(3444) Labilis lelkiállapot

Tibor bá’ online

 

Hetek óta van egy fazon, aki naponta több alkalommal is „hozzászól” kb. az alábbi szöveggel:

Hülye vagy tata! Hijnye tata, tavaly óta rettegtek a haláltól. Nem furcsa valami még mindig? Nem ártana utánanézni sok mindennek, épp az mRNS génalapú szernek (nem oltóanyag) a sajátja az autoimmun- reakció és az antitest- dependens immunreakció felerősítés. A szintén kísérleti Sars- COV1 mRNS génalapú szerekkel (nem védőoltás) beoltott állatok nagy része megdöglött, amikor az oltás után, bármivel is megfertőzték őket. Rágjátok a gumicsontot a timbuktui mutánsok megjelenéséig, vagy a végtelenségig, aztán lehet elölről kezdeni,

Hogy a hozzászólása nem jelenik meg, az cseppet se zavarja. Inkább jelentős idő ráfordítással figyeli a fejleményeket, tanul, szorgalmasan jön, olvas, hozzászól, enyhén közönséges stílusban, de jó helyesírással. Nem tudok más véleményre jutni, mint egy pasi, aki tényleg be van szarva, és ezt a tényt más nyakába akarja akasztani. Labilis lelkiállapotán csak ilyen piszkálódással tud enyhíteni. Vagy legalább is azt hiszi, hogy tud.

Épp tegnap hallottam a TV-ben, hogy orvosok kapnak fenyegető üzeneteket oltás szkeptikusoktól. Miközben az oltás nem kötelező. Egyszerűen csak nem kellene magukat beoltatni. Én megvetem a rendszeres italozókat, de a dolgot elintézem azzal, hogy még életemben nem mentem be egy kricsmibe. És a labilis lelkiállapoton se így kellene túllépni.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

19 gondolat erről: „(3444) Labilis lelkiállapot

  1. 1 – Jövőnk:
    Egy percig se gondolnám, hogy te vagy. Avval sincs baj, amit gondol (joga van hozzá) de a stílusa elfogadhatatlan. Tatázza le az anyja picsáját.

  2. 2: Ez így van.

    „Hijnye tata, tavaly óta rettegtek a haláltól.” – Nemcsak bunkó, tájékozatlan is. A „retteg a haláltól” szerintem pontatlan megfogalmazás, de a világvége-várásod nem tavaly, hanem 1972 óta tart. Ha jól emlékszem, vagy nem? Római klub.

  3. Orvosokat valóban fenyegetnek. Illetve a kedvesebb verzió, hogy szimplán hülyének néznek.

  4. Tibor bá’.
    Csodálkozom, hogy jelen helyzetben vannak emberek,
    akiknek unalmukban még arra is van idejük, hogy neked
    nap mint nap ilyen üzeneteket irogassanak. Az ilyen
    embernek az lehet a problémája, hogy gondolataival
    egyedül van, vagy ritkán talál hasonszőrű véleményt
    és ez az „egyedüllét”kétségbeejtő, mérgét igy adja ki.
    Qrva szar dolog amikor valaki a véleményével egyedül
    marad, ezt a helyzetet meg kell tanulni elviselni.
    Neki ez nem megy, mérgében vagdalkozik.

  5. 3 – Ábel:
    Nem rettegek, és nem is várom, de tudom, hogy jön. És nem 1972 óta, hanem 1963 óta, amikor olvastam a „Silent Spring”-et. Ez volt az első figyelmeztetés, hogy az emberiség rossz úton jár. Lehet, hogy a faszi még akkor nem is élt.

  6. „Nem ártana utánanézni sok mindennek, épp az mRNS génalapú szernek (nem oltóanyag) a sajátja az autoimmun- reakció és az antitest- dependens immunreakció felerősítés. A szintén kísérleti Sars- COV1 mRNS génalapú szerekkel (nem védőoltás) beoltott állatok nagy része megdöglött, amikor az oltás után, bármivel is megfertőzték őket. ”

    Észrevételek:

    1.)”mRNS génalapú”

    Hogy jön ide a gén, amikor egy mRNS-> fehérje termelésről van szó, DNS(gén) nincs a folyamatban?

    2.) „autoimmun- reakció és az antitest- dependens immunreakció felerősítés”

    Irodalmi hivatkozás?
    Ezen esetleges hatások arányai az összeshez képest, ezek összehasonlítás a vírus halálesetek arányával ?

    3.) „Sars- COV1 mRNS”

    Most SARS-COV2 járvány van!

    Hogy jön ide a korábbi SARS-Cov1, a vírus részleges szerkezeti hasonlóság okán?

    A mostani SARS-COV2 járvány egészen más léptékű és természetű, mint a SARS-Cov1 volt.

    4.) ” beoltott állatok nagy része megdöglött, amikor az oltás után, bármivel is megfertőzték őket.”

    Irodalmi hivatkozás, nem valakik által összeollózott video!!!

    5.) Van-e különbség a korábbi SARS-Cov1 és a mostani Pfeizer mRNS vakcina között ?

    HA volt ilyen 4. pontban említett mellékhatás, a SARS-COV1 vakcina fejlesztés több éves kutatás, fejlesztés során ezt nem vették figyelembe és nem védték ki?

    Konklúzió ?

    Az 4. állítás a mostani járvány kapcsán , hamar validálható majd pl. Izraelben, ahol a Pfeizer mRNS vakcinával tömegesen oltanak.

    Ha nem jön be az állítás, akkor csendben agyon lesz hallgatva a fals jóslás, aztán jön az újabb kitalált f@szság.

    Mivel ez már jó párszor előfordult már és általában így szokott menni.

  7. 7 – Idegen:
    Te most ízekre szedted az általad ismert fazon hozzászólását. Miért nem őt kérdezed meg? Te nyilván ismered az E-mail címét is.

  8. A szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Hivatal 453 mellékhatás-gyanús esetet vizsgál a COVID oltás kapcsán

    Az Állami Gyógyszerellenőrzési Hivatalnak 453 esetben jelentettek nem kívánt mellékhatás-gyanút a covid-vakcina esetében, ebből 25 eset volt komolyként bejelentve.
    Hozzátették, hogy 450 esetben a Comirnati vakcinával kapcsolatban jelentettek nem kívánt mellékhatásokat, és 3 esetben a Moderna vakcina beadását követően jelentkeztek mellékhatások. Megemlítette, hogy a Modernával csak az utóbbi pár napban oltanak Szlovákiában.

    A jelentett mellékhatások nem térnek el a vakcinák kísérőleírásában említett mellékhatásoktól. A leggyakrabban említett mellékhatások rövid ideig tartanak és nem komolyak. Olyanokról van szó például, mint az oltás helyén jelentkező pirosodás, fájdalom, amely kiterjedhet az izomba, de az egész végtag is fájhat, amelybe a vakcina be volt adva, említenek továbbá hidegrázást, hőemelkedést vagy lázat, reszketést, fejfájást, ízületi fájdalmat, gyengeséget, fáradtságot és egyebet. Hozzátették, hogy az említett mellékhatások kicsit vagy közepesen intenzívek és pár napig tartanak.

    Komolyabb mellékhatásként jelentettek allergiás reakciókat, kolapszus előtti állapotot, ájulást, trombózist, és anafilaktikus reakciót. Ezeket az állapotokat a Hivatal komolyként értékelte, orvosi beavatkozás után a páciensek állapota rendeződött.

    Egy 79 éves páciens halálozását jelentették, nála a boncolás egyéb súlyos betegségeket állapított meg, az oltás ezeket súlyosbította hőemelkedéssel és gyengeséggel.

    További 6 esetben súlyos mellékhatásként jelentették a Hivatalnak az oltás hatástalanságát. Ezeket továbbították a Pfizer vállalatnak, hozzátéve, hogy az oltás utáni PCR tesztelés az említett oltottaknál pozitivitást mutatott ki.

    A Hivatal semmilyen váratlan, ill. a vakcina leírásában nem említett mellékhatásról nem kapott jelentést, amelyek kétessé tennék a vakcina biztonságosságát. Leszögezte, hogy a vakcina biztonságosságát a továbbiakban havonta kiértékelik EU szinten.

    A Hivatal hozzátette, hogy a vakcina biztonsági jellemzői a dokumentációjával összhangban vannak, és haszna messzemenően meghaladja beadásának a lehetséges rizikóit.

    fordítottam

    Azt már én teszem hozzá, hogy eddig 134 205 személyt oltottak be Szlovákiában.

  9. 9 – infos:
    Köszi az értesítés. Akkor ezek az adatok kb. 130 ezer oltásra érvényesek.

  10. 10, Tibor bá: Nincs mit. Igen. Soknak tűnik az átszámítva kb. 16000 mellékhatásos eset 5000000 lakosra.

  11. Bűntetőjogi felelősséget is felvethet a vakcinák szabálytalan engedélyez(te)ése

    hirklikk.hu/kozelet/

  12. 9 Infos
    Az a baj, hogy ebből sem látjuk a fontos részleteket.
    Az idézet az összes mellékhatásos esetre adja meg ezt a számot, amelyeknek java része egyáltalán nem súlyos, magától elmúló, néhány napig kellemetlenséget okozó tünetekkel jár, amelyek egyébként sem ritkák oltások esetén.
    Tibor bá’ tán zokon is venné, ha neki ilyenek nem jelentkeznének, mindjárt azt gyanítaná, hogy nála nem hatott a vakcina… 🙂
    Az említett súlyosabb mellékhatások számáról már nem mond semmit, pedig ez lenne a lényeg.
    Sajnos az benne van a pakliban, hogy a hatóságok óvatosan fogják kezelni mindenhol az adatközlést, nem akarják, hogy növekedjen a lakossági ellenállás a vakcinákkal szemben, ismerik azt a lélektani hatást, hogy ha elbizonytalanodnak, akkor azok se fogják beadatni, akiknek semmi bajuk sem lenne.
    Mindkét oldal szempontjai érthetők.
    A kormányok számára a járvány megállítása sokkal fontosabb, mint a kis számú kárvallott problémája, az egyén meg nyilván azt az utat akarja választani, amelyik a számára a legkisebb veszélyt hordozza, és nem a közös, hanem a saját érdeke alapján akar dönteni…
    És ilyen esetben az a fura helyzet alakul ki, hogy lélektanilag lehet, hogy nagyobb elrettentő hatása van a kisszámú súlyos mellékhatásnak is, mint az ennél nagyságrendekkel gyakoribb Covid 19 következtében előforduló esetekének…

  13. 13. Balázs: Az idézet az összes mellékhatásos esetre adja meg ezt a számot, amelyeknek java része egyáltalán nem súlyos, magától elmúló, néhány napig kellemetlenséget okozó tünetekkel jár, amelyek egyébként sem ritkák oltások esetén.

    ÉS IGAZAD VAN… fordításkor észre se vettem,,, Az összes oltás száma se volt a cikkben.

  14. Infos, köszi!

    Nekem nem tűnik soknak a mellékhatás.

    A kis izomfájdalom, hőemelkedés az immunrendszer műkösését mutatja. Ha mindenkinek lenne ilyen az oltás után, az se lenne túl súlyos.

  15. Hát igen, ilyen mellékhatásunk volt már mindegyiküknek oltás után. Meg szúnyog csípés után is. Bőrpirosodás

  16. 8.Tibor bá’:

    „Te most ízekre szedted az általad ismert fazon hozzászólását. Miért nem őt kérdezed meg? Te nyilván ismered az E-mail címét is. ”

    Azt hiszem félreértetted, nem téged bíráltalak, hanem a tuskó beidézettet.

    Egyébként baromian nem érdekel, hogy ki a szerző vagy hogy ismerem-e.
    Az írásával minősítette önmagát.

    Majd ha megválaszolja a felvetett érveket/kérdéseket, akkor talán érdemes vele foglalkozni.

    Addig várjuk az általa sejtetett/jósolt tömeges izraeli megbetegedéseket az oltások után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük