasági károk között.
    Most ez a lazítások irányába mozdult el…

  9. Üdv. mindenkinek! Azt hiszem maga Tibor Bá adta meg az oltások hatásosságának a szintjét, na nem nulla, erősen negatív… Szerintem a struccok a másik térfélen vannak, ja és igazítsátok meg a maszkot, mert felcsúszott a szemetekre.Akinek nem maszkja, ne vegye orrára!

  10. 8. Te sem a lényeget fogod meg az én kérdésemből, olyannyira, hogy nem is válaszoltál rá. Tehát még egyszer: Egy nyugati liberális(nak mondott) demokráciában az teljesen rendbe lett volna szerinted, hogy pénzbüntetéssel „jutalmazzanak” valakit aki az említett („kondíciókkal” rendelkező) vakcinákkal nem hajlandó beoltatni magát? (Ugye ez volt az eredeti terv Ausztriában, Olaszországban pedig nem dolgozhatott az aki nincs beoltva.)

    Mert szerintem nem. Nagyon nem. De kíváncsi vagyok a te véleményedre is ezzel kapcsolatban.

    Mellesleg, ha ezek a vakcinák annyira kiválóak lettek volna és úgy működtek volna, mint (egy normális védőoltás) ahogy azt behazudták 2021 elején, akkor nem kellett volna erőltetni…

  11. Hiába fiúk, itt sem működik a logika, hiába papoltok bármelyik oldalon…
    Én konkrétan megtapasztaltam a családban. Menyem egy hónapja szült, és már jó előre megmondta, hogy addig nem mehetünk a gyerek közelébe se, amíg nincs meg három oltásunk (nekem egy sincs). Nejem a második után már kapcsolt, hogy milyen politikai-gazdasági háttér nyomja ezt a bulit, leállt.így ő is ugyanúgy nemkivánatos.
    A vicc az, hogy vígan járnak plázázni, bevásárolni maszk nélkül, tologatják a tömegben a babakocsiban a gyereket, de csak mi vagyunk a veszélyforrás!? Logika itt nem segít, se diploma meg a globál média se – csak a józan ész. Így szép az élet!

    A hülyeség meg nem tűnik el soha, csak időnként átalakul…

  12. 2022. április 1-jén újabb 11 000 Pfizer-dokumentumból álló tétel jelent meg a koronavírus-oltással kapcsolatban.

    Ami a dokumentumokból kiderül

    A The Epoch Times szerint a dokumentumokból egyebek mellett kiderül, hogy a Pfizer és az FDA már tudta, hogy a koronavírus elleni vakcinák immunszuppressziót okoznak.
    „A klinikai és laboratóriumi értékelés a limfociták számának átmeneti csökkenését mutatta ki, és minden korcsoportban megfigyelték az 1. adag után, ami körülbelül egy héten belül megszűnt…”
    Más szavakkal, a Pfizer tudta, hogy az oltást követő első héten minden korosztályban átmeneti immunszuppressziót vagy az immunrendszer átmeneti gyengülését tapasztalták az első adag beadása után.
    Amint azt Iversen megjegyezte, ez torzíthatta a fertőzési arányt, mivel az embereket csak 14 nappal az első oltásuk után tekintették részlegesen beoltottnak, hivatalosan pedig két héttel a második adag után teljesen beoltottaknak.

    A teljesen beoltott egyének nagyobb valószínűséggel halnak meg COVID-ban
    Az a tény, hogy a Pfizer és az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága tudta, hogy a vakcina immunszuppressziót okoz, most, hogy az Egyesült Királyság kormányától és számos országtól, köztük Görögországtól származó adatok azt mutatják, hogy a be nem oltottakhoz képest azok, akik két adagot kaptak:

    * Akár háromszor nagyobb valószínűséggel diagnosztizálják a COVID-19-et

    * Dupla az esély a COVID-19 kezelésre kényszerülnek

    * Háromszor nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-19-től

    A Pfizer tájékoztatója egyértelműen leszögezi:
    „Bár a mai napig nem figyelték meg, még nem zárható ki, hogy a vizsgált vakcina súlyosabbá tehet egy későbbi COVID-19 betegséget!”

    Ezen túlmenően, amint azt a Daily Expose is megjegyzi:
    „a 3. fázisú klinikai vizsgálatok célja a gyakori vagy súlyos mellékhatások kimutatása, mielőtt a vakcinát, beleértve az ADE-t is, jóváhagyják.
    De itt van a probléma, (mert) a COVID-19 vakcinák egyike sem fejezte be a 3. fázisú kísérleteket.”

    A Pfizer 3-ik fázisának tesztje a tervek szerint 2024. február 8-án fejeződik be!

    A második leleplezés az volt, hogy a védőoltások mellékhatásai a fiatalabb, 18 és 55 év közötti embereknél kifejezettebbek voltak, mint az 55 év felettieknél.

    A Pfizer dokumentumai a szívizomgyulladás magas arányát mutatják …

    /https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/pfizer-kai-fda-gnorizan-oti-ta-emvolia-gia-ton-koronoio-prokaloun-anosokatastoli-ti-apokalyptoun-ta-eggrafa/

  13. Kisütött a Nap, ilyenkor csökken a vírusfertőzések száma Európában. Az oltások arra elegendőek voltak, hogy ne omoljon be teljesen a gazdaság. Erre tett rá az orosz háború. Szerintem hamarosan – legkésőbb ősszel – jön egy brutális gazdasági összeonlás.

  14. 10 graw
    Nekem az egésszel kapcsolatban az a véleményem, hogy minden váratlan új tényező felmerülésekor, amiről még nincsenek tapasztalatok, arról a szakemberek elméleti megfontolásai alapján születnek döntések, amelyek a legkisebb veszteséget célozzák.
    Ezekről a későbbiek során kiderül, mennyire hatékonyak, de csak a tapasztaltak kiértékelése révén.
    És aki azt állítja, hogy ő előre tudta, hogy mi lesz a nyerő stratégia, az hazudik, mert a tapasztalatok hiányában neki is csak tippjei lehettek, az események viszont nem várnak türelmesen arra, hogy mire jutsz a döntésekkel, azok bekövetkeznek.
    Márpedig egy helyzetben valahogy dönteni kell, még annak a kockázatával is, hogy azt esetleg utólag korrigálni kell.
    Ha már a kötelező oltásokról van szó, akkor örülj neki, hogy a betegség új tendenciái miatt a kormányok úgy döntöttek, hogy elállnak ettől, mert a helyzet már nem indokolja.
    Sajnos az, hogy a vakcinák hány ember életét mentették meg, és mennyi esetében okoztak halált, vagy súlyos mellékhatást, az már tényleg a hit kérdése.
    Azt én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy vannak emberek, akiknél a vakcina is tud súlyos problémákat okozni, hiszen ez a régi vakcináknál is előfordult, amelyek pozitív összhatását senki nem kérdőjelezi meg. Csak az arány a lényeg.
    Azt persze nehéz megindokolni egy áldozatnál, hogy az ő halála, vagy betegsége bőven ellensúlyozódik a megmentett emberek számában…

  15. 14. hubab
    Te feltételezel egy alapvető jóindulatot és szakmaiságot a döntéshozók részéről, ami, gyakori példák szerint, általában nyomokban sincs meg. A felső vezetésben mindenhol sokkal nagyobb a pszichopaták aránya, mint a népességben, meg a szociopatáké is. Valahogy furcsa módon mindenhol nagyjából egyszerre történtek nagyjából ugyanolyan intézkedések az egész világon. Amelyik ország vezetője pedig nem kért az oltásokból, az váratlanul elhalálozott, lásd Haiti.
    Már eleve a vírus kikerülése is felettébb gyanús, persze a mainstream médiában váltig tagadták és konteózták a feltételezést, hogy laborból szabadult volna el, véletlenül, vagy nem is annyira véletlenül, de aztán mégiscsak napvilágra kerültek dokumentumok erről is. Még a Portfolio.hu is lehozta, pedig az még eléggé mainstreamnek tekinthető, habár sokkal függetlenebb, mint az index-hvg-telex-444-féle társaság.

  16. 15 a vírus Kínában szabadult el – vagy ez is vita tárgya? Ha Kínában, akkor nyilván sosem fogjuk megtudni, hogy hogyan. Gondolom a gonosz USA csinálta, a szajha média pedig elhallgatja – kérdés, az igazmondó kínai média miért hallgatja el.

  17. 16. Radován
    Az nem vita tárgya, hogy Kínában szabadult el, csak az, hogy hogyan. És jó sejted, a gonosz USA keze van a dologban. Konkrétan (többek közt) Antony Fauchi-é (remélem jól írtam a nevét). Ugyanis Wuchan-ban működik egy víruslabor, ahol éppen koronavírusok mutálódásával („gain of function”, vagyis új funkciók, mint pl. emberre terjedés képessége) kísérleteztek, amit Fauchi (is) szponzorált. aztán valahogy átkerültek kísérletek a víruslaborból kisebb biztonsági fokozatú biotech laborba, ahonnan simán elszabadulhatott a kórokozó. Most nincs kedvem a cikket előbányászni, ami konkrétan leírja a történetet, meg Fauchi kiszivárgott levelezését.
    Nyilvánosságra kerület egy videó is, ahol Fauchi, Gates, meg még pár nagykutya beszélgettek az új mRNS vakcina technológiáról, meg, hogy annak elterjesztéséhez minimum 10 év kellene, hacsak nem jönne egy jó kis járvány, amivel vészhelyzeti engedélyt lehetne adni nekik.
    Bill Gates valami isteni sugallatra még 2019 szeptemberében befektetett pár milliárdot a Pfizer cégbe, és milyen szerencséje lett, éppen az a cég nyerte meg a vakcina-versenyt és emelkedett többszörösére az értéke!

  18. 17 Tehát a gonosz USA hiába is próbálta, nem tudta eltitkolni az igazságot, a szajha média felderítette, és megírta. Vagy?

  19. 18
    Vagy. De ilyen hozzáállással nem fogok a kedvedért egy óráig turkálni az archívumomban. Te eldöntötted, hogy minden úgy van, ahogy a hvg eléd tárja, háttérhatalom nincs, a gazdasági szereplők távolmaradnak a politikától, a politikusok pedig a legjobb tudásuk szerint igazgatják a világot. (Kivéve Putyint, mert ő gonosz és őrült. Meg korábban Trump-ot, mert ő is gonosz és őrült volt, és még hülye és bunkó is.)
    Aki 2022-ben még mindezt elhiszi, azzal nem érdemes vitatkozni, mert reménytelenek.

  20. 14. hubab
    „a szakemberek elméleti megfontolásai alapján születnek döntések, amelyek a legkisebb veszteséget célozzák.”

    A tudomány elárulásának ára van…
    A népirtásnak és a népirtoknak az akasztófákon és a pokolban van a a helyük …
    Az igazság az, hogy két év alatt annyi pénzt nehéz megszerezni…
    Az igazság az, hogy minden pszichopata büntetlen marad, milliókat vettek fel a gyógyszergyártó cégektől…
    És ha ezek a nyilvánosak, a rejtett összegek, milyenek lehetnek???

    Minél előbb egy helyet kivánunk oda neki és a többi mentelmi joggal rendelkezőknek, a 7.-ik generációjukig.
    Vaszilakopoulosz szerződései a gyógyszergyártó cégekkel:
    „https://attikanea.info/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%88/”
    Vaszilakopoulosz 759.259.00 € kenőpénzt kapott a miniszterelnöktöl és a gyógyszergyártó cégektől.

  21. 15. Joskapista
    „A felső vezetésben mindenhol sokkal nagyobb a pszichopaták aránya, mint a népességben, meg a szociopatáké is.”

    * Hihetetlen kijelentést tett a Fehér Ház egészségügyi tanácsadója, Anthony Fauci:
    „A bezárásokat arra használtuk fel, hogy az állampolgárokat oltásra kényszerítsük”!
    Tönkretették a gazdaságokat, hogy gazdaggá tegyék a „Big Pharma”-t, és most ezt beismerik.

    /https://rumble.com/v114bjj–lockdown-.html/

    * Bill Gates nemrég bejelentette, hogy egy 3000 fős tudóscsoportot készít fel a következő világjárvány kezelésére, miközben a Világgazdasági Fórum elnöke, Klaus Swab is egy „kiberpandémiáról” beszélt.

    * Klaus Swab, a Világgazdasági Fórum elnöke: „Egy új világjárvány miatt a Covid-19 ” egy apró kellemetlenségnek” fog tűnni „számunkra” (videó)

    Az elmúlt két évben az emberiség szembesült a koronavírus-járvánnyal, amelynek következtében emberi szabadságjogok sérülnek, és olyan tekintélyelvű intézkedéseket hajtottak végre, amelyeket néhány évvel ezelőtt még senki sem tudott elképzelni.

    * 2022/2023 végén digitális fizetőeszköz lesz.

    Az EU digitális igazolványt fog kényszeriteni minden uniós polgárra.
    A közeljövőben az összes ATM-et felváltják a QR-kódos ATM-ekkel.
    Ha ezeket a QR-kódos automatákat integrálják, a továbbiakban nem lehet készpénzt felvenni bankokból és/vagy máshonnan.

    Az alábbi nyilatkozaot olvasva rájössz, hogy… a hazugságoknak vége.

    EGYSÉGES VALUTA!

    KÖTELEZŐ OLTÁS!

    A BANKOK ÉS ATM-EK NEM ADNAK FIZETÉST ÉS NYUGDÍJAT, HA NEM VAGYUNK BEOLTATVA.

    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022.

  22. 21
    Beteges fantázia termékei…
    Miközben az egész világon csökken az oltások és korlátozások szorgalmazása a betegség enyhülésének következtében, másrészt azért, mert már pontosan látják, hogy milyen súlyos gazdasági hatásai vannak s túlreagálásnak.
    Az elméleteid szerint inkább fokozódni kellene az oltás „hisztériának”…
    De úgyis mindenbe azt látsz bele, ami igazolja rémálmaidat.

  23. 22. hubab
    És akkor még mi vagyunk a „struccok”…
    Nincs vége a vírushisztériának, ebből a szempontból jól mondta Tibor bá, hogy „A Covid-19 nem tűnt el”. Csak most éppen az „ereszd meg” fázisba lépett ez a két éve tartó „húzd meg – ereszd meg” játék. Mindeközben egy olyan hatalmat készülnek adni a WHO kezébe, hogy kormányok fölött dönthessenek járványügyi intézkedésekről, mint pl. a kötelező oltásokról.
    https://youtu.be/wxyevmVJU9k?t=2174

  24. L.S. nyomában :
    Húsz éve már ,több is talán ,h. egy német orvos (Stefan Lanka) 100 000 márkát
    ajánlott annak ,aki egy izolált vírust bemutat neki .
    A német márkából euró lett,de semmi .
    Most meg egy újabb” lázadó ” ajánlott 1 millió dollárt a vírus szakértőknek,
    ha válaszolnak a kérdéseire .
    Nincs jelentkező.Többet keresnek,v. féltik az életüket ?
    https://www.unz.com/audio/kbarrett_steve-kirsch-on-why-vax-advocates-refuse-to-debate/

  25. Infos

    Köszönöm ,hogy megszólítottál , de ezt miért nekem címezted ?
    Kíváncsi lennék(ha lehetne ilyen közvélemény kutatást csinálni)
    hogy 100 emberből hányan olvastak 1 szónál többet arról ,h. mi is az a PCR ?
    Ugyanez igaz az egészségügyben (?) dolgozókra is .
    Mi az a pisziár? Eszik,v. isszák ?
    Mit mondott a nobel díjas feltalálója K. Mullis,amikor a hív vírus tesztelésére kezdték használni? Semmilyen vírus tesztelésére nem alkalmas .
    Na persze ,ha valaki azt mondja ,h. a PCR az Paul Craig Roberts ,akkor megadom magam . 🙂
    A covid hívők ekkor is rosszul járnak ,mert PCR összeesküvést tudó(hívő).
    Nincs összeesküvés elmélet,a gyakorlók találták ki ,h. elmélet, Kennedy kivégzése után.
    Stb.

  26. 27. Buda: Úgy néz ki, neked is vannak hiányosságaid.

    „Mit mondott a nobel díjas feltalálója K. Mullis,amikor a hív vírus tesztelésére kezdték használni? Semmilyen vírus tesztelésére nem alkalmas .”

    Mullis ilyet soha nem mondott, nem is mondhatta, mert eredetileg nem is vírusokra találta ki…

    Egy bizonyos”VirusGuy” mondta.

    https://fullfact.org/online/pcr-test-mullis/

  27. Gyenge vagyok én ahhoz h. a háttér hatalommal,v. annak vakon hívővel birkózzak.
    Még egyszer :nincs nálam a bölcsek köve.

    Mullis ilyet soha nem mondott, nem is mondhatta, mert eredetileg nem is vírusokra találta ki…

    „eredetileg nem is vírusokra találta ki…”
    Maradjunk ennél,és nem is alkalmas rá .
    Nem tudom belinkelni,mert óvó,őrző,demokratikus,szuverén (faxom)
    kezek,már rég eltüntették .

    Elnézést kívánok !
    Azt hittem Te egy másik oldalon állsz.

  28. Kedves Buda! Egy dolog számít, az igazság, mint azt magad is mondtad. Ėn nem oldalazok, az a lényeg, mi az igaz. Az egész kovid hisztériát 6 hét alatt le lehetett volna tudni, halálozás nélkül. Minden hozzáférhető, nincs szükség oltásra, tesztelésre… Az elején elmondtam, valóban okos és nem érdekelt , csak tudós emberkék találták ki a megelőzés és a kezelés – általam is használt – mondhatom, hogy biztos módját.

  29. Kedves Infos !
    Úgy tűnik ,egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett…
    Bár csak ennyi baj lenne,és ilyen hamar sikerülne tisztázni…

    Alkalom adtán folytatjuk .

  30. Miről van szó itt két éve már? Amatőrök akarjuk egymás meggyőzni??

    VÉGRE egy valódi szakmai és oknyomozó vita megfelelő szinten!
    Meghívott vendégek: Dr Rusvai Miklós, Dr Kovács Mónika, Fejes Ádám – a józan paraszt:

    @https://www.youtube.com/watch?v=0bCh0TwMqdQ

    Ebből aki nem jön rá mi folyik, az már nem is fog…

  31. … a politikai és vállalati vezetők rejtett szövetsége kihasználja a járványt azzal a céllal, hogy összeomlassza a nemzetgazdaságokat és bevezesse a globális digitális valutát, valamint az Új Világrendet.
    Hogyan lehetséges, hogy a világ több mint 190 kormánya a COVID-19 világjárványt szinte teljesen azonos módon kezelte és a zárlatok, maszkkötelezettségek és oltási kártyák mára mindenhol mindennapossá váltak?

    Hogyan lehetséges, hogy minden országban még a propaganda-szólamok is azonosak? (lásd: „Vagy beoltatja magát vagy meghal”

    A válasz talán a Young Global Leaders iskolában rejlik, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetője alapított és vezetett, és amelyen a mai prominens politikai és üzleti vezetők közül sokan átmentek a csúcsra vezető úton.

    Ernst Wolff német közgazdász, újságíró és író a német Corona Bizottság podcast videójában elárult néhány olyan tényt Schwab „Young Global Leaders” iskolájáról, amelyek fontosak a világjárvány idején zajló világesemények megértéséhez.

    Schwab 1992-ben párhuzamosan létrehozta a Global Leaders for Tomorrow iskolát, amelyet 2004-ben Young Global Leaders néven újraalapítottak.

    Az iskola legelső, 1992-es osztályának tagjai között már sokan voltak, akik később olyan fontos liberális politikai személyiségek lettek, mint Angela Merkel, Nicolas Sarkozy és Tony Blair. Jelenleg mintegy 1300-an végeztek ebben az iskolában, és az öregdiákok listáján számos olyan név szerepel, akik később saját nemzetük egészségügyi intézményeinek vezetői lettek.

    Wolff úgy véli, hogy a WEF és a Global Leaders iskola mögött álló emberek azok, akik valóban meghatározzák, hogy kik lesznek politikai vezetők, bár hangsúlyozza, hogy nem hiszi, hogy Schwab maga hozza meg ezeket a döntéseket, hanem csupán közvetítő. Kiemeli továbbá, hogy az iskola öregdiákjai között nemcsak amerikaiak és európaiak vannak, hanem ázsiai, afrikai és dél-amerikai emberek is, ami azt jelzi, hogy az iskola valóban világméretű.

    Schwab és a WEF 2012-ben még egy intézményt alapított, a „Global Shapers Community”-t, amely az általuk vezetői potenciállal rendelkezőnek ítélt, 30 év alattiakat tömöríti a világ minden tájáról.

    A programon eddig mintegy 10 000 résztvevő ment keresztül, és rendszeresen 400 városban tartanak találkozókat. Wolff úgy véli, hogy ez egy újabb próbatétel, ahol a jövő politikai vezetőit választják ki, vizsgálják és készítik fel, mielőtt a világ politikai apparátusában elhelyezkednének.

    Schwab „Igen-emberei” akcióban

    Tekintettel arra, hogy az iskola végzősei, akik ma már nemzeti vezetők, egyre növekvő elégedetlenséget váltanak ki a gyakorlatba ültetett covid elleni intézkedésekkel kapcsolatban, Wolff úgy véli, lehetséges, hogy ezeket az embereket azért választották ki, mert hajlandóak azt tenni, amit mondanak nekik, és azért állítják be őket kudarcra, hogy az ezt követő visszahatást kihasználhassák egy új globális kormányforma létrehozásának igazolására.

  32. 34 – L.S.
    Ez mind szép és jó, de ettől én még megdöglök, ha megkapom a COVID-19-et.

  33. A covid valóban nem tűnt el, csak a statisztikai trükköknek köszönhetően átalakul valami mássá…

    Kezd lebukni a globális hazugságipar! 🙂

    „A brit kormány jelentése elismeri, hogy Angliában 19,2 millió ember egyetlen adag Covid-19 vakcinát sem kapott és hónapok óta megtévesztik a brit közvéleményt!”
    @https://www.napitema.com/2022/04/a-brit-kormany-jelentese-elismeri-hogy.html?m=1

    Ausztrália is érdekesen alakul:
    @https://angelikamihalik.substack.com/p/ausztralia-es-niger-covid19-halalozas?token=eyJ1c2VyX2lkIjo1NTA1MTk3MywiXyI6InVpZ2ZZIiwiaWF0IjoxNjUxMDAwOTEwLCJleHAiOjE2NTEwMDQ1MTAsImlzcyI6InB1Yi03NjkzNjIiLCJzdWIiOiJwb3N0LXJlYWN0aW9uIn0.xqkrBlv0jKXqSX1e7Cy0v9_NGBaGUoGfK3Xsia8pF8A&utm_source=substack&utm_medium=email&s=r#play

    Nemfogunk idén sem unatkozni!

  34. “A COVID előtti időkben az volt a szép a tudományban, hogy a legvadabb ötleteket is meg lehetett vitatni. Feltéve ha azok teljesítették az objektív tudományos metodikával szemben támasztott követelményeket. Ma, ha a számok ellentmondanak a szubjektív narratívának, betiltjuk azt, aki a szubjektív narratívának ellentmondó számokat objektíven kiértékeli. Amúgy a SARS-CoV-2 mi miatt is okoz kardiovaszkuláris szövődményeket? Ja, hogy a vírust a szíven lévő specifikus receptorokhoz irányító tüskefehérje miatt?! Mit is kezdenek el termeltetni a „modern / nemrégiszar” (idézet a klasszikusoktól) típusú genetikai oltások? Ja, hogy tüskefehérjét?! Értem. És még vmi. Én őszintén örültem a genetikai alapú oltások kifejlesztésének. De az esetleges mellékhatások objektív kiértékelésére vonatkozó törekvések elnyomása messzemenőkig ellenkezik az orvostudomány alapelveivel. És olyan bűn, amihez foghatót legutóljára 1933. májusában láttunk a berlini Opernplatzon. Köszönöm!”

    https://www.nature.com/articles/s41598-022-10928-z

    Van még kérdés?

  35. 38: Van még kérdés.
    Az idézőjeles részt kitől idézed?
    Ha ott a cikk a nature-ön, akkor mi a rinya, hogy nem lehet az oltás miatti esetleges szövődményeket tudományosan kiértékelni?

    Ha jól látom valami olyasmi a vélt összefüggés, hogy az oltási kampány időszakában (2021 jan-máj) 25%-kal több volt a (nem feltétlen halálos) szívroham izraelben a 16-39 éves populációban. Pontosan: 2020-as 152-ről 191-re nőtt ez a szám 2021-re. Azaz 39 szívrohammal volt több a 16-39 korosztályban, miközben beadtak 2,382,864 első és 2,176,172 második dózist ebben a korosztályban.
    De érdekes módon a 40+-os korosztályban (ahol egyébként magasabb volt az átoltottság aránya mint a 16-40-ben, és egyébként hajlamosabbak az infarktusra is) csupán 4,5%-kal volt magasabb a szívrohamok száma, mint az előző évben.

    Bennem erős kétségeket ébresztenek ezek az adatok, hogy az oltások okozták volna ezt a változást, elég komoly szórás van a számokban korábban is, de hát majd a tudósok kielemzik, megvitatják, megnézik más országokban történtek-e hasonló folyamatok az oltások időszakában.

  36. 39. Dr. Letoha Tamás kutatóorvos-tól van az idézet.

    Mi a rinya? Az, hogy a nagy oltakozás közepette (kb. az orosz-ukrán háború kezdetéig, ami rendkívül érdekes módon megszüntette a covid járványt a médiában:D) tűzzel-vassal üldözték, kitagadták, idióta hülyének állították be aki csak hasonlókat le mert írni.

    Bill Gates, World Economic Forum 2022: „Mi értelme van ellenőrizni hogy az emberek be vannak-e oltva, miközben ott vannak az áttöréses fertőzések?” Pl. ez elhangozhatott volna 2021-ben?… Na ugye.

    További sikeres oltakozást Avatar!:D

  37. A Robert Kennedy Jr. által vezetett Children’s Health Defence szervezet oldalán 1 hete jelent meg egy döbbenetes dokumentumfilm, melynek címe: Terméketlenség – Az ördögi terv. A 28 perces film bizonyítékok sorát mutatja be arra vonatkozóan, hogy a WHO jóváhagyásával az afrikai népességnövekedést fiatal nőknek szánt tetanusz oltási kampánynak álcázva igyekeztek megfékezni.

    A filmben is bemutatott, független kutatólaboratóriumok kutatási eredményei igazolták, hogy a tetanusz kampány során használt, a WHO által jóváhagyott oltások valójában olyan ellenanyagot juttatnak a nők testébe, amely a megtermékenyített petesejt beágyazódását lehetetlenné teszi ezzel terméketlenné téve sok ezer nőt.

    A film nem ab ovo oltásellenes, hanem tényszerűen bemutatja, hogy egy jószándékúnak tűnő vakcinával mi mindent el lehet érni, ha azt ördögi szándékkal használják.

    Tegnap estére lett kész a magyar feliratos verzió a bitchute-on redRsChannel jóvoltából. Szerintem kötelező “megnézvény”.

    https://www.bitchute.com/video/FaJLS6kR73gq/

  38. 42.graw
    Et tu mi fili, Brute?
    Не надо!
    Elég egy L.S. a bloggon!
    Magentát Neki!?

  39. 42. Graw
    A COV19 megjelenése, ill. a kapcsolódó oltások beadása előtt is nagymértékben jelen volt a terméketlenség problémája az egész nyugati világban, nem volt szükség ide semmi pluszra, hogy ez létrejöjjön, fokozódjon.
    A párok terméketlenségének elsősorban:
    – az életmódunk (pl. késűn kezdnek bele a gyerekvállalásba a nők, mert előbb karriert akarnak, promiszkuitással járó fertőzések tömege ami ilyen olyan nőgyógyászati elzáródásokat okoz, fogamzásgátlás ami jellemzően szétveri a nők hormonháztartását, ülő munka kevés mozgás, a futás/kocogás ami szintén nem tesz jót a női ivarszerveknek,),
    – táplálkozási szokásaink (pl. sok kemikália, álatok antibiotikummal és növekedési hormonokkal tömése, vegán/vega hülyeségek terjedése, laktóz és lisztmentes táplálkozás),
    – környezetünk elszennyezése (vízben a sok kipisilt gyógyszer, többek között fogamzásgátlók maradéka, növények vegyszerezése, levegő minőségének lerontása)
    az oka.
    Nem kell ide semmi összeesküvés.
    Na jó azt a kérdést fel lehet tenni, hogy kinek volt érdeke így alakítani a társadalmat? De mi van, ha csak így alakult? Annak ellenére, hogy tudatosan is lehet ilyen irányba terelni a tömegeket. De nem hiszem, hogy minden nő mellett puskával álltak, hogy bevegye az antibébit! Nem kellett, mert mindegyik kefélni akart nyakló és következmények nélkül. Örömmel dalolva voltak részesei az erkölcsi rend felbontásának. Hogy aztán ide jussunk, hogy a most 40 és 50 közötti nők 60%-ának nincs gyereke (ezt egy demográfus fejtette ki anno a Kossuth rádióban).

    Egyébként tőlünk keletre ugyanúgy oltottak mint nálunk, aztán itt 10-ből 7 pár kínlódik, ott meg pont fordított a helyzet. Igaz, ott a pópa, család és a környezet kierőszakolta, hogy a lány 25 éves kora előtt férjhez menjen. Nem csoda, hogy tudnak szülni, hisz ekkor a legtermékenyebb a nő! A nagyüzemi mezőgazdaság sem volt úgy felpörgetve mint minálunk. Kevesebb kemikáliát használtak és az állatokat sem nyomták tele növekedési és tejtermelést fokozó hormonokkal.
    Egy szó mint száz, jelen terméketlenségünk okát nem az oltásokban, hanem az életmódunkban, környezetünkben kell keresnünk.
    Ez persze nem zárja ki, hogy egy oltással – az eredeti cél mellett – akár ártani is lehet. Utoljára Bill G.-et és csapatát vágták ki Indiából, ahol valami oltás miatt tömegesen jelentkezett több féle egészségügyi probléma (talán, pont HPV elleni oltás volt amit propagált és bajt okozott).

  40. 42 – graw:
    1) Nem hiszem, hogy a beoltott tudta nélkül ilyet bárhol tesznek a világban.
    2) Nem hiszem,hogy létezik olyan vegyület, ami egy életre meddővé tesz egy nőt.

  41. 45. Tehát azért, mert te nem hiszed, így ez kizárt és ennél fogva nem lehet igaz az előző hozzászólásom tartalma. Értem.

    Továbbra is több, mint érdekesnek tartom, hogy álláspontod szerint a szajhamédia szinte mindenben ferdít, hazudik, de covid ügyben mégis sikerült mindent bekajálni úgy, ahogy eléd rakták.

  42. 46 – graw:
    Vannak egyetemes tények, amiket a szajha médiának is tudomásul kell venni. Mi pedig nem utasíthatjuk el azon az alapon, hogy a szajha média közölte. Tehát az argumentumod hamis.

  43. 47. Akkor miért hazudtak éjjel-nappal a vakcinákkal kapcsolatban világszerte? (Aki beoltatja magát, nem kaphatja el a vírust és nem is terjesztheti…)

    Nyilvánvaló hazugság volt, ami egyértelműen kiderült.

    Miért akarta a pfizer 75 évre titkosítani a vakcinákkal kapcsolatos dokumentációt?

    Miért nem ismerhették meg az eu parlamenti képviselők sem (nem hogy az eu polgárai) a vakcina szerződések szövegének kb. 2/3-t?

    És még folytathatnám a kérdések sorát…

    Kissé furcsa, hogy ezek után sem kezd el valaki gondolkodni és minimum kérdéseket feltenni. Ezt csak annak a számlájára tudom írni, hogy beoltottként nehéz lehet megemészteni az igazságot, hogy megvezetett az a bizonyos szajhamédia.

  44. 48 – graw:
    Aki egy betegséget nem kap el, az természetesen nem terjeszti. Az oltások általában védik a beoltottat a betegség elkapásától. A COVID-19 esetében hamarosan kiderült, hogy 1) nem tökéletes a védelem. 2) A védettség szintje idővel csökken. 4 hónap után majdnem nulla. Ez a valóság. Nem tudok olyanról, ami/aki az ellenkezőjét állította volna.

  45. Ausztriában rendesen mennek fel a számok. Több iskolában a osztályok felében van eset.

  46. 50. Tia
    Mit lehet tenni?
    Mert gondolom, ott azért komolyan veszik az oltást és csak erjed.
    Tibor bá’-nak lesz igaza, ba@hatjuk. Bármit is teszünk nem tudjuk megfogni.
    Ukrán háború, energia és nyersanyag válság, plusz még erre egy teljes lezárás, annyi a nyugati világnak (benne nekünk is).
    @arni sem fogunk tudni, mert nem lesz amit!

  47. 51. Bendegúz

    Semmit. Végigmegy mindenkin. Közben mutálódik.
    Ausztria sem vette kellően komolyan. Az egsügyben kell maszk és teszt. Egyébként csak a fővárosban kell a tömegközlekedésen maszk, illetve a sulikban heti egy PCR-teszt (de az elkészültét nem ellenőrzik – viszont így is kiderült hogy a fele pozitív. Mekkora lenne az arány ha rendesen tesztelnének..?)
    Az oltásokkal is az van hogy a többségnek két oltása van, a harmadikat halogatják.

  48. 52. Tia

    Kedves Tia! Ha valaki komolyan vette a járványt az az osztrák ember. Barátaink, echte osztrákok, elmondása szerint, a járványos időszakban, vagyis mostanáig senki senkivel nem találkozott. Totál be voltak fordulva. Amikor a tavaly nyáron eljöttek Magyarországra és azon belül a Balatonra, nem jött, hogy higgyenek a szemüknek. Mindenki maszk nélkül szabadon. Ami otthon volt náluk, elmondásuk szerint az egy gulág volt.
    Még idén tavasszal is sokkal zártabbak voltatok mint mi. Hozzátok képest itt semmilyen korlátozás nem volt.
    És igen, ezzel a vírussal együtt kell élnünk, amíg lehet, mert az is lehet, hogy változása okán, egy olyan altípust dob ki ami leradírozza az emberiséget. Főleg úgy, hogy még mindig a Vuhani eredeti törzs ellen kifejlesztett oltást adják nagyrészt. Vegyed Pityukám mert ez is jobb a semminél, felkiáltással.

    53. Infos
    Áldom is a neved (meg a Tibor bá’-ét, mert itt találkoztam az írásoddal). Sokat köszönhetek a kb. 1 éve közölt infódnak.
    Röviden:
    Megkaptam ezt a fost a tavaly márciusban. Hiába védekeztem, a kicsi gyermek haza hozta az oviból. Még nem volt oltás, majd bele pusztultam. Kezdtem otthon 7 nap fekvéssel, majd csak elmúlik, de nem. Olyan volt mint az iszap. Lassan húzott le. Semmihez sem lehet hasonlítani. Rövid alvások, rémálommal teli. Az idegrendszert cseszi meg. Az álmok nyálkásak, véresek, mint a szurok. Felriadsz, kimész a budira, visszafekszel, és ahol abbamaradt, ott folytatódik. Ilyent soha nem értem. Nem ám mint az infulenza. Belázasodsz, jól kitör a nyavalya pár napig felállni sem tudsz, aztán szépen elindulsz felfelé. Nem! Lassan senyved az ember, mint a vizes fa a tűzön. Nyolcadik napon, Isteni sugallatra bementem a kórházba. Két hét bent lét, mínusz 20 kg. Kétoldali 64% tüdőérintettséggel feküdtem be. Szóval épp, hogy megmaradta. Az orvosok az elején csak lestek be az ajtón. Legkedvesebb is azzal jött, hogy maga még fiatal, erős, felépül. Na akkor tudtam, hogy nagy a baj. De hála Istennek, túl vagyok rajta.
    De, hogy a lényegre térjek. Valamennyi kollégám is be van oltva. Ennek ellenére decembertől felütötte a kórság a fejét a munkahelyemen. Tény, hogy aki megkapta, 7-10 nap alatt gyógyult, enyhe lefolyással. Kórházba egy sem került. A járvány kezdetén ajánlottam, hogy használják az Alergódilt, ahogy én is teszem. Persze, az volt a válasz, hogy minek, be vagyok oltva. Aztán persze megbetegedtek. Kivéve, aki használta az orrpuffancsot. Valamennyi ismerősöm, aki használta az Alergodillt, megúszta. Tény, hogy oltottak voltak, de a betegek többsége is az volt. Szóval egy szó mint száz, én személy szerint tapasztaltam, hogy működik. Még egyszer köszönöm a jótanácsodat.
    Még csak annyit, hogy van egy olyan szer (szintén orrspray) ami konkrétan öli a vírust. Ha érzed, hogy kapar a torkod, vagy szúr az orrüreged, akkor fújni kell vele. Ez a Virostop nevű szer. Sajnos a magyar hatóságok betiltották, mondván, hogy tartalmaz valami gyógyszernek minősülő anyagot is. Ha jól értesültem, a forgalmazó első fokon a tavasszal pert nyert az OGYISZ ellen.
    Egyébként nagyon érdekes, hogy egy olyan szert ami használ a COV19 vírus ellen, betiltanak.

  49. 54. Kedves Bendegúz,

    hát te aztán biztos jobban tudod hozzám képest, aki orvos vagyok ebben a helyzetben és a gyerekem is osztrák iskolába jár. Az elején voltak szabálykövetőek az Ausztriában élők. Aztán nagyon nem. Az intelligensebbnek mondott fajta sem. Állandó nézeteltéréseim voltak és vannak. Még 2 hétig iskola van, a teszt nem érdekli őket, az iskolákban rengeteg a covid-os gyerek, akik épp most fertőzik a többit és 2 hét múlva mennek nyaralni…Ma 4 napos szünet után ismét suli..

  50. 55.

    Én a helyedben elgondolkoznék, hogy a te készülékedben van a hiba. Ezt úgy hívják, hogy covid paranoia. Komoly betegség, nehéz tőle megszabadulni.

    Az emberek belefáradtak…hál istennek. Hülyét csináltak belőlük az elmúlt 2 évben és erre egyre többen rájönnek. Erre jössz te és továbbra is hisztériázol…Vége van Frau Covid Szörnyella…Ez a hajó elúszott.

    A gyerekek oltásának propagálásáért tett erőfeszítéseid pedig külön megérnének egy máglyát.

  51. A virostopra nincs nyilvnános klinikai tesztem, de ha találsz, szívesen venném. Mindazonáltal használjuk, de teljesen másra. Javaslom még a folsav szedését, tekintettel arra, hogy jót tesz.

  52. 55.
    Kedves Tia!
    Lehet, hogy mi pont azokat a kivételesen felelős osztrákokat ismerjük, akik a COV19-et komolyan veszik. Mivel ilyenek, valószínű, hogy a baráti körük is ilyen, ezért éltek úgy az elmúlt 2 évben, hogy nem találkoztak egymással sem.
    Az iskolai teszteléssel nem sokra lehet menni. De azért jobb mint semmi.
    A gyerekek jellemzően könnyen átesnek rajta. A gyerekem osztályában – mivel sajnos alig 20%-uk oltott – kb. 2/3-ad átesett az októbertől februárig tartó időszakban. Hála Istennek valamennyi gyerek 7-10 nap alatt szövődmény mentesen meggyógyult, és többségüknek csak enyhe tünetei voltak.

    56. graw
    Igen az emberek belefáradtak és éppen ez miatt már óvatlanok. Ha jön egy erősebb és veszélyesebb változata a vírusnak, ez nagy bajt fog eredményezni.
    A gyerekek oltását én a szülőkre bíznám. Ez nem játék, meg kísérleti terület. Ha egy kormány itt Keletközép-Európában a gyerekeket fogja kötelezni az oltásra, abból nagy baja is lehet.
    Egyébként senki ne gondolja, hogy a kormányok ha már – ezen járvány okán -megfoghatták a tökünket, azt el fogják engedni. Soha nem lesz vége a korlátozásoknak, legfeljebb időszakos lazításokat engednek meg, ahogyan most is.
    Nem lesz még egy ilyen alkalmuk, hogy ennyire lekorlátozzák a tömegeket.

    57. Infos
    Én is csak kevés adatot találtam a Virostop hatásáról, az is nagyrészt külföldi.
    Azonban személyesen megtapasztaltam a jótékony hatását. Amikor éreztem a nyálkahártya irritációt/fájdalmat (ami tulajdonképpen a vírus nyálkahártyán történő szaporodása, hogy aztán bejusson onnan a véráramba) azonnal használtam mind a torok, mind pedig az orr sprayt. Valamennyi esetben, pár óra elteltével megszűnt a tünet és nem is alakult ki a betegség. Megfigyeltem, hogy esetemben a vírusos (bár melyik a sok takonykórt okozó őszi vírus közül) betegség a nyálkahártya fájdalommal kezdődik és ha nem kezelem valamivel, akkor egy-két nap után elmúlik, DE már ezzel párhuzamosan megjelenik a a láz, levertség és nátha.
    Szóval tapasztalati megállapítás, hogy a Virostop működik a vírusok ellen (Influenza ellen is!).

  53. 56 – graw
    A szövegeddel csak az a baj, hogy logikailag, ha neked van igazad, és követlek, akkor egy kicsit kényelmesebb élet a következmény. Ha Tiának van igaza, és téged követlek, akkor simán belehalok. Vállalsz te ezért erkölcsi felelősséget? Frászt vállalsz, csak nyomod a szöveget.

  54. 58. Bendegúz

    Rendkívül reprezentatív az ismerőseid csoportja.. (irónia)
    Teljesen mást tapasztalok.
    De gyere, vedd fel a köpenyemet, hátha én csinálom rosszul. 🙂

    56. graw

    Te pedig szimplán menj el a pi..-ba.

  55. Kedves Tia!
    Egy szóval sem kritizáltalak, csak azt írtam amit tapasztaltam az ismerősök körében (akik szintén az ismerőseikről nyilatkoztak). Szóval nem nagy mintán alapuló személyes tapasztalatot osztottam meg.
    Ha esetleg olyant írtam, ami félre érthető, elnézést.

  56. 59. Miért is kellene nekem erkölcsi felelősséget vállalnom? Nem bíztattam arra senkit, hogy kövessen. Mindössze a véleményem írtam le az eddigi hozzászólásaimban. Az, hogy vannak akik annyira rettegnek a tömegmédiának köszönhetően és nem veszik észre, hogy ez az egész a történelem egyik legnagyobb átverése, sajnálom…Azok a szülők pedig, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy beoltsák a gyerekeiket, náluk felelőtlenebb emberek nincsenek…Semmi, semmilyen statisztika nem igazolja, hogy a gyerekeket oltatni szükséges. Természetesen csak Pfizer mrns vakcinával…mi mással ugye…Egyetlen oka volt/van a gyerekek oltatásának: a profit.

    60. Tia, sajnos vége a rettegtetésnek, nem hisz neked már szinte senki. Tudom, hogy nehéz ezt feldolgoznod és te legszívesebben leélted volna az életed így, beoltattál volna kötelezően mindenkit aki csak él és mozog. De barátkozz meg lassan a gondolattal, hogy ennyi volt, nincs több okoskodás, nincs több korlátozás követelés, nincs több fellépés a ‘szent’ tudomány oltárán. Az emberek ezután úgy fognak rád nézni, hogy az orvos, aki teljes mellszélességgel kiszolgálta a gyógyszeripar érdekeit és a hatalmat ami meg akarta nyirbálni a szabadságjogainkat. Olyan vagy, mint Magyarországon Boldogkői professzor úr, egy beteg szociopata.

  57. Tiát becsülöm. Orvosként a lelkét kidolgozta a járvány alatt és nem hiába, ezért köszönet és hála illeti.

    A covid oltásokról cizellált véleményem van, nem gondolom, hogy fölöslegesek, rengeteg embert ismerek, akinek megmentették az életét.

    Amit hiányolok, az a megelőzés minden lehetőségének a kihasználása.

    Graw, nem javaslom az ítélkezést, főleg nem az általánosítást, mert saját csapdádba eshetsz.

  58. A legújabb Covid variáció, ami Németországban az emelkedő fertőzésszámokat okozza nem tűnik egyenlőre ijesztőnek.
    A fertőzések száma már május végén megindult felfelé, viszont a halálos áldozatok száma azóta is csökken, pedig elvileg az elhalálozások száma néhány hét csúszással követni szokta a fertőzések tendenciáját.
    A jelek arra utalnak, hogy a vírus egyre enyhébb tüneteket produkál, reméljük ez marad tovább is.
    Aki veszélyeztetett, vegye fel az oltást, ahogy ez eddig is volt az influenza szezonjaiban…

  59. 46. – 48.graw
    „álláspontod szerint a szajhamédia szinte mindenben ferdít, hazudik, de covid ügyben mégis sikerült mindent bekajálni úgy, ahogy eléd rakták.”

    Tisztelt „graw”
    Fogadd őszinte elismerésemet!!!

    56.graw
    ” A gyerekek oltásának propagálásáért tett erőfeszítéseid pedig külön megérnének egy máglyát.”

    Ezt Ők is nagyon jól tudják éppen ezért nem vállalnak semmiféle felelősséget és éppen ezért szavazták a mentelmi jogot mindazokra akik ezt aggitálják és véghez viszik.
    Sok a pénz graw, nagyon sok!!!
    Nagyon jól meg van kenve az egész egészségügyi rendszer!!!

    59. Tibor bá’
    ” A szövegeddel csak az a baj, hogy logikailag, ha neked van igazad, és követlek, akkor egy kicsit kényelmesebb élet a következmény. Ha Tiának van igaza, és téged követlek, akkor simán belehalok. Vállalsz te ezért erkölcsi felelősséget? Frászt vállalsz, csak nyomod a szöveget.”

    Na és kik vállalnak felelősséget Tibor bá’?
    Az aki a gyártja az óltást, az aki exportálja, az aki behozza az aki megrendeli vagy az az orvos aki a receptet aláirja az óltásra?
    Ja bocs, kivételesen ezekhez az óltásokhoz nem kell az orvos aláirása, sőt engedélyezési protokolszám nélkül is országszerte büntetlenül forgalmazhatok.
    Mellesleg éppen ezért nem köthet életbiztositást az aki „ezzel” be van óltva.

    Kérdés:
    Vajon újra el lesz ásva α hozzászólásom vagy pedig magentázva lesz?
    Mert nem lesz átengedve csak úgy normálisan az teljesen biztos.

  60. 66. L.S.
    Röviden.
    Ez a COV19 történet nem fehér és nem fekete.
    A szürke ötven árnyalata!

  61. 66 – L.S.
    Az idézett mondatomat egyszerűen nem értetted meg, ami nem érdekes, csak megjegyeztem. Oltás ügyben nem vitatkozom.

    Máskülönben, szerinted okos dolog ilyen hangot megütni velem szemben? Ezen elgondolkozhatnál.

  62. 66 L.S.
    Ahhoz képest, milyen hisztériát gerjeszt a mai napig az oltásellenes lobbi, a valóságban egyre enyhül az oltások melletti nyomás a kormányok és szervezetek részéről, amit én azzal magyarázok, hogy ők is megkönnyebbülten vették tudomásul, hogy a vírus egyre gyengül, és csökken a veszélyhelyzet.
    Ezt már nem lehet hasonlítani a járvány első szakaszában lévő állapotokkal, amikor nekem is sok közeli ismerősön halt meg igen rövid idő alatt.
    Tehát én egyáltalán nem érzem azt a óriási törekvést a lakosság oltásra kényszerítésében, mint amit itt állandóan vizionálsz, sőt, azt látom, hogy lassan elhal a korábbi intenzív, oltások melletti kommunikáció.
    Jó, a jövőt nem láthatjuk, de én ma így látom a helyzetet, nem kell feleslegesen pánikolni…

  63. 68. Tibor bá’

    Tisztelt Tibor bá’
    Én sem vitatkozom egyszerüen tényeket adok – fedek fel – amit a szajha média letilt, amit a lefojtott fél minden irása nehézségekbe ütközik, ezt próbálom leforditani és nyilvánosságra hozni.

    Egy ilyen téma többek között a ” ξαφνικιτιδα ” a «xafnikitida» a „hirtelenség” a „hirtelen halál szindrómája.”

    Az Athéni Egyetem ismert kardiológiai doktora, Konstantinos Arvanitis a fiatalok, a gyermekek és a serdülők hirtelen és váratlan halálukról beszélt, amelyek az elmúlt hónapokban megrázták a görög társadalmat.
    Elmondta, hogy „boncolásokat végeznek, és az orvosszakértők nem találnak okot a halál betudására”!

    Hangsúlyozta, hogy a halálesetek megállapításai szerint „a halál okát nem tudták meghatározni”.

    Többek között kijelentette:
    „Régebben voltak ilyen halálozásunk, de amikor boncolást végeztünk, egy már létező betegséget találtunk, aminek tulajdonítottuk a halált, ez a betegség általában az esetek 99%-ában hipertrófiás kardiomiopátia volt, és itt van a különbség az idei év példátlan problémájához képest, boncolást végzünk fiatalokon, akik hirtelenül szivinfarktussal végzik, az emberek a „hirtelenség” szót használják és nem találunk semmit, aminek a halálát tulajdoníthatnánk.”
    Ez meg kell, hogy döbbentsen Minket, meg kell, hogy rázzon minket.
    Boncolást végzünk, és a lelet után azt írjuk, hogy „a halál oka nincs meghatározva”.
    Én életem során, sok évtizeden át voltam orvos, ennyi „határozatlan” esetet egy év alatt még soha nem láttam, mi az, hogy „a halál oka nincs meghatározva”?
    Amikor az orvosszakértő – halot kém – felemeli a kezét, mivel nem talál semmit, ami a halálesetnek tulajdonítható volna, majd kérvényezi a toxikológiai vizsgálatokat, hogy mit tegyen azzal?
    Hogy megtudják, hátha az anyja vagy az apja megmérgezte a gyermekét?
    Csak időt nyernek, néhány hónapot, a kérdés elfeledkezett a társadalomban, feledésbe merült, más fontosabb kérdések merültek fel, aktuálissabb problémák , és ennyi idő után apró betűkkel kerülnek újra, és senki sem büszke arra, hogy ezek a gyerekek elmentek diagnosztizálatlanul.
    „Első alkalommal látunk boncolást fiatalok halálakor, és nem találtak olyan előre fennálló állapotot, amely a halálesetet magyarázná.”

    „https://www.janus.gr/2022/06/blog-post_18.html?”

    69. hubab
    ” Tehát én egyáltalán nem érzem azt a óriási törekvést a lakosság oltásra kényszerítésében, mint amit itt állandóan vizionálsz, sőt, azt látom,..”

    Bárcsak igy lenne kedves örökké naiv „hubab” barátom.
    Az ösz nincs messze. Meglátjuk lesz e 4-ik 5-ik 6.-ik?
    Kötelező lesz e vagy sem?
    Rövid zsoltár Alel ..

  64. ha a média hazudik az ukrán-orosz háborúval kapcsolatosan, akkor miért ne hazudhatna a coviddal kapcsolatban is?
    Ha vannak elterelések, háttér-szándékok a háborúban, akkor miért ne lehetne a coviddal kapcsolatban is?

    Nem az a kérdés, hogy van-e covid és hogy erőltetik-e az oltást, hanem hogy mi a fészkes fenét csinálnak mindeközben az emberek?
    Jó volt az a kondicionálás, mert bőszen visszaböfögik a leckét, de úgy tűnik a nagyfejúek se mennek vele valami sokra. Látványosan szorítja őket az idő!

  65. 69.hubab
    „Jó, a jövőt nem láthatjuk, de én ma így látom a helyzetet, nem kell feleslegesen pánikolni…”

    Kedves „hubab”

    „Láss, láss, ne csak nézz, ne csak nézz! Láss, ne csak nézz!
    Azt mondom: láss, mert sorsod csak így érted.
    Lásd, mit meg kell látnod, másképp kell már élned!
    Gondolkozz, gondolkozz, gondolkozz, értsd végre meg!”

    Hirtelen felnőttkori halál szindróma?
    HÜLYÉNEK tartanak minket!” Kitört a holland politikus – VIDEÓ

    Mi a helyzet a vakcinákkal???

    Eva Vlaardingerbroek holland politikus a hirtelen felnőttkori halálszindróma kialakulásáról beszél Mark Steynnel a brit GBN News-ban.
    A hirtelen felnőttkori halálszindróma növekvő előfordulása megzavarja az orvosokat – állítják a médiajelentések.
    „Nem gondolom, hogy ők hülyék, hanem azt, hogy hülyének tartanak minket” – mondta Vlaardingerbroek. „Hirtelen felnőttkori halál szindróma? „Most komolyan???” – folytatja.
    „Gúnyt űznek velünk” – mondja Vlaardingerbroek. „Azt hiszik, hogy elmaradottak vagyunk. És ha megpróbálod kideríteni az igazságot, üldözni fognak. Az igazat kimondani is nagyon nehéz. „Az egyetlen dolog, ami az elmúlt hónapokban változott, az az, hogy mindenkit beoltottak, de ezt nem lehet elmondani, mert nem végeztek korrelációs vizsgálatokat.”

    „https://rumble.com/v1953mx-75820713.html”

  66. 71. Balázs
    „ha a média hazudik az ukrán-orosz háborúval kapcsolatosan, akkor miért ne hazudhatna a coviddal kapcsolatban is?
    Ha vannak elterelések, háttér-szándékok a háborúban, akkor miért ne lehetne a coviddal kapcsolatban is?”

    1:1-ben ezt akartam én is kérdezni.
    Ha ukrán ügyben az angolszászok (EU-is) össze tudtak esküdni az orosz ellen (hogy mint országot tönkretegyék, domesztikálják, majd a nyersanyag és energia készletét megszerezzék, hogy még vagy 100 évig uralhassák a világot), akkor ugyanezen hatalmak a társadalom idomítási (tűrőképesség, terelhetőségi) szintjének tesztelése okán miért nem konspirálhatnak (az oltást nem keverném ide, mert az túl sok kézen megy át, és ennyi emberrel nem lehet titkot tartani, így valószínű, hogy legrosszabb esetben is csak arról van szó, hogy a III. tesztfázisban van az oltás, amit idő hiányában, a tömegek bevonásával tesztelnek – chip, mérgező összetevők, meg egyéb hülyeségek létét teljesen kizártnak tartom, mert azok meglétét bármelyik ország átlag-laborja bizonyítani tudná).
    Tovább.
    Több mint gyanús volt az a médiahisztéria amit a vírus mögé rittyentettek nagyon rövid idő alatt és aminek nagy részéről kiderült, hogy hamis, megrendezett.
    Pl.:
    – az első időszakban a kínai nagyvárosok utcákon hirtelen összeeső emberekről készült felvételek (kiderült, hogy megrendezett),
    – New York-i kórházban készült felvétel, ami összevissza tologatnak egy rakás hullazsákba rakott testet, majd egymás hegyéra hátára rakják egy hűtő konténerbe őket (aztán, hogy hogy-nem, megjelent olyan vágatlan felvétel, amin ugyanott, lehúzott cipzár mellett dohányozik a „hulla”).
    – vagy az észak Olasz tartományban készül felvételek a hullaházról és koporsókat szállító katonai menetoszlopokról, ami természetesen nem volt hazugság, csak éppen az igazságot ferdítette el – elfelejtették mondani, hogy a vírus miatt ténylegesen megnövekedett elhalálozások és a katolikus olasz szokások okán (nem nagyon kedvelik a hamvasztást, így a koporsós temetést preferálják) egy kicsit túlterhelt lett a hűtőházi rendszer, erre kellett megoldást találni.
    – és még számtalan ilyen médiahír keringett az éterben.
    Ha a valakinek sikerült is lebuktatnia a manipulációkat, a média jellemző védekezése az volt, hogy na jó, tényleg „játszottunk” egy kicsit, de azt csakis a népek érdekében tettük, hogy komolyan vegyék a járványt.
    Erre mit lehet mondani?
    Elvégre, tényleg nincs semmi kivetni való abban, ha az emberek egy kicsit megijesztik, ezzel pedig a járvány lassulását idézik elő.

    Szerintem:
    – a vírus létezik (tapasztalatból mondom, semmihez sem lehet hasonlítani az általa okozott betegség lefolyását, nagyon durva),
    – hogy természetes eredetű vagy kiméra vírus annak 50-50% a valószínűsége (szerintem csinált vírus, csak az kérdés számomra, hogy véletlenül vagy szándékosan került ki a laborból),
    – az oltás, kisebb nagyobb hibákkal (pl. az elején ígért 100%-os védelem, na meg a terjesztés lehetőségének kizárása az oltott esetében) de működik és sok életet megmentett – még ha a járvány lassulását nem is hozta el (azon okból, hogy az oltott beteg ugyanúgy megkapja és terjeszti), az idősek és krónikus betegek oltása szükséges,
    – a vírushelyzetet a kormányok maximálisan kihasználták a maguk céljai elérése érdekében,
    – ha már itt volt a vírus, a nagyok (érdekcsoportok, gigavállalatok, országok) teszteltek számtalan dolgot. Többek között, hogy milyen a tömegek tűrőképessége, mennyire bírják a korlátozásokat (bezártság, utazás, mozgás, stb.), vagy azt, hogy igaz-e az az állítás, hogy ha leáll az ipar és a repkedés hosszabb időre, akkor a mikrókorom légkörből történő kiesése felmelegedés megfutását idézi elő (abból indultak ki, hogy az USA 9/11 kapcsán, két hét repülési tilalom után 2 fokot melegedett – most már mehet a Great Reset, mert a vele járó ipari termelés és fogyasztás csökkenés nem vágja haza a földet, így ők megússzák a kis privát birtokaikon, míg a tömegeket beskatulyázzák).

  67. 70: Úgy gondolod, hogy ahol az orvosok “a halál okát nem tudták meghatározni”, az valójában a vakcinák miatti szövődményt jelent?
    Szerintem nem tekinthető teljesen jó szándékú tájékoztatásnak, amikor a „nem tudjuk”-ot úgy tolmácsolod, hogy de te azért oda kapcsolod… aztán a következő már rád hivatkozva úgy mondja tovább, hogy igazolt kapcsolatról mesél…
    Ha már ennyire szereted a görög oldalakat néha benézhetnél az Ellinikahoaxes-ra is…
    #https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/12/07/list-of-55-athletes-who-died-from-covid-19-vaccines-missinformation/
    Mondjuk a C grafikon alapján a hipertrófiás kardiomiopátia messze nem 99%-a az okoknak, legalább is a ” A Prospective Study of Sudden Cardiac Death among Children and Young Adults ” 2016-os vizsgálatba bevont eseteknél…

  68. 74. Avatar
    ” Ha már ennyire szereted a görög oldalakat néha benézhetnél az Ellinikahoaxes-ra is ”

    Komolyan az „Ellinikahoaxes-ra” Avatar ?
    Láttad a pofáját ennek a tipusnak aki e mögött van?
    Igy néz ki egy görög?

    „Dimokratia” újság:
    „Ellinika Hoaxes – Az információ nagy… álhírei!”
    Akik a cég mögött bújnak amely átláthatatlan eljárások révén a cenzura szerepét vették fel, még az igazi híreket is eltörlik.
    A kérdés azonban az is, hogy milyen indítékokkal végzik az adatok ellenőrzését. Felfedik-e az álhíreket, vagy maguk tesznek közzé álhíreket, hogy személyes célzással töröljék a valódi híreket?
    A „Kik” kérdésre ebben az esetben az a válasz, hogy az Ellinika Hoaxes főbb közreműködőinek többsége nem rendelkezik újságírói múlttal és tapasztalattal.
    Ez pedig még gyanúsabbá teszi az esetet.

    /https://www.zougla.gr/media/article/efimerida-dimokratia-ellinika-hoaxes—to-megalo-fake-news-tis-enimerosis/

    Az első probléma, amely könnyedén felmerül, az, hogy a hozzá nem értő egyének hogyan értékelik a tudományos nézeteket.
    Az Ellinika Hoaxesnél azonban nem izzad a fülük, mivel úgy tűnik, védettnek érzik, tartják magukat.
    Véleményem szerint ez a bizonyos hírellenőri szerepkört felvállaló weboldal egy megrendelt szolgáltatásban van, és olyan tudományos elméleteket próbál dekonstruálni, amelyek nem tetszenek neki.
    A katonai szolgálatban lévő státusz egyébként teljesen összeegyeztethetetlen az oldalt hitelesítő The International Fact Checking Network által meghatározott feltételekkel. „Működésük során megsértik az alkotmányos rendelkezéseket, mivel az ellenőrzés nevében tulajdonképpen cenzúráznak” – zárja Spiliopoulos úr.
    Az Ellinika Hoaxes harcba bocsátkozott az 5G technológiával kapcsolatos viták blokkolása érdekében.
    Ellinika hoax blokkolja a hírek reprodukálását, a 180 tudóst (köztük két görögöt) az áltudósoknak jellemezve.
    Nem számított, hogy ennek a 180 tudósnak és orvosnak kiváló tudományos minősítése van, néhányuk a Harvardon végzett, vagy hogy az aláírók között vannak az Egészségügyi Világszervezettel együttműködő intézetek igazgatói.
    Mint kiderült, az Ellinika Hoaxok mindig a bolygó hatalmasaihoz igazodnak.
    Az Írószövetségtől azt is megkérdezték, „milyen szempontok és kik alapján sorolják be ezt az oldalt a legtöbb uniós országot képviselő szakértők közé”.
    Az ESIEA – Írószövetség – kijelentette, hogy tudatlan az ügyben.

  69. Tibor bá!?
    Újra elásunk azt ami nem tetszik?

    Szélsőséges oltás ellenes vélemények összegyűjtött prezentálását nem fogom megengedni.

  70. Ennyi baromságot összehordani mint fentebb a versenyzők…

    Én is átestem a Covid-on. Pfizerrel vagyok végigoltva. Nem volt nagyon enyhe a kórság.
    Erős köhögés, nagyon erős fejfájás (nem olyan mint ami láznál, hanem sokkal erősebb, szinte elviselhetetlen szintű.) Erős mellkas- és hátfájás, magas láz (visszatérően), étvágytalanság, émelygés, izületi fájdalom (derék, térd, váll), orrfolyás. 12napig vergődtem. Ez az Omikron.
    Nem a kórházból szedtem össze, ott be vagyunk öltözve. Hanem a gyerekem hozta az iskolából (mert az ebédlő, a tornaóra..- ahol nincs maszk, és az iskolákban már alig hordanak maszkot, mert nem kötelező)
    Gyerekem sem volt jobban. Az osztálytársai közül akik már voltak Covid-osak, ők is ugyanilyen erősséggel estek bele. (oltott/oltatlan – mindegy. Megkapták.)

  71. Tibor bá
    Remélem ez a megcsonkított hozzászólásom átmegy.

    74. Avatar
    ” Ha már ennyire szereted a görög oldalakat …”

    Tisztelt Avatar
    Nem muszáj a görög oldalakat olvasni. Egész nyugodtan a magyar oldalakat is el lehet olvasni:

    Α Napi Téma-val kezdheted a covid – 19 cimke alatt.

  72. 77. Tehát végigoltattad magad Pfizer-rel (+ a gyereked is), mindketten elkaptátok a covidot és nem is enyhe tünetekkel, de mindenki baromságokat ír aki megkérdőjelezi a vakcinákat. Bravo!

  73. 79 – Boba:
    Honnan tudod, hogy vakcina nélkül nem halt volna bele a fertőzésbe?
    Ha követted volna a fejleményeket, akkor tudnád, hogy az oltás kifejlesztése óta a vírus mutált, az omikron ellen nem tökéletes.

  74. 80. Számos ember halt meg beoltva is és oltatlanul is…Honnan tudod, hogy vakcina nélkül nem ugyanilyen lefolyása lett volna?

    Statisztikai adatokból.

    A vakcinák nem csak az omicron ellen voltak ‘nem tökéletesek’.

  75. 79. Boba

    Omikron! Az oltás pedig az Alfa-nak szólt!
    Vannak elég komoly alapbetegségeim, gyerekemnek dettó. Mindketten magas-rizikócsoportba tartozunk (autoimmun plusz fejlődési).
    A lábméretem nem érdekel?
    És én még így is embereket mentek, míg te…
    Befoghatod a p.fádat.

  76. 82 – Tia:
    Egy-egy hülye hozzászólás az ember zsebében kinyitja a bicskát, de azért az utolsó sort másképp kellet volna megfogalmaznod.

  77. 83. Tibor bà`

    Nem fogom. Előbb lépek le sokak örömére, mint hogy fel ne rúgjam az ilyeneket.
    Túl sok a barom Covid-ügyben itt az oldalon is. Ausztriában emelkednek a számok, most van az évvége az iskolákban. Kirándulgatnak még. Hiába beteg, ha van érvényes oltása, mehet kirándulni.. meg az anyjával boltba..Szankció már alig.
    Jól van az úgy hogy műtéteket sorolnak hátra, mondanak le. Elvégre nem az ő baja, mit érdekli a másik: #https://steiermark.orf.at/stories/3161777/
    Ez is így a jó: #https://orf.at/stories/3272426/
    Az ősz is szép lesz.

  78. 84.

    1. Nem fogom be a pofámat, mert nekem is ugyanannyi jogom van véleményt nyilvánítani, mint neked vagy bárki másnak.

    2. A hozzászólásaidból világosan lejön milyen személyiségtípus vagy. Nem irigylem a közvetlen környezeted.

    3. Senki sem kérte, hogy mártírkodj és az, hogy életeket mentessz orvosként, a munkakörödbe beletartozó tevékenység (hippokratészi eskü megvan?).

    4. Pár hónapja még büszkén hirdetted, hogy a gyereked és te sem kaptátok el a covid-t és hogy ez az oltás milyen hiper szuper és hogy mennyire véd. Erre tessék…Nagy koppanás.

    5. Kifejlesztettek egy vakcinát az alfa variánsra, majd ezzel oltották szét az egész világot akkor is amikor az alfa már rég eltűnt. Hm…Teljesen logikus. Hozzáteszem, nem arról volt szó, hogy az mrns vakcinák azért is nagyon jók, mert gyorsan tudják módosítani és így a megjelenő egyéb variánsokra optimalizálni? Aztán mégsem lett ebből semmi…vajon miért!?

    6. Ha rajtad múlna, szerintem így élnéd le az egész életed. Fegyelmeznél, korlátoznál, csorbítanád az emberek szabadságjogait, pénzbüntetéseket szabnál ki, szerencsétlen gyerekekre maszkot húznál ha kell ha nem, követelnéd a kötelező oltásokat 0-100 éves korig…ha működik, ha nem. Elgurult a gyógyszer, ki tudja hol áll meg…

  79. Már több mint fél éve fizetésnélküli szabadságon vagyok, mert ugye nem voltam hajlandó beoltatni magamat.
    A minap kaptam egy szerelmetes levelet a cégtől, hogy továbbra is elvárás az oltás felvétele az ön és a közösség védelme érdekében. A kétszer oltott kollégák 100%a több mint fél éve van oltva, de jócskán vannak akik tavaly tavasszal kapták. Hárommal oltottak közül meg jópáran otthon fekszenek covidosan…
    Tudom én hogy ez egy a „haláltól és súlyos lefolyástól (meg)védő oltás, de azért elmehetnek a sunyiba…
    Mit tud ez az oltás, hogy ez alapján diszkriminálnak embereket?
    Boba 5.pontjára én is várom a választ…vajon miért?

  80. 86.
    Ja, mert ezek a mutációk csak úgy lettek. Véletlenül sem azért lettek az alfától eltérő mutációk, mert nem teszteltek, nem karanténoztak, nem oltottak megfelelően amíg lehetett volna.
    A maszkról plusz oltásról írtam hogy megvédett, gyerekemen maszk volt a suliban. Ahogy a termi tornaóra visszatért, és eltörölték a maszkkötelezettségek..Meg lett az eredménye.
    Mondom BETEGEN mászkálnak gyerekek (és bármely korosztály), fertőzőképesen.
    Na de te már csak tudod mi egy orvos dolga. 🙂

    87.Valaki

    Hogy miért? Mert antiszociális magatartást tanúsítasz. Ami pont a kezdetekkor volt nagy gond, amíg, ahogy fentebb írtam meg lehetett volna fogni Covid-ot. Csodálom hogy ez a munkáltatód még egyáltalán szóba áll veled.
    Eleve az is antiszociális hozzáállás hogy fél éve inkább nincs fizetésed és ezt még hangoztatod is.

  81. 88, Helló Tia!

    A neonácizmus egyik mellékzöngéje a No Vax hőbörgés szerte Európában, mint te is jól tudod.

    Egyébként kiderült kora tavasszal számomra egy speciális Covid-vizsgálattal, hogy soha nem került belém a vírus. (Pedig járványkórházban dolgozom.)
    Megerősítem: a covidnak még nincs vége, a biztonsági előírásokat be kell tartani.
    A covid ősszel újra támadni fog.

  82. 88.

    „Ja, mert ezek a mutációk csak úgy lettek. Véletlenül sem azért lettek az alfától eltérő mutációk, mert nem teszteltek, nem karanténoztak, nem oltottak megfelelően amíg lehetett volna.”

    Aha…szóval még több teszt, még szigorúbb karantén és még több oltás és karantén lett volna a megoldás. WC-re azért kiengedted volna az embereket?

    „A maszkról plusz oltásról írtam hogy megvédett, gyerekemen maszk volt a suliban. Ahogy a termi tornaóra visszatért, és eltörölték a maszkkötelezettségek..Meg lett az eredménye.”

    Ehhez is kell egy lelkiállapot, hogy egyetértessz azzal, hogy a gyerekeken legyen végig maszk az iskolában. Nyilván nagyon egészséges órákon át maszkba lenni egy gyereknek…

    „Mondom BETEGEN mászkálnak gyerekek (és bármely korosztály), fertőzőképesen.
    Na de te már csak tudod mi egy orvos dolga.”

    Ha annyira betegek lennének, valószínű nem mennének iskolába.

    Amit pedig Valaki hozzászólására írtál…

    Tehát aki nem oltatja be magát kérdés nélkül az antiszociális, aki nem fekszik le a munkáltatójának és ezért fél éve nem tud dolgozni mert kiáll a szabadságjogai és az elvei mellett az antiszociális. Bravo…

    Vedd már észre, hogy teljesen elborult az elméd…

  83. 89. Oh János…ez is micsoda okfejtés…Az oltáskritikusság a neonácizmus mellékzöngéje… :DDD

  84. Boba,

    add meg a TAJ-számod, máris küldöm a beutalót és lesz kivel beszélgetned. 😉 🙂

  85. Tibor bá!?
    Újra elásunk mindazt ami nem tetszik?
    Pedig gyermeksebész mondta a Fokusz rádióban nyilvánosan.
    Vállalod ennek a következményeit is?

  86. 89. János

    Hát igen, nálam sem a kórház okozta a gondot..

  87. 92. Szerintem mindent elmond, hogy ennyire telik tőled érdemi válaszok helyett…

    Viszont van egy jó hír számodra, amitől szebb lesz az estéd: https://444.hu/2022/06/22/elkezdik-az-ot-even-aluliak-koronavirus-elleni-oltasat-amerikaban

    Bizonyosan statisztikák sora bizonyítja, hogy az 5 éven aluli gyerekeknek az oltása elengedhetetlen és véletlenül sem a cikk utolsó mondata motiválta a vakcina gyártókat e nemes fejlesztésre: „most már 17 millió öt éven aluli is megkaphatja a vakcinát.”

  88. Innentől minden oltás ellenes hozzászólást szó nélkül törlök. Mert nekem az oltás ellenesség egyenlő a lapos földdel. Akinek nem tetszik az kinyalhatja.

  89. Tehát mostantól itt kizárólag a szajhamédia narratívája megengedett covid ügyben, minden más törölve lesz. Rendben, többet nem írok oltáskritikus hozzászólásokat.

    Minden más ügyben, különösen az orosz-ukrán háború (avagy különleges művelet) esetében a szajhamédia hazudik, elferdíti a valóságot és tényeket hallgat el.

    Teljesen következetes és érthető.

  90. 96. SzJ

    Ilyen ostobaságot, hogy az oltásra fogni ezeket a helyzeteket.. pl.Kozlov 3óra20percig meccsezett ekkor, Mensik 3óra45percig játszott. Miért nem azt mondják hogy pl. az érettségi vizsga okozta? 🙂 Összeollózott baromságok más köntösbe bújtatva mint ami a valóság.

  91. Hogy legyen egy örömhír is, a Rusvai azt mondta, hogy a 79 előtt születettek védettek az új játékszer, a majomhimlő ellen, remélem feljebb is hallották, s így ezzel már nem fognak terrorizálni…

  92. 100. Gartai

    A feketehimlő elleni oltás miatt védettek. „Elvileg”. Megnézném azért az az idős immunrendszert amit több évtizede oltottak egyetlen egyszer..
    Akinek a felkarján egynél több oltási („karc”) heg van, ők „lehetne” „elvileg” védettek.

  93. Az egyetlen releváns kérdés, hogy eddig voltak e ilyen gyakorisággal hasonló esetek teniszpályákon vagy sem…

  94. 97. Tibor bá’
    „Innentől minden oltás ellenes hozzászólást szó nélkül törlök. Mert nekem az oltás ellenesség egyenlő a lapos földdel. Akinek nem tetszik az kinyalhatja.”

    Tisztelt Tibor bá’
    Az értemes emberek VITAFÓRUMA – ban vajon mennyire helyénálló ez a kijelentés?
    Kik azok akik egy annyira életbevágo kérdésbe nem hajlandók a másik oldal kételyeit meghalgatni és cenzuráznak?

    Nagyon jól ismerjük a Világunk történelméből, hogy minden jó szándéku felfedezést szinte egyidejüleg a roszra is felhasználták egyes csoportok érdekében.

    Miért ne tennék meg most is ugyanezt?

    Tibor bá’
    Attól félek, hogy akármilyen jót tettél életed folyamán mindez eltörlődik ezzel a határozataddal és csupán ez marad posztumusz hírneveddel:
    A ember aki élete alkonyán hozzájárult ….

    Tibor bá’
    A lelked rajta!

  95. Egy öregember ült a város kapujához közel álló dombon, egy hársfa alatt.
    Meglátta, hogy a város felé bandukol a Halál. Rémülten megszólította:
    – Halál, hová mész?!
    – A városodba.
    – Miért?
    – Tízezer lélekért.

    Egy hét múlva a Halál kijött a város kapuján és újra összetalálkoznak az öregemberrel a hárs alatt.
    Az mérgesen rákiált:
    – Hazudtál Halál! Százezer ember halt meg egy hét alatt a városban! Te azt mondtad, hogy tízezer lélekért mész!
    – Így volt – mondta a Halál -, arról nem tehetek, hogy a többiek a félelembe haltak bele.

  96. „A COVID-19 esetében hamarosan kiderült, hogy 1) nem tökéletes a védelem. 2) A védettség szintje idővel csökken. 4 hónap után majdnem nulla. Ez a valóság. ”
    Ezt írta Tibor bá.
    A kérdésem továbbra is az, hogy miért diszkriminálnak enegem, ha a kollégák 100%-nak nincs védettsége az oltástól.
    Nem értem, hogy hogyan jutottál az antiszociális magatartáshoz.
    Szeretek itt olvasgatni…érdekesebbnél érdekesebb megnyilvánulások…pl nálad:
    „ahogy fentebb írtam meg lehetett volna fogni Covid-ot.”
    Oltári!☺ Kicsit el vagy telve magadtól….szerintem! Mi is a szakterületed?
    Vagy ez:
    „Befoghatod a p.fádat.” magas érzelmi intelligenciára vall.?
    ahogy ez is:
    „Te pedig szimplán menj el a pi..-ba.”

    Egy jótanács….abban a beteg világban amit előkészítettek nekünk óvakodj az ilyen kirohanásoktól, mert…?

  97. 107. Valaki

    „…, mert… 😉 ” – Mondom, antiszoc. Halmozod a bizonyítékokat.

  98. Tia,

    Fel ne merüljön benned, hogy a covid egyben ürügy a világ átalakítására.
    Voltak korábban is vírusok, és igen, a covid létező vírus, de enyhülőben van a szervezetre gyakorolt hatása. Próbáljuk meg ezt együtt elfogadni.
    Mindig lesznek betegségek és van akit az egyik jobban leterít, a másik meg kevésbé.
    Védjük azokat, akik tényleg veszélyezetettek, de ne döntsük romba miatta a világot – ha csak nem direkt ez a cél.
    A 2 dolgot ne mossuk már ennyire össze.

    Tibor bá,

    Én személy szerint sajnálnám, ha egy ilyen fontos témában csak egy álláspont létezne a blogon, ennyire nem fekete vagy fehér ez az ügy.

  99. Antiszoc (by Tia) = aki nem oltatja be magát kérdés nélkül, aki nem fekszik le a munkáltatójának, aki kiáll a szabadságjogai mellett, aki nem fejez be egy mondatot.

    Tia rendkívül intelligens(nek hiszi magát). Erre nulla bizonyíték van. Célod a sima sértegetés.

  100. Mindenkinek!
    Az emberiség közel 250 éve alkalmazza az oltásokat. Csak az isten tudja hány millió embert védett meg a haláltól. Nálam az oltás tagadás felér azzal, hogy a Föld lapos. Ekkora baromságot nem engedek érvényesülni. A szabad vélemény nyilvánításnak is megvan a határa.

  101. 111. Tibor bá’

    Lehet, már kérdeztem Tőled, de az ismétlés nem ártalmas.
    Melyik vírusnak nincsenek halálos áldozatai?
    Mely oltások torkolltak katasztrófába az elmúlt 100 év során (pl. Afrikában)?
    Minden hirtelen feltalált- és gyorsan feltálalt oltás mentes az esetleges negatív végkimeneteltől?
    Tutira akkora baj volt/van, hogy ezt a rizikót mindenkinek kötelezően be kellene vállalnia? Mondjuk, egy tizenévesnek is, aki előtt még ott az egész élet?
    Értem én, hogy hívők vagytok, ami a tudományt illeti, no de ez mennyivel különb e tekintetben egy bigott keresztényi magatartásnál? Csak kérdezem ám! 🙂

  102. 111. Senki nem írt olyat, hogy tagadja a vírust. Egyébként ez jellemző itt, hogy akiben csak felmerülnek kérdések a vírussal, annak kezelésével, a korlátozásokkal, szabadságjogokkal, a vakcinákkal, stb. kapcsolatban, az egyből kb. laposföldhívővel egyenértékű. Elgondolkodtató…Szerintem nagyon sokan vannak akik őszintén már nem hisznek a mainstream covid narratívában, de az egojuk ill. egyéb okok miatt nem képesek már kihátrálni.

  103. Azért a lényeg megint elsikkadt: Miért nem oltottak a mutációkra módosított vakcinával?
    Kérdezem ezt én 3x oltással a felkaromban (2xPfizer+1xModerna) majd egy Ba.2-es Omikronnal a hátam mögött (enyhe lefolyású => fejfájás+nátha).
    Arra én is kristálytisztán emlékszem, hogy a török Biontech-es főmufti még azzal is megtámogatta az rns-vakcína felsőbbrenduséget, hogy milyen gyorsan lehet vele a mutánsokra reagálni. Na ebből egy nagy bödös semmi sem lett. Már rég a második Omikron variáns ‘tombolt’, amikor még az alfára kifejleszett cuccokkal oltottak. Azért ez nekem is b_ssza a csőrömet, mert a miértre eddig senki sem adott választ (nem csak itt).

  104. Ausztrián söpör már végig az újabb hullám: #https://www.heute.at/s/life-gesundheit-alles-zu-spaet-welle-wird-durch-oesterreich-rauschen-100213666

    114. vasgyuszi

    Mert nem készült el az oltóanyag. Ősszel lesz kész az Omikron BA.1 elleni, tehát az is réges-rég elavult már pedig még ki sem jött. Negyedik oltás kell akár az alfa ellenivel akár az őszivel, csak az őszit nem érdemes megvárni. Kb. 4hónapig ér az oltás, aztán alig. Rá kell oltani.
    Addig megy az engedélyeztetési eljárás, amíg már lecseng az adott mutánssal is rég a hullám..

  105. Összefoglalva: Mindegy mivel, csak oltakozz. Az sem baj, ha nem hat.

    Pár év múlva ha majd elolvassák ezeket a Tia féle hozzászólásokat, visítva fognak nevetni az emberek. A slusszpoén az lesz, hogy orvos.

  106. @115 Tia: Köszönöm a választ. Kíváncsi vagyok, hogy milyen ill. melyik oltás lesz ősszel az étlapon 🙂 Itt még a s_ggemet is alig kellett felemelnem, mert a céges parkolóban felállított oltóponton is szúrtak (ott tukmálták rám a Modernát). Időpontfoglalás az intraneten automatikus Outlook emlékeztetővel. Pöpec volt, csak a lánykák nem voltak annyira kedvesek, mint az ‘állami’ oltóponton, pedig az aztán ipari méretu volt.

  107. 116. Boba

    Kényszerszállítás kellene rád.

    Az ellenanyagszint MAGASAN tartásával lehet csökkenteni a súlyos kimenetelt! Az ellenanyagszintet akár az alfa variáns elleni, akár a majd ősszel elérhető oltással lehet szinten tartani ha kb. 4 havonta ráoltanak! És/vagy érdemes ellenanyagszintet nézni!
    De olyan eljárás is van (nálunk Ausztriában van, Magyarországot nem tudom) hogy immungyengült állapotú betegeknek „ellenanyagos” infúziót adunk, és nem oltást, amivel nem lett elég ellenanyaga.
    Nem fog megállni a mutációk kialakulása! Nem lesz szinte soha éppen aktuálisan elérhető megfelelő oltás pont az adott mutáns ellen. Így azt az oltást kell használni ami elérhető.
    Nem követtél te engem a kezdetektől, mert akkor pontosan tudnád hogy a korona elleni oltásokra azt mondtam, hogy a macskám minden ellen oltva van, csak korona ellen nincs. De nem is jár ki, tehát nem találkozik másokkal, nem kapja el. Azért nincs oltva, mert a macskáknál nem hatékony. Mert a korona mutálódik. Innen indultam anno ebben a csoportban, amikor még sehol nem volt egyetlen oltás sem.

  108. A macskákat totál felesleges volt idekeverni.

    A gond az, hogy te eleve abból indulsz ki, hogy oltani kell bármit bármi áron.

    Eközben én (+ még nagyon sokan mások) parádésan elvagyok 0 covid oltással.

  109. 119 – Boba:
    Egy-egy eset nem számít. Én meg felhozhatom Csollány Szilveszter esetét, aki nem volt öreg, egészséges volt, jó kondícióban egészséges életet élt, de oltás ellenes volt. Megfertőződött és bele is halt. Ami számít az a statisztika. Amikor már a népesség fele be volt oltva, a halottak között jóval több volt az oltatlan, mint az oltott. Vagyis az oltás működött. Hogy mégis voltak beoltott halottak? Sajnos, de az alapbetegséggel rendelkezők, az idősek gyenge immunrendszerrel nem tudtak megbirkózni ezzel a rendkívüli vírussal.

  110. 120. Csollány be volt oltva. Nem hiába némult el vele kapcsolatban a szajhamédia…(persze miután véres kardként körbehordozták).

  111. 122. Persze, ez volt az egyetlen menekülőút, miután kiderült, hogy mégis oltatott…

    Egyébként ha annyira jól működik az oltás, miért nem hoztak nyilvánosságra statisztikákat Magyarországon a mai napig arról, hogy az elhunytak hány százaléka volt oltott/oltatlan?

  112. 123. Boba

    Sokra nem mennénk vele. A halál előtt két héten belül oltottakat, ha a koronavírus fertőzés szövődményeibe haltak meg oltatlanok közé számítják.
    A korházba került oltottaknál hogyan állapítják meg, hogy pl. a szívhalálnál az oltás következménye vagy az oltás hatástalansága volt a halál oka, plusz a korházba került oltottakat nem tesztelték, mert oltottak. Így végképp nem lehet hiteleshez közelítő statisztikát csinálni.

  113. Csehországban a kovid osztályon elhalálozottakat boncolás, vizsgálat nélkül dupla zsákban, kötelezően égetik. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha nem lesz gázuk…

  114. A mai NÉPSZAVÁBÓL:
    Gyógyulás után is hónapokig lehet szenvedni a hosszú Covidtól.
    „Úgy köhögtem, hogy hosszú percekig képtelen voltam megszólalni.”
    Egyes tanulmányok szerint a Covid-fertőzöttek 3-12 százaléka még 3 hónappal az eredeti fertőzés után is szenved a vírus okozta panaszoktól. Ezt nevezik „hosszú Covidnak”.
    A „hosszú Covidról” még kevés a tapasztalat, csak annyi biztos, hogy akit elér, az kezelésre szorul.

    Ez a betegség nem vicc. Mindent meg kell tenni az elkerüléséhez. A (nem legtökéletesebb) fegyver az oltás. Felelőtlen az, aki nem él vele.

  115. 124. Károly
    ” Sokra nem mennénk vele. A halál előtt két héten belül oltottakat, ha a koronavírus fertőzés szövődményeibe haltak meg oltatlanok közé számítják. ”

    Mit tehetünk azért, hogy felelősségre vonjuk?

    Beperelheti gyógyszergyártó óriásokat? Nem!!!! A CARES rendelet védi őket…

    De amit tehet, az az, hogy bepereli az orvosát, amiért nem adott tájékozott beleegyezést.

    Ha beoltották, vagy ismer valakit, akit az oltás megsértett – kárt okozott – pert kell indítania az orvos ellen, mert a bolygón senki sem kapott tájékozott beleegyezést.
    A Pfizer és a Moderna esetében a VAERS rendszerben több jelentés is szerepel trombózisról.
    Köztudott, hogy szívizomgyulladást okoznak!!!! Ha az orvos felírja őket anélkül, hogy azt mondta volna:
    „Nézd. Ezek trombózist, szívizomgyulladást, akut anafilaxiás reakciókat és halált okozhatnak a polietilénglikol (PEG) miatt.”, (Akkor) nem adnak tájékozott beleegyezést.
    Minden orvos, aki felírja, és nem ad tájékozott beleegyezését, beintegrálta Önt anélkül, hogy ezt akarná.
    Beintegrálta Önt az emberiség legnagyobb klinikai vizsgálataban, ami valaha is megtörtént és ezért megszegte az esküjét !!!!! ».

    /https://rumble.com/v19l63d-dr.-ryan-cole-.html/

    Dr. Ryan Cole – Ha az oltás megsértette- kárt okozott- perelje be az orvost!!!
    „Orvosok elleni perek a VAKCINÁK miatt – Megszegték az esküjüket”!

  116. 127 – L.S.
    Minden gyógyszernek, oltásnak, stb. van mellékhatása. De ha engedélyezve van,vakkor biztosak lehetünk abban, hogy a mellékhatás nagyságrendekkel kisebb, mint a gyógyhatás. Aki fél az igen kis valószínűségű mellékhatástól, az ne éljen vele. Ezért orvost beperelni hülyeség. Az mRNS oltások mellékhatása ismert. Az oltás tagadók állandóan hivatkoznak rá, csak azt nem teszik mellé, mekkora a valószínűsége.

    The National Center for Health Statistics and Census Bureau reported that one in five Americans previously infected with COVID affirmed on the Household Pulse Survey that they had lingering symptoms three months after their infection subsided. The implication is that there are millions of Americans suffering from Long COVID.

    Szóval sok millió amerikai szenved long covidban. És hány halt bele az oltásba? Kettő-három?

  117. 126. Tibor bá’
    A barátom, aki 67 éves decemberben esett át rajta, 8 nap kórházzal. Most is jár ellenőrzésre, mert a tüdeje teljesítménye 45%-os.
    A másik barátom (aki egymást fertőzték meg a fenti cimborámmal, lévén ők is barátok) kétszer volt kórházba december és januárban. 70 felett van és kétszer volt oltva. Betegség előtti munkateljesítményéhez mérten most csak töredékét tudja dolgozni. Alig bír mozogni.
    Nekem volt álmatlanságom fél évig, depresszió. Mostanra csak annyi maradt vissza, hogy az illatokat másként érzékelem, mint előtte. Semminek sem az a szaga, mint amire emlékszem.
    Hogy csinált vagy nem csinált ez a vírus, azt nem tudom, csak azt, hogy vigyázni kell ezzel a betegséggel.

  118. 128. Tibor bá’

    Tisztelt Tibor bá’
    „Óltás ügyben nem vitatkozom” irtad mégis ezt teszed és nem hagyhatom ezt válasz nélkül, bár nem látom értelmét mivel csekély a lehetősége annak, hogy átengeded.

    Le kell szögeznem még egyszer: a nejem nyúgdijas gyermekorvos az egyik lányom pedig rövidesen a sebészorvosit végzi és énnekem minden óltásom megvan az influenzán és a covidvaxinán kivül, tehát:
    Nem vagyok óltástagadó, az egészségügyisekkel családi és baráti viszonyok kötnek.

    A témánkra térve:

    * -„Minden gyógyszernek, oltásnak, stb. van mellékhatása. De ha engedélyezve van, akkor biztosak lehetünk …

    – Az engedélyezést „vészhelyzet miatt” adták ideiglenesen. A végleges engedélyt jövő évben fogja kapni a harmadik stádium befejeztével, ha közben nem derül ki semmilyen probléma.

    * – „a mellékhatás nagyságrendekkel kisebb, mint a gyógyhatás.”

    – A mellékhatás nagyságrendekkel kissebb vagy nagyobbak lesznek?

    – Dimitrisz Antoniou orvos sebész, onkológus, „Kvantumfiziológus és a matematikai biológiai rendszerek mestere szerint a jövő nem kecsegtető a beoltottak számára:
    – „A lép, a petesejtek és a spermiumok azok, amelyek a leginkább fogják megszenvedni.”

    //attikanea.info/ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ/

    -Ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy Nagaszakit még mindig sújtja az atombombaszennyezés, úgyszintén a vegyi háború következtében Vietnám újszülötjeit a korcsszülöttek tömege kiséri amelyről senki nem akar a szajha médiában emlékezni.

    – Igen Tibor bá’!
    Ennyi évtized elmultával és még mindig korcsok születnek!
    Mennyire biztosak lehetünk abban, hogy a mellékhatás nagyságrendekkel kisebb?
    Melyik időröl beszélünk?
    A múlt, a jelen vagy a jövő időröl beszélünk?

    * – Aki fél az igen kis valószínűségű mellékhatástól, az ne éljen vele.

    – Ja, és miből éljünk, ha nem dolgozhatunk?
    Újra betyárkodjunk?
    Bújjunk el a hegyekben és a púsztákban?

    * – Ezért orvost beperelni hülyeség.

    – Az az orvos aki elfelejti megemliteni a mellékhatásokat nem bünrészes? Nem kötelessége megmondani a páciensnek – figyelmeztetnie-, hogy a kis betüket is el kell ólvasnia mielőtt beóltja magát?

    * – Az mRNS oltások mellékhatása ismert.

    – Vajon mennyire ismert amikor az engedélyeztetés pár hét alatt megadták a nyilvánosságra hozatalát azonban 75 évre titkositották?

    * – „Az oltás tagadók állandóan hivatkoznak rá, csak azt nem teszik mellé, mekkora a valószínűsége.”

    – Az óltástagadók pofályát én mint gyógyszergyártó egyből befognám, amint garanciát adok a termékemre.

    Barátságos emlékeztető:
    Tested nem a munkáltatód, az iskolád vagy a kormányod tulajdona.

    Szeretettel L.S.

  119. 130 – L.S.
    Amikor egy oltás tagadó kifogy az érvekből (te se teszel mást) akkor azzal áll elő, hogy nincs kellően letesztelve. Az oltással akkor lettek kész, amikor naponta több tucat halott volt. Senkinek se volt kedve még éveket várni a teljes tesztelésre.És jól tették, mert hamarosan csökkenni kezdett napi halálozási szám. Állandóan a lelkiismeretemre apellálsz. Mi van a tieddel? Oltás ellenes szövegeid miatt vajon hány ember fog meghalni a lélegeztető gépen?

    Mellesleg ez perverzitás. A világhálóról összeszedsz minden hülye orvos negatív véleményét, lefordítod és mérgezel vele minket.

  120. 82: Az oltást nem az alfa variánsra (alias brit változat) fejlesztették, hanem még azt megelőző eredeti vuhani vírusra, ami az első és második hullámokban terjedt, majd 2021 elején jött az alfa és kiszorította az eredetit.

    86: Készültek folyamatosan frissített vakcina változatok, de mire egy vírus variánshoz igazított oltást kialakítanak, letesztelnek és nagy tömegben legyártanák, addigra már egy még újabb variáns terjed, ami ellen a frissebb vakcina nem biztos, hogy hatékonyabb, mint az eredeti.
    Van már bétához és omikronhoz (BA-1) tuningolt vakcina is, de már omikronból is a BA-4 és BA-5 al-variánsok terjednek éppen, majd kiderül ezek ellen mennyire lesz hatásosabb…
    „Omicron-targeted vaccines do no better than original jabs in early tests”
    #https://www.nature.com/articles/d41586-022-00003-y
    Moderna says redesigned Covid vaccine produced stronger immunity against omicron than current shots
    #https://www.cnbc.com/2022/04/19/moderna-redesigned-covid-vaccine-produced-stronger-immunity-against-omicron-than-current-shots.html

    130: Az USA-ban a Pfizer és a Moderna vakcináinak már végleges jóváhagyása van az FDA-tól, nem csak vészhelyzeti.

  121. 131. Tibor bá’
    „Mellesleg ez perverzitás. A világhálóról összeszedsz minden hülye orvos negatív véleményét, lefordítod és mérgezel vele minket.”

    Tibor bá’
    Talán megérne egy misét utánanézni, vagy pontosabban a körmük alá nézni:
    Kik azok akik elhatározták és agitálják a népek beoltását:

    – orvosok akik megvették a diplomájukat
    – magas poszton lévő férfiak -akik nem is annyira férfiak
    – magas poszton lévő nők – akik nem is annyira nők
    -megvesztegetett EU biztosok akik nem tudják igazolni a jövedelmüket
    – s.t.b.
    Tele van az Isten álatkertje mindezektől főleg a képernyők előtt.

    Megérné a másik fél orvosait, tudósait is megismerni akik a „tüzzel játszanak”.

    Tisztelt Tibor bá’

    Ha visszautasítasz egy olyan vakcinát, amelyre még a gyártója sem vállal garanciát, akkor nem oltás tagadó vagy, hanem egy logikus és felelősségteljes ember.

    Szeptemberben hivatalosan 4-szer oltatlan leszek…

  122. Minden koronavírus ellen hatékony vakcinát terveznek (tehát kezdve azon koronvírusok ellen is amelyek már korábban is léteztek enyhébb légútiként, és a mostani SARS-ok ellen is). Azzal a vakcinával elkerülhető a gyors mutációk miatti hátulkullogás.

  123. 128. Tibor bá’
    ” Minden gyógyszernek, oltásnak, stb. van mellékhatása,

  124. Tibor bá’
    Akármennyire is védi Őket és cenzurázik:
    Semmi sem marad titokban!
    Legfeljebb lesz még egy cinkos társuk.

  125. 137 – L.S.
    Hagyd ezt a témát. Nem engedem meg ezt a vaskos oltás ellenes propagandát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük