(3618) Oltakozásom

Tibor bá’ online

2021 a 89. év

Ma megkaptam a 3. oltást. Valamennyi oltásom Pfizer volt. Amikor Orbán meghirdette az oltakozást, én azonnal jelentkeztem. Így behívtak február 6.-ára. Pontos időpontot adtak meg, egy percet se kellett várnom. Semmi utóhatása nem volt. A beadás helyén nyomásra érzékenyen reagált. Ez mindent. Pont három héttel később behívtak a második oltásra. Lebonyolítás,  utóhatás megegyezett az elsővel.

Június 6.-án megmérték az immunitásomat, az eredmény IgG 42,02 COI szeropozitív lett. Ennek ellenére kérem a 3. oltást.

Néhány napja lehet időpontot kérni a harmadik oltásra. Ez nem olyan jól működik, mint az első kettő. Automatizálva  van, de nem tökéletes. Én ugye nem Budapesti vagyok, hanem Pest megyei. El akart küldeni délre 60-70 km-re. Gondoltam egy merészet és azt állítottam, hogy a III. kerületben lakom. Szó nélkül elfogadta és  beküldött a Szent Margitba. Halál pontos időponttal. 12:36. Kiderült, hogy ennek semmi köze az oltáshoz. Kb. negyvenen voltak előttem. Ha nem kaptam volna időpontot akkor is elfogadtak volna, mert semmit se néztek, csak azt, hogy meg van-e a két oltásom és a  négy hónap.

Azt vártam, ami az első kettő esetében volt, de estére rázott a hideg, majd izzadni kezdtem. Nyilván az első két oltás által keltett antitestek megtámadták az oltásban lévő tüske fehérjét. Meglátjuk mi lesz! Kérdés?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

9 gondolat erről: „(3618) Oltakozásom

  1. Üdv Tibor bá! Én is tegnap kaptam és ma izzadni fogok a kertben 🙂 Mindkettőtöknek jó egészséget.

  2. Üdv Tibor Bá ! Az oltásban nem tüskefehérje van, hanem egy olyan genetikai kód, hogy a sejtjeid termeljék a tüskefehérjét, amire majd reagál az immunrendszered. Legalábbis ahogy én értelmeztem. Jó egészséget!

  3. Én két kínaira kaptam egy pitzert a mútvasárnap.
    Akkor nekem még jár egy pfitzer 1 hónap múlva…
    Novemberre meg itt az influenzaoltás.
    No, azzal ár házhoz jön a doktornéni…

  4. Szerintem a 2 Pfizerre felesleges volt ilyen hamar ráoltatni. Előbb egy antitest vizsgálatot végeztettem volna és ha nincs elég, akkor a 3. oltás.

    Akik kínait kaptak korábban, (főleg ha idősek) ők viszont minél hamarabb kérjék a Pfizert vagy Modernát.

  5. Tibor bá’ online
    „Június 6.-án megmérték az immunitásomat, az eredmény IgG 42,02 COI szeropozitív lett. Ennek ellenére kérem a 3. oltást.”
    „Azt vártam, ami az első kettő esetében volt, de estére rázott a hideg, majd izzadni kezdtem… Meglátjuk mi lesz! Kérdés?”

    Tisztelt Tibor bá’
    /www.pronews.gr/ygeia/1009740_koyvelas
    A Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem klinikai farmakológia professzora, Dimitris Kouvelas ismét „elsöprő” volt, hiszen utalt az intézkedések létrehozóinak felelősségére, de arra is, hogy egyetlen egy gyógyszergyártó vállalat sem tanulmányozta a harmadik oltás hatásait.
    „Volt -e valaha klinikai vizsgálat a harmadik adaggal kapcsolatban, hogy kiderüljön, mi történik? Lehetséges, hogy soha senkivel nem tették meg?
    Vagyis senkinek nincs egy kis esze?
    Nem kell tudósnak lennie, nem kell idiótának lennie ahhoz, hogy megértse, mindez disztópia, teljesen elfajult környezetben élünk, és őszintén szólva nem értem, mi történik” – mondta a professzor.
    Ezt már sokszor mondtam, a vakcináknak ideiglenes (conditional) engedélyük van, persze vannak különböző kártyás jósnők, akik azt mondják, hogy azonnal kapnak majd rendes engedélyt, ez azonban nem lehetséges, ha nem változtatják meg az oltóanyag -jóváhagyási jogszabályokat.
    A klinikai vizsgálatok 2023 -ban fejeződnek be, így 2023 -ban lesz a teljes dokumentáció, a többi csak (találgatás) spekuláció.”
    „A probléma nem csak a biztonság, hanem a hatékonyság is.
    A hatékonyság valós adatokkal létezik, és Izraelben látható, amikor az összes beteg be van oltva, ez azt jelenti, hogy az immunitás falépítésének fő narratívája nem érvényes. Egyes szakértők továbbra is támogatják, de minden bizonyíték nélkül.
    „És mutációk történtek, és vannak módosítások, így az immunitás fala nem épül.”
    Hozzátette, hogy „igy tehát visszatérünk ahhoz, amit tavaly mondtunk, hogy nem lesz ilyen gyorsan oltásunk, és lényegében vissza kell térnünk az elsőfoku közegészségügyi intézkedésekhez.”
    Másodszor, hogy ellátjuk hazánkat terápiás antitestekkel.
    Ma már négyen gyártják őket, az egyiket a görög VIANEX cég képviseli, a másikat szintén a görög Pharmaserv-Lilly, a harmadiknak még nincs termelése, állítólag a Roche veszi át, a másik a Glaxo, aki szintén aláírta megállapodást az EU -val „.
    …..
    …..
    Ha nincsenek rendes vakcináink, amelyek nem sterilizálnak teljesen, akkor nem tudjuk szétosztani őket az egész lakosság körében.
    Szeretném, amikor a kormány döntést hoz, egy tudományos dokumentummal jöjjön elő, nem pedig a tudományos bizottság elnöke ilyen meg olyan cikkek alapján döntsön.

    * 20 595 halott 1,9 millió sérült (50% Súlyos) jelentették az Európai Unió Covid-19 elleni oltásaira vonatkozó káros mellékhatások adatbázisában.

    * Az EudraVigilance adatbázis jelentése szerint 2021. július 31-ig 20 595 halálesetről és 1 960 607 sérülésről számoltak be négy kísérleti COVID-19 injekció beadása után:

    COVID-19 MRNA VAKCINE MODERNA (CX-024414)
    COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
    COVID-19 VAKCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
    COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S )

    * Ügyvédi pert indított a CDC ellen, a visszaélést bejelentő „esküdt nyilatkozata” alapján

    3599-l-s-nem-tud-nyugodni-a-seggen
    35.János
    Helló! Helló János !
    Az elhunytak rokonai és a következő halálsorosok üdvözletüket küldik. Hosszú életet kivánnak Neked és rokonaidnak bizva abban, hogy örökre emlékezni fogtok Rájuk.

    https://healthimpactnews.com/2021/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

    *Vlagyimir Kvachkov, a GRU (orosz katonai hírszerzés) ezredese ismerteti az új világrend (NWO) napirendjét a koronavírussal kapcsolatban.

    https://www.brighteon.com/97329a42-c599-475a-b492-aa506dcd09c9

  6. Tegnap délután 15:00 körül minden tünetem megszűnt. Tökéletesen érzem magam. Dimitris Kouvelas nyalja ki a seggem.

  7. Covid hírek:

    – Doktor, a jól ismert orvosi Zelenko protokolltol, az ukrán-amerikai Vlagyimir Zelenko: A gyermekek oltásának egyetlen értelme az, ha hisz az emberáldozatukban ..!
    – Oxfordi sokkoló értékelés: Olyan mutáció következik, amely főként a vakcinázottak között fog terjedni.
    – Két országunk van a világon, ahol a legtöbb állampolgárt beoltották.
    Izrael oltási aránya 85%, a Seychelle -szigetek pedig 80% felett.
    Ez a két állam a Delta változat járványát éli! ..
    – „Háború” tör ki a kórházakban! Azzal fenyegetőznek, hogy több ezer értékes egészségügyi dolgozót felfüggesztenek.
    – Első vallomás: Stanford kötelező heti tesztet ír elő azoknak, akik teljesen oltottak ..!
    A vakcinázott „kiváltságok” „véget érnek!”! Társadalmi felkelés közeleg!
    – A koronavírus -fertőzések Izraelben robbanásszerüen növekednek, Palesztinában azonban nem. „Mi történik itt;” – kérdezi Ron Paul volt amerikai képviselő.
    – Tengerészgyalogosok, USA: Letaposnak a kötelező oltásra! ..
    – Megdöbbentő bejelentés Hellén Gyermekgyógyászati ​​Társaság gyermekorvosoknak: „Ne hangsúlyozzátok az oltások mellékhatásait”! ..

    ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ

    „Az emberek mentegetődzve azt mondhatják maguknak, hogy nem látták, merre tartanak a dolgok az elmúlt 17 hónapban, de igen. Útközben látták az összes jelzést. A jeleket mind nagy, vastag betűkkel írták :

    Az egészségügyi diktatúrából… Úton a totalitarizmus felé

    https://consentfactory.org/2021/07/31/the-road-to-totalitarianism/

    Figyeltük, ahogy az Új Normál Társadalom paranoiásan kóros, tekintélyelvű disztópiákká alakítja társadalmainkat, ahol az embereknek meg kell mutatniuk „papírjaikat”, hogy megnézzenek egy filmet, vagy megihassanak egy csésze kávét, és nyilvánosan bemutassák ideológiai megfelelőségüket, hogy belépjenek egy szupermarketbe élelmiszereket vásárolni.
    Figyeltük, ahogy az Új Norma a tömegek többségét gyűlölet-részeg, hisztérikus csőcselékké alakítja át, amelyek nyíltan üldözik az „oltatlanokat”, az új normális ideológia hivatalos „Untermenschen” – (alsóbbrendű ember)-ként.
    Figyeltük, ahogy az Új Normál pontosan azt tette, amit a történelem minden totalitárius mozgalma tett előtte.
    Mindazonáltal dokumentálni fogom, hogy hol tartunk jelenleg, és hogyan jutottunk ide… ​​a feljegyzés kedvéért, hogy azok az emberek, akik később elmondják, hogy
    „fogalmuk sem volt arról, hogy hová mennek a vonatok”,
    megértik, miért nem bízunk többé bennük, és miért tekintjük őket gyávának és együttműködőnek, vagy valaminek ami még rosszabb.
    Igen, ez durva, de ez nem játék.
    Ez nem véleménykülönbség.
    A globális-kapitalista uralkodó szervezet új, nyíltabban totalitárius társadalomstruktúrát és uralkodási módszert valósít meg.

    Megvonják alkotmányos és emberi jogainkat, átruházzák a hatalmat a szuverén kormányokról és demokratikus intézményekről olyan elszámoltathatatlan globális szervezetekre, amelyek semmilyen nemzethez vagy néphez nem hűek.

    Ez történik… most. Ez nem tv műsor. Valójában ez történik…..

    CJ Hopkins, 2021. július 31.

  8. 8, L.S.

    *már tizenháromszor elmondtam, hogy a radikalista csoportoktól erednek az érzelmi befolyásolásra épülő összeesküvés-elméletek…

    **kattingattok mindenfelé a világhálón a Covid-ellenes-és összeesküvéses weblapokat keresve, aztán majd az okostelefonotok/laptopotok a tudtotokon kívűl terheléses támadásban vesz részt vagy épp az országhatárokon átnyúló kutató tevékenység részelemévé válik…

    ***Vlagyimir Zelenko doktor szégyenében elhagyta az Orange megyei ultrartodox haszid kisközösséget, mert álhíreket terjesztett a Covid-terápiáról…nem is beszélve arról, hogy részt vett a kappitóliumi esseményekben…(Q Anon izé-mizé)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük