(3736) Összeesküvés

Tibor bá’ fordítása online

 

Az összeesküvés elmélet intézménye

Az Amerikai Egyesült Államokban „összeesküvés elméletnek” nevezik azokat a véleményeket, amelyek eltérnek azoktól, amelyek kiszolgálják az uralkodó oligarchákat, és a kormány testületet.

Az uralkodó osztály által nekünk szánt magyarázatok maguk képezik az összeesküvést. Ezen felül összeesküvés elméleteket hoznak létre, hogy elleplezzék a valódi összeesküvéseket, amelyekkel a rajtunk uralkodók működnek.

Vegyünk erre egy példát, a 9/11 esemény hivatalos magyarázata egy összeesküvés elmélet. Néhány muzulmán (főleg Szaud arábiai) Dávid Góliát felett aratott győzelme óta végrehajtotta a legnagyobb megszégyenítést egy szuper hatalommal szemben. Ezek nem csak túljártak 17 titkos ügynökség eszén, de átverték a NATO-t, Izraelt, a Biztonságos Közlekedés Tanácsát, a légi Irányítókat, valamint Dick Cheney-t, és egy reggel elkötöttek négy amerikai utasszállítót, leromboltak 3 felhőkarcolót, lerombolták a Pentagon épületének egy részét, ahol éppen 2,3 trillió eltűnt dollár után kutattak, és Afganisztánt vádolták Szaud Arábia helyett. Egyértelmű, hogy Amerikát megalázó szaud arábiaiak benne vannak a konspirációban.

Hihető ez az összeesküvés? Hogy erre néhány fiatal muszlim férfi képes legyen, egyszerűen elképzelhetetlen. A nemzet biztonságszolgálatának totális összeomlása, ha ez tényleg bekövetkezett volna, üvöltött volna, hogy a Kongresszus és a Fehér ház indítson be vizsgálatot. Megtalálták volna a felelősöket, vezetőket váltottak volna le, stb. Ehelyett, senkit még csak meg se dorgáltak. A Fehér ház lázasan ellenállt egy éven keresztül minden kivizsgálási követelésnek. A végén, hogy a 9/11 áldozatainak a családjait megnyugtassák, összehívtak egy bizottságot. A bizottság pedig leírta a kormány történetét, és ezt nevezte el „kivizsgálásnak”.

Miközben nincs rá semmi bizonyíték, amely a hivatalos összeesküvés elméletet alátámasztaná. Viszont az ismert összes bizonyíték cáfolja a hivatalos összeesküvés elméletet.

Példának okáért bizonyított tény, hogy 7. Épület szabadeséssel omlott le, ami azt jelenti, hogy épületbontáshoz volt előkészítve. Miért volt előkészítve épületbontáshoz? Erre a kérdésre nincs hivatalos válasz.

Tudósok, építészek, mérnökök, pilóták és a közvetlen helyszínen lévők ismert tanúvallomásaik szerint az ikertorony leomlásakor számos robbanást észleltek, ami természetesen összeesküvés elmélet.

A közbeszédbe a CIA vezette be az „összeesküvés elmélet” kifejezést abból a célból, hogy a John F. Kennedy elnök elleni merénylet kivizsgálását végző Warren Bizottság jelentésében kételkedők véleményét lejárassák. Minden olyan magyarázatot, ami ellentmondott a hivatalos verziónak, lejáratták az „összeesküvés elmélet” megbélyegzéssel.

Miközben az amerikai külpolitika gerincét összeesküvés elméletek képezik. Példának okáért G.W. Bush adminisztráció aktívan összeesküdött Irak és Szaddam Husszein ellen. A Bush munkatársak hozták össze a hamis bizonyítékokat a „tömegpusztító” fegyverekről, amivel sikeresen megetették az egész világot, hogy aztán segítségével megsemmisítsék Irakot és megöljék a vezetőjét. Ezt megismételte Obama és Hillary összeesküvése, ami sikeresen elpusztította Líbiát és megölte Gaddafit. Ezzel próbálkoztak Szíria és Asszad esetében, amíg az oroszok nem léptek közbe.

Pillanatnyilag Washington összeesküvést hajt végre Oroszország, Kína és Venezuela ellen a nem létező „iráni veszély” hangoztatásával. Ami nagyon jó ürügy, hogy Washington rakétákat telepítse közvetlenül az orosz határra. Az „észak koreai veszély” pedig ragyogó ürügy a kínai határ mellé történő rakétatelepítésre.

A szajha média terjesztette az összeesküvés elméletet, ami szerint Donald Trump kapcsolatban állt az orosz elnökkel és az orosz titkosszolgálattal, abból a célból, hogy meghekkeljék az amerikai elnökválasztást, Trump nyerje a választást, és ezzel sikerüljön egy orosz ügynököt bejuttatni a Fehér Házba.

Ennek az összeesküvés elméletnek az égvilágon semmi bizonyítéka nincs. [Ennek ellenére a magyar szajha média zokszó nélkül átvette.] De nincs szükség bizonyítékra, mert a katonai/biztonsági komplexus, a Demokrata Párt, a neokonzervatívok érdekeit szolgálja, és a vég nélküli ismételgetés következtében igazsággá válik.

Az agymosott, hiszékeny és a naiv emberek részére (akik elfogadják, hogy minden olyan magyarázat, ami egy kicsit is eltér a hivatalos magyarázattól lényegében egy összeesküvés elméletet takar). Az utóbbi időben az oltásokkal kapcsolatban terjed a legtöbb összeesküvés elmélet, csak azt nem lehet tudni, hogy kiknek az érdekeit szolgálják.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

98 gondolat erről: „(3736) Összeesküvés

  1. Anno láttam videót is erről, ahol látszik az ikertornyoknál talán 2 videón is mutatja, hogy az összeesés előtt fokozatosan ilyen 15-25 szintenként az épület széleinél kitörik az üveg valami vélhetően robbanás következtében, mint amikor egy irányított épület robbantásnál egymás után indulnak be a robbanások. Elég meggyőző volt, persze ez a videó az eset után 4-6-8 évvel volt, talán az emlékeim is fakultak, szépítették a dolgot 😀

    Állított olyat is, hogy szoktak bombakereső kutyások is járőrözni, és aznap „valamiért” vissza voltak hívva, mint ahogy sok vezetőről is azt állította, hogy nem mentek be (ettől még nem kellett tudniuk arról mi fog történni)
    De ezen utóbbiakat nem állt módomban ellenőrizni 🙂

  2. Ritka buta cikk, nyugtass meg, hogy ezt nem te írtad, csak fordítás. Az első két bekezdés ráadásul annyira sután van fogalmazva, hogy fáj olvasni.

  3. lr01 szokás szerint védi a megbízói érdekeket…
    Gyenge ügynök.

  4. A poszt elolvasása után érdekes kérdések merülnek fel bennem Jézus történetét illetően.
    Ki volt az uralkodó elit akkoriban? A római császár és helytartói, valamint a zsidó főrabbik. Ismerjük a mai média viszonyait, amelyek a mindenkori hatalom érdekeit szolgálja ki. Az akkori történetírók voltak annak a kornak az újságírói. Vajon kinek az érdekeit szolgálhatták? Kaphattak-e olyan utasítást a császártól és helytartóitól, illetve a főrabbiktól, hogy ne írjanak semmit Jézusról és hivatalos irat formájában semmi ne maradjon fenn róla? Amennyiben Jézus átlépte az akkori uralkodó elit ingerküszöbét, akkor hatalmukban állt, hogy ezt megtegyék. Mert a hivatalos történetírókon kívül más nem foglalkozott akkoriban az események megörökítésével.

    Kinek az érdekeit szolgálhatta volna akkoriban egy kreált Jézus sztori? A hatalmi elitét semmiképp, hiszen a légiókkal simán levertek volna bármilyen lázadást. A nép érdekeit sem szolgálta volna a hatalom ellenében, mert éppen alázatra tanított.

    Kinek az érdekeit szolgálta volna, hogy egy valós sztorit kreálmánynak tüntessen fel?
    Kezdetben a zsidó főrabbik érdekeit sértette Jézus, később már Rómáét is. Maguk a főrabbik mennek el Pilátushoz, hogy őriztesse a sírt katonákkal, nehogy a tanítványok ellopják a holttestet és azt hazudják, hogy feltámadt Jézus. Amikor eltűnik Jézus a sírból, az őrök (akik eleve azért lettek odaállítva, hogy kizárjanak minden ellentmondást!) azt hazudják, hogy amíg aludtak (!!!), a tanítványok hengerítették el a követ és lopták el Jézus testét.

  5. Igen az is nagyon vicces, hogy egy mozgó elnököt egy mozgó autóban , egy relatív rövid, 50 cm hosszú (https://en.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy_assassination_rifle) puskacsővel rendelkező fegyverrel, több száz méterről fejbe lőjenek.

    A WTC-nél nekem az volt a legviccesebb, hogy megtalálták a helyszínen „az elkövetők” útlevelét meg egy Koránt.

  6. „Teljesen világos, hogy a jobb és baloldali politikusok azt teszik, amit a háttérhatalom diktál, mert zsarolhatók, mert eladták a lelküket! Ez nem összeesküvés elmélet, hanem tény! A világunkat egy olyan pénzhatalmi elit irányítja, akiket nem választott meg soha, senki…
    A háttérhatalom célja pedig a nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra, ahol KUSS LESZ MINDENKINEK!”

    Forrás:
    https://www.napitema.com/2021/12/cel-totalis-kontroll-globalis.html

  7. Én az továbbra sem tudom elképzelni, hogy a világ minden hatalma egységesen behódolna az amerikai narratívának az ikertornyokkal kapcsolatban, mikor más dolgokban életbevágó ellentétek vannak köztük, és kíméletlen módszerekkel próbálják megfojtani, hiteltelenné tenni egymás, de ebben a témában félretennék ellentéteiket és mind elfogadnák hitelesnek a terrorista verziót.
    Mi érdeke lehet az oroszoknak, kínaiaknak ezt elfogadni, miközben az amerikaiak minden eszközzel próbálják őket ellehetetleníteni a világ közvéleménye előtt, és katonailag megroppantani?
    Márpedig az orosz kormány sem rukkol elő hivatalosan ezzel a verzióval…
    Ez nekem nem áll össze…

  8. Re:8
    Ha ráhúzod a vizes lepedőt az amerikai katonai komplexumra, akkor lehet válaszként rád lőnek valami atomot, így úgy vannak vele az oroszok/kínaiak/tetszőleges nemzetek, hogy ezt a határt nem lépik át, mert abból csak nagyobb baj lesz.

    Régi zsidó mondást idézve: „A régi bűnöknek hosszú az árnyéka”, lesz ezzel még gondjuk maguknak, ha eljön az igazság pillanata.

  9. 9 dajtás
    Hát, ez nekem gyenge érvnek tűnik.
    Attól nem féltek az oroszok, hogy a grúzok leverésére, vagy a Krím elfoglalására atommal válaszolnak, de attól igen, hogy ha az igazságot az amerikaiak fejéhez vágják?
    Szerintem ennél durvább határokat lépnek át kölcsönösen a napi politikában…

  10. Re:10
    Valamiért még sem lépik át.
    Másik lehetőség, hogy az egész hacacáré csak a plebs felé egy színjáték, és valójában mindenki a zsebükben van. Avagy az egyik kéz nem csap rá a másik kézre, mert közös tőről fakadnak.

  11. ”Azért milyen fura már, hogy egy Román EU képviselőnek kell elmagyaráznia a nagy szabadságpárti és jogkövető Európának azt, hogy mi a különbség a demokrácia és a zsarnokság között!”

    Cristan TERHES, az EU parlamenti képviselőjének beszédéböl:

    *https://www.facebook.com/watch/?v=336752367921807*

    ” Ébresztő Európa ! Ébresztő Világ ! „

  12. Tibor bá, állva tapsolok ezért az írásért!

  13. 13 – Ábel:
    Köszönöm.
    Viszont vannak, akik szerint a honlap színvonala rohamosan süllyed.

  14. Re:14
    Azok a hangok oltástagadók.
    Ebben a témában én sem értek egyet veled, de ezért a véleményedért nem hülyézlek le.

  15. 9
    Oda egyszerűen NEM LÉPHETSZ BE légi úton,2 vagy három támaszpont van a környéken 3 percen belül.
    Védett övezet ebben a videóban mondják el . Ezért kellett cirkáló rakéta.

  16. 15 – dajtás:
    Normál körülmények között bárki véleményét tiszteletben tartom, és vitapartnert látok benne. Mondom, normál körülmények között. De, amikkor 39.000 (és egyre növekvő számú) magyar haláláról van szó, az nem nevezhető normál körülménynek.

  17. Tibor bá.

    Mivel pontosan értettem az összeesküvés pro és kontráját de azt is hogy az Antalffy blog nem tényfeltáró blog,azért ajánlanám ( szememben biztos növelő hatású lenne,bár nem kritizálom) a gyógyszergyártók hátterébe körülnézést akár lebegtetés szinten is.

    Biztos nem lehet a figyelő Sam-ek össztüzében,de az angol-szász misszió videó után jó pár évvel azok akik látták egyszerre szisszentek fel a wuhani hírekre,és jó alapot adott a kételkedőknek.

    Lehet is találni szép számmal,vannak átalakulások,régi szereplők,részvényesek,bitang nagy perek,érinthetetlenség.

    Értem a lényegét a pro-nak,de másról se feledkezzünk meg szerintem.

    Köszönöm,csak ennyi.

  18. 18 – ötlet:
    Az orvos látogatókról mindenki tud. Aki odafigyelt az tud pl. a koleszterin trükkről is (erről már írtam). A gyógyszergyárak disznóságai ismertek, de Gyógyszerekre szükség van. Létezik közöttük verseny, aminek pozitív hatása van a társadalom felé. Itt az van, ami mindenhol. Az egyednek tanulni kell, tájékozódni kell, és aktíven részt kell vennie egészségen a megtartásában. De ilyen mértékű alkohol fogyasztás és cigarettázása mellett én nem tudom a gyógyszergyártókat elítélni.

  19. 19. Tibor bá’

    Off: A „Statin”: Szerencsére Ausztriában nem ekkora „biznisz” mint Magyarországon. Nekem meglepő volt észlelni hogy mennyire sokan szedik Magyarországon. Persze lehetne érvelni az osztrák és magyar étrendi vagy életviteli különbségekkel, de azért nagyon feltűnt nekem is.

  20. 20 – Tia:
    Itt az elhalálozások felét a szív-érrendszeri betegségek okozzák. Ezért az érszűkület egy mumus. Mi okozza az érszűkületet? Hát a koleszterin (ami nem igaz). Mi csökkenti a vér koleszterin szintjét? A statinok. És nem olcsó.

  21. Vagy mekkorát szakít a Linde és a Messer az oxigénen egy olyan vírus következtében ami egy kurva denevérről UGROTT át emberre egy kínai piacon.
    A többi maszk meg lélegeztető szemétládák kormányzati sunnyogásáról nem beszélve.

    Felhúztam magam,elnézést.

  22. 23 – ötlet:
    Emberi tulajdonság, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket a végsőkig kihasználja.

  23. 24. Tibor bá’
    „Emberi tulajdonság, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket a végsőkig kihasználja.”
    – Ez a teljes bioszférára igaz.
    Csakhogy az EMBER képes volt kitágítani a határait.

  24. Gatest, Faucit és Daszakot és tizenkét másik személyt- a vezető oltóanyag-társaságok vezérigazgatóit és a felelős egészségügyi vezetőket- a népirtás bűnével vádolják a bírósági bejelentésekben.

    „… a Nürnbergi Kódex etikai normái az orvosok és a gyógyszergyártók azon kötelezettségét jelentik, hogy betartsák annak elveit. Ennek megfelelően minden orvos vagy kutató, akiről kiderül, hogy megsértette a Nürnbergi Kódex tíz alapelvének valamelyikét, büntetőjogi felelősségre vonható.”
    ”Dr. Reiner Fuellmich: „A Berlini Korona Bizottságnak már most rendkívül terhelő bizonyítékai vannak annak bizonyítására, hogy ennek a korona-„plandémiának” SOHA nem volt köze az egészséghez, hanem : 1…2…3…4…”
    „A Nemzetközi Büntetőbíróság pedig minden bizonnyal azt fogja folytatni, amit a legjobban tud – a hidegvérű tömeggyilkosok bíróság elé állítását.”

    Forrás:
    NUREMBERG-2: Az első per a nemzetközi büntetőbirósághoz 2021-12-06

    * https://docdro.id/WUjv6iw ] *
    * https://www.zougla.gr/apopseis/article/niremvergi-2-prosfiges-sto-die8nes-piniko-dikastirio*

  25. 26 Te akkor is ezeket fújnád, ha közben lélegeztetőgép alá kerülnél…

  26. 27. „hubab”
    * A halál előtt álló Covidvakcina szkeptikusok köszöntenek Titeket, boldog új évet és szerencsés hosszú életet kivánunk, Mindenkinek.

    ** „IGEN, mi irányítjuk Hollywoodot.”
    Ha csak ezt úralnák el is lehetne nézni Nekik, csakhogy akárhová néznek a népek úgyanezt tapasztalják Bárhol.

    *** Augusztus óta minden 10 koronavírusban meghalt emberből 9 teljesen oltott volt

    **** Dim. Kouvelas, klinikai farmakológia professzora: „80%-kal kevesebb halottunk lenne, ha monoklonálist hoznának”

    ***** Izrael elismerte vereségét. Felfüggeszti a 4. adagot és a falka immunitására összpontosít. Eran Segal professzor: Az Omicron lehet az 5. és egyben utolsó hullám!

    ****** Silvana De Mari sebész: Az Omicron olyan enyhe, hogy „megoldást jelenthet a járványra, mindaddig, amíg nem vagytok beoltva”

  27. 28
    „Augusztus óta minden 10 koronavírusban meghalt emberből 9 teljesen oltott volt ”
    Elárulom neked, ha mindenki oltott lenne, akkor meg minden halott oltott lenne.
    Csak azt nem nézed, hogy az összes halottak száma töredéke, mint a korábbi hullámok esetén.
    Meg azt sem nézed, hogy a legveszélyeztettebb, legrozogább egészségű emberek azok, akiknél leggyakoribb, hogy az oltás ellenére is labilis az egészségi állapotuk, mert ők már koronavírus nélkül is a halál szélén lavíroztak…
    Te is olyan vagy mint a tudós, aki megállapítja, hogy a bolha megsüketül, ha kitépik az összes lábát, mert hiába mondja neki, hogy ugorj, nem ugrik…
    De én is minden jót kívánok neked, és sok szerencsét, mert leginkább csak erre számíthatsz ezzel a hozzáállással…

  28. 28. L. S. Folytatása : Forrás:
    * „Ave Imperator, morituri te salutant Ceasar”

    ** Hazánk kifosztása !!!!! A Rozsadombi Paktum… – Julius Radics Parthus
    „A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja.”

    *** 29. hubab – ” Elárulom neked, …”
    ” A Covid-19-es megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek túlnyomó többsége legalább 2021 augusztusa óta a teljesen beoltottak körében fordul elő.”

    ***https://www.alternativhirek.com/2021/12/bomba-2021-augusztus-ota-minden-10.html*

    + „Tanácsok diktátoroknak…” —Hogyan legyünk jó diktátorok

    *https://www.facebook.com/noszekne.viola/videos/221529283491803*

  29. Re: 8.

    Az oroszoknak, és a kínaiaknak is van olyan muszlim kisebbségük, akik ellen otthon keménykednek(tek). Kapóra jött nekik, hogy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva szinte bármit megtehetnek.

  30. * Görögország: 100 eurós havi bírság a 60 év feletti óltatlanoknak, ahol a minimál nyugdíj: 357 €

    ** Ausztria ( a Nácizmus szülőföldje ) világelsőként vezeti be az – „Óltás nélkül nem vehetsz semmit.”

    *** New York internáló táborokat állit fel…

    **** Megsemmisítő FEMA táborok Magyarországon? – Dr. Drábik János, Jakab István

    Forrás:

    **https://www.facebook.com/racionaliselet/videos/183616277290895*

    ***https://www.facebook.com/imre.hetei.39/videos/1254891741680935*

    **** https://www.youtube.com/watch?v=n9tgPokF_yc*

  31. Tőke Péter a leleplező magazin szerkesztője 2023-ra mond hiperinflációt de azt mondja ez nem 1 országot érint hanem globális lesz.
    Jó ember ez a Tőke Péter,de mindennel amit mond nem lehet egyet érteni (pl vírusra is azt mondja hogy a karmesterek mindig csinálnak új variánst, meg hogy ő szerinte a lakatlan szigeten is elkapják, mert szerinte szétszórják- na jó nagy hülyeségeket mond)
    Drábik János a nagy haverja. Nem tudom megy e még a leleplező magazin , régen imádtam olvasni de ma egy 200 oldalas lapot nincs időm olvasni .Ráadásul Tőke Péter is amint mondtam sok mindent gondol úgy hogy az úgy van közben pedig nem .Meg Drábik haverja is veszi a fizetős oldalakról/könyveket a háttérhatalomról és azt írja meg a leleplezőben.De lehet a fizetős oldalakról ahonnan veszi az infót azok is kamuk részben mert csak a lóvéra mennek 😀
    Nem akarom bántani őket mert jó emberek mindketten,de tudom hogy a leleplező is régen is mindig a III. vh-ról cikkezett hogy épp jövő hónapban kitör, meg ilyenek.Enne ellenére nagy meló megszerkeszeteni a lapot. Szerintem csak részben igaz amit ott leírnak, de jó a munkásságuk.
    Visszatérve csak szólok hogy akkok 2023-ban hiperinfláció lesz.Erről irnak is .Valaki olvasta a leleplezőben? Ha igen megírhatná az okokat , mit írnak? Bár lehet még csak a következő leleplezőben fog megjelenni 😀
    Vajon lesz/nem lesz 1 év múlva hiperinfláció? Valakinek értelmes vélemény? Ok-okozat stb….
    #https://www.youtube.com/watch?v=pjyhnZadAMk
    Állítása szerint az orosz banki is jelzi ekkorra az összeomlást. 19:00-tól hegyezzétek a fületeket és írjatok véleményt 😀

  32. 33 Andrew
    Szerintem Drábik maga sem hisz abban a sok zöldségben, amit hirdet, viszont jó érzékkel felfedezte, hogy az összeesküvéselméletekre hatalmas piac van, amivel nagy népszerűségre lehet szert tenni, és lehet belőle profitálni, jól megélni, egzisztenciát alapozni.
    Lehet, hogy magában meg jókat mulat, hogy hogy beveszik a maszlagot.
    Ettől persze lehetnek benne egyes elemek, amelyeknek van valóságalapja, de az egész egy jó fantáziával összegyúrt katyvasz, amin jókat lehet szörnyülködni, és a világ minden problémáját a láthatatlan gonoszokra hárítani…

  33. 34. Hubab lehet igazad van. Mondjuk ha jön belőle neki havi 3-400eft már akkor simán megéri neki beszélni erről.Meg szeret is beszélni.
    Na meg azt sem felejtsük el hogy amerikában is biztos van több tucat hozzá hasonló ember , csak ott a profit 10x-es is lehet mert angol nyelvterület.De ha még 5x-ös azaz hoz 1,5mft-ot havonta valakinek amerikában ez úgy hogy a meleg szobából csinálja akkor is simán megéri neki minthogy munkába járjon napi 3 órát vezeseen, köcsög főnöke legyen stb..Nyilván 300 millió emberből biztos van 10 aki csinálja is mert jó pénz dumálni.És ha nem havi 1,5mft-ot hoz hanem a többszörösét akkor meg pláne.

    Szerintem Tőke Péter hiperinflációja is elmarad 2023-ban, de nyilván beszélni nem fog róla 2023-ban hogy miért maradt el.Majd kitűz egy új időpontot 2024-et a hiperinflációra:D

  34. 34. hubab

    Drábikot volt szerencsém egyszer(2010ben) 12. ker. Márvány utcai otthonából Kecskemétre egy előadásra lefuvarozni, Hetesi Zsolttal egyetemben.
    Ez egy Kecskemét melletti tanyán történt.
    Voltak ott kisebb falvak polgármesterei, volt polgármesterek, levitézlett politikusok, előretörő jobbikosok meg stb. emberek. Voltunk vagy 50-en.

    Minden rendben indult.
    Drábikból ömlött a szó, Zsolt meg sem tudott szólalni, pedig sokunk inkább rá volt kíváncsi.

    A vége az lett, hogy egy volt polgármester(erre tisztán emlékszem) kezdett beindulni és már „géppisztolyt nekik” felkiáltásokkal Drábikot is bevitte a „táncba”. Drábik egy vacsora utáni pörköltfolttal a fehér ingén felállt és hasonlóakat ordibált. Tehát az egész gyűlés átfordult egy forradalmi hangulatú csűrhébe, értelem nélküli hablatyba. Talán az alföldi barackpálinka is ludas volt.?

    A végén Zsolt kérésére( közvetlenül Drábik mellett ült szorosan,tehát látszott) az egész felvételt le kellett törölni, mivel ebben nem akart-érthetően- részt venni.

    Akkor rádöbbentem, hogy ezek az emberek (Drábik) egyáltalán nem fognak értelmes koncepciók mentén terveket kidolgozni és úgyanúgy az érzelmeik rabja mint a mezei Jóska Pista.

    Attól azért mindenkit óvva intenék, hogy egy kézlegyintéssel elintézze Drábikot meg az „összeesküvés” elméleteit.
    Hülyének sem nevezném, hiába megszállott. Rendkívül jó a logikája és sok információ áll a rendelkezésére.
    Egyébként egy fillért sem kért és fogadott el.
    Zsolt jókat mondott , a szünetben kifaggattuk páran.
    Az más kérdés, hogy az idő mindent cáfolt és másként alakultak a dolgok.

    Nagyon lelkes és naív voltam akkoriban.

  35. 36 Balázs
    Nem lehet hülye, hatalmas történelmi háttértudása van, és ügyesen építi az imidzsét , közben nem veszíti el hitelességét a követői előtt.
    De hát sokan használták már kimagasló intelligenciájukat a valóság helyett az anyagi érdekeik támogatására.
    Én mindig is mondtam, hogy minden, aminek piaca van, talál rá jelentkezőt is. És a jelentkezők között általában a legintelligensebbek kerülnek nyerő pozícióba.
    Ez még a politikában is így működik, a pártok vezetői és tagjai között is sok az opportunista, aki a hirdetett elveket csupán a saját érvényesülése érdekében képviseli.
    Lásd Jobbik és utódai sasszézásai, de a kormányzópártok sem kivétel, sőt…

  36. 36 – Balázs:
    2003-ban írt könyvemben felsorakoztatom az emberiségre leselkedő veszélyeket. Hogy melyik jön be azt nem tudtam, de bármelyik bejöhet. Közöttük volt a „vírus veszedelem” is. Viszont nézetem szerint, ha addig nem lesz más, a klíma kihalás biztos bejön, mindössze idő kérdése. Ezt a nézetemet 19 éven át nem változtattam meg, és ma is fenntartom.

  37. 36 Balázs
    Egyébként ha elolvasod Drábik életútját és tevékenységét, meglátod, mennyire ellentmondásos személyiség, volt ő a szocializmus bástyája, de a nyugat szócsöve is, még én is meglepődtem. 🙂
    Nem úgy tűnik, mint akinek hiteles meggyőződése van…
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Dr%C3%A1bik_J%C3%A1nos

  38. 32, ÉL.éS.

    Pár napja hioszi és leszboszi görög szigetlakók kitettek magukért úgy hallom.
    De akkor hol fognak nagyobb, jobban őrzött és lényegesen modernebb migránstábort építeni a hatóságok?

  39. 38. Tibor bátyám

    Te nem is vesztetted el a hitelességed!

    Egyébként így utólag visszanézve döbbenek rá, hogy mennyi időt elpazaroltam erre a nyilvánvaló, bár még be nem következett eseményre az életemből.
    Tiszta röhej lenne, ha nem lenne törvényszerű.

    39. hubab

    Na azért annyira perverz nem vagyok.? Vannak érdekesebb olvasmányok is,mint Drábik életútja.
    Egyébként több mint valószínű, hogy igazad van.

  40. 4O. János
    „Aki nem ismeri a történelmét, arra ítéltetik, hogy újra átélje azt.”
    Α Khioszi mészárlásrol hallottál?
    Becslések szerint körülbelül 120 000 Görög, 3 000 Oszmán és 100 Zsidó élt a szigeten a katasztrófa előtt.
    1822. március 30-án a sziget mintegy 30 000-40 000 Görög lakosát lemészárolták, 50 000 embert rabszolgapiacra hurcoltak és kiirtották.
    De, ha annyira sziven hordod a megszálásukat miért nem javaslod – alázatosan – a feletteisednek a laktanyádat, vagy a lakhelyed környékét?
    Ideiglenesen javasolhatnád:
    – Gyáro (Γυάρο), Makroniszosz lakatlan szigeteket kész építményekkel, házakkal, épületekkel, ott jobban, humánusabban tudnak élni.
    – Szigetek: Madagaszkár, Új Zéland, Grönland, Margitsziget…
    – Félszigetek: a Muszlim Szaud Arábia, Kamcsatka, Szahalin…

  41. 42, ÉLES:

    voltak itt szép számmal különféle nemzetiségű menekültek, a tábor kb. 20 éves fennállása alatt!

    Féltek tőlük az idősebb cívisemberek a buszon, megnövekedett a lopós esetek száma az élelmiszerboltokban, menőztek a buszokon, nagyon szerettek szemetelni, a 471-es főúton önkéntes forgalomátírányítást végeztek, a fiatal nőket szólongatták rajokban, a bátrabbja a menekülttábor GSM tornyára is felmászott, vallási okokból összeverekedtek a szállásokon. A környékbeli internetkávézók dugig voltak velük.
    Szíreknek mondták magukat, de egyébként még pakisztániak, kurdok, afgánok, száhel-övezetiek is jöttek.
    Mivel akkoriban még nem volt biometrikus azonosítás, így elég körülményes volt a múltjukat – és nyomaikat országról-országra ellenőrizni.

    Nyilván csak egy kis részük volt ilyen vad, míg mások örökké lehajtott fejjel, reménytveszve járkáltak a Nagytemplom előtt. A hosszú úton számtalan agresszív-erőszakos cselekedetet viseltek el egymástól és magától az úttól is. PTSD és súlyos disszociatív zavarok igazolták az életüket, nem csoda hogy egy részük időszakos vadállattá vált!
    Egyébként tényleg nagyon kevesen voltak közöttük a politikai-vallási vezetői menekültek, akik az ottani családkiírtó osztagok elől menekültek Európába.

    2015-ben elfuvarozták innen őket a Keleti pályaudvarra és ott közéjük keveredtek kedvesen érdeklődő ravasz szakemberek. (Hát na, gondolni kell a jövőre is.) Majd tovább vitték őket vonattal, busszal, gyalog, autóval Ausztria felé. Egyébként pedig emberséges ellátást kaptak a táborokban és normálisan álltak a helyzethez a kékruhások. Pláne, hogy az EU-s sajtó mindenfelé szimatolózott.
    2015 végén bezárták a debreceni menekülttábort amúgy.

    2015 nyarán pedig dupla – nagyon erős drótakadályt épített ki a Kormány, hogy a déli végekről a migrációs áradatot okosan elterelje. Másrészt a lakosságban így nem erősödik a rasszizmus, meg a szélsőséges fantáziákat sem adják így alájuk a megélhetési pártocskák.

    Így emlékeszem é.L.e.S., a részletekre már annyira nem, hogy ki-merre-hány méter…a szerverek biztos őrzik a magyarországi migránsáradat részletes történetét. Már egyszer írtam erről, itt régebben.

    Már megint mellélőttél mellesleg, avagy: 4M.

  42. Tibor bá’

    Mondd el nekemhülyének mégegyszer – hogy – tegyek be linket a Te mozgatásod nélkül.

    Köszönöm.
    Átkapcsoltam. Ezentúl egy URL belinkelhető

  43. 4O. János
    „De akkor hol fognak nagyobb, jobban őrzött és lényegesen modernebb migránstábort építeni a hatóságok?”

    Mit nem értesz Jancsika?
    A Görögöknek elegük van a Pénzelit, az EU, a Sörös Gyuszi és az NGO „Nyitott Határ”-aibol. Hazám nem tud több illegálisan bevándorló ingyenélöt befogadni, akik nem tisztelik Hazánk erkölcsi normáit, szokásait, illemét és vallásunk szentélyeit és szimbolumait. Nem tisztelik és nem tartják be az ország törvényeit és a kormányok redeleteit sem. Úgy viselkednek mintha Őket mindez nem érintené, törvényen felül vannak. Egy friss példa erröl:

    Az egész országban December közepétől csak a beoltottak léphettek be az éttermekben, vendéglőkben, kávéházakban szigoruan csak éjfélig, zene nélkül, a vedégek maximum 6-an egy asztalnál. Lakásokban max.: 9 személy gyülhetett össze. Temetéseken max.: 3O személy vehet részt. A bulik és a partirendezvények nyilvános vagy zárt helyen tilos. Athénban 1O.OOO rendőr járta a vendéglőket birságokat osztva a benszülötteknek még az utcán is aki nem viselt helyesen dupla maszkot esett a birság.

  44. Az évváltást szinte csak az Új Hónfoglalók ünnepelték zenével a főváros terén (Szintagma téren) fittyet hányva az egészségügyi rendelkezéseknek nem törődve a rendőrséggel.
    Mintha más országban volnának ezek a hívatlan külföldiek. Azt hinni, hogy az összejövetel Iszlámabádban zajlik és nem a Szintagma téren meg az Ermu főúton, Covid időkben.
    Sok kérdést vet fel az őslakos Görög népben ez a kettős mérce alkalmazása és hátrányos megkülönböztetése.
    *https://www.youtube.com/watch?v=G65Dr25SggA&t=41s*
    – Athént elfoglalták a pakisztániak.
    *https://katohika.gr/ellada/an-se-mia-evdomada-ta-nosokomeia-den-einai-gemata-me-diasolinomenous-pakistanous/ *

  45. Tisztelt János
    Ha a hozzád hasonlók annyira érdeklődnek irántuk fogadják otthonukba és tartsák ell őket.
    Senki sincs ez ellen!
    Ellene vagyunk azonban azoknak akik befogadják őket ma és másnap a szomszéd terhére áteresztik, mintha nem egy közösségben élnénk, mintha nem ugyanaz a közösség fizeti a számlát, bármely mai és „jövő számlát”.

    A kérdésedre kérdéssel válaszolok:
    Mennyire nagy migránstábort kell építeni, ha ismerjük, hogy csupán e három muszlim ország népessége:
    Afganisztán népessége: 38,93 millió (2020.)
    Bangladesh népessége: 164,7 millió (2020.)
    Pakisztán népessége:220,9 millió (2020.)

  46. E három országon kivül a legtöbb bevándorló amely Görögországba érkezik, a következő országokból származik:
    Ghána, Szenegál, Togo, Gambia, Marokkó, Algéria, Tunézia, Albánia, Grúzia, Ukrajna, India és Örményország.

    Mindezek legtöbbje a Türkish airline segitségével érkezett Konstantinápolyig.

    A felsorolt országok közül melyikben dúl most háború?
    Tudod, nagyon jól tudod János: Egyikben sem!!!
    Akkor miért kell nekünk nyakunkba venni?

    Ugye Jancsika?
    „é.L.e.S. Már megint mellélőttél mellesleg, avagy: 4M.”
    Érted?

  47. 49. éL.é.S:

    **Jancsika nicknevű** orvos kollégánk tragikus körülmények közt sajnos több évvel ezelőtt meghalt, kérlek ne használd a nevét!

    Ezenkívűl még azt is szeretném mondani minden kedves rajongómnak:
    – ha jelenlegi internet (web 2.0) téves információi közt nem tudtok eligazodni,
    akkor biztos, hogy el fogtok veszni a metaverzumok ál-avatárjai (web 3.0) közt.

  48. Az összeesküvés-hívők mikor fognak csámcsogni, azon, hogy Svájcban a teherszállítás egy részét miért viszik le a felszín alá?

    Talán az underground termelőüzemek és bunkerek miatt?

    Az első szakasz Genftől St Gallenig tart.
    Aprénként veszik majd használatba az összes tervezett, mintegy 500 km hosszú szakaszt.

    Forrás: Cargo Sous Terrain projekt.

  49. 51. János

    Miért költöztetik a föld alá?

  50. 52, Balázs

    A gépjármű-forgalmat akarják csökkenteni a tiszta Svájc miatt. Az alagútban önvezető rakományok fognak mozogni.

  51. 51. János
    ” Az összeesküvés-hívők mikor fognak csámcsogni, azon, hogy Svájcban a teherszállítás egy részét miért viszik le a felszín alá? ”

    János, még egy ilyen hozzászólásod és automatikusan ki leszel tiltva ” Az összeesküvés-hívők ” klubjábol!!!
    Kitesszük a szűrét a fecsegőknek!
    Panaszkodhatsz majd a többiekkel együtt a Pápánál.

  52. No végre!

    Áldott jó szakemberek 2022. július 6.-án, szerdán felrobbantották a Georgia állam, Elberton város kőbányájának közelében lévő monumentális kőlapokat, mely többek közt az emberiség létszámának a lecsökkentését javasolta és ezt 12 nyelven hirdette.
    A gránitépítmény amúgy reklámcélokat szolgált.

    Hurrá!

  53. 55. János
    ” A gránitépítmény amúgy reklámcélokat szolgált. ”

    Árulkodó Jancsika, ma büntetésül sütemény nélkül maradsz!!!

  54. 57. János elvtársnak kútba esett a covid cenzori kinevezése és most még ezek a kőlapok is… 😀

  55. Szóval, a folytatás.
    Elnézve az előzményeket, nincs itt semmi összeesküvés körülöttünk!
    Hogyne, persze.
    Erre csak azt mondom, hogy egy szaros község (kisváros) szintjén is megvan a gazdasági és politikai klikk, aki az adott település életét tervezi és irányítja és akár ha kell (mondjuk megjelenik egy nem kívánt vetélytárs vállalkozó) egymás között konspirálnak is. Ha ezek össze tudnak esküdni helyi szinten a szaros kis érdekeik okán a maguk korlátozott lehetőségeik mellett, és hiszik is, hogy eredményesen konspirálhatnak, hát akkor mennyivel inkább meg tudják tenni ezt, úgy, hogy egy számunkra felfoghatatlan méretű vagyonnal rendelkeznek (Bill Gates vagyona x1000). Ezek a körök rendelkeznek annyi önmérséklettel, hogy a rendelkezésükre álló befolyásukat ne használnák a saját érdekeiken alapuló elképzeléseik megvalósítására. Hogy ne szóljanak bele a világ dolgainak alakulásában. Közhely, de már Soros Gy. is arra használta a vagyonát, hogy egy jó vastag konspirációs hálózatot építsen fel, többek között a CEU-nek nevezett ügynökképzőjén keresztül, ami a későbbiekben segít megvalósítani a Nyitott Társadalom elképzelését (amiben természetesen nincs semmi önzés, csak és kizárólag a mi javunkat akarja szolgálni általa).
    Ezek a nem konspiráló szuper gazdag elitek, a soha fel nem merült önös céljuk érdekében biztosan nem akarnak más hasonló elitekkel szövetkezni. És azok sem ezekkel, ha a céljuk csak így megvalósítható.
    Persze mindezt titokban, csak hogy ne legyenek konspirációval vádolhatóak.
    Természetesen ez nem azt jelent, hogy minden elképzelésüket keresztül tudják vinni. Nem egyszer hiba csúszott már a kivitelezésbe, ami aztán teljesen más irányba vitte a tervezett folyamatot.
    Egyébként az ilyen elitek közötti titkos egyeztetéseket, minek lehet nevezni?
    Mi ez ha nem konspiráció?

  56. Tudod Tibor bá’, nincs összeesküvés.

    Nemrég találtam egy idézetet a néhai Zbigniew Brzezinskitől, az USA egyik nagy stratégájától (amolyan G. Friedmann). Gyakorlatilag az USA hosszú távú külügyi vonalának meghatározásáért felelt.

    Na szóval, ő mondá, hogy:

    „Minden, ami történik, nagyon hosszú időre tervezett: „Az Új Világrend Oroszország ellen, Oroszország romjain és Oroszország rovására épül fel” „Ez a válság soha nem ér véget, amíg el nem érjük céljainkat. Céljaink: jól tudod – ez egy világkormány. Erre van szükségünk. És meg fog alakulni – akár tetszik ez az ötlet, akár nem. Mostantól csak rosszabb lesz és rosszabb. Ez nem válság – irányított káosz. A társadalomnak nemcsak el kell fogadnia a világkormány gondolatát, hanem látnia kell benne az egyetlen üdvösséget, ehhez háborúkra, éhínségekre és járványokra van szükség az egész világon.”

    Mi is történik most?
    És ezt nem a tavaly döntötték el!
    Az eseményekből elégé világosan látszik, hogy egy jól kidolgozott tervet próbál megvalósítani egy igen széles bázisú és nagy befolyással bíró hálózat!
    Ha ez nem összeesküvés – kérdem tisztelettel Tőled, mint gondolkodó embertől – akkor mi?

  57. 60 – Bendegúz:
    Ez nem összeesküvés. Az USA abszolút dominanciát akar minimum az I. vh óta. Világkormány alatt Washingtont érti. Ez az 1 pólusú világrend, amit se Moszkva se Peking nem akar.

  58. 61. Tibor bá’
    ” Ez nem összeesküvés. Az USA abszolút dominanciát akar minimum az I. vh óta. Világkormány alatt WASHINGTONT érti. ”

    Tanulni, tanulni, tanulni!

    Állitólag ezt egy több mint 1OO éve bebalzsamozott német ügynökbácsi mondta az iskolás gyerekeknek.

    * Astana az illuminátus az Új Világrend és a New Age fővárosa
    Már a név is hátborzongató, ugyanis a főváros neve „Satana” szó anagrammája.

    * Miért van Pentagramma Kazahsztánban ? Nézd meg az Illuminati fővárosát Astanát és megérted!

    *Astana titka | paranormal.hu

  59. 62 – L.S.

    Csak rá kell nézni Astana építészetére, épületeire, aranypilonjaira – elég nyilvánvaló az egész!

    De mondok mást, egy kevésbé ismert kis „üzenetet”!

    Keress rá, kedves L.S., a Pfizer logójára! A „P” betű kis hasát „ejtsd le” a szár mellé, s kicsit keverd meg a betűsorrendet!

    Jé, micsoda véletlenek vannak, ugye?!

  60. 62: *facepalm*
    Asztana kazahul azt jelenti szó szerint, hogy „Főváros”. Hátborzongató!
    De volt már Akmolinszk, Celinográd, Akmola és Nur-Szultan is ennek a városnak a neve.
    Elég gagyi hely az illuminátus az Új Világrend és a New Age fővárosa… Biztos azért választották, mert világviszonylatban _az isten háta mögötti_ eldugott hely… 🙂
    Van Kazahsztánban (Asztanától sokszáz km-re) egy pentagramma? Hűűűűű! Ez aztán a bizonyíték! Moszkvában és Oroszország számos részén ma is ott virít az épületeken a kommunista jelképként használt csillag, Észak Koreának meg még a zászlóján is rajta van a mai napig.

  61. Van aki nem bírja ki, hogy a világot ne valami misztikus szemüvegen át nézze.
    Bármiben megtalálja a titokzatos kulcsot a rejtett erők működésének megértéséhez, meg az ellenkezőjében is.
    Ez is olyan, mint a nyuszi, akin vagy van sapka, vagy nincs… 🙂

  62. Keressetek rá:

    * Miért van Pentagramma Kazahsztánban ? Nézd meg az Illuminati fővárosát Astanát és megérted!

    /https://www.vilaghelyzete.com/2013/08/miert-van-pentagramma-kazahsztanban.html/

  63. Nehéz lenyelni ,hogy harcos,ragadozó faj vagyunk ,amely millió évek óta erődemonstrációval ad súlyt tekintélyének , ennek okáért lételemünk a háború és a gyilkolás.
    Ősi hajlamunk meghazudtolhatatlanul támassza alá a fegyvergyártásban -az élet kioltására megalkotott ezközeinkben elért csúcsteljesitményünket ,amit meg sem közelit az orvoslásba befektetett akaratunk .
    Csak arról van szó ,hogy a társadalom ma abban hisz ,hogy Jézus buzi volt.

  64. 64. Avatar

    Azért azt még racionális gondolkodással is nehéz megemészteni, hogy pentagrammák, piramisok szándék és akarat nélkül, csak úgy maguktól kinőnek a földből.
    Az emberek mindig elfelejtik, hogy: „Jelek és szimbólumok uralják a világot, nem pedig szavak vagy törvények.”

  65. 69. read only

    Éppen ezért pusztítják a keresztény jelképeket és a keresztényeket. Teljes mértékben ellent mondanak annak amit jelen okultista/globalista/sátánista hatalom terjeszt!
    Na meg hitük szerint jelentősen gyengítik az ő jelképeiknek és szimbólumaiknak az erejét.

  66. 69 – read only

    Szó szerint mindenhol, az emberek szeme előtt is, csak szinte semmit sem vesz észre a tömeg.

    Csak egy érdekesség: a tudomány egyik legnagyobb „templomában” egy hindu vallási szimbólum, egy szobor fogadja az oda látogatót. A CERN-ről van szó.

    http://www.youtube.com/watch?v=ymau-WTYYwc

    Ebben egyébként nincs semmi durva, ez csak egy érdekes példa. Sokkal durvább példák vannak illetve voltak a történelemben.

  67. 71. Zsolt

    Ha már Európánál járunk, meg lehet említeni a strasbourgi EU Parlament épületét is, amiről sokaknak a félkész bábeli torony jut eszébe.
    A brüsszeli EU Parlament törvényhozó amfiteátrumában 679 szék van a képviselők számára, a 666-os szék üres. Az Európa Tanács épülete előtt pedig a bikán ülő parázna. Hogy csak néhányat említsünk a sok közül. 😀

  68. 69. read only
    ” Életbölcsességek
    Jelek és szimbólumok uralják a világot, nem pedig szavak vagy törvények.”

    Az életbölcsességek az emberiség egyetemes ajándéka az eljövendő nemzedékek
    számára.

    Csodálatos gyűjtemény „read only”, nem árt időnként szemezgetni ezeket, midegyikünknek.

  69. 71. Zsolt
    Ne tedd a naivat.
    Az a Síva istenség szobor nem véletlenül van a CERN előtt!
    A pusztítás istene.
    A CERN kutatásokba is jól belefolytak ezek a gnosztikus irányultságú káoszhívők. Ettől remélnék beteljesülni hitük szerinti üdvözülést.
    Ti. szerintük az anyag tartja fogva a lelkeket, és azt meg kell teljesen semmisíteni, hogy azok szabadok legyenek. Jó lehetőséget látnak az antianyag izolálásában e cél elérésére (már sikerült is egy pici részecskét elcsípni ott, de valahogy nem tudták megtartani, pedig mágneses térben „tárolták”, legalábbis így olvastam anno).
    Az antianyagról azt kell tudni, hogy ha megfelelő mennyiségű – a fizikusok szerint -, reakcióba léphet a mi univerzumunk anyagával (ami neki az ellenanyag) és egymást megsemmisíthetik. Vannak olyan fizikus vélemények, melyek szerint a másodperc ezredrésze alatt omlana magába az univerzumunk, ha egy ilyen anyagot itt elszabadítanának. Na ennek ellenére, intenzív munkálkodás folyik e területen.

    72. Read only
    Prága egy külön fejezet e kérdéskörben.
    Az okkultizmus fellegváraként is nevezik.
    A Prágai NATO csúcson is a sok „felvilágosult” csoportosan felkereste a sátán kövének nevezett helyet, melyen állítólag majd megfogan az antikrisztus. Nesze neked modern felvilágosult vezetés! Ilyen babonások kezében van a népek vezetése. Istent kifelé tagadják, de megy a hókuszpókusz a titkos szeanszaikon, egy általuk elfogadott, Istennel ellentétes oldalon álló antiisten tiszteletére.

  70. Látom, itt már gyülekeznek azok, akik nem értve a világ működését súlyos szerekhez folyamodnak, hogy vigasztalják magukat… 🙁

  71. 74. hubab

    Néha az az érzésem, hogy nem vagy Te annyira naiv, hanem ügyesen leplezed magad.

    69. read only
    ” Életbölcsességek
    Jelek és szimbólumok uralják a világot, nem pedig szavak vagy törvények.”

    Az életbölcsességek az emberiség egyetemes ajándéka az eljövendő nemzedékek számára.

    Csodálatos gyűjtemény „read only”, nem árt időnként szemezgetni ezeket, midegyikünknek.

  72. 74. hubab

    Azért ismerjük el, hogy hülyézni is tudni kell. Meg lehet azt ilyen szépen, szofisztikáltan is fogalmazni. 😀

  73. 75., 76.
    A másik oldalon meg gyülekeznek a szép nagy dobozban ülők, ahol az USA a jó, az orosz a rossz és egyébként minden szép meg csillámpóni, meg Drag Queen, meg persze LMBTQ és elfogadás (főleg az Iszlámé!, de egyébként mindegy csak Keresztény ne legyen).

  74. 74. Bendegúz

    Az antianyagot nem tudják itt megtartani. Ha sikerül átrántani, akkor annak pukkanás a vége.
    Ld. pl. a kavitáció jelenségét.

    Egyébként a magyar Parlament épületén is van egy-két sátánista jelkép, pl. vízköpők stb.
    A Notre Dame egy igazi okkultista jelképekkel tömött épület(volt). Majd újraépítik.

    65.hubab
    A jelképek nagyon is fontosak és nem pusztán azért, mert befolyásolják az embereket. Azok legtöbbször észre sem veszik.

    Sok kis tinilányka idézget szellemeket pentagrammában álldigálva, meg hasonlók.
    Ők is úgy gondolják mint te, hogy jó poén, hiszen mi bajom lehet holmi jelképektől, meg egy-két okultista ráolvasástól?! Persze ha aztán csak a kapuk megnyitását nézi meg az interneten és véletlenül
    sikerül neki, de bezárni már nem tudja, akkor jó eséllyel fogják kezelni valamelyik pszichiátrián.
    Én azért senkit sem biztatnék arra, hogy ilyen erőkkel játszadozék vagy alábecsülje őket. Főleg ha semmit sem tud róluk.

    Hitler SS-ének szimboluma egy Solowu nevű védelmi rúna volt, de a rómaiaktól kezdve napjainkig tele van velük minden.
    Bizonyos szimbólumok bizonyos erőkkel vannak felruházva, melyek elég jól működnek.
    Kérdés az,
    hogy miféle erőt értünk alatta?!

    Nagyon sok vezető pl. a mai napig meg akarja szerezni az Etiópiában, egy kis templomban lévő Frigyládát, ami már nemhogy ‘csak’ egy szimbólum, hanem egy kimondott
    ‘győzőgép’.
    Persze lehet legyinteni, hogy csak túl sok Indiana Jones-t néztem,de a helyzet az hogy ennél komolyabb a helyzet ezekkel kapcsolatban.
    A frigyládáért küldött 2000 fős kommandóból is csak 2-3 totál meghülyült tért vissza.

  75. Tessék kérem az öveket becsatolni, mert a jövő hét elég turbulens lesz!
    El kell ereszteni a filzófiát, mert különben nagyokat tud az élet ütni az okos kobakokon.

  76. 79. Anonimus

    Igazad lehet, de én pl. a filozófiákba menekülök!
    Persze fizikai szinten is kb.20szor felkészültebb vagyok, mint itt a legtöbben, de akkor sem vagyok hajlandó félelemben élni holmi pár ‘csicska’ miatt. Az övemet pedig már rég bekapcsoltam, tudom, hogy rázós szakasz jön.
    Egész tavaszig kitart a szar,
    lehet,- sőt, ha így marad szinte biztos-, hogy utána még rosszabb lesz
    fizikai szinten, de hát tényleg
    szopj@nak lovat és szarj@nak sünt!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=ijFFX3VSkCY

    https://m.youtube.com/watch?v=1soK4rd7zO8

  77. 78. Balázs
    Egyet értek.
    De a többség nem érti, mert jó estben csak a béka perspektívájából, rossz esteben a dobozban figyel. Békának lenni is egy szint meglépése!

  78. 78. Balázs
    „Az antianyagot nem tudják itt megtartani. Ha sikerül átrántani, akkor annak pukkanás a vége.”

    Ez a céljuk. A nagy pukkanás, azaz az univerzumunk beomlása.
    Mint jó gnosztikusok és káoszhívők, ezt akarják.

  79. Vártam már, hogy Ábel, aki fizikus hozzászól majd ehhez az antianyag témához, de úgy látszik úgy elkeseredett az itt leírt őrültségektől, hogy már hozzászólni sincs kedve… 🙂
    Aki meg olyasmikben hisz, hogy valamiféle vonalak, geometriák létrehozása bármi hatással lehet a világ eseményeire, hacsak nem úgy vagyok szocializálódva, hogy az valami általam eleve ismert ideológiát közvetít felém, hát…
    Természetesen egy horogkereszt is képes embereknek ideológiát sugallni, értelmezhető jelentést hordozni, de csak akkor, ha az illető már tudja, hogy mi van mögötte, egyébként csak vonalak valami hordozó közegen.
    Lassan visszajutunk a boszorkányokhoz, meg a szemmelveréshez… 🙁

  80. 79 Anonimus
    Legalább mondjál már valamit, hogy okosabbak legyünk, mert ez így édeskevés… 🙂

  81. 76 read only
    Pedig van mögötte indulat bőven… 🙂

  82. 82. hubab

    Örültség? Miért? És melyik?
    Az antianyag vagy a szimbólumok ereje? Mindkettő?

    hubab nem akarlak elkeseríteni, de a fizikusok nagy többsége nem véletlenül vallásos. Értenek annyit-pont tanulmányaik miatt is-,hogy van valamiféle nagyobb rendező elv, kell lennie. Minden ezt mutatja.
    Persze nem tudom, hogy ő hogyan gondolkodik ezekről, reméljük elmondja véleményét a szimbólumokról is.
    Azért mert fizikus, lehet még tapasztalata, meglátása a gonoszról és annak megnyilvánulásáról, eszközeiről a világban.

  83. 88. Tibor bá’
    Ez így van. A tudósok többsége nem hisz Istenben.
    De most nem is a tudósokról beszélünk, hanem babonás gazdasági és politikai elitekről.
    Hogy mi okosak vagyunk ilyen szempontból, az egy dolog. De ők hisznek az ilyen hókusz-pókuszokban. És gyakorolják is. Vagy szerinted ilyen nincs?

  84. 87 Balázs
    Az antianyagról csak annyit, hogy szerény ismereteim szerint olyan anyag, ami anyag párjával találkozva megsemmisíti önmagát, pontosan akkora mennyiséget, amennyi önmaga, egy grammal sem többet.
    Ez nem egy gyutacs, ami beindítja a világ összeomlását.
    Egyébként a gyakorlatban is használják, energiabetáplálással előállítható elemi részecskék szintjén,, az MRI működése ezen alapul, de eddig még nem semmisült meg a világ, mikor ez annihilálódik…
    A szimbólumok meg… csak arra lehetnek hatással, aki tudja, hogy mire vonatkoznak, mit jelképeznek, csak az értelmezésük és sugallatuk révén hathatnak az emberi elmére, amely már találkozott velük valami más formában, különben csak puszta vonalak.
    Szóval önmagukban semmiféle mágikus erejük nincs…

  85. 91. hubab

    Én is így tudom. De én sehol sem írtam, hogy ez egy gyutacs.
    Nyilván a mennyiségétől függ, hogy mekkora a pukk.
    Fejben egy kalap alá vetted a hozzászólásokat és így reagáltál.

    A szimbólumokat pedig hagyjuk.

    88. Tibor bá!

    Igazad van!
    Rosszul írtam.

  86. 92 Balázs
    Az igaz, hogy az antianyag téma inkább Bendegúznak kellett volna szóljon, de ne csodálkozz, mert amúgy teljesen egy követ fújtok…
    Habár azt sem értem, nálad hogy került elő erre a kavitáció…
    A szimbólumok mágikus erejében meg tőlem higgyél, ahogy csak jólesik, akár a varázsigékben is… 🙂

  87. 72
    „Ha már Európánál járunk, meg lehet említeni a strasbourgi EU Parlament épületét is, amiről sokaknak a félkész bábeli torony jut eszébe.”

    Hogy kinek mi jut eszébe az egyéni szoc problem, többet mond arról, akinek az eszébe jut, mint arról, amiről az eszébe jut… (lásd Rorschach-teszt)
    A hivatalos sajtó anyag szerint a római amfiteátrumok adták a forma inspirációját. (persze ezen is lehet élcelődni, hogy cirkusz, vagy borzongani, hogy ott mennyi keresztény mártír halt meg)

    „A brüsszeli EU Parlament törvényhozó amfiteátrumában 679 szék van a képviselők számára, a 666-os szék üres.”
    Naés? Gondolom, ha nem lenne üres a 666-os, akkor meg az lenne a baj.

    „Az Európa Tanács épülete előtt pedig a bikán ülő parázna.”
    Mármint Európa, a bika alakjában megjelent Zeusz hátán.
    A jelenések könyvében viszont szó sincs bikáról:
    „És lélekben elvitt engem egy pusztába és láték egy asszonyt ülni egy veres fenevadon, a mely teljes vala káromlásnak neveivel, a melynek hét feje és tíz szarva vala.”
    A bikának viszont se 7 feje, se 10 szarva…

  88. 94

    Nem teljesen szubjektív a dolog..gondoljunk csak Jung – féle kollektív tudattalanban megjelenő archeotipusok és a szimbólumok kapcsolatára.

  89. Re:93
    Szimbólumok hatása a fizikai valóságra:
    Masaru Emoto The True Power of Water
    Kis olvasni való fejtágítás gyanánt. 😉

  90. Sziasztok, mostanában a munkára fókuszáltam, de most látom, hogy megszólítottatok.

    Amit Hubab az antianyagról leírt, az alapvetően korrekt. Nem tudom, mit kellene helyretennem?

    Én ismerek még más vallásos fizikust is, nem vagyok valami ritka szélsőség ezzel, de azt nem tudnám megmondani, hogy többségben vagyunk-e. (De nem hiszem.)

    A sátánista szimbólumokról egyrészt azt gondolom, hogy amint azt Bobkó Csabától tudjuk, az „elit” egy befolyásos csoportja kifejezetten egy sátáni tant követ, nekik fontosak ezek a szimbólumok, és dolgoznak is a céljaik elérésén. Nem árt, ha ezzel tisztában vagyunk, de szerintem nem nagyon érdemes erre fókuszálni, mert többet tehetünk az életben, ha azzal foglalkozunk, ami a dolgunk, nem az ellenséggel. Az nagyon félrevihet.

    Másrészt katolikusként tisztában vagyok azzal, hogy a transzcendens világ valóságos létező, aktív, és hatással van evilágra. Mind a Teremtő, és az ő szövetségesei: az angyalok, a szentek, és különösen Szúz Mária sokat dolgoznak értünk, de nemcsak ők, hanem az evilág fejedelme és az ő beosztottai is, csak ellenkező előjellel. Vigyázni kell tehát azzal, hogy mit csinál az ember, mert aki a sátáni szimbólumokat, rituálékat használja, az ajtót nyit a Gonosznak, beengedi az életébe, és felhatalmazást ad neki, hogy hasson rá, és a környezetére.

    Mostanában olvasom Mio Barada „Íme, újjáteremtek mindent” c. könyvét, elég kemény…

  91. 97 Ábel
    Bendegúz 74. hozzászólása váltotta ki méltatlankodásomat, ami szerint
    ” Vannak olyan fizikus vélemények, melyek szerint a másodperc ezredrésze alatt omlana magába az univerzumunk, ha egy ilyen anyagot itt elszabadítanának.”
    Erre írtam, hogy az antianyag nem egy gyutacs, ami automatikusan beindíthatná az univerzum összeomlását, az csupán a vele érintkezésbe kerülő, azonos mennyiségű anyagot semmisítené meg, nem többet.
    Igaz, emlékszem, valahol olvastam, hogy az első atommaghasítási kísérletek előtt is voltak, akik attól féltek, hogy a láncreakció nem áll le a töltet elfogyásakor, hanem átterjed az egész világra… 🙂
    A jelképek ügyében nem vagyunk egy véleményen, de ez nem csoda, mert én nem vagyok hívő ember.
    Számomra a jelképek semmivel sem jelentenek többet, mint valami, ami az elménkben már meglévő, valahonnan korábban összeszedett mémeket aktivizálhatja, ilyen értelemben persze lehet hatása az emberre.
    De egy olyan személyre, akinek fogalma sincs a jelkép mögöttes információira, aki soha nem találkozott ezzel, annak teljesen mindegy, hogy milyen varázsjeleket dugsz az orra alá, ha azt sem tudja, hogy eszik, vagy isszák… 🙂
    Egyébként számomra valóban rejtély, hogy egy természettudományokban jártas ember hogyan képes hinni ezekben a bibliai narratívákban ilyen részleteket érintően is.
    Azt még sokkal jobban el tudtam fogadni, hogy vannak, akik hisznek a világ szellemi eredetében, van valamiféle istenképzetük, de mélyen, filozófiai szinten, és a keresztény narratívát csak az egyszerű népnek szánt tanmesének tartják…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük