(3552) Népesség szabályozás?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Jó egy éve, a járvány kezdetén az általánosan elfogadott nézet szerint a SARS-CoV-2 vírus nagy valószínűséggel állatról került át emberre a wuhani húspiacon. Most egy évvel később egyre gyakrabban lehet olvasni arról a véleményről, hogy a kutatási adatok szerint a vírus laboratóriumból került ki az emberek közé.

Ha ez igaz, akkor két lehetőség adódik. A vírus hibás kezelés miatt szökhetett ki egy laborból, vagy létrehozása után szándékosan ereszthették rá az emberiségre. Ez utóbbi esetben a szándék népesség szabályozás lehet.

Vizsgáljuk meg, mekkora az esély, és logikus-e ez a fajta népesség szabályozás!

Az ausztrál próbálkozásokból arra lehet következtetni, hogy az ember beavatkozása biológiai folyamatokba sohase jár következmények nélkül. Megemlíteném az Ausztráliába betelepített vadnyulak esetét, amit vadászati, jó szándékkal követtek el katasztrofális következményekkel. Nem tudom elképzelni, hogy az emberiségre szabadított vírus „gazdái” ne gondolták volna végig, milyen következményekkel járhat a vírus kiszabadítása, és hogy lesz-e mód a kordában tartásra. Végül is ők is, és családjaik is emberből vannak.

Következésképpen én nem sok esélyt látok arra, hogy egy félőrült szándékosan ránk szabadított a vírust. Ha nem állatról lépett át ránk, akkor csak véletlenről lehet szó.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

55 gondolat erről: „(3552) Népesség szabályozás?

  1. A hit nélkülözhetetlen, de tudni sem árt.
    Az oroszoknak sikerült eltávolítaniuk a nanochipet a Pfizer oltóanyagból
    https://www.facebook.com/leleplezomagazin/
    Leleplező Magazin Országkrónika Könyvújság – Független Alternatív Folyóirat
    Májutfs 2StsSpoS3rta.gnhso,rrfS edrricm10mi:25

  2. 1. Atilla
    Ekkora baromságot hogy lehet elhinni?
    A következők (idézet a FB bejegyzésből) HATALMAS BULLSHIT:
    „1.: Elkobozzák tőled a saját immunrendszeredet.

    2.: Helyette kapsz egy génterápiás kezelést, ami csak akkor működik, ha rendszeresen felveszed náluk…

    3.: Ez nem más, mint az immunrendszer átállítása tulajdonosi modellről előfizetéses modellre.

    4.: Eddig a tied volt, ha jól gondját viselted, jó eséllyel megvédett.

    5.: Innentől az övéké, együtt kell működj velük, szót kell fogadj nekik, hogy továbbra is működjön.”
    Sz.v.sz. SENKI NE VEGYE KOMOLYAN, NAGY KAMU AZ EGÉSZ!!!! 😮

  3. Re:Tibor bá’
    Sajnos vannak olyan emberek, akik erre képesek lehetnek…
    Történelem során számos vezető volt, aki pontosan ezt csinálta, egyszerűen azért, mert ha egy szociopata küldetéstudattal társul, akkor ámokfutás lesz vége…
    Jelen kor Sámson terve, vagy az orosz „Halott kéz” kb ugyan ez a szint.

    Szerintem a vírus szándékosan lett létrehozva „kutatási” célból, wuhani labor kvázi alvállalkozóként csinálta, de a vírus önjáró lett, avagy evolúciós ugráson esett át „véletlenül”, és erre bepánikoltak 2020 januárjában a kínaiak.
    Denevéres/tobzoskás mese elég gyenge, vastagon benne volt sok nyugati ország, ezért megy a lapítás.

  4. Gyerekek, az a baj, hogy mindannyian még mindig abban bíztok, hogy az (orvos)tudomány megállt 1990-ben, ameddig még tudtátok követni.
    De sajnos nem állt meg. Olyan tudás és lehetőségek állnak az elit rendelkezésére, hogy gyk. azt csinálnak, amit akarnak, az ember működése teljesen tiszta FIZIKAI oldalon. A másik, hogy az emberi aljasság határtalan, amennyiben üzletről van szó. Márpedig az oltás pl. egy borzasztó nagy üzlet.

    Én pl. simán el tudok képzelni egy kreált „kétkomponensű” betegséget. C19 az első lépcső, nem túl veszélyes, de valamennyien azért ebbe is belehalnak, illetve ráfogják. És aztán erre hivatkozva jön az oltás, ami előkészíti a terepet, és ez a lényeg. Mondjuk széjjelb@ssza a maradék immunrendszered is, mert tele van nehézfémekkel hormonnal és még SENKISETUDJA (!) mikkel, és akkor egyszercsak jön egy másik, szintén ártalmatlan viruska.
    Mert ha kitartottál és valahogy megúsztad az oltást, akkor ugyanugy nem visel majd meg, mint a C19, viszont ha felvetted az oltást, akkor tömegesen elviszi az embereket.

    Ha a vuhani piac hihető sztori, akkor ez a szcenárió is az.

    ÉBRESZTŐ, az életünkről van szó!!!

  5. A naivság az, hogy ezeket a feltételezett hátsó szándékokat, és mechanizmusokat egyetlen konkurens ország egészségügye sem képes felfedezni, feltárni a közvélemény elé ebben a megosztott világban, ahol minden más területen életre halálra folyó harc folyik, és minden kommunikációs eszközt bevetnek a felek, hogy a másikat hiteltelenítsék, leleplezzék.
    Majd pont egy ilyen sarkalatos dologban falaznának egymásnak cinkosan összekacsintva…
    Ez teljesen irreális agyrém, hülyének nézi minden ország élenjáró szakembereit.
    Ezek a hírek olyan eszement fórumokról származnak, ahol ezerszámra tenyésznek a kényszerképzetes, egymásnak is ellentmondó” hírek”.

  6. 3 dajtás
    Én nem tartom szociopatábbnak ezeket a holt kezes rendszereket, mint a már korábban is meglévő kölcsönös elrettentésen alapulókat, amik eddig be is váltak, hiszen megakadályozták az újabb világégéseket, ami szerintem már rég bekövetkezett volna, ha nem fenyegetne a támadó részére is megsemmisüléssel.
    Ez logikus lépés arra, hogy a másik fél kezdi meglebegtetni, hogy olyan technikai lehetőségei vannak, amelyekkel megkockáztathatna egy első csapást.
    Ezeknek nyilvánvalóan az a célja, hogy soha ne kelljen alkalmazni őket, mert visszarettenti a másik felet az első csapástól, így csak egy felemelt mutatóujj marad, amin el kell gondolkodni.
    Ha ez nem lenne, eljöhetne tényleg egy olyan helyzet, mikor a másik fél tényleg elhiszi, hogy akkora a fölénye, hogy akcióba lépjen…
    Magyarul, enélkül nagyobb lenne az esély egy nukleáris háborúra, mint ezzel.
    Egy súlyos kockázata lehet, a technika ördöge, de ez az eddigi rendszerekben is benne volt…

  7. Én nem tartom kizártnak, hogy volt a kezükben egy olyan módszer (vakcina vagy gyógymód), aminek a birtokában bátran kieresztették a vírust a világra.

    Mutálódgat, mutálódgat, de lehet, hogy az igazi módszerre sose lesz rezisztens. Vagy legalábbis ebben bíztak.

    Mindenesetre, ha ez volt a cél, elég gyatrán teljesít a vírus. Inkább 50% körüli halálozásra kellett volna lőni, hogy látszatja legyen.

    De lehet, hogy csak társadalomkísérlet. Annak mondjuk príma, sok minden kiderült az elmúlt évben, amit sose tudunk volna meg, és változásokat nyélbe lehetett ütni, amiket egyébként nehéz lett volna.

  8. „Ez utóbbi esetben a szándék népesség szabályozás lehet.”

    Nem, nem lehet, mert arra ez a vírus alkalmatlan. Helyes a következtetés.

    4. Ühüm, és melyik oltással akarják előkészíteni a terepet a második vírusnak? Akkor a többi oltás ezek szerint biztonságos. Biztos Karikó Katalin van az egész hátterében egy mastermind! A lényeg, hogy mind azt akarja, hogy neked rossz legyen, vigyázz, minden lépésedet figyelik!!

  9. Tibor bá’

    A levezetéseddel tökéletesen egyetértek, a következtetéseddel egyáltalán nem. Ez az okfejtés logikus és észszerű. De tapasztalatból tudjuk, hogy a hatalom nagyon káros hatással tud lenni a második jellemzőre.

  10. Minimum gondatlansagbol elkövetett emberölés, de szerintem népesség szabályozási kísérlet. A klímaváltozás emberiséget fenyegető katasztrófája ellen az egyik megoldás a fogyasztás mérséklése. Ha mondjuk fele ennyi ember élne a földön…
    2030 körül valakik meg fogják lépni ezt a népesség szabályozási tervet, de nagyon óvatosnak kell lenniük, ne derüljön ki, hogy ki áll mögötte. Nem szeretnének nukleáris vagy biológiai ellencsapást. Sem a jelenlegi civilizáció totális leepuleset. A mostani járvány csak FELMÉRÉS volt, milyen következmények várhatóak. A következő nem csak az emberiség pár ezrelékét, hanem pár százalékát fogja kiirtani. Sok ország gazdasága becsődöl. A legszennyezés csökken, ami jó. A veszelyhelyzet miatt autoriter kormányzatok jutnak hatalomra, a demokrácia visszaszorul, és háborúk is várhatóak, ami a pár százalékos népesség csökkenést pár 10 százalékosra emeli.

  11. Nekem az a variáció a legvalószínűbb, hogy az USA azt szánta Kínának, amit végül az EU kapott, másfél éves lezárást, hogy lelassítsa a világgazdaság dominálását.

    A vírust a 2019-es katonai olimpián eresztették szabadon, remélve, hogy legyengítik a kínai hadsereget is.

    Csak hát a kínai titkosszolgálat kiszimatolta, ezért fel tudtak készülni, és viszonylag gyorsan hatástalanították a vírust. Mivel az USA nem kötötte az EU orrára, hogy mire készül, az EU-t felkészületlenül érte a dolog és gyakorlatilag leállt.

    Volt alkalmam egy Nobel díj-közeli fizikussal tárgyalni, aki megerősítette, hogy magas frekvenciás rádióhullámokkal bizonyos molekulákban változásokat lehet elérni.
    Ez nem annyira a vírus, mit inkább a vakcina és az 5G irányába tereli az „összeesküvés elméletek” fókuszát.

  12. Ez a vírus is olyan, mint a többi volt. A barlanglakó ősünk is együtt lakott a denevérrel, biztos meg is ette, aztán kapott egy COVID- neandetvölgyitiszt, de megmurdelt télen, és nem tudta átvinni a másik csapatbarlangba, mert nem volt repcsije. Mint ahogy a jobbágy, aki együtt hált a kecskéjével, se vitte el a kecske-ember virusvariánst a szomszéd faluba, mert röghöz volt kötve. Csak a városokban tudott globalizálódni egy betegség, mert a kereskedők, meg a patkányaik széthordták a világba.
    Ezeket a „népességszabályozós” faszságokat a globalizálódott, a rántást odaégető háziasszonyok meg a házipálinkahülye munkanélküliek terjesztik, akik 2-esre végezték a biológia általános nyolcadikat.

  13. Segítséget szeretnék kérni sürgősen!
    Én is Pfizert kaptam. S tegnap este, valamint ma délelőtt egy windows kék halál képernyő jelent meg a szemeim előtt egymás után kétszer.
    Most, hogy már a chip egyértelműen és bizonyíthatóan bennem van és működik, nincs mit tennem. Tudom, hülye voltam, minek hagytam, hogy Miscrofos páciens legyek…
    De segítsetek, legalább abban, hogy ilyenkor hol találhatok „ctrl+alt+del” gombot, amivel újraindíthatnám az életemet? Bármilyen megoldás érdekel. 5G-s cuccom sajna nincs, de talán valahogy egy windows billentyűzetet csatlakoztatni lehetne wifin, esetleg BT-n keresztül, vagy, ha pl. egy megfelelő antennával sugároznám magam.
    Előre is köszönöm!

    /Magasságos…

    🙂

  14. A népességszabályozásra a homoszexualitás és a sterilitás a „megoldás” (folyamataban).
    A természet több módon is alkalmazza ezt (lásd pl. hermafroditizmus, ill. nemváltó halak). A homoszexualitás elszigetelt szarvasok túlnépesedő populációjában is megjelent, ami több, mint elgondolkodtató, s a történelem során sem először találkozik a jelenséggel az emberiség (érdekes módon korábban is a túlnépesedő, nagy népsűrűségű társadalmakban jelentkezett).
    Ráadásul Kína sikersesen (na jó, relatíve sikeresen) hajtotta végre mesterséges népességszabályozását, tehát nem járhatatlan az út, s egyáltalán nincs hozzá szükség pusztításra, mindössze némi (akár anyagi) ösztönzésre. Ha mesterségesen nem megy, a természet megoldja…

    A halálos vírusok a természetben inkább egy populáció megtisztítását, ill. bizonyos vonal mentén adott tulajdonságok megerősítését idézik elő, sőt, akár komolyabb mutációra is késztethetnek egy fajt. De ennek értelme mesterséges keretek között nem lenne, mert sokkal jobb, gyorsabb és kifinomultabb módszerek vannak ugyanennek elérése érdekében. Pl. az 5G terjedéséhez egyszerűbb pár nincsisszükségedrá kütyi, vagy 20% kedvezmény fekete pénteken, nem szükséges egy vírussal elérni, hogy önként adjuk fel személyes adataink védelmét, valamint önállóságunkat, függetlenségünket.

    A napnál is világosabb, hogy ez a vírus nem szándékosan került ki, s az is, hogy mesterséges eredetű. Az pedig, hogy konkrétan mi volt a cél a vele történő kísérletezgetéssel, talán sosem derül ki…

  15. 14 – Horváth Csongor:
    Az olvasótáborra való tekintettel kénytelen voltam belenyúlni.

  16. 14: Kérdezd meg Cikit, hogy mi a Ctrl+Alt+Del frekvenciája, és azt sugározd be a csodakütyüvel!

  17. Tibor bá, nem csodálom, hogy végül már kifogyott a lila tintád. 🙂 Ki gondolná, hogy ekkora mennyiséget kell betárolni bármiféle összeomlásra?

  18. Saját agymenés…
    Tételezzük fel, hogy tényleg népességszabályozás az ok a nagytőkések részéről. Általános az elgondolás ezzel kapcsolatban, hogy a vakcinákat kapott embereket akarják ezzel kiírtani.

    Mivel önkéntes a dolog, így borítékolható volt, hogy a lakosság egy renitens, lázadó része nem fogja beoltatni magát.
    Az is valószínű, hogy a szegényebb országok lakosai ezt nem nagyon fogják tudni megfizetni hosszabb távon.
    Nagytőkésként kit látnál szívesen a föld maradék lakosságában, mint „szolgák” A renitens lázadókat, és nincsteleneket, vagy azokat, akiket meg lehet félemlíteni, irányítani és fizetőképesek annyira, hogy a kapitalizmus kereke tovább foroghasson.
    Szóval ki melyik végén is van a farkincának? ??

  19. A téma nagyon izgalmas és beszélni is kell róla, hiszen az emberiség túlszaporodása a mostani problémáink egyik legfőbb oka. Mint kiderült a „fenntartható fejlődés” a másik, de a kettő szorosan összefügg. A népesség szabályozás Kínában a nő-férfi egyensúly felbomlásával járt, de tagadhatatlanul vannak eredményei is. Ami a Covid-járványt illeti, van egy sokkal gyorsabban terjedő járvány: az emberi butaság. Egy klasszikust idézve (George Carlin Mentsük meg a bolygót!): A bolygóval minden rendben van! Az ember van elcseszve!

  20. 12. Ez esett kezem ügyébe… Használtam már itt is…

  21. Arra még nem gondoltatok esetleg, hogy a kínaiak szándékosan engedték szabadon de nem a népirtás volt a cél hanem a profit?

    https://index.hu/kulfold/2021/05/10/meg-egy-het-es-olelkezni-is-lehet/evekkel-a-pandemia-elott-szoba-kerulhetett-a-koronavirusok-biologiai-fegyverkent-alkalmazasa-kinaban/

    Pfizer/Biontech, Astrazeneca, Sputnik, Shinopharm. Ezeket a vakcinákat nagyrészt Kínában gyártják. Gondolom nem 10 fillért hoz nekik a konyhára. Mielőtt még elvetitek az ötletet, gondolkodjatok el rajta, hogy ezek ugyanazok a kínaiak akik irtják az ujgúrokat, akik pár éve felhúztak egy komplett több milliós (máig lakatlan) várost, csak hogy felpörgessék az építőipart. Érdekes, hogy kínai állam elég olcsón felvásárolta több külföldi cég leányvállalatát, mikor a kínai tőzsde zuhanni kezdett a járvány hatására. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy a jelenlegi WHO nagyfőnököt, ezt a Tedros gyereket is Kína hathatós támogatásával választották meg főnöknek.

    Nincs új a nap alatt, ugyanis 2009-ben ezt már eljátszották a madár influenzával („mindenki rohanjon oltatni, mert mind meghalunk”). Akkor is kiderült, hogy a WHO szándékosan túlozta el a járványt és összejátszott több vakcinagyártó céggel.

  22. 23,

    A kínaiak sokkal többet és kockázatmentesebben keresnek az összes többi kütyün.

    Egyelőre több embernek van a vakcinánál legalább 10x drágább mobiltelefonja, amit szintén majdnem évente kicserél. Kínának az az érdeke, hogy minnél több ember megt tudja engedni magának. Kínának elemi érdeke a status quo, meg a jelen tendenciák, amik lassan, de biztosan mozdítják a világ dominancia felé.

    Ez az USA-ról nem mondható el. Ha valakinek, akkor az USA-nak érdeke hogy belecsapjon a lecsóba, mielőtt teljesen lecsúszik.

  23. 19. Kamionos

    felveszem a kesztyűt, és természetesen tét nélkül, megpróbálok belegondolni.

    Az első hullám (ami nem azonos azzal, amit most a járvány 1-2-3., x-ik hullámának nevezünk) nagyon fontos. Fontos, hogy egy bizonyos kör megszedje magát az oltáson, mert ezzel elkötelezem őket, ráadásul nekem egy fillérbe sem kerül. Ha ügyes vagyok, olyan helyzetet idézek elő, amikor hiány van, és ezáltal az emberek azt fogják érezni, hogy ha nem cselekszenek, le fognak maradni valamiről. Az emberek mindent meg fognak tenni azért, hogy protekcióval, lefizetéssel, de megkapják az oltást. Ebben a fázisban, csak úgy dől a pénz,valósággal verekszenek az oltásért, és komoly viták vannak, hogy ki kaphatja meg.
    Egy idő után ez persze kifullad, talán egy év, másfél? De addigra degeszre kereste magát mindenki, és eljöhet a jótékonykodás ideje. a szegényeknek minimális profittal eladva, később a licencet kiadva saját gyártásban, a nagy többség megkapja, az ellenállók ki lesznek kiáltva az első számú közellenségnek. A legtöbbje emiatt megtörik, főleg hogy nem tudja, tényleg ártalmas-e vagy nem, mert mindenféle igaz, félig igaz, félig hamis, hamis hírek keverednek, amit senki sem tud kibogozni. Ha valaki közel jut az igazsághoz, én fogok bedobni a köztudatba egy bődületes ostobaságot, amit persze majd jól leleplezek ( vagyishogy ezt már megteszik helyettem az örök hitetlenkedők, akik így a kezemre játszanak, nekem az ujjam sem kell mozdítanom ), és így diszkreditálom az igazán veszélyes elemeket. Amikor nevetségessé váltak, már gond nélkül eltávolíthatók.

    A renitens lázadók nem érdekelnek. Fontos az is ugyanis, hogy legyenek negatív példák. Így keresztes hadjáratot tudok ellenük indítani, ha pedig elzárom őket a társadalom erőforrásaitól ( potenciális fertőzők lévén korlátozom az utazásukat, a belépésüket az üzletekbe, hivatalokba, tömegközlekedésbe, és nem sok vizet fognak zavarni. Azonkívül ez megint sokukat megtöri majd.
    Az igazi renitenseket, a ténylegesen lázadókat pedig levadásszák a szervek. Ez mindig is így volt a történelem folyamán, a jövőben sem lesz másképp. Ha kiemelek egy bizonyos réteget, plussz kiváltságokat biztosítok nekik – amit persze bármikor elveszíthetnek, ha nem tisztelik a kenyéradó gazdát, – gondolkodás nélkül követik az utasításaim, és sokkal kegyetlenebbül fognak elbánni az embertársaikkal, mint én tenném. Ha saját kezemet kellene bepiszkolnom, nem bírnám elviselni, nem tudnám megtenni. Így hatékonyabb és biztosabb.

    Ha tőkeerős ellenfeleim vannak, megfelelő módszereket alkalmazok. Mindenkit meg lehet fogni. Ne feledjük, hogy a gazdaság A-tól Z-ig mozog, ahol Z a végfelhasználó, a vásárló. Az összes többi köztes elem csak színjáték és cirkusz. Meg lehet tollasodni belőle, de csak addig működik, amíg A, de főleg a Z, a végfelhasználó nem borul. Ezért van az a látszólag logika nélküli helyzet, hogy gazdasági válságok legnagyobb durranása (általában, speciális ritka kivételektől eltekintve) az ingatlanlufi kidurranása. Ere pedig már bejáratott és megbízható módszerek vannak: szabadjára engedem a hitelezést, majd azt mondom, hogy hé, ezt nem lehet büntetlenül csinálni, ez veszélyes! Majd megnövelem a kötelező tartalékokat, és ezzel egy csapással kivonhatom a világ forrásainak akár felét, háromnegyedét is, ha nagyon gonosz szeretnék lenni… 🙂

    Persze ez nem egyszerű, sőt inkább lehetetlen. Kivéve… Ha mondjuk befolyásom lenne az egyes országok központi, vagy jegybankjára, amely a monetáris politikáért felel, vagy mondjuk egyes országokat közös nevezőre tudnék hozni azzal, hogy közös monetáris politikát folytassanak, máris nagyságrendekkel csökkenteném a feladat nagyságát… Ha pedig lenne egy központi bankokat koordináló szervezetem ( elnevezhetném mondjuk BIS-nek…), hát akkor igazán azt mondhatnám, hogy megfogtam az Isten lábát….

    Hogy a vakcinába tettem valamit? Hát, már nem is tudom. Lehet hogy igen, de ez hosszú távon fog hatni, ha mondjuk kicsit hajlamosabbak lesznek megbetegedni az emberek, hamarabb fognak halni, a következő generációk egyre satnyábbak lesznek. De olyan szenilis vagyok, lehet hogy nem is tettem bele semmit. Hiszen így is sikerült megállítanom a világ kerekét úgy, ahogy másfél éve senki sem hitte volna mire vagyok képes. És ma ha akarom lezárok minden országhatárt, ha akarom, megállítok minden munkát a Földön, ha akarom, minden ember úgy fogja kerülni a másikat, mint a pestisest ( jó vicc, haha..) ha akarom egymást fogják ölni, mert másképp gondolkodnak, ha akarom, bezárom az iskolákat, amik még háború idején is csak a közvetlen bombázások alatt szüneteltek…
    Néhányan azt mondják, ha elered az eső, mindenki kinyitja az esernyőt, ez teljesen normális. De mi van, ha én el tudom intézni az esőt?…

    Á, de itt abba kell hagynom, mert a képzelet csapong, és teljesen hihetetlen és elképzelhetetlen dolgokat képzel el, amiknek semmi, de semmi értelme …

  24. 24 alatt Atillának igaza van. Kínának így jó a világ, ahogy van. Ez neki tökéletesen megfelel. Mért akarna rajta drasztikus változtatást?

  25. 25, sleeper:

    véletlenül nem Szedlacsik Miklós gondolatait propagálod?

  26. 28. János

    Nem kizárt, hogy mások is hasonlóan látnak bizonyos dolgokat, főként, ha hasonló tapasztalatok alapján hasonló módon értelmezzük. Mint ahogy biztos vagyok abban, hogy sokan meg nem. De ez csupán az én agyszüleményem, és óvva intek bárkit, hogy komolyan vegye, mert akkor esetleg úgy érezné, hogy még tovább kéne gondolni, és az már túl messzire vezetne… 🙂

  27. Ameddig Izrael oltat, ameddig minden országban a stratégiai ágazatok dolgozóit, rendvédelmi szerveit, stb. soron kívül oltják, addig szerintem felesleges bármi többet is belelátni az oltóanyagokba… Senki sem ellensége saját magának. ?

  28. zöld béka:

    már belefáradtunk abba, hogy elmondjuk, hogy az oltás nem emberiségellenes, de mindhiába.
    Hátha neked sikerül!
    Szűklátókörű, házipálinkahülye, bizalmatlan, elidegenedett, önismereti deficitesekkel vívjuk a szélmalomharcot már másfél éve…

  29. 30 zöld béka
    Jó megközelítés, ami a szkeptikusoknak még véletlenül sem jut eszébe, mert nem hajlandó logikusan gondolkodni…
    És persze az állami vezetők mind placebóval oltakoznak vakcina helyett.

  30. 31. János

    Természetes, hogy az oltás(Melyik?) nem „emberiségellenes”, attól még emberiesség ellenes lehet?

    32. Hubab
    Micsoda buta a paraszt is, amikor kitatálta az egyelést! Több magot vet el, mint amennyit kell, majd a kikelt egészséges példányok jelentős részét kigyomlálja. Tiszta veszteség… meg felesleges munka! Az élettér meg vajon mi?

    Meg ez a globalizmus is csak valami fantazmagória, sose mondott még senki olyat, hogy a nemzetállamokat meg kell szüntetni…
    Amúgy a kínai hadsereg már be lett oltva?
    Láttad a videókat mostanában, ahogy rohamozzák az oltópontokat? 1,4 milliárd légy nem tévedhet… azért a társadalmi pontszámnak sem tesz rosszat.

  31. 33 Anonim
    Hát, a gyomlálásnak nem az a célszerű módja, hogy az oltásokkal életben tartjuk a legveszélyeztetettebb időseket és krónikus betegeket, akik oltás nélkül meghaltak volna, mert az egészséges fiatalabbaknál legfeljebb az utótüneteket fogja csökkenteni…

  32. 34. Hubab

    Épp most halt meg Shakespeare, az első oltott angliai férfi, illetve nem sokkal rá, az első oltott belga (? nem vagyok benne biztos) is. Nem végez valami jó munkát, ez a fecskendőbe csomagolt örök élet elixír.

    „, mert az egészséges fiatalabbaknál legfeljebb az utótüneteket fogja csökkenteni…”

    Amúgy a long covid valóban javulhat az oltás után… Meg romolhat is. Egyelőre úgy néz ki, hogy nagyjából harmadol: 33 %-ra nincs hatással, a másik kettő harmad meg aki romlik vagy javul.

    Ja, meg történhet némi nem kívánt hatás is..

  33. Tóth Jancsi! Le a kalappal előtted!…egy hős vagy!
    Kért akárki is arra hogy „szélmalomharcot” vívj? Mit rugózol azon, hogy aki nem akart az nem olttatta be magát? Te már „védett” vagy, nem? Akkor miért van tele a gatya?

  34. Egyeseknek nagyon elszállt a fantáziája a téma kapcsán.

    Lehet véleményeket megfogalmazni, de nem ártana legalább olyan mennyiségű forrás anyaggal alátámasztani azokat, mint ahogyan a poszt témája kapcsán korábban
    https://www.antalffy-tibor.hu/3545-b16172 poszt alatt 27, 38, 47 alatt tettem.

    Újabb fejlemény a témában:
    #www.portfolio.hu/global/20210526/nagy-bejelentest-tett-joe-biden-a-koronavirus-eredeterol-485088

    „A két lehetséges forgatókönyv a laboratóriumi eredet, illetve az állatokról való átterjedés, de Joe Biden nem tisztázta, hogy melyiket tartja az amerikai hírszerzés valószínűbbnek.

    A bejelentés azért is érdekes, mert néhány hónapja még csak összeesküvés-elméletként kezelte a laboratóriumi eredet lehetőségét a nemzetközi közvélemény, ez az első alkalom, hogy az Egyesült Államok elnöke úgy foglalkozik vele, mint az egyik leglehetségesebb eredettörténet.

    Biden elnök 90 napot adott a hírszerzésnek, hogy döntsék el egyértelműen, melyik elmélet a helytálló a járvány eredetét illetően. A vizsgálatba amerikai laborokat is bevonnak majd, illetve megpróbálnak információt szerezni Kínától is.”

    Mondjuk vannak kétségeim az ilyen határidős eredmény hirdetésekkel kapcsolatban, de kíváncsian várom az eredményeket.

    A kínai megbízhatóságról újabb adalék:

    #www.portfolio.hu/uzlet/20210527/regota-vart-hivatalos-adatok-erkeztek-a-sinopharm-vakcinarol-485160

    „Hatásosak a kínai Sinopharm koronavírus-vakcinái, a cég által fejlesztett két oltóanyag 72,8, illetve 78,1 százalékos hatékonyságúnak bizonyult a fertőzés megakadályozásában – derül ki az amerikai orvosi szaklapban, a Journal of American Medical Association nevű lapban megjelent tanulmányból.”

    „A WIV04 nevű vakcina esetén (ezzel oltottak például Magyarországon is) a második oltást követően, 2 hét elteltével 26 fertőzöttet találtak az oltottak között
    A HBO2 vakcinával oltottak esetén 21 fő fertőződött meg”

    Most se bírtak egyértelműen fogalmazni, de az adatokból az jön le , hogy a Magyarországi oltásra használ vakcina hatékonysága 72,8%-os.

    Nos ehhez képest anno, amikor nálunk engedélyezték:
    #www.penzcentrum.hu/egeszseg/20210509/kiderult-mennyire-hatekony-a-sinopharm-vakcina-lehet-ra-alkoholt-fogyasztani-1114447

    „Az OGYÉI tájékoztatójából az is kiderül, hogy mennyire hatékony a Sinopharm vakcina: a második oltás után 14 nappal a vakcina hatásossága a COVID-19 megelőzését tekintve 79,34%-os volt a klinikai vizsgálatokon.

    A Kínán kívül végzett III. fázisú vizsgálatban a vakcina hatásosságának időközi értékelésébe bevonható 60 évnél idősebb személyek aránya 0,63%, végpontot elérő eseteket ezidáig nem jelentettek és ennél a korcsoportnál erre a korcsoportra vonatkozóan a súlyos COVID-19-fertőzéssel szembeni védőhatás még nem megbecsülhető

    – áll még a dokumentumban.”

    Tehát 79,34% –>72,8%.

    Úgy, hogy a mostani újabb vizsgálatok során:

    „Az eredmények ígéretesek, a klinikai vizsgálatok miatt azonban még vannak kérdőjelek, mivel a résztvevők 85 százaléka férfi volt a többségük egészséges, és mindössze 2 százalékuk volt 60 évnél idősebb. Így nem bizonyított a hatékonyság és a biztonságosság a nők, az idősek és az alapbetegségekkel küzdők esetén – emeli ki a Bloomberg Quint.”

    Ez mindjárt érthetőbbé teszi a több országból jelzett elmaradó antitest termelést.
    A vakcina típusából kifolyólag a sejtes immunválasz elmaradásáról nem is beszélve.

  35. Népességszabályozás?
    Vizsgáljuk meg, mekkora az esély, és logikus-e ez a fajta népesség szabályozás!

    A népirtás tíz szakasza

    https://www.europaikozep.hu/a-nepirtas-tiz-szakasza-egy-a-facebookon-megjelent-videofelhivas-recenzioja/

    1. szakasz: az osztályozás
    Az emberek kategorizálása.

    2.szakasz: szimbólumok használata

    A célcsoport kiemelése a tömegből, egy látható megkülönböztetést alkalmazva.
    3. szakasz: hátrányos megkülönböztetés – megfosztás a jogoktól
    4. szakasz: az ember megfosztása emberi mivoltától

    A diszkriminált csoport emberi mivoltának degradálása, melyet folytonos propagandán keresztül fejtenek ki.

    5. szakasz: a szervezettség

    Egy állam vagy intézmény, egy szervezet elkezd népirtásra, gyilkosságra irányuló terveket készíteni.

    6. szakasz: a megosztás, polarizálás

    Az ellentét szándékos feltüzelése a tömegek és a megkülönböztetett kisebbség között.

    7. szakasz: az előkészület

    A megkülönböztetett kisebbséget beazonosítják és elkülönítik. Gyakori a deportálás és elkülönítés.

    8. szakasz: az üldözés

    A beazonosított csoport a gyakorlatban is megtapasztalja az elkülönítést. Tulajdonukat elvehetik. Kényszeríthetik, hogy egy azonosító jelképet viseljen.

    9. szakasz: a megsemmisítés.

    Ez az, ahol a mészárlás elkezdődik, de nem mészárlásnak hívják, hanem megsemmisítésnek. Mert az áldozatokat nem tekintik teljes mértékben emberi lénynek.

    10. szakasz: a tagadás

    Az elkövetők tagadják a szisztematikus hátrányos megkülönböztetést és az emberek tömeges lemészárlását. Gyakran az áldozatokat hibáztatják. Elrejtik a bizonyítékokat, és megölik a tanúkat.

    Részlegesen már itt tartunk. Kormányaink visszautasítják az elismerését mindannak a vérontásnak, nyomorúságnak, szenvedésnek, amelyet már most a lezárások, az emberi jogok megsértése és a gazdaság tönkretétele okoztak. Egy globális népirtás közepében vagyunk….

  36. Népességszabályozás, az csak egy ábránd.
    Mint a nyulak úgy szaporodott el az ember, mint az ösztönlények.
    Ész nélkül, lehetőségek nélkül, megfontolt jövőkép nélkül.
    Borzalom.
    Ki ezért a felelős:
    A vallások, a kormányok-vezetők és az emberek.
    Nincs megoldás.
    Vagy drasztikus: pl csomó a farokra, aztán leszárad…
    Ilyesmi.

  37. Ha a vírus valóban nem természetes úton alakult ki, akkor biztos, hogy nem szándékosan engedték el.
    Egy ilyen változékony, könnyen mutálódó vírus elszabadult hajóágyú, nem kiszámítható, hogy kit tarol le.
    Hiszen láthatjuk, a kifejlesztett vakcinák is csak ideig-óráig védenek a betegség ellen csökkenő hatékonysággal, hiszen az evolúció megoldja a korlátok átlépését, előbb-utóbb a feladót is elkaphatja.
    Ha olyan lenne a kórokozó, hogy igen lassan változik, akkor még elképzelhető lenne, hogy valakik a már kifejlesztett bakabiztos vakcina birtokában megkockáztathatnának egy ilyen lépést…

  38. Sokan lettünk, ennyinek nincs hely.
    Talán 1-2Mnek, nem több.
    Vannak próbálkozások, meglátjuk.

  39. 47 D7
    https://novekedes.hu/elemzesek/nincs-fa-az-epitoiparban-vilagszinten-oriasi-a-dragulas-nagy-hiany-varhato
    Az történt hogy világszinten drágult a faanyag.Az USA vásárolja fel a fát.Nem tudni hogy ideigleines dolog e vagy hosszútávú.Illetve nem tudni hogy azért van ez, mert kevés a kivágahtó fa vagy törvényi intézkedések és országok kereskedelmi harcáról van e szó.DE az érdekes hogy eljutottunk oda hogy „megéri” ideállni a teherszálító hajóknak és elvinni a fát egy másik kontinensre.Hová jutott a világ:S.Kíváncsi leszek hogy a fa,acélárukk tartósan drágák maradnak e vagy lejjebb megy az áruk majd.Látszik hogy ha valamiből kevesebb van akkor elszállhatnak az árak. Szölessen a földön csak +1 ember , ki lehetne számolni hogy csak ő mennyi olajat , faanyagot fog elfogyasztani élete során (rengeteget) és nem évi +1 ember születik.A hurok szorul és itt látszódik a szép lassan először még csak drágul a nyersanyag.
    Nem kell csak összecsapjon a peak oil ,nem extrém formában , csak mondjuk duplázódjon.Maradjon az alapanyagok (fa,acél stb..) magas ára és az élelem is megdráguljon a magas alapanyga , olaj és a klíma miatt.És máris szopás lesz.Még régen az ember bement a tüzépre ha kellett valami. Ma meg 5x átszámolja az ember mi kell mert aranyáron van minden. Sokan vagyunk valahol el kell kezdeni az embereket visszafogni a fogyasztásban.Lehet 20 év múlva mindenki egy 4×4 méteres fabódéban lakik majd.De az agenda is erről szólt ha jól tudom:D .
    Szóval szűkülnek a lehetőségek.Persze nem azt mondom hogy a háttérhatalom miatt drágul minden, inkább a kereskedői profitéhségről és az alapanyagok kezdeti szűkösségéről van szó, ami a mai durva világban hamar felerősítheti egymást(olaj,klíma, élelem, nyersanyag ) és nem az lesz az ember legnagyobb gondja hogy hová menjen welnessezni hanem a túlélés.
    Vélemény valakinek?

  40. 48 – andrew:
    A pandémia miatt relatív hiány van mindenből, mert mindenki fogyaszt, de nem mindenki termel. Ehhez majd hozzáadósik az időjárásból adódó termény kiesés. Szóval, szép lassan kezd forrósodni talpunk alatt a talaj.

  41. 48:
    Sztem.
    SENKI sem hajlandó alább adni…
    Ha a pandémia hozott neki adott összegű kiesést, azt AZONNAL ráveri a fogyasztóra, kliensére, vendégére. Nem hajlandó alább adni, amíg van, aki hajlandó fizetni, gátlástalanul lehúzza azt az összeget, amit megszokott, amit önmagának beárazott. Ha kap állami támogatást, az „ajándék”, nem számolja bele.
    Na persze, nyilván nem a pincérekre, ill. alkalmazotti státuszú társainkra gondolok, hanem azokra a szerencsésekre, akik valóban saját céget, vállalkozást üzemeltetnek, ill. a multik is ugyanezt a stratégiát követik.

    Nem számít más, mint az, hogy ha csak 20 Ft-tal többet, de akkor többet keressen rajta, ezért rohadunk az EU élelmiszer szemetében, miközben a saját mezőgazdasági terményeink vagy kukába kerülnek (meg sem termelik, mert nem éri meg), vagy ami minőségi, azt mind egy szálig elviszik. Az adózott adó adójaként befolyó irdatlan összegek is, ill. az EU visszaosztásból származó „ingyenpénz”(?) szintén egy NER bugyorba kerül, de ha nem azokéba, akkor a IMF, ill. bármelyik nemzetközi szervezet és illetékesei puttonyában landol.

    A gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények még szegényebbek, és egyre többen lesznek. Amíg nem kerül újra kötél előbbiek nyakára… Megint azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, akárcsak a NER elszállt agyú nagyágyúi, akik ugyanígy meg fogják tapasztalni majd, hogy nem csak a fák nem nőnek az égig, hanem a türelem sem végtelen irányukba, s van az a pillanat… Sajnálatos, hogy ennek az „ébredésnek” mindannyian kárvallottai leszünk/vagyunk!

    Az adósság (hitel) alapú gazdaság a törvényszerűen elszálló inflációt nem fogja tudni a megszokott formában kezelni. Igen komoly problémákkal fognak szembe nézni azok a családok, akik „hittek a jövőben” és hagyták eladósítani magukat, nem is akármilyen szinten és időtávra!

    A butaság, a szűk látókörűség, a közöny tarolnak, sokan csak akkor fognak eszmélni, amikor már tagadni sem lehet, most még tart a központilag előírt hurrá optimizmus. Hiszen kék az ég, nyár van, a pandémia a múlté és Magyarország (mint anno 40 éven át, s most ismét, egy évtizede mindig) jobban teljesít. Igaz, hogy közben ellenségünk lett Soros, az EU, az USA, most már a Vatikán is, s komoly szövetségeseink Oroszország és Kína, de itt bizony kolbászból van a kerítés…
    A világ proletárjai helyett pedig a világ idiótái egyesülnek, s még kérdés, hogy mi lesz, ha eme zombik egyszer felébrednek rózsaszín ködként körülöttük lengő álmukból?

  42. Re:50
    Kijózanító pofára esés lesz a vége, egyszer ezen is túl kell lenni.

  43. 50 Csongor
    Arra kíváncsi leszek hogy beszopja e a lakosság ez a nagy lakásvásárlási lázat.Mert csak úgy veszik a 20-30 milliós házakat.Hirtelen mindenkinek ennyi pénze lett? Mert a nagyi összespórolt 60 ezres nyugdíjából biztos nem lett ennyi.Sokan eladósodnak újra mert már nem a józan ész dönt így hitelfelvételnél hanem az hogy adnak x milliót ingyen , de abba már nem gondolnak bele hogy az alaphitelt hogy fizetik vissza, mindegy csak vegyük meg holnap a házat meg megkapjuk az ingyne milliókat..Viszont amúgy meg a bankok már nem adnak minden jött mentnek hitelt mint 2008-ban, csak a stabil jövedelműeknek így a bedőlés nem valószínű, max lehet csak egy 5%-nál lesz akik felelőtlenek voltak. bár egy 20 éves hitelnél sokminden történhet.

  44. Közben a wuhani labor leak fronton tovább zajlik az élet:

    https://444.hu/2021/06/15/a-vuhani-laborban-tartott-deneverekrol-kerultek-elo-felvetelek

    Ez egy nagyon jó cikk, nagyon logikus, tele linkel, amit szintén érdemes elolvasni.
    A cikk 2020.05.01-i az akkor elérhető információkkal dolgozva.

    https://thebulletin.org/2020/05/natural-spillover-or-research-lab-leak-why-a-credible-investigation-in-needed-to-determine-the-origin-of-the-coronavirus-pandemic/

    Érdekes írások arról, hogy miért volt elsőre elutasítás a témában( Trump, Peter Daszak).

    #www.wsj.com/articles/a-scientist-who-said-no-to-covid-groupthink-11623430659?mod=searchresults_pos1&page=1

    #somatosphere.net/forumpost/critical-researchers-in-covid-origins/

  45. „A maoizmus fél évszázadon át zajló áradata ellenére a mai kínai kolonizáció nem követ „magasabb” eszmei célokat, nem függ az ideológiától (Jullien), csak a hatalmi övezetét terjeszti, hódítani akar. „A nyugati világban nagyon meghatározó a humanizmus iránti elkötelezettség ideológiája – mondja Yuval Harari – Kínától ugyanakkor távol áll a humanizmus vagy bármely más ideológia vagy vallás iránti elkötelezettség.””

    https://eurazsia.wordpress.com/2021/05/29/a-kinai-kolonizacio-es-a-helyi-kollaboransok-tillmann-j-a/

  46. „Az iszlám létrejöttéből és elterjedéséből adódó elsődleges következményeket nem történész, hanem egy antropológus tárta föl: Lévi-Strauss. Fő művében, a Szomorú trópusokban ír erről: „…mert én, az európai, épp azért, mert európai vagyok, úgy tekintek Mohamedre, mint aki a mi gondolkodásunk és a hozzánk legközelebb álló tanok közé állt, mint egy körtánc otromba elrontója, aki szétválasztotta Kelet és Nyugat kezét, melyeknek tánc közben egymásba kellett volna kulcsolódniuk (…) az iszlám a buddhizmus és a kereszténység közé ékelődött, és így iszlámosított bennünket, amikor a Nyugat keresztes hadjáratokba hagyta sodorni magát, hogy szembeforduljon az iszlámmal, és ezzel hasonlóvá váljon hozzá, ahelyett, hogy engedett volna – ha nincs az iszlám – a buddhizmus lassú hatásának, amely jobban elkeresztényesített volna bennünket, és annál is keresztényebb értelemben, hogy magán a kereszténységen belül tértünk volna vissza.””

    https://eurazsia.wordpress.com/2019/06/09/tillmann-j-a-mert-europai-vagyok-az-iszlam-kihivas-reszletek/

    Érdekes gondolat a kereszténységről és a buddhizmusról…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük