(3514) Emlők

Tibor bá’ fordítása online

 

A tudósok képtelenek rájönni, hogy a férfiak miért buknak a női emlőkre

2021 a 89. év

Azon nincs vita, hogy a férfiak élnek-halnak a női mellekért. Abban viszont nem tudnak egyetérteni, hogy miért.

Azt még kevesen se fogadják el, hogy mert „szépek”. Még azt se, hogy az agyuk serdülőkortól kezdve meg van fertőzve például azzal, hogy takargatják őket.

A rejtvény megoldásába az antropológusok is beszálltak. Szerintük őseink biztosak akartak lenni abban, hogy a választott nő fitt lesz a szülésben, szoptatásban és a gyereknevelésben. A nők közötti válogatásban nagy szerepet kaptak az emlők, amiknek méretéből, teltségéből következtetni lehetett a kívánt képességekre. Ha ez igaz lenne, jött a cáfolat, akkor a női test egyéb zsírral dúsított részei is erotikusak lennének, de nem azok.

Na most a neurológusok, akiknek kedvenc elmélete szerint a párok kötődéséről lehet szó. Neurológiai tanulmányok szerint a nőket ellepi a oxitocin nevű hormon, amikor a bimbókat stimulálják, legyen az egy szopó csecsemő, vagy egy szex partner. Ha a férfi figyelmet szentel az emlőkre, akkor a nő őt fogja választani gyermeke apjának. Ebből a férfi részéről valószínűtlen mértékű önzetlenség érzékelhető.

Viszont az antropológusok nem adták fel. Edward Dutton előállt azzal, hogy őseink hátulról szeretkeztek, ahogy például a majmok és egyéb emlősállatok. Na és mit láttak szeretkezés közben? A nő fenekét. Aztán valahogy rászoktak a misszionárius pózra. Na jó, de hol vannak a gömbölyded fenekek. Sehol, viszont az emlők hasonlítanak a gömbölyű fenekekre. Megteszik fenék helyett. Na, ez volt az, amit senki nem akart elfogadni.

Viszont vannak még ötletek. Köztudott, hogy a kifejlődött keblekre a gravitációnak elvéthetetlen hatása van. Egyszerűen szólva, idővel minden mell lógni kezd. Amikor még nem volt anyakönyvi kivonat, a nők életkorát legfőképpen a mellek lógásából lehetett kikövetkeztetni. A férfiak sok generáción át buktak a telt mellű nőkre, mert azok fiatalabbak, termékenyebbek voltak. Hozzáidomultak a keblek minőségéhez.

Ez aztán meghozta a hatását, a női mellek kezdtek egyre teltebbek lenni, mert a férfiak ezek szerint szelektáltak. A preferencia mind a mai napig fennmaradt.

Jó kis történet, de igaz is? Mindössze az evolúció lenne a tettes? És ha a természetes kiválasztódás még ma is érvényes (és miért ne) akkor milyen emlőkre lehet számítani, hogy a jövő férfijainak megakad a szeme rajta – ha egyáltalán valamin megakad.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(3514) Emlők

  1. Vajon eredeti cici?
    Túlontúl szabályos, vagy elég jó genetikával van a hölgy megáldva… 🙂

  2. 3: Lehet valódi is vagy csinált. De a photoshop valószínű. Ezeket a képeket mind retusálják valamennyire. Ha más nem, a bőrt simítják.

  3. Nagycsöcsös névnapot!
    Igaz lehet Edward Dottonnak! Mert az Éjszaka Szakértője mesteren is azt mondta: Nem baj, ha a csajnak nics melle, majd fogdosom a seggét!

  4. Jó egészséget a névnaposnak! 🙂 Női mellek mindenhol, kell ennél több egy férfinak?! 😉 🙂

  5. Terebélyesebb keblű hölgy szájából is hallottam már, hogy olyan neki, mintha seggek lennének a mellén, vagyis, én nem vetném el a mellek popó-pótló, azt imitáló funkcióját

  6. Boldog Névnapot Tibor bá’! Éljenek a női cicik!

  7. Isten éltesse a névnapost! Sok cinkben és magnéziumban gazdag tortát neki!

  8. A felköszöntést és jókívánságokat mindenkinek köszönöm.

  9. Ha megkésve is, de én is még sok boldog névnapot kívánok!

  10. Szintén megkésve, szintén jó egészséget, szintén éljenek a cicik! (És most már én is tudom, mikor van Tibor nap! De csak kb. 3 napig. ? )

  11. Kedveseim!
    Ha tudnátok. Apám is Tibor volt. Nem sok értelme volt a Tibor nap tartásának, mert a kölcsönösség miatt null szaldós volt a téma. Ezért aztán nem is alakult ki a Tibor-nap kultusz. Később kiderült, hogy angolszász területen nincs névnap, mert az pápista szokás (tisztelni a szenteket). Már itthon, új családdal, elmaradt a névnaptartás. Én tehát fütyülök a témára, de senkit nem akarok megsérteni. Most azt van, hogy én senkit nem köszöntök fel semmilyen névnapon, és ha alaki engem nem köszönt fel, észre se veszem. Végül is csatlakozom Csont 3 napos szokásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük