(3463) Adott esetben jó tudni

Tibor  bá’ online

 

2021 a 89. év

Abszolút autentikus, mert egy ifjúkori, jó barátom esete. A férfi nyugdíjas, a feleség még nem, így naponta eljárt dolgozni, majd megkapta a Covid-19 betegséget, amiből egy hónap után kigyógyult. A férj egy hónap alatt nem kapott fertőzést, bár egy fedél alatt éltek. Hogy érték ezt el?

Rendszeresen mostak kezet.

Külön szobában aludtak, és tartózkodtak. Egymás szobáját nem látogatták.

Ha egy helyiségben tartózkodtak, mind a ketten maszkot viseltek, de ezt igyekeztek minél rövidebb időre korlátozni.

A lakást folyamatosan szellőztették.

Külön vécé/fürdőszobát használtak.

C, D3, Bkoplex vitaminok szedése.

Ehhez hozzátenném, ha ilyen szerencsétlen helyzetbe kerülnél, feltétlen szerezz be egy ózon (O3) gerjesztőt, ami a légtérbe kerülő vírusokat megöli.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

24 gondolat erről: „(3463) Adott esetben jó tudni

  1. Az ózon generátort én is javasolom! Nagyon hatékony, de nem csak a vírusok ellen, de a penészgombák, és az atkák ellen is! Szagtalanít is!
    Nálunk sajnos a szekrények háta mögött penészedik a fal. A hidegebb fal felületen lecsapódó pára miatt. Persze ki irtani teljesen nem tudta, de szagot eltüntette 2 kezeléssel! Érdemes erősebbet venni 7,5, vagy 10 gramm/ óra teljesítményűt! 25négyzetméteres szobában 1,5 óra alatt a 10 grammos készülék kék ködöt csinált!
    Bekapcsoltuk a plafon ventilátort is hogy jobban keverje a levegőt.
    Aztán hagytuk még egy pár órát hagy dolgozzon az ózon, mielőtt ki szellőztettünk volna.
    A penész szag eltűnt!

  2. Ahogy már írtam, karácsonykor nálunk is beköszöntött a covid 19.
    Nejem elég súlyos állapotban volt, habár kórházig szerencsére nem jutott a dolog, de két hétig felkelni is alig tudott 39 fok körüli lázzal.
    Nálunk semmi elkülönítés nem volt, egész nap közös légtérben voltunk, egy ágyban aludtunk, biztos voltam benne, hogy én is elkapom, csak azon szurkoltam, hogy addig nem, amíg ő jobban nem lesz.
    Végül nálam semmiféle tünet nem jelentkezett a mai napig, ha nem számolom a bal szemem enyhe kötőhártya gyulladás jellegű tüneteit, és a jobb lábam ízületi fájdalmát lefelé lépcsőzésnél, ami akkortájt jelentkezett, de ez lehet véletlen egybeesés is.
    Szóval látszólag nem kaptam el, így most fogalmam sincs, hogy van-e némi védettségem, ami a nejemnek feltehetően megvan.
    Vagy olyan jó az immunrendszerem, hogy nem bírt vele a vírus?
    És ha így van, akkor mennyi esélyem van a későbbiekben mégis elkapni?
    Persze egy teszttel lehetne tisztázni a helyzetet, de arra lusta is vagyok, meg a pénzt is sajnálom rá… 🙂
    Oltásra viszont mindketten regisztráltunk, várjuk, mikor kerül ránk a sor.
    Merkely Béla nemrég olvasott nyilatkozatában láttam, hogy sokan azt hiszik, hogy a betegségen átesés azonos hatású az oltással, ő viszont azt állítja, hogy közel sem.
    Egyrészt a betegségen átesés rombolja a szervezetet, komoly utóhatásai, szövődményei lehetnek még nem súlyos lefolyás esetén is, másrészt az oltások nyomán kialakuló ellenanyag szintje mintegy 50-szerese a betegség nyomán kialakulónak.
    Ez magyarázhatja azt, hogy vannak másodszor megbetegedők, de oltás utáni kialakult védettség esetén erre nincs bizonyított eset.
    Persze van, akinél nem hatásos az oltás, így nem alakul ki védettség, amit jelez a megadott vakcina hatékonyság…

  3. Persze ezzel a stratégiával nem lesz az asszonynak vaginapulzálása.?
    Főleg nem minden nap.

  4. Unikornis: Amíg nem volt szigetelve a ház, de az ablakok már újak voltak, nálam is voltak ilyen gondok. Lehet nem hiszed, de ezt a problémát , ha csak kisebb felületen van, egy pici ,pl. PC táp ventilátorral meg lehet oldani, nem kell nagy teljesítmény ,elég ha a 12v-os venti 5V-ot kap egy megbízható adapterről, s ez mozgatja a levegőt a kritikus helyen. Persze érdemes a szekrényeket a faltól távolabb helyezni. Kis teljesítménnyel hangja is alig van, hálóban is alkalmas, a lényeg a majdnem folyamatos üzem, főként ha kinn erős a fagy.

  5. Adott esetben jó tudni, hogy amiatt érdemes csak rettegni, ami létezik.

    Végtelen Történet elterelő hadműveletben vagytok buta sakkfigurák.
    Egyszerűbben szólva: gyalogok, parasztok.

  6. Kabai: Tovább már nem is kell egyszerűsíteni a megfogalmazást már így is primitív.

  7. „Vasárnaptól kinyithatnak az üzletek, éttermek, könyvtárak, múzeumok, állatkertek és turisztikai látványosságok, de továbbra is előírják a maszkviselést és a távolságtartást. Más helyszínek, mint az edzőtermek, szállodák és zsinagógák egyelőre oltási igazolvánnyal lesznek látogathatók. A hat hónapig érvényes igazolványt az egészségügyi minisztérium állítja ki, egy héttel a második oltás után. ”
    https://24.hu/kulfold/2021/02/21/izreal-nyitas-pfizer-siker/amp/

  8. 2: Nekem vannak olyanok a kollégáim között, akik karanténban voltak házastárssal/gyerekkel, és bár az összezárt karantén alatt nem fertőződtek meg, később, egy másik forrástól elkapták a koronavírust és lebetegedtek. Szóval ne bízd el magad, továbbra is tartsd be a védekezési szabályokat, mert még megfertőződhetsz.

  9. 9 Avatar
    Én most is betartom az előírásokat, mivel semmi bizonyíték nincs rá, hogy elkaptam és tünetmentesen átestem, vagy nem kaptam el.
    Nem bízom el magamat…

  10. Eugenio Capozzi a modern történelem professzora a Nápolyi Egyetemen:

    A lezárást már régóta előre meghatározták.

    A terv politikai:
    Egy kísérlet a társadalmak autokratikus – tekintélyelvű – átszervezésével amely egy nagyon specifikus gazdasági modellben működik!
    Ezeknek a politikai osztályoknak a célja a vírus túlhangsúlyozása annak érdekében, hogy elpusztítsák midazt ami még megaradt a kis- és középvállalkozásokból, az autonóm szolgáltatási szektort, a mostani oktatást, a társasági életet a megszokott kultúránkat, és helyettesíteni akarja őket a teljesen digitális, fogyasztással, szórakozással, oktatással, szocialitással, amelyet a nagy globális csúcstechnológiai vállalatok teljes mértékben integrálnak.
    Az egyetlen akadály, amely a terv és annak végrehajtása között maradhat, az a reakció, az ellenállás, az európai civil társadalmak mozgósítása, azok az osztályok és társadalmi rétegek akikről úgy döntöttek, hogy a cél érdekében föláldozzák.

    Eugenio Capozzi

    A modern történelem professzora Nápolyban / Università degli studi Napoli messinamagazine.it 20/12/20

  11. Tibor bá!
    Megkérdezhetem, hogy kb mennyi itt az átlag életkor?

  12. Tibor bá’
    Újra cenzurázva vagyok?
    Ki itéli meg, hogy mi az igaz és mi a hazug hir?
    Nem vagy cenzurázva. Magadnak köszönheted, minek töltöd ki az URL rubrikát.

  13. Az elérhető hitelesebb források nem állítják határozottan hogy a vírus fertőzött tárgyak felülete közvetítésével nem terjed.
    Az igaz hogy az uralkodó módja a terjedésnek a cseppfertozes.
    Tehát a vásárlások után mossuk meg az árut, továbbá
    a cipőnket 1cm mely hypos vízbe való belépéssel sterilizáljuk mielőtt széthordanánk a lakásban a vírust!Inkább legyünk feleslegesen óvatosak mintsem végzetesen óvatlanok!

  14. 11: L. S. – Ez elég realisztikus. Látjuk, hogy ez történik.

  15. 16 L.S.
    Ez igen messze áll a hivatalos adatoktól.
    De a valóság nem hamisítható tartósan, ha valami nem stimmel, hosszabb távon nem lehet a szőnyeg alá söpörni, meg fogjuk látni.
    Ha én is olyan megszállottan ragaszkodnék hátsó mozgatórugókhoz, mint te, akkor azt is mondhatnám, hogy ezeket a híreket azok terjesztik, akik meg akarják akadályozni, hogy az oltások sikere esetén elbukjon kísérletük, hogy összeomlasszák a világ gazdaságát a korlátozások révén.
    Jobb ha káosz van, lesznek sokan, akik nem oltatnak, és marad a járvány, mert ha az oltások megállítják, akkor bukik a terv… 🙂

  16. 17. hubab
    „Ez igen messze áll a hivatalos adatoktól.
    De a valóság nem hamisítható tartósan, ha valami nem stimmel, hosszabb távon nem lehet a szőnyeg alá söpörni, meg fogjuk látni.”

    Tamir Turgal izraeli ügyvéd nyíltan beszél arról, hogy mi is történik manapság Izraelben. Beszél arról, hogyan vezetik meg az embereket, az oltási programról a “zöld útlevél” lehetséges bevezetéséről. Úgy gondolja hazája az úttörője a jelenlegi társadalomkísérleteknek. Ami most Izraelben zajlik, az pár hónap késéssel más országokban is megtörténhet.

    „Amit nem hallunk a hírekben! Izraeli ügyvéd beszámolója!”

    Orvosok a Tisztánlátásért

  17. 18 L.S.
    Én inkább megvárom, mi történik ott a közeljövőben, mint hogy hitelt adjak bármiféle fantáziálásnak.
    Vagy lesöpri a vakcina a vírust, és visszaállítja az országban a normális állapotokat, vagy nem sikerül, és újabb és újabb hullámokban visszatér a járvány.
    Ez itt a kérdés, mert ha megáll a járvány az oltások nyomán, míg más országokban nem, akkor bizony még a zöld útlevél is indokolt lehet.
    Te sem szeretnéd, ha a családodhoz fertőzöttek járnának vendégségbe…

  18. Izrael

    „Ugyanakkor mind az izraeli, mind az angol hatóságok tehetetlenek az ultraortodox zsidó közösségekkel (Haredim) kapcsolatban, akiknek vezetői jórészt figyelmen kívül hagyják a COVID-járványra vonatkozó előírásokat. Izrael lakosságának mintegy 12 százalékát teszik ki a Haredim-csoportok.

    Több oka is van a Haredimek COVID-19 felülreprezentáltságának, így például a rendkívül nagy népsűrűség a közösségeikben. De a legfontosabb, hogy a vezetőik egyszerűen elutasítják azokat a védelmi szabályokat, amelyeket a kormányzat hoz a teljes népesség megvédésére.

    „A Haredim-népesség 1980-ban még csak a népesség 4 százalékát tette ki, de az elképesztő népszaporulatuk miatt 2040-re már várhatóan több mint 20 százalék lesz a részarányuk. 2065-re pedig az akkor 20 milliós Izraelben már várhatóan 6,5 millió lesz a számuk.

    Egy Haredim-asszonynak ugyanis átlagosan 7,1 gyermeke van – amely megegyezik Niger és Nigéria adataival.”

    „Mint olyan sok országban a világon, Izraelben is kőkemény kultúrharc folyik napjainkban.

    Az izraeli népesség nagy része élesen kritizálja a Haredim-csoportok kiváltságait: különösen, hogy nem vesznek részt a katonai szolgálatban, ráadásul a Haredim-férfiak mintegy fele nem is dolgozik, hanem állami támogatásból élve folytat Tóra tanulmányokat.

    Mordehaj Kremnitzer vallástudós szerint már „hegemónikus kisebbségről” lehet beszélni a Haredimek esetében. A Haifa Egyetem tanulmánya megállapítja, hogy Izrael „vallásos állam” felé halad, miközben a lakosságban egyre terjed az aggodalom, hogy országuk „zsidó típusú Iránná” válik. „

    https://privatbankar.hu/cikkek/makro/eles-figyelmeztetes-netanjahunak-megbukik-a-fauszti-alku.html

    Ne egy ilyen esetlegesen kialakuló zsidó állam méltó párja lesz a valláson alapú diktatúra Iránnak.

    Bálint, a fentiekről mi a véleményed?

  19. 20-hoz még:
    „A fejlett világban Izrael az egyetlen ország, amely nem követeli meg az alaptantervi oktatást az összes gyerektől. A Haredim-rendszerben alapvető tantárgyakat nem oktatnak a nyolcadik osztályig, és a tanítás színvonala igen alacsony. Ez megfosztja őket attól, hogy képesek legyenek beilleszkedni a modern, versenyen alapuló gazdaságba és a modern demokratikus társadalomba. (…) A felsőoktatásban tanulók között a Haredim-férfiak aránya mindössze 30 százalék. Ami még nyugtalanítóbb: 76 százalékuk, valamint a diáklányok 53 százaléka nem fejezi be tanulmányait. A Haredimek által látogatott legtöbb egyetemen az oktatás alacsony színvonalú. A munkaképes korú ultraortodoxok mindössze 15 százaléka diplomás.”

    Ezt nem is értem.

    Régebben az volt a zsidók nagy előnye, hogy taníttatták a gyerekeiket, az oktatásra nagy súlyt helyeztek.
    Hogy változott ez így meg?

  20. 21 Idegen
    Ne keverj össze egy népet a vallási fanatikusaival.
    Fura ellentmondás, hogy a gazdasági élet kulcsfigurái és leggazdagabb emberei, az élenjáró tudományok kiváló képviselői nagy arányban zsidókból kerülnek ki, ugyanakkor az ortodox zsidóság megveti anyagiasságukat, ők nagyon visszafogott, szinte szerzetesi életet élnek, és az anyagi tudományokat megvetik, elutasítják.
    Ha mindenki követné példájukat, akkor az egész nép ott kuporogna egy pálmafa alatt a sivatagban, és a tórát mormogná nyomorogva…
    A kereszténységnek is vannak ilyen megkövesült ágai, csak nem részesülnek állami kiváltságokban, mint Izraelben az ortodoxok.
    Én legalábbis így látom…

  21. 22.hubab:
    Régebben, a zsidó diaszpórákban a hit, az ortodox vallás, volt az egyik közösség megtartó erő.
    Ezzel együtt volt a tanulás/tanítás preferálása, ami a kitörést biztosította.

    Hogy vált szét ez a két dolog, amikor ez eddig működött?

    „ugyanakkor az ortodox zsidóság megveti anyagiasságukat, ők nagyon visszafogott, szinte szerzetesi életet élnek, és az anyagi tudományokat megvetik, elutasítják.”

    Ezt részben meg lehet érteni.

  22. Adott esetben jó tudni:

    1. Aki használja az Allergodil és Virostop kombót FFP2-es maszkkal, azok közül még senki nem kapta el a nyavalyát az ismerőseim közül. Volt olyan, hogy férj elkapta, asszony ápolta (használva a kombót) és asszony megúszta fertőzés nélkül.

    2. Az Ivermectin használ. Kassán, Dr. Török tüdőgyógyász gyógyítja vele a nem túl előrehaladott stádiumban lévő betegeket, azokat, akiknek a szervei még az oxigénhiány miatt nem mondták fel a szolgálatot. Egypár tanulmány szemléltetésnek: https://covid19criticalcare.com/medical-evidence/ivermectin/

    A megelőző protokol: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf

    És a kezelő, kórházaknak: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-Alliance-MATHplus-Protocol-ENGLISH.pdf

    3. Otthon, a hűtőbe ajánlatos ózongenerátort tenni. Nekem ilyen van: https://www.fruugo.sk/ozon-generator-chladnicka-cisticka-vzduchu-cerstve-dezodorant-chladnicka-cast/p-53886154-109032032, valamint minden gyümölcsöt, zöldséget megmosni szappanos vízzel. Üzletbe csak kesztyûben, maszkban, szemüvegben…

    4. Az angol vírus négy nap alatt is elvihet egy tök egészségesnek látszó embert. Mostmár megelőzni kell, nem kórházba kerülni.

    5. Van egy Inosine nevű táplálékkiegészítõ, ami a postcovidosoknak is segit.

    6. Előszobába ajánlatos felszerelni időzítővel ellátott UV lámpát. Ha bejössz kintről, lefertőtleníti a ruhádat, kabátodat a fogason.

    Tud valaki valami közelebbit a brazil helyzetről?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük