(3626) A hülyeség kora

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Nehéz eldönteni, hogy először volt a hülyeség, ami elutasította a tudományt, vagy előbb volt a tudomány elutasítása, amit a elhülyülés követett. Ami megállapítható, hogy ma már lehet létezni tudás nélkül, és léteznek is. Apám kamaszkorában detektoros rádiót épített, és azzal hallgatta az adást. A mai kamaszok azt se tudják, mi az a detektoros rádió, csak azt tudják, hogy kell nyomkodni az okos telefont. Találó elnevezés, a telefon okos, hogy pótolja a használók butaságát. Nézzük mi állapítható meg!

1) A hülyeség ellen nincs orvosság. Ha egyszer valaki hülye, hülye is marad.

2) Senki se születik hülyének, de szívós nemtörődömséggel bárki hülyévé válhat.

3) Sokkal több hülye vesz minket körül, mint ami nyilvánvaló.

4) A hülyeségnek vannak fokozatai, de nincsenek külső jelei.

5) Ha találkozol egy hülyével, és azt hiszed, hogy ennél hülyébb már nem létezik, akkor hatalmasat tévedsz.

6) A hülye ember rendkívül káros tud lenni, legtöbbször önmagára is.

7) Ha valakinek diplomája van, az nem teszi immunissá a hülyeségre. Minél többet hivatkozik a diplomájára, annál hülyébb.

8) Az életkor, nem, bőrszín, társadalmi rang nem közömbösíti a hülyeséget.

9) A hülye embernek fogalma sincs arról, hogy ő hülye, sőt azokat tartja hülyének, akik figyelmeztetik, vagy véleményét meg akarják változtatni.

10) Ebből az következik, hogy az is hülye, aki egy hülyét belátásra akar bírni.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21 gondolat erről: „(3626) A hülyeség kora

  1. 11) Az arrogancia is egy formája a hülyeségnek…

  2. 12) A hülyeség szerint ő egy alternatív vélemény. Neki is jár a demokrácia, így minimum egyenértékű.
    Alighanem az is hülye, aki a hülyeségnek demokráciát ad. 🙂

  3. [12: a szemelyeskedes is ide tartozhat…
    irom ezt mindenfele hatsoszandeku celzas nelkul]

    Az utobbi par evben mintha a hulyeseg (barmit is jelentsen) elfogadasaert is olyan harcok folynanak mint a kulonfele tarsadalmi csoportok/emberek jogaiert. Mig ez utobbiak lehetnek jogosak, a hulyeseget elfogadni, megerteni sot egyenesen promotalni (politika/gazdasag!!) talan a legveszelyesebb dolog a vilagunkban/civilizacionkban.
    Ez onmagaban a legalattomosabb veszely, a kapzsisag es nemtorodomseget is megelozve – hisz azok szerves alapja es sokaig ^eszrevehetetlen^…

    Az ember onmagan belul is kepes lehet felismerni a hianyossagokat es ha valami utonmodon lekuzdi szemelyes sertettseget, es kepes szembesulni vele, akkor tehet az ellen es nem szuksegszeru buszkeve valnia arra, ha fontos dolgokat nem tud/ert meg.

    Talan megis lenne letjogosultsaga, ha meritokratikusabb (erdemek/szorgalom/kepesseg alapjan..) lenne a tarsadalmunk…

    Tovabbi szep hetveget mindenkinek,

  4. 3 – Mobius:
    Ifjú koromban a társadalom a meritokrácia felé tartott, aztán a kádári korszak második felében a trend megváltozott. Pénz lett az isten, ami a rendszer váltás jután csak fokozódott.

  5. Jó pap is holtig tanul, mégis hülyén hal meg.
    Az emberek melyik csoportja nem hülye? És ha nem, akkor is biztosan vannak olyan helyzetek, amiben igen, onnan nézve és általánosítva, hülyék.

  6. 5 Zsolti
    „Az emberek melyik csoportja nem hülye? És ha nem, akkor is biztosan vannak olyan helyzetek, amiben igen, onnan nézve és általánosítva, hülyék.”

    Ha már hétvége…

    Ha már ilyen általánosan és filozófikusan nézzük a hülyeséget, ez a „honnan nézzük” felidézett egy még apámtól hallott vagy százéves viccet :

    Egy parlamenti képviselő az éles vitában egyszercsak felindultan kijelentette, hogy a „képviselőház fele amúgyis hülye!”
    Az elnök azonnal felszólította, hogy most azonnal vonja vissza ezeket a tűrhetetlen szavait.
    Kis vonakodás után képviselőnk szót kért, és bejelentette:
    Ezennel visszavonom iménti felszólalásomat, és kijelentem, hogy a képviselőház fele nem hülye!

    (egy újszülöttnek… )

  7. Nekem itt a hozzászólókból merítve a buzi hülye tetszik a legjobban, aki ugyanolyan kirekesztő az idősekkel, vagy más véleményen lévőkkel szemben, mint amilyen kirekesztő magatartást számon kér a társadalmon a buzikkal szemben.

  8. Én a 9. pontot fogadom el abszolut igaznak, ami felülírja a többit. Vagyis hogy a hülyeség relatív, nézőpont kérdése. Mindekni a saját nézőpontjából látja a világot. Véleményét saját tudása, valamint érzelmei által befolyásolt hite határozza meg, ezért a többség esetében ezt a véleményt megingatni igen nehéz. Kivételt képeznek azok akik képesek beépíteni saját véleményükbe, meggyőződésükbe az olyan eltérő véleményeket amelyekben rációt látnak. Általában íz ember, tíz különböző vélemény. Mivel senki sem lát a jövőbe, ki állíthatja hogy akit ma, a véleménye alapján a jelenlegi helyzetben lehülyéznek, annak nem lesz-e igaza holnap? Erre is volt már számtalan példa a múltban.

  9. Tibor bá és a többiek
    Mielött vitába kezdünk, nem kéne egyszer és mindekorra meghatározni a hülyeség fogalmát?
    Kit tartunk és miért hülyének, és mit kellene tennie ahhoz, hogy kikerüljön a kategóriából?

  10. 8:
    „Vagyis hogy a hülyeség relatív, nézőpont kérdése. Mindekni a saját nézőpontjából látja a világot. Véleményét saját tudása, valamint érzelmei által befolyásolt hite határozza meg,”
    Ez a megközelítés gyönyörűen példázza mi a baj.
    Hülyeség az, amikor az érzelmek, vagy bármely érzékenyítés hatása felül tudja írni a józan partaszti ész által sugallt helyzetérékelést. Ezt a csoportkohézió, ill. vmely. csoporthoz tartozás vágya tudja igazán kiélezni. Legszebb példája a mindennapokban az „ész megáll, ha a fasz feláll” élethelyzetek sokasága. Tehát aki az ösztönein és érzelmein nem képes felül kerekedni, meg sem ízlelheti, milyen az irracionalitások levedlésének korlátai nélkül élni.
    Nem azt mondom, hogy az érzelemmentes, tisztán racionalitásokon alapuló világ létrehozása a hülyeség kizárásának alapja, mert a hülyékre is szükség lehet. Sőt van, amikor a hülyékre igen nagy szükség van (pl. mostanában Orbán sokat törheti ezen a fejét)! De ekkora arányban!? Erre megáll az ész. 🙂

    A hülyékkel nem az a baj, hogy léteznek. Problémát az jelent, hogy elszaporodásukkal és dominanciájukkal tönkretesznek minden értéket és egy értéktelen nihilt hoznak létre maguk körül. Mivel „a hülyék között az okos a buta”, egyértelmű, hogy az egészséges aránytúllépésen túlról a folyamat önmagában nem visszafordítható! Most épp ebben a kelepcében vergődünk. És akkor az önigazolásról még szót sem ejtettünk, ami még inkább ellehetetleníti, hogy a hülye legalább arra rá tudjon jönni, hogy mekkora hülye, és méltósággal átadja a helyét.

    Egy nagyjából 60 évvel ezelőtt elhangzott tanári intelem szavai csendülnek fel előttem:
    „Nincs szükség hülyékre, mert a hülye emberek hülye társadalmat építenek!”
    Milyen igaz, milyen igaza lett!

    Másik gondolatra:
    „ki állíthatja hogy akit ma, a véleménye alapján a jelenlegi helyzetben lehülyéznek, annak nem lesz-e igaza holnap? Erre is volt már számtalan példa a múltban.”
    Ne keverd össze a szerencsét a hülyeség fogalmával! Igen, volt példa orbitális tudományos tévedésekre a múltban és lesz erre példa a jövőben is. De eszedbe ne jusson pl. egy vírustagadó seggfej gondolatmenetét egy einsteini -korát megelőző- meglátással összevetni!
    Amikor ma valaki azt mondja, hogy nem lehetséges a vákuumból energiát kinyerni, hülye. De aki azt mondja, hogy otthon egy ilyen berendezést használ fűtésre, s még inkább, aki ezt elhiszi neki, az még hülyébb!

    Aztán szögezzük le azt is, hogy manapság nem csak a fenti hülyeség esetek miatt szenvedünk, hanem azért, mert ezek felett még ott van a lustaság és a tudatlanság is, ami akkora tájékozatlanságot szül, hogy az már a hülyeségen is túlmutat. Ez a felnövekvő generáció sajnos egyre nagyobb arányára jellemző. Nem igazán hülyéből (IQ 70 alatt) van sok, hanem ilyenekből, ill. ezek hibridizációiból:
    https://index.hu/belfold/2021/08/20/augusztus20-nemzeti-unnep-utca-embere/

  11. 8.Zee
    Igen, gyakran elöfordul, hogy valakit MA kinevetnek véleménye miatt, ami adott helyzetben fura, vagy valószinütlen, de lehetséges, hogy már holnap kiderül, hogy az illetőnek igaza volt.

  12. 9 balint

    Történelmi tapasztalatok szerint az emberi társadalom legtöbbször úgy lép előre egy szintet, hogy a korábban lehülyézett, közellenségnek kikiáltott és sokszor máglyára küldött szerencsétlen elődeinknek szobrot állít, majd tananyagba iktatja…

    Hányszáz év után tanulunk ebből?!?

    „A szellem tornya? Rossz bazár.
    A középszer jól összezár.”

    http://www.naputonline.hu/2020/10/01/marton-arpad-a-mmxx-zsoltar/

  13. Mint ismeretes „amikor az ujj a Holdra mutat, a bolond az… ujjra tekint”.
    De amikor a bűnbandát vezető keze megmutatja a hatalom irányítását és előnyeit, a bolond továbbra is a kezét bámulja, a megalkuvó csőszerű látásmódjával a tisztségéből származó kiváltságaira koncentrál, a vak pedig továbbra sem lát semmit.

    Gőrög népi mondás:
    „A bolondtól, a kicsi gyerektől és a részegtől tudja meg az igazságot.”

  14. Nekem az jutott eszembe a hülyeség koráról most hogy tele vannak a bevásárlók parkolói kocsival.Eleninte(20 éve) még csaka fiatalabbak mentek oda vásárolni, de ma már odaszoktak a nyugdíjasok is.Ők is begurulnak a kisautójukkal kaját vásárolni mert már náluk sincs csirek és sertés, de a házitej értékesítés is megszűnt szinte mindenhol.A kajákat több ezer km-ről szállítjuk össze (nem tudom hogy pl egy adott szalámiban német sertésből van e a z anyag vagy esetleg egy csehből).A kejákért több ezer km-t utazunk össze.Mármint úgy értem hogy nézzük meg pl. egy tesco tejes feltötlése mennyi fuvarral jár, és a teljes raktárkészlet kivásárlásához hányezer autó megy el a parkolóba.Menyni lehet az összkilométerszám?És ez csak egy bevásárlás mindene embernek ami max 1 hétig elég.Mi ez ha nem a hülyeség kora?Ha dédnagyapáink ezt látnák vakarnák a fejüket:D

    A másik ami eszembe jutott a facebokon az éppen aktuális történések kiposztolása képen (nem tudom mi a neve) .Bírom amikor az emberek kiposztolják hogy egy külföldi úton mit ettek ,hol voltak, vagy pl hogy egy rokonom kiposztolja hogy körbebiciglizte a balatont és ő milyen sportember , ezért 200 km-t utazott kocsival hogy biciglizzen.A másik ami még ennél is jobban a hülyeség korára emlékeztet hogy az emberek 90%-a próbálja magát fényezni a facebok fényképekkel, ki egy zselézett hajjal, ki a tengerpartos háttérrel,ki az alakjával,ki a kocsijával vagy más kocsijával , de az emberek 90%-a úgy akar ott feszíteni mint egy hülye , egymásra licitálva.Ráadásul a feszítők több mint a fele kamufeszítés azaz jóval többet mutatnak mint amilyük van.

  15. * Mert HÜLYÉK!

    „Vakcinák, amelyek életben tartják a gazdatestet, de mégis lehetővé teszik a továbbadást hozzájárulhatnak, hogy virulens törzsek keringjenek egy társadalomban.

    Tehát olyan vakcinák, amelyek nem pusztítják el a vírust, vakcinák, amelyek lehetővé teszik, hogy emberek … ”
    pont mint amikor esetek kitöréséről beszélnek…

    „Tehát emberek, akik be vannak oltva és mégis elkapják a covid-ot és át is adhatják másoknak a Covid-ot…”

    „…vannak tudományos publikációk, amelyek kiemelik, hogy az a fajta környezet, amit létrehozunk azáltal, hogy annyi embert oltottak be egy olyan vakcinával, mely NEM PUSZTÍTJA EL A VÍRUST, ez konkrétan még több vírus-mutánshoz vezethet.”

    „Igen, ez tényleg kemény, ami odakint folyik!
    Ez azért kemény, mert valahogy sikerült elérniük, én úgy mondom: ‘ŐK’
    A politikai elit és úgy vélem a média-gépezet jelenti ezt.
    Valahogy elérték, hogy politikai kérdéssé alakítsák ezt.
    És ez veszélyes! Veszélyes bármelyik poltikus számára, aki ebben a játékban részt vesz.
    Amikor látod, hogy ezek a fickók maszkot viselnek a kamerák előtt, de rögtön leveszik …
    Sehol maszk, együtt lóg a haverjaival a hotelben készült képen, felteszi a maszkot a kép kedvéért, majd veszi is le egyből, ahogy kész a kép.
    Ők tarthatnak party-kat.
    És azt hiszem ezek a „szabályok nem nekem valók”-forgatókönyve.
    Az emberek keresztüllátnak ezen a szaron!
    Néhány ember. – Igen. Néhányan.
    Ez kibaszott rémisztő!
    Okos emberek vannak, akik megtapsolják ezt, ez annyira furcsa.
    És a probléma a vakcina-útlevelet megtapsolókkal, ez a probléma része.
    Nem fogják feladni ezt a hatalmat! Nem, nem fogják!
    Találni fognak okot arra, hogy továbbra is felhasználhassák.
    „Tedd, amit mondok!”
    „És muszáj azt tenned!”
    Vagy nem dolgozhatsz többet.
    Tedd azt, amit én mondok!

    Lényegében erről szól a vakcina-útlevél. Nem teheted azt, amit tenni szeretnél, hacsak nem azt teszed, amit én mondok neked, hogy csinálni fogod.
    Don Lemon eről beszélt nyíltan a CNN-en:
    „Nincs oltásod, nem mehetsz a szupermarketba!”
    „Nincs oltásod, nem mehetsz dolgozni!”

    Annyira furcsa, hogy az emberek ilyeneket akarnak hallani!
    Ez olyasvalami, ami teljesen kiakaszt engem!
    Miért akarnak az emberek?…

    Mert HÜLYÉK!”
    Joe Rogan: Vakcina-őrület és oltási útlevél minden tudományos ténnyel szembemenve! Diszkrimináció és a józan szkepticizmus hiánya, avagy elnyomása.

    * Dr. Robert W Malone, az mRNS -technológia úttörő kutatók egyike, az reklamálja, hogy nem a Pfizer vakcina, hanem a Comirnaty néven is ismert BioNTech termék kapta meg rendszeres FDA -engedélyét és még nem kapható.
    https://www.brighteon.com/a86839a8-8016-41ff-8676-33f65ecc2ee5

    * Theodoros Vasilakopoulos, a pneumonológia professzora a harmadik óltással kapcsolatban a közelmúltban a következőket vallotta be:

    „Az a tény, hogy Izraelben a 60 év feletti emberek oltása harmadik adaggal elkezdődőtt, nem jelenti azt, hogy léteznek tudományos adatok, amelyek ilyesmit igényelnek, ez azt jelenti, hogy a kísérletet a tudományos adatok összegyűjtésére végzik ott.”
    Kevesebb, mint 20 nap telt el, és ugyanez a „kísérlet” kezdődik Görögországban, mivel a védőoltási bizottság elnöke, Maria Theodoridou tegnap bejelentette, hogy a koronavírus elleni vakcina harmadik adagját bizonyos lakosságcsoportoknak adják be, a platform megnyitása szeptember 1 -jén, és csak mRNS készítményekkel (Pfizer és Moderna) kell beadni.

    A kérdések azonban egyértelműek:

    Ki adott engedélyt a harmadik részletre?
    Ki a felelős a harmadik adag beadásáért?

    Az EMA ( European Medicines Agency ) -Európai Unió Gyógyszerügynöksége – ajánlásában, amely határozatot hozott a feltételes forgalomba hozatali engedély megadásáról, egyértelműen kimondja (a Pfizer – Comirnaty készítmény esetében), hogy azt 2 adagban, 3 hetes időközönként kell alkalmazni. Nincs utalás a 3. adagra.

    A tüdőgyógyász teljes mértékben támogatja a fertőző betegségek bizottság tagjainak mentelmi jogát, amelynek ő is tagja?!?!
    pronews.gr/ygeia

    * Albert Bourla: 95 naponként új vakcinát bocsátunk ki minden új mutációra.

    Yuval Harari: Mától számitva100 év múlva az emberek Entitássá válnak!
    Yuval Harari történész és filozófus mindent elmondott a Davosi Világgazdasági Fórumon 2018-ban.

    kourdistoportocali.com/news-desk/albert-bourla

  16. 16 L&S
    „Vakcinák, amelyek életben tartják a gazdatestet, de mégis lehetővé teszik a továbbadást hozzájárulhatnak, hogy virulens törzsek keringjenek egy társadalomban.”
    Ez sajnos így van, csak éppen nem épkézláb feltételezés, hogy ez szándékos merénylet az emberiség ellen, mert ez kódolva azt is eredményezi, hogy azok is áldozatul eshetnek idővel, akik esetleg valamiféle titkos ellenszerrel védetté tették magukat a vírus ellen.
    Viszont azt tudomásul kell venni, hogy az embereknek az a legfontosabb, hogy életben tartja őket a vakcina, az kevésbé, hogy emellett megfertőződhet-e vagy sem.
    És őt még az sem érdekli, hogy hosszabb távon ez még fertőzőbb variánsok kialakulásához vezethet, mert számára mégis csak az a fontosabb, hogy a mostanit túlélte.
    Egy idős, veszélyeztetett ember az oltás elkerülésével jó esélyt ad a vírusnak, hogy rövid úton sírba tegye, ha oltatja magát, akkor meg jó eséllyel túlél.
    Ha lebeszéled róla, halálra ítéled…
    Szerinted békésen ki kellene várni, hogy a vírus arasson a maga természetes útján?

  17. 17. „hubab”
    Egy idős, veszélyeztetett ember az oltás elkerülésével jó esélyt ad a vírusnak, hogy rövid úton sírba tegye, ha oltatja magát, akkor meg jó eséllyel túlél.
    Ha lebeszéled róla, halálra ítéled…
    Szerinted békésen ki kellene várni, hogy a vírus arasson a maga természetes útján?”

    „hubab”? Jól vagy?
    Hányszor kell elismételnünk ugyanazt, hogy vannak gyógyszerek elfogadott protokollal a covid ellen? Még itt ezen a bloggon is többször is föl voltak sorolva.
    A vakcinákat az epidémia idején el kell kerülni!

    *Dr.Pavlosz Polakisz ( volt egészégügyi miniszter ) heves támadása K. Mitsotakisz ellen ( mostani miniszterelnök ) ellen: „Haszontalan, hozzátok már azokat a monoklonális gyógyszereket – emberek haldokolnak „!
    video–pronews.gr/elliniki-politiki

    * Dr. Dimitrisz Antoniou: A Pfizer vakcina NEM kapott „normál” engedélyt. Még mindig halálos kísérleti jellegű…
    Az ideiglenes oltási engedélyek két típusa létezik
    a) az EUA, b) BLA.
    A különbség az, hogy az
    EUA -ban – amely most Amerikában és Európában 2023 januárjáig érvényes!- az eredmények vizsgálatát a kísérleti állatokon – oltottakon az oltást követően kéthavonta az FDA vagy a EMA végzi,
    míg a BLA -ban 4-6 havonta!… ez a különbség.”
    Amerikában ezért a Pfizer (Comirnaty) vakcinát „frissítették” az EUA kategóriából BLA -ba a 16 éves és idősebbek körében. De továbbra is KÍSÉRLETI. De még ez a vakcina is az EUA kategóriában marad 12-15 éves korig!
    Mindenesetre Európában ez a vakcina 2023 januárjáig minden korosztály számára az EUA kategóriában marad!

    VÉGEZETÜL: A vakcinák normál, teljes engedélyét, korlátozások nélkül, PIACI ENGEDÉLY (ΜARKET AUTHORIZATION) név alatt kapják – és nem EUA, BLA!
    widosia.blogspot.com/2021/08/pfizer_

    * Új tanulmány Izraelből: A természetes immunitás hosszabb ideig tart és erősebb védelmet nyújt a SARS-CoV-2 Delta variánsa által okozott fertőzés, tüneti betegség és kórházi kezelés ellen, szemben a 2 dózisú Pfizer vakcina immunitásával!
    Κατοχικά Νεα

    * „A politikusokat és a tisztviselőket (VIP -ket) placebóval oltják be. Nekem is javasolták!
    „Milyen szörnyű idők…
    ahol az idióták uralkodnak a vakokon ”
    William Shakespeare, „Lear király” (1609)…

    Alessandro Melucci, egyetemi tanár, orvos, pszichiáter, kriminológus, filozófus, író, politikus (két parlamenti ciklus parlamenti tagja és szenátora)… sokkolja Olaszországot és a nemzetközi közvéleményt!
    Alessandro Melucci egy San Marino -i „Active Health” rendezvényen felszólalva nem válogatta szavait:
    „A politikusok és a VIP -személyek számára [a nagyon fontos személyek] a vakcinák hamisak (placebo -), ők nekem és azt javasolták … »!
    Meluzzi. Da una certa sfera sociale in su i vaccini sono falsi, l’hanno proposto anche a me),
    Alessandro Meluzzi, született Nápolyban 1955 -ben. Az Orvosi Sebészeti Iskolában végzett, az Olasz Kommunista Párt, az Olasz Szocialista Párt tagja, de a jobboldalé is. Fő jellemzője az akciójában, és elhallgattatják a hivatalos hírek? 2003 -ig a szabadkőműves „Kelet Nagy Stoájában”volt tagja . Felhagyott a szabadkőművességgel és felkarolta a kereszténységet.
    triklopodia.gr/καταγγελια-σοκ-

    * Óltatlan politikusok hamis oltási bizonyítványt vesznek
    „Athénben léteznek hamis tanúsítványok, és értékesítik is őket.”
    pronews.gr/ygeia/

  18. Az intenzív osztályon lévő betegek több mint 90 százaléka nem kapott oltást – így mondta valahogy Vassilis Kikilias görög egészségügyi miniszter a 2 nappal ezelőtti sajtótájékoztatón, magyarázva a kormány keményebb álláspontját.

    Jogilag felfüggeszthetik azokat a munkavállalókat, akik nem tartják be a korlátozásokat. A munkáltatóknak joguk van tudni, hogy a munkavállalókat oltják vagy tesztelik. – tette hozzá Kikilias.

    L:S:
    a posztkovidos görög gyermekeket lényegében megtagadod ezzel a destruktív viselkedéseddel.

  19. 19. János

    Tudod milyen az igazi, a nagy, a legjobb blöff? A legjobb blöff az mindig igaz!

  20. 19. János
    „Az intenzív osztályon lévő betegek több mint 90 százaléka nem kapott oltást – így mondta valahogy Vassilis Kikilias görög egészségügyi miniszter…”

    Tisztelt János

    Azok a sportolók akik az Olimpiai „játékokon” küzdelmeken aranyéremmel jönnek vissza nálunk Görögországban egy nagy pénzjutalmat kapnak és a Görög Hónvédség tisztjévé avatják. Már a kövekező hónapban Hónvédségbe, odajárnak „dolgozni” amig a nyugdijkorhatárt elérik és nyudijba kerülnek.
    Gondolom érted azt, hogy háboru esetén, milyen sors vár az alakulatának amikor egy ilyen „katonatiszt” csatára parancsol embereket.

    Kikilias pályafutása hasonló az élsportolókéhoz:

    1974 -ben született Athénban. A Leontio Líceumban tanult, majd az Athéni Nemzeti és Kapodisztriai Egyetem Orvostudományi Karán, ahol 2002 -ben végzett.
    1990 és 2004 között hivatásszerűen kosárlabdázott.

    Tehát, józan paraszt ésszel:
    16 éves korátol 3O éves koráig -1990 és 2004 között – hivatásszerűen kosárlabdázott, de 28 – éves korában már elvégezte az orvosit?!?!
    Még tipikusan sem menne át, mivel orvosit nem lehet levelező tagozatban elvégezni.
    Például soha az életben nem mész át boncolás nélkül, mert könyvből nem lehet anatómiát tanulni.
    Úgy néz ki, hogy Ő most a kivétel és erősiti a szabályt.

    János?
    Ennek a Görög Egészségügyi Miniszternek a nyilatkozatára hivatkozól?
    A szomszédom macskáját sem biznám Reá, nemhogy az emberek sorsát, persze ilyen szalmabáb emberek nélkül nem lehet a törvényesség látszatát adni a covid eseményeknek.

    * Vihar Belgiumban. A Pfizer oltóanyag nyomorékká tett 3 fiatal sportoló (15-17 éves) kerékpárost !! Mind a 3 a kórházba került szívproblémákkal az oltás után !!
    dimpenews.com/2021/08/25

    * Egy ír orvos figyelmeztet: „Az injekciók (az oltások) embereket ölnek meg! Meg kell állítanunk, modta! ” És felfüggesztették az orvosi engedélyét.
    Dr. Anne McCloskey: „Látok fiatalokat, egészséges fiatalokat, akiket korábban beoltottak, akik ezután sérültek voltak… Láttam egy kiskorú lányt ezen a héten, vérröggel a karjában. 40 éve az orvostudományban eddig mégsoha nem láttam trombozist a felső karban egy egészséges fiatalon. ”

    * A BBC rádió producer halála, három héttel az oltás után, sokkolja Nagy -Britanniát.
    Az orvosszakértő arra a következtetésre jutott, hogy Lisa Shaw, a BBC rádióproducere az AstraZeneca vakcina okozta szövődmények miatt halt meg.
    Az orvosszakértő arra a következtetésre jutott, hogy Lisa Shaw, a BBC rádióproducere az AstraZeneca vakcina okozta szövődmények miatt halt meg.

    * Az EU „mossa a kezét” a vakcina harmadik adagjáért: „Akinek mellékhatásai vannak, az az állam felelőssége”
    Az EU az Európai Gyógyszerügynökségen (EMA) keresztül világossá tette, hogy nem adott felhatalmazást arra, hogy harmadik dózist adjon be bármely ország polgárainak és bármely oltóanyagnak, mivel az adatok nem elegendőek a következtetések levonásához, ami egyszerűen azt jelenti, hogy ha meg akarják adni, ők lesznek a „jogi felelősségek” bármilyen mellékhatás esetén.
    Reuters

    * A koronavírus-fertőzés természetes immunitása 13-szor erősebb, mint a Pfizer-BioNTech vakcina mindkét dózisban.
    ‘This Ends The Debate’ – Israeli Study Shows Natural Immunity 13x More Effective Than Vaccines At Stopping Delta
    @zerohedge

    * Reuterstöl félelmetes leleplezés! „Mágneses részecskéket találtak Japánban 1,63 millió visszavont vakcinában …”

    * „322% -kal nőtt a halálozások száma Kalymnosban 2021-ben
    -Mindenki be volt óltva”!
    Pronews

    * Mi köze Elon Musknak a vakcinákhoz, és mihez kapcsolódik a Gingko Bioworks cég poszt-humanitárius programjukhoz?

    (https://www.foxbusiness.com/technology/tesla-rna-microfactories-coronavirus-vaccine-maker-elon-musk)

    (https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour)

    (https://www.henrymakow.com/2020/12/vacccine-turns-us-into-mind-controlled-slaves.html?_ga=2.39597091.1695275074.1607883759-65593369.1607883759)

    (https://www.rand.org/blog/articles/2020/10/the-internet-of-bodies-will-change-everything-for-better-or-worse.html)

    (777-i) Cigány vagy roma?
    3. sleeper
    „Az indiai eredet népszerü, és a legvalószínübb, de nem bizonyított. Egyes elméletek szerint a cigányok egy a zsidókkal rokon nép is lehet ( talán az elveszett tizenharmadik törzs ). Ez a rokonság, ha a társadalmi, szociológiai, hitbéli és viselkedési normáikat vesszük figyelembe, még el is képzelhetö.”

    Ki tudja sleeper?
    „Az indiai eredet” -röl:
    DR. KÉRI NAGY BELA A CIGÁNYOK ÉVEZREDES VÁNDORÚTJA A TÁVOLI KELETRŐL A KÁRPÁT-MEDENCÉBE

    „Egyes elméletek szerint a cigányok egy a zsidókkal rokon nép is lehet ”
    Ezzel kapsolatban:
    A cigányok és a zsidók néprajzának közös elemei, k.b. ilyen cimmel egy nagyon részletes magyar irást olvastam egy pár évvel ezelőtt amit eddig nem tudtam előkotorászni. Talán később rábukkanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük