(3801) A fonák oldal

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

Emmanuel Makronnal, a jelenlegi francia köztársasági elnökkel, 16 éves korában, az akkor 40 éves tanárnője szexuális kapcsolatot létesített, oly sikeresen, hogy a mai napig tart. Most ne menjünk bele abban, hogy Makron a legszebb férfikorban van, míg felesége 70, ami miatt „szépségére” évente milliókat költ. Ezt előre tudták, és felvállalták.

Ami érdekes, hogy ez nyilvánvaló nemi erőszak (még akkor is ha a kiskorú beleegyezett), de úgy tűnik, ez se akkor nem volt büntethető, se most nem az, hacsak nem évül el. Vagy inkább arról van szó, ha egy idős férfi teszi gyereklánnyal, az elfogadhatatlan. Ha idős nő teszi kisfiúval, az bocsánatos bűn. Magyarul az egyenlőtlenség fennáll, ahogy arra rámutattam a tegnapi posztban.

Csak ne higgyük azt, hogy a Makron eset egy unikum. Amerikából évente jönnek ilyen esetek, amikor harmincas, negyvenes éveiben járó tanárnő és fiú tanítványa szexuális kapcsolatot létesít. A különbség mindössze annyi, hogy ott a tanárnőt elítélik.

Egy példa: a 33 éves Jassica Langford tanár 2017-ben szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves tanítványával. Jutalmul különböző ajándékokat adott a fiúnak. Langfordnak volt férje, aki a tárgyaláson kiállt mellette. A lényeg, hogy a hölgy mindössze egy évet ült. Vagyis, ha a tanár férfi és a tanítvány egy 14 éves lány, akkor ennek a többszöröse jár neki. Erre mérget lehet venni. Egy lányt kihasználni undorító dolog, egy fiút kihasználni már távolról se az.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

28 gondolat erről: „(3801) A fonák oldal

 1. A statisztikák szerint Magyarországon több mint 1,1 millió nő ellen követtek el 15 éves kora óta fizikai és/vagy szexuális erőszakot. A családon belüli és párkapcsolati erőszak jelentős többségét férfiak követik el nőkkel szemben, aminek rendszerszintű okai vannak. Ezek az esetek nem egyedülálló tragédiák, hanem annak a rendszernek a káros szüleményei, amelyben még mindig az az elfogadott, hogy a nő nem egyenrangú fél egy párkapcsolatban vagy családban – írta a Mérce.

  Tessék beilleszteni a téma kontextusába !
  Sok mindenre magyarázat.

 2. Amerika társadalma beteg.

  Franciaországban 14 éves kor felett, törvényesen lehet szexuális kapcsolatot létesíteni, amennyiben a fiatalkorú ebbe írásban beleegyezik. Épp most szeretnék a korhatárt levinni 12 éves életkorra. Nem kommentálom…

  A férfi – női megkülönböztetések miatti felszólalásoddal egyetértek, de oda-vissza, mindkét fél oldalán! Okának az ösztönöket és a maradi társadalmi beidegződéseket, az érzelmi alapú döntést/törvénykezést és a racionalitás teljes hiányát jelölném meg, ami látva a mai világ működését -valószínűleg- az értelmes emberek fórumán egyáltalán nem meglepő.

  Külön megjegyzem, hogy hazai viszonylatban a férfi által kezdeményezett ilyen jellegű kapcsolatok legnagyobb arányban az egyházi iskolákban vannak jelen, ki tudja, tán ott megmaradt még a letűnt kor eme különleges „lehetőségéből”, s van annyi presztízs, amit a fiatal lányok kihívásnak vehetnek… Véleményemet arra alapozom, hogy tudomásom van több olyan kapcsolatról is, ahol a férfi második házassága a volt diáklánnyal kezdett kapcsolatából származik. Állami szférából ilyenről nincs tudomásom.

 3. A nemi erőszak vádját elejtik, ha az elkövető férfi feleségül veszi az áldozatot.
  Macron áldozat e ?
  Nem könnyű kérdés , de az „erőszak” óta boldog házasságban eltelt évek, azt sugallják hogy nem.

 4. Lehet ezt ragozni mindenfelé…
  Mi van, ha a szexuális kapcsolat két kiskorú között történik, ahogy ez nem ritkán elő is fordul?
  Lehet ennek bármiféle büntetőjogi következménye?
  Vagy ehhez az egyik partnernek be kell tölteni a 18 évet, és mindegy melyik fél az, onnan kezdve az büntethető?
  És ha a kapcsolatot már korábban kezdték, mikor még mindketten fiatalkorúak voltak?
  Akkor azonnal véget kell vetni a korábbi kapcsolatnak?

 5. Akkor mondom a poénomat:
  Ilyen hirdetést kellene feladnom – Jelenlegi éppen tizenéves, későbbi államférfiúi ambíciókkal kerestetik 🙂 Afgánok kíméljenek 🙂 Beteljesüléssel azért várunk pár évet még.

  Hát nekem ez a Macron-mama fura. Fura sztori. A tanárnő államférfit csinált a pasiból? Összetalálkoztak a személyiségzavarok/komplexusok megfelelően? Sőt pozitív lett az egész, hisz még társadalmilag is elfogadottak lettek? Tök jó.
  Lehet hogy ez ilyen lottó ötös esély. Nekik sikerült végigvinni pozitív kicsengéssel.
  Aztán lehet hogy most már csak azért vannak együtt, mert hát most meg hogy nézne ki hogy a nagy vezető kirakja a nénit öregotthonba..

  Volt ilyen eset hogy a nő kitanítatta a férfit, a férfi ahogy sikeres lett leadta a feleséget és fiatalabb után nézett. Az exfeleség ezek után kitárazott rajtuk. Azok hullák, emez meg életfogyt.
  Szóval teljesen jó srác lehet ez a Macron 🙂

  Nem hinném hogy nekem menne. Sőt, nekem nem menne. Már meglépni sem tudnám nemhogy végigvinni.

 6. 5 – Tia:
  Senki se akar rád sózni egy 14 éves fiúcskát. Bár a mai világban, ahol már a 30-as férfiak impotensek, megfontolandó.
  😀

 7. 5 Tia
  „Sok férfi a feleségének köszönheti a karrierjét. És a karrierjének a második feleségét.”

  Ha a fenti nem lenne gyakori jelenség, nem is értenénk ezt a viccet.

  Az exfeleség vérmérsékletétől függ, hogy hogyan végződik a váltás.

 8. 4: Hubab:
  Jogos kérdések, és jogszerűen a válasz: Ha elmúlt 18, a törvény büntet, ha mindketten fiatalkorúak, nincs törv. következmény, max. a gyámhatóság száll rá kicsit a szülőkre. Mármint a szülő szüleire… Ezért olyan fontos az „apasági”. Büszke férfiú módjára!

  A múlt a köd homályába vész, kivéve, ha feljelentés társul hozzá. Akkor ügyvéd- és pénzfüggő az ügy kimenetele…

 9. Re:5
  Macronon nincs „semmi” meglepő.
  Eleve az emberünk Klaus Schwab felé Világgazdasági Fórum fiatal tehetségek programjában volt ösztöndíjas, ami egy szabadkőműves utánpótlás elit vezető képző. Ha innen nézzük, akkor már nem is annyira furcsa a pasas, mert ennél sokkal durvább aberrációk is vannak, pl halmozott pedók, stb. Eleve sokat elárul egy vezetőről, hogy van-e gyereke, mert ez nagyban meghatározza az élethez való hozzáállását.
  Macronnak, Merkelnek nincs, és a vezető elit egy jelentős részének nincs, látszik is…

 10. 9 dajtás
  Azért te mindig hozzáigazítod az eseményeket a saját misztikus világfelfogásodhoz. 🙂
  Nem tartom valószínűnek, hogy Macron 16 éves diákkorában a háttérhatalom mérgező hatására hagyta magát elcsábítani, hogy aztán az új világrendet szolgálja…
  Szerintem meg egyszerű emberi gyarlóság, ami ebben az egyedi esetben éppen így alakult, más hasonló esetből meg semmi nem lett, csak egy múló élethelyzet…

 11. Tibor bá’ online
  „16 éves korában, az akkor 40 éves tanárnője szexuális kapcsolatot létesített, …”

  Erröl a kapcsolatrol a Görög TV-ben volt egy beszélgetés ahol a Franciaországban élő Eleni Glykatzi-Arveler Βizánci történész és a A Sorbonne Egyetem egykori rektora kétségbe vonta azt, hogy egyáltalán valamikor tanulója vagy tanitványa volt Emmanuel Makronnak a mostani felesége.
  E kijelentésből már el lehet indulni tanakodni azon, miért valaki házas embernek akarja hitetni magát a környezete előtt?

 12. 10. hubab

  Semmi misztikus nincs dajtás vilaglátásában, legalábbis számomra. Számodra igen.

  Én pl. teljesen reálisnak látom a szemléletét.
  Belemehetünk abba is, hogy mi abberáció és mi nem az.

  A jogi leszabályozáshoz való ragaszkodás csak azt mutatja, hogy nincs belső iránytű a társadalomban. Kívülről rákényszerített szabályok kellenek.
  A túlszabályozás mindig a dekadencia jele. A népet kitevő egyén túlzott individualizmusa miatt meg kell védeni az embereket egymástól.
  Valószínű, hogy különféle komplexusok miatt dugja Makron az anyja korabeli nénit.
  Vagy csak együtt kell maradniuk a látszatért. Hogy hazugság-e a kapcsolatuk vagy sem az mindegy is. A trend meg árulkodó.

 13. Ezek szerint Macron-nak két támogató anyja van/volt?
  Az egy nagyon jó helyzet. Nem csoda így a karrierje.
  (Azt az elit képzőt is súgták neki, vagy a család előírta neki az utat.. Nem tudom kik veszik körül, lehet ott pár 33 degree freemason. 🙂 )

 14. Ránéztem egy pillanatra a fotóikra, egyiken erősen anorexiás a nő.. (rózsaszín miniruhás fotó) Túllőtt a fiatalosnak látszani – akaráson.

 15. 14.

  Ma már egy szánalmas karikatúra szegény.

 16. Tibor bá’.
  Már a tegnapi posztnál meg a kartam írni 13. Tibor bának,
  hogy sértve érzem magam a gerontofil elnevezés miatt,
  (de letettem róla.) — Az én életem valahogy úgy alakult,
  hogy a feleségemen kívül minden ( 6-7 ) partnerem
  3-5 évvel idősebb voltak nálam.— Abban ugyanis
  szerintem nincs kunszt, hogy 20- 25 évesen ágyba vigyek
  egy 18-20 éves kiscsajt. —- DE gondolj bele, az utcán
  terelgeti, 10 éves gyermekét a házimunka „”gyönyöreibe””
  beletespedt anyuka, akibe én még belelátom az oroszlánt,
  noha Ő már lemondott a testi örömökről. — Na az ilyen
  asszonyt becserkészni már kihívás. — Ráadásul az agyam
  úgy van behuzalozva, hogy akkor kapok igazi gyönyört, ha
  azt előbb én okozok a parneremnek. — ÉS EZ AZ ADÁS
  MINDEN ESETBEN SOKSZOROSAN MEGTÉRÜLT !!! — Egy
  csitrinél az együtlét csak egy dugás, ami pár évvel később már
  örömszerzés. -.– Szerintem EZ A MOTTÓJA AZ DOLOGNAK .

 17. 17. Tibor bá’
  Látod, elég egy rosszul választott szó ( kunszt, ) és már is
  más lesz a „”gyerek fekvése””. — Persze bármit írok, a
  gondolataimat egyik sem fedte volna tökéletesen. —
  A lényeg az, ne trófeagyüjtés legyen hanem szeretkezés.
  Akik előfordultak az életemben azok 4-6 éves viszonyok
  voltak. — Nem voltam csapodár. az első nejemmel 25
  évet éltem le, a másodikkal 33-at. — ELHUNYT !!!

 18. 18 – B.M.
  Nem akartalak megbántani. A 4-6 év előtt le veszem a kalapom. Nekem 4 kivételével, ennél rövidebbek voltak, de minden szakításnak alapos oka volt.

 19. Re:10
  Mi ebben a misztikus?
  Tény, hogy abba az elit képzőbe járt, ahol az a cél, hogy a jövő vezetőit tanítsák ki, ha jól rémlik a regnáló kanadai miniszter elnök is ugyan ott koptattam a padot, mint Macron…
  Vannak magyar nevek is, az is megérné egy misét…
  Ez egyszerű tény, és az is, hogy az itt végzettek ma már mind állami vezetői posztban vannak „véletlenül”. Persze lehet azt hinni, hogy csupán szerencséjük volt, de ez már rég nem az, hanem szisztematikus hálózat építés.
  Vezetői elit aberrált?
  Nézd meg a pókemberes Alaptörvény írót, vagy a sok pedo politikust Brüsszelben.
  Plusz a szabadkőművesség sem túl misztikus, ha hatalomtechnikai oldalról nézed. Céljaikat a hálózatukon keresztül érvényesítik, és minő véletlen, pont átfedés van az említett „elit” iránya, és az szabadkőművesség céljai között, magyarán ezek az embereik, és szép hangzatos nevű fedő szervezeteket hoznak létre az ügyes bajos dolgaik érdekében.
  Itt nincs semmi ezoterikus susmus, csak hatalom szervezési technika, amit direkt nem kötnek az orrodra.

 20. Alapvetően a ‘társadalom’ nem volt maradi soha.
  Leírtam. A megitélést nem effektív a társadalom „szüli” hanem az azt vezetők. Marhaság az, hogy bizonyos dolgokat nem fogad el az emberek tömege. Dehogy nem. Rengeteg olyan kapcsolat van, kizárólag szexuális indittatásból, ami erkölcsileg nem magyarázható. Családapa három gyerek, feleség, és most kapaszkodj meg, 16-18 éves fiú szerető. Erre varjál gombot.

 21. 20 dajtás
  Én itt arról írtam, hogy ugyan mi köze lehet Macron pályafutásának, elit képzésének ahhoz, hogy korábban, 16 éves korában elcsábította a tanárnője.
  Ha ez aberráció is, sok ilyen aberrált van, akik ettől még nem jutnak elit képzéshez és hatalomhoz.
  Nem a hatalmi elit vette rá, hogy összeszűrje a levet az asszonnyal, még ha izgalmasan is cseng ez a sejtelmes összefüggés…

 22. Re:22
  Ebben egyetértünk, de én nem is erről beszélek, szerintem ebben félre értettél.
  Én csak azt mondom, hogy a jelenlegi regnáló „elitben” sok az aberrált, ami egyfajta lenyomata a személyiségüknek, motivációjuknak, aminek a gyökerei már sokkal korábbra nyúlik vissza, mint ahogy beszerezték volna őket. Magyarán ha valami személyiség torzulása van alapból a jó képességű diáknak, akkor csak előny a vezetői elitben, mert hiányzik sok fék belőle, különben nem tudná azt csinálni, amit elvárnak tőle. Maga a struktúra kontraszelektálja ilyenné magát, és láthatóan ezen nem is akar változtatni.

 23. Elizabeth Zimmermann

  Sandra Roelofs

  Kéne egy asszony topic.

 24. „Egy lányt kihasználni undorító dolog, egy fiút kihasználni már távolról se az.”
  Azt hagytad ki a számításból, hogy egy lány megítélését egy ilyen eset súlyosan ronthatja, a teherbeesés esélyét már nem is számolva, egy fiúét meg éppenhogy javítja, ő ettől csak macsóbb lesz a környezete szemében.
  Emlékszem életem első nőjére, akivel később már nem nagyon büszkélkedtem volna, mert könnyű trófea volt, de akkoriban úgy éreztem, én vagyok a legmenőbb kakas a tyúkudvarban, és a körülöttem lévő fiúk is elismeréssel néztek rám, akik tudtak az ügyről… 🙂

 25. 18. Tibor bá’
  Nálam is alapos ok volt = lebukás. — Válás lett a vége l
  A másodiknál már óvatosabb voltam, valószínüleg
  ezért szakítottak a hölgyek. — Magyarul kidobtak.

 26. Tia,

  bár hölgytöl ilyet nem illik – a blog anonimitása úgyis véd – te melyik évben születtél?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük