(3436) Disztópia

Tibor bá’ fordítása online

 

Disztópia (negatív jövőkép)

Úgy tűnik, napjainkban az USA teljesen megbolondult. Lássuk csak:

Egy teljes hadosztálynyi katona lepte el  Washingtont, hogy meg-védje a mindössze jelképes beiktatást a nem létező fenyegetései-vel szemben.

26,000 Nemzeti gárdista biztosítja a washingtoni beiktatást

A katonák megbízhatóságát az FBI vizsgálja, mintha az kétséges lenne.

FBI átvilágítja a Washingtonban állományozó katonákat

A Demokrata Párt vezetősége tökéletesen megbolondult.

Hillary Clinton & Nancy Pelosi azt állítják, hogy Putyin adott parancsot Trumpnak a Capitolium ostromára

Hillary Clinton: Nancy Pelosi és én egyetértünk abban, hogy szükség van annak kivizsgálására milyen kapcsolat van Trump és Putyin között, annak érdekében, hogy ki tudjuk javítani a nemzetbiztonságban ejtett hibát, és megakadályozzuk, hogy egy bábú legyen még egyszer az elnök.

Talán ennél is bolondabb a kifelé tartó külügyminiszter.  UTC · 2021. január 19. Pompeo külügyminiszter: „Meghatároztam, hogy a Kínai Kommunista Párt által irányított Kínai Népköztársaság népirtást követett el a muzulmán Ujghursok, és más etnikai kisebbségek ellen Szinjiangban.”

„Meghatároztam” Kinek képzeli magát ez a pasi?

Közben pedig ez történt:

Los Angeles felfüggesztette a levegő minőség megőrző szabályait, hogy a felhalmozódott COVID-19 áldozatok hamvaszthatók legyenek.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

12 gondolat erről: „(3436) Disztópia

  1. rt.com? Egy orosz dezinformációs oldal híreit tálalod tényként. Ennél több komolyságot, kérem szépen.

  2. Mindegy mi folyik az usa-ban, és az is hogy máshol erről mit kommunikálnak. Az emberi faj degradálódása már globális…

    Az államok jelenlegi berendezkedése a hagyományos rabszolgarendszerből nőtt ki, nem más mint annak modern, digitalizált „fejlett” változata. Ennek lényege pedig nem más, mint a fajon belüli „másik” kizsákmányolására épülő natív rendszer. Így degenerálja saját magát az emberiség. Ha államilag szervezett akkor jogállamnak, ha magánzók űzik akkor maffiának hívják. Csak azért működhetett eddig, mert a „rendszergazdák” átlagosan minden százévben egyszer-kétszer „vírusirtást” végeztek az elégedetlenkedő rabszolgák között, a maradék meg önként és dalolva gyártotta le a következő nemzedéket… Ide illik Goethe megfogalmazása: “Öröklődnek jogok és szokások, mint végtelen kórság tovább, mely nemzedékről nemzedékre szálldos, s ország országnak adja át.” (Faust)

    Elvileg ez a végtelenségig mehetne tovább, de csak elvileg. Mert a folyamatos kontraszelekció az egész faj olyan genetikai és erkölcsi leépülésével jár egy idő után, ami ma már tapasztalható. Bár így a nagy tömeg már nem is látja a bajok gyökerét, a „testi-lelki” közlegelők tragédiáját, de az ettől függetlenül is bekövetkezik… Tapasztaljuk. Amíg pedig a természeti és társadalmi erőforrások egyesek számára beárazatlanok és szabad prédát jelenthetnek büntetlenül, addig nincs kiút a válságosdiból.

    Covid ide – covid oda.

  3. 1 – Ir01
    A hírek (tények) URL-jei be vannak linkelve. A tények összegyűjtése Moon of Alabama munkája. Én meg csak lefordítottam magyarra. A több komolyságra, és az USA felesleges védelmének a feladása nálad lenne kívánatos.

  4. Vaszil !

    Ha ezeket a gondolatokat te magad raktad össze, akkor te nem Vaszil vagy, hanem László.
    Ezoterikusok fénylénynek nevezik.
    Hihetetlen . Tömör,lényegre törő .
    Gratulálok !
    Covid ide – covid oda.

  5. Bár csak lazán kapcsolódik, de azért mégis érdemes megemlíteni, hogy nem csak itt nyugaton, hanem keleten is már csinálják a propagandát a fehér emberek bukásához. Eddig ezt nem tapasztaltam, de egyre több indiai film jelenik meg nálunk is, közöttük nemrég a „A Fehér Tigris”, ahol a főszereplő nyíltan kimondja: „A fehér ember elbukott, pusztulásra van ítélve. Ez már a sárgák és a barnák évszázada.”

    Amerika alkonya is ennek a folyamatnak a része.

  6. Re:5
    Teljesen jól látják amit mondanak, a jövő és fejlődés kelet felé tolódik, ahogy évezredeken keresztül ez volt a természetes. A „nyugati fehér ember” dominanciája a történelem egy apró részét képezi csak, de közel sem az egészet(fájó, de ez az igazság).

  7. 4: Buda
    Örülök ha megértettél. Egyébként semmi különöset nem találok abban amit összeraktam kis logikával (innen-onnan), holott semmi különös nincs benne – ez a húsbavágó tény, amihez persze kell egy kis történelmi kitekintés.

    Géczy Gábor meg közelebbi rokonom volt, mint holmi(?) László nevű fénylény akit emlegetsz. Nem is értem.

    5-6
    No ennek a hazugságnak a promótálása pedig az utolsó mocsok azok részéről akik évszázadok alatt addig nyomorították az emberek tömegeit hogy mára az lett belőle amiről fentebb írtam!
    Vannak tisztázandó dolgok az európai történelemben is, nem vitás, de nem csak itt!

    Némi összelopkodott tudás-előny birtokában most ez a maffia szeretne szabadulni a lopott holmival egy nagy felfordulásban a büntetés elől. Nem fog menni, mert nem bőrszín-specifikus se a rosszindulat, se a jóakarat!
    Ha az lenne, akkor nem lett volna pl. Pol-Pot rezsim, meg „kultúrális forradalomnak” nevezett pártprogramm és hasonlók szerte a földgolyón!

    https://honvedelem.hu/hatter/multidezo/a-vilagtortenelem-legnagyobb-nepirtasai.html

    A végén úgyis kiderül fehéren-feketén – fehérnek-feketének…

  8. Valahol olvastam én is, hogy nem bírják a krematóriumok a terhelést.
    És mi lesz a vége, vagy ez még csak a kezdet?
    Mikor szakad be a gazdaság?
    Sok a kérdés.

  9. 7.Vaszil
    ” Nem is értem.”
    Mit nem értesz ?
    Amikor Géczy Gábor összeölelkezett Jakab Istvánnal akkor én is felálltam és megöleltem a monitort .Valamit megéreztem…

  10. 7.Vaszil
    Sajnálom Géczi Gábort ,szerettem az előadásait.Azt hittem hogy majd 90 évig elketyeg úgy ahogy tanította.Persze minden amit mondott nem lehetett volna tartható , szerintem ő sem csinált minden dolgot amit mondott de élvezettel hallgattam az előadásait.

    8. D7
    Mikor szakad be a gazdaság? hát a fene tudja , autó autó hátán van az utakon, nem igazán úgy néz ki hogy nincs pénz. Tele vannak az élelmiszerboltok.

    Másik: ahol dolgozok hallottam hogy a konténerhajók már kb. dupla szállítási díjjal jönnek , mert valami környezetvédelmi okok miatt mostantól nem jöhetnek a sok károsanyagot kibocsájtó hajók. Lehet hogy ez csak
    ideigleines dolog mert nincs annyii új motorral szerelt hajó ,de az is lehet hogy a globális szállítmányozás lerohadásának kezdete.

  11. 10 „Másik: ahol dolgozok hallottam hogy a konténerhajók már kb. dupla szállítási díjjal jönnek , mert valami környezetvédelmi okok miatt mostantól nem jöhetnek a sok károsanyagot kibocsájtó hajók.” – Nagyon jó! A környezet szempontjából is, és a hazai ipar szempontjából is!

    A hajómotor maradhat, csak tisztább üzemanyagot kell beléjük rakni, ami drágább. Vagy szűrőket kell rakni a kéményre. De már így is tiszta nyereség!

  12. A koronavírus-járvány egyenetlen lecsengése és a gazdasági kereslet visszapattanása világszerte logisztikai nehézségeket idézett elő, ami főleg a Kínából kifelé irányuló kereskedelmet érinti. Nincs ugyanis elég üres konténer, ami miatt többszörösére emelkedtek a szállítási költségek. A problémák pedig még akár hónapokig is eltarthatnak.
    https://www.portfolio.hu/uzlet/20210125/ures-kontenerekert-marakodnak-a-cegek-egekben-a-koltsegek-logisztikai-problemak-vilagszerte-466652

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük