(3455) Oltási rendellenesség

Tibor bá’ fordítása online

 

Oltást követően, több tucat embernél jelentkezett ritka rendellenesség a véráramban

2021 a 89. év

A Pfizer és a Moderna vakcinájával beoltott 36 embernél jelentkezett rendellenesség, egy meg is halt. (ez az adat 2020.12.31.-ig érvényes, ezt követő esetek nincsenek benne). A halálos rendellenesség: trombocitopédia, aminek a lényege a beteg immunrendszere megtámadja a vér megalvadásáért felelős vérlemezkéket. Mivel, a vér nem tud megalvadni, a betegben egészen kis ütésre is vérzések keletkezhetnek. Például, agyvérzés, ami közel biztos halált jelent.

Az esetek között van nő, akinek hüvelyvérzése lett közvetlenül az oltás után. Egy másiknak a szájüregében jelentkezett vérzés. A betegeknek masszív vérinfúziót adtak, hogy megmentsék az életüket.

Az mRNS oltások nagyobb védettséget adnak, az elölt vírust tartalmazó oltásoknál (kínai), de ennek ára az időnkét előforduló autoimmun reakció kialakulása. Ennek ellenére még mindig sokkal biztonságosabb, mint a koronavírus okozta fertőzés kimenetele.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

8 gondolat erről: „(3455) Oltási rendellenesség

  1. Az igazság a COVID-19-ről – Dr. Joseph Mercola új könyve
    2021. február 09. articles.mercola.com
    A COVID-19 mRNS felvételek jogilag nem oltások
    Dr. Joseph Mercola elemzése – Tény ellenőrizve

  2. Mondjuk oltás előtt érdemes lenne egy teljes kivizsgálást kérni. Főleg ha valakit esetleg 8-10 éve nem látott orvos… Jobb lenne nem? Többek közt apámnak tuti autóimmun betegsége van, plusz magas vérnyomás…

  3. Elkészült a második nürnbergi törvényszék❗❗❗

    The Great Reject – ( Nagy Elutasítás)

    Ez a Covid krízis, mind Covid botrány be kell a bekerüljön a történelemkönyvekbe!
    A döntéshozókat az adatok manipulációja, a hamisítás miatt a rendelkezések okozta károkért felelősségre kell vonni!
    Ezért minden idők legnagyobb pere van előkészítésben. Cégek ügyvédei nemzetközi hálózatba szervezkedtek meg a Covid botrányt leleplezzék és a bűnösöket az emberiség ellen elkövetett bűnökért a bíróság elé állítsák.
    Egy német ügyvédi csoport kezdeményezésére, több száz nemzetközi tudóst, orvost, közgazdászt és jogászt hallgattak meg live videóval dokumentált nyilvánossággal, amiből az derül ki, hogy a Covid pandémia nem egészségügyi probléma volt.
    Nagy valószínűségről arról van szó, hogy ez csupán egy figyelemelterelő akció volt „Davos klikk“, a világelit részéről, hogy a piaci hatalmukat tovább kiépítsék és a konkurens cégeket tönkre tegyék, hogy a saját víziójuk szerint alakíthassák a világ sorsát.

    https://greatreject.org/second-nuremberg-tribunal/

  4. 3 L.S.
    Az a baj, hogy a betegek erről nem tudnak, és fogják magukat, és meghalnak, mert bedőlnek az álhíreknek…

  5. 3 – L.S..
    Veled a probléma az, hogy elő vagy fizetve az összes fake newst forgalmazó hírportálra és folyamatosan belinkeled a hülyeségeket. Kaptál elég figyelmeztetést, Mostantól ki vagy tiltva.

  6. 5. Tibor bá’
    „Veled a probléma az, hogy elő vagy fizetve az összes fake newst forgalmazó hírportálra és folyamatosan belinkeled a hülyeségeket.”

    Tisztelt Tibor bá’
    A kérdésemre ki fog válaszolni?
    Mi a fake news, ki határozza meg és mi alapján?

  7. 6 – L.S.:
    Itt a honlapom én határozom meg. Különben fake news az, ami mögött nincs valóság tartalom. Ha több millió tudós azt állítja,hogy X, és te találsz néhányat, aki hangosan azt állítja, hogy y. Akkor 100 %, hogy y = fake news.

  8. miért beszélünk állandóan a vakcináról, miért beszélünk állandóan az oltásról???

    Ha én egy 60-as szöget akarok beverni egy deszkába, először egy sima, mondjuk 800 grammos kézi kalapácsot veszek elő, nem pedig egy másfél tonnás utánfutóra szerelt kompresszorral meghajtott légkalapácsot.

    Miért nem beszélünk másról, miért nem például ilyesmiről:
    https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük