(3254) Hogy állunk a vakcinákkal?

A cikk magyar fordítását elküldöm a VIP előfizetőknek

Promising vaccines

During the trial of a vaccine, the final test is also its biggest: Phase 3. That’s when the vaccine is given to tens of thousands of people, along with a placebo group, to determine its safety and effectiveness. It’s the final step before a vaccine is approved and distributed to the public.
Of the more than 155 vaccines in development around the world, only four have reached Phase 3, according to The Times’s vaccine tracker. (The Chinese military issued the first approval for a vaccine last month, but only for limited use.)
But at least three more potential vaccines appear ready to enter Phase 3.
One, made by the biotech company Moderna, provoked an immune response in 45 people in a study published this week — and it did so safely and without serious side effects. The company announced yesterday that it would begin Phase 3 testing in 30,000 people later this month, to be completed by late October.
Russian scientists hailed another potential vaccine as safe and effective this week, and said it would enter Phase 3 in mid-August. And in an interview with Meridian Magazine, an executive director for pharmaceutical sciences at Pfizer said the company would begin a Phase 3 trial with one of its vaccine candidates later this month and, assuming it is positive, have 200 million doses ready by November.
Experts agree that we’ll need multiple vaccines because no single company can quickly produce the billions of doses the world needs.
One big outstanding question: It’s unknown how effective any of these vaccines may be, even those that get F.D.A. approval. They’re created to provoke an immune response, often nudging our bodies to create antibodies. But experts say that antibodies don’t necessarily confer immunity. And a recent study suggests that antibodies may last only two to three months after infection, especially in patients who were asymptomatic.
New thinking on blood type. Early studies suggested that people with Type A blood were at greater risk of getting sick and falling dangerously ill. But two studies that examined thousands of patients, suggest a much weaker link to blood type.

_____________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________

37 gondolat erről: „(3254) Hogy állunk a vakcinákkal?

  1. Ahhoz képest, hogy állandóan angol nyelvű URL-eket raktok fel, most egyszerre senki se tud angolul. Pedig a poszt igencsak életbevágó dologról szól.

  2. A puding próbája az evés. Most mit vársz? Tippversenyt?
    Kérdezd a konteósokat akik szerint azért szabadították el a vírust a gonosz gyíkemberek (háttérhatalom) hogy eladhassák a fiókban heverő vakcináikat.

    Most akkor mégsem BillGates gazdagodik?

  3. (3254) Hogy állunk a vakcinákkal?

    new york times -15 coronavirus-today

    „Ígéretes oltások”

    A globális oltási piac jelenleg évente körülbelül 27 milliárd dollár. A WHO becslései szerint 2025-ben meghaladja a 100 milliárd dollárt.

    Az Európai Bizottság hónapokkal a CoVID-19 járvány kitörése előtt készített egy „letérképezett vakcinázási tervet”. A terv egy javaslat, az egészségügyi vakcina- útlevéllel kapcsolatos, az EU polgárainak, 2022-től.

    COVI-PASS: Hamarosan jön az egészségügyi vakcina- útlevél is…

    Az e technológiai eszköznek szentelt webhelyen elolvashatjuk , hogy a COVI-PASS ” az új digitális egészségügyi útlevél, amelyet a forradalmian új és szabadalmaztatott VCode® és VPlatform® technológia hajt be, amelyet a brit kiberbiztonsági cég fejlesztett ki, amely több díjat nyert. , VST vállalkozások. ”

    Miután megkapta az Európai Bizottság kiválósági címkét, azt egy ” biztonságos, szabadalmaztatott és megbízható megoldásként ” mutatják be, amelynek állítólag elősegíti a ” teljes biztonságban a munka és az élet visszatérését „, az ” egyedülálló biometrikus hozzáférésnek köszönhetően” és naprakész és hitelesített egészségügyi információk ”.

    „A COVI-PASS ™ képes megjeleníteni a múlt és a jelenlegi Covid-19 teszt eredményeit ” és megismerni ” immunválaszunkat „.

    Célja, hogy az egészség szempontjából hitelesítsen minket azáltal, hogy „ személyes biometrikus azonosítóját + Covid-19 teszt eredményét + egyedi VCode azonosítóval (…) összekapcsoljuk intelligens eszköz vagy RFID olvasó segítségével. ”

    A VST cég szerint hatékonyabb, mint a QR-kód, ” több mint 100 m-en szkennelhető „, és ” online és offline környezetben történő utazásaink során” olvasható , ez a VCode képes bármilyen információt bármilyen formában központosítani . biztonság ”. ” Bármit tárolhat, személyazonosító adatokat, sürgősségi információkat, egészségügyi nyilvántartásokat, fizetési módszereket, autó-nyilvántartási számokat, névjegykártya-adatokat, linkek a szociális hálózatokban és még sok más ugyanazon kódból. ”

    https://www.nexus.fr/actualite/technoscience/covi-pass-passeport/

  4. 1 Tibor bá

    Szerintem nem az angol tudással van itt a baj. Az emberek belefásultak a vírussal kapcsolatos hírekbe. Így már a vakcina híre sem éri el az ingerküszöböt.

  5. 4. Vak Tigris
    Mert hol van a vakcina?

  6. 6. Tibor bá’

    A gazdasági felépülés elképzelhetetlen vakcina nélkül.

    Kényszerszabadságon a hazai autógyárak dolgozói. Áll a turizmus vendéglátás. Ez utóbbi 3 x annyit fizet be a költségvetésbe mint az autóipari szektor.
    Az üzemanyagértékesítés is visszaesett.
    Persze hogy normálisék várják a vakcinázást, mint ahogy a veszélyeztettet csoportok hatékony védelmét is.
    De nálunk most a tesztelést fojtották le, nem a vírus terjedését.

  7. 6: Tiborbá:
    Sztem. az emberek jelentős többsége tanácstalanabb most, mint bármikor valaha az életében! Az internetes autodidakta informálódás kezd csődöt mondani, a bennfentesek alig tudnak többet, alig járnak előttünk, a hozzáértők hozzáértése is kevésnek bizonyul, és a meglévő információkból olyan gondolatok fogalmazódnak meg, amit az ember ösztönvilága azonnal és automatikusan letilt. Ez arra készteti még az értelmesebb embereket is, hogy befogják a szájukat, s inkább lazítsanak kicsit, amíg lehetséges.

    A „második körre” mindenki kevésbé készül, pedig, ha eldördül a startpisztoly, a kényszerű vesszőfutás ismét elkezdődik! Igazunk lesz abban is, hogy a lelki felkészülés milyen sokat jelent ezekben a helyzetekben… A józan ítélőképesség pillanatnyi felbomlásáért is komoly árat kell majd fizetni.

  8. A koronavírus egy globális kísérlet a fegyelemre az Új Globális Világrend erőitől.

    1931-es idézet Aldous Huxley-től (Szép új világ szerzője)

    „A tökéletes diktatúra a demokrácia álarcát venné magára, de alapvetően egy fal nélküli börtön lenne, melyben a fogvatartottak fejében sosem járna a szökés terve. Végeredményben egy rabszolgatartó társadalomként működne, ahol a fogyasztás és a szórakoztatás révén a rabszolgák egyenesen élveznék a szolgaságot.”
    Ezt az állapotot gyakorlatilag sikerült mára elérnünk.

    „Talán igaz, hogy néhány elmebeteg őrült irányítja most a világunkat, de én nem tőlük félek. Az agy-mosott tömegektől félek, akik azon nyomban halálba küldenének, amint parancsot kapnak erre. A jóhiszemű ostobák csordájától félek, akik elhiszik, hogy az írott jog és a hatóság mindenáron követendő akár a nyilvánvaló erkölcs kárára. A történelem halálosztagait és koncentrációs táborait sohasem lázadók és szakadárok szolgálták. Azok irányították őket, akik a szabályokat követték.”

    Engedelmességi lánc

  9. A Covi-Pass baromira veszélyes dolog. Eszembe juttatja a Black Mirror Netflix sorozat egyik epizódját (Man Against Fire) , ahol katonákkal szedettek valamit amitől az emberek (nem beoltott, de teljesen egészséges csoportját) zombinak látták, üldözték és parancsra legyilkolták őket azt híve, hogy ezzel az emberiségnek segítenek legyűrni a járványt. Nem lenne jó, ha a Covid védettséget szerzők felsőbb utasitásra ki akarnák pusztítani azokat akik továbbra is meg tudnak fertőződni valami pl. genetikus sajátosság miatt.
    Az a baj, hogy a hasonló noir filmekben már szinte minden forgatókönyvet kitaláltak a mostani virushoz hasonló esetekre. Sajnos ezek legtöbbje nem jól végződik.

  10. 9: L.S.:
    „Az agy-mosott tömegektől félek, akik azon nyomban halálba küldenének, amint parancsot kapnak erre. A jóhiszemű ostobák csordájától félek, akik elhiszik, hogy az írott jog és a hatóság mindenáron követendő akár a nyilvánvaló erkölcs kárára. ”
    – Ezzel a gondolattal elkéstél cirka 65 évet! Amióta emberi társadalom létezik, ez a gondolat megállja a helyét…

    Nem értem viszont, mi köze van egy gyógyszer önkéntes bevételéhez, vagy bármilyen egyéni (nem kötelező érvényű) egészségügyi védekezéshez? Rengeteg olyan gyógyszer van, amit kvázi feleslegesen szedünk, ill. -mint mára kiderült- feleslegesen szedtünk, ott a gumi óvszer, mint „védőeszköz”, ezekkel kapcsolatban miért nem fogalmazódtak meg ezek a gondolatok?

    10: Bak Tigris:
    Én is láttam ezt a sci-fi filmet, nagyon tetszett, és engem is elgondolkodtatott!
    Ugyanakkor a jelenleg kísérleti fázisban lévő vakcinák között, egyről sem tudok, amely pszichotrop hatást is kiválthatna, hiszen elsősorban szteroid, vagy nem szteroid gyulladáscsökkentőkről van szó. Ha pl. hajkihullás miatt aggódnál, sokkal életszerűbb lenne, helyén kellene kezelni a különféle irodalmakat.

    Uff! Viszont, ha az 5G tornyok és a COVID vakcina hatását kombinálom a TV által sugárzott adásokkal és az internet hullámaival, tényleg elképzelhető, hogy egy ilyen durva tudatmódosító hatás jelentkezik, ami akár a 9-es videóban bemutatott módon is megnyilvánulhat…

  11. Most hallom a rádióban, hogy Angliában sorra gyújtanak fel 5G tornyokat mivel azt hiszik, hogy azok terjesztik a vírust. Ennek érdemes lenne utána olvasni.

  12. 12. VakTigris

    Akkor a 24.hu n levő, Indiai vírushelyről szóló írás alapból cáfolja…
    Az ember hajlamos kibújni a saját felelőssége alól. Ehhez gyárt magának háttérhatalmat, gyíkembert, zsidó összeesküvést vagy 5G.-t…
    Pedig O1G… mindössze 1G…

  13. „Hogy állunk a vakcinákkal?”

    Sehogy!

    Az alább i cikk árnyaltabban leírja ezt:
    https://444.hu/2020/07/18/23-covid-vakcinat-mar-embereken-tesztelnek-de-az-optimista-becslesek-is-csak-2021-elejere-igernek-elerheto-vedooltast
    „Míg a bemutatott, és még a jövőben klinikai tesztelési fázisba kerülő vakcinák a lakosság körében használhatóak is lehetnek, sok víznek kell még lefolynia a Dunán. Az ilyen védőoltás-fejlesztési munkálatok alapesetben éveket, sőt, akár évtizedeket is igénybe vehetnek, így kisebb csoda lenne, ha a vírus beazonosításához képest 12-18 hónap elteltével forgalomba kerülhetne legalább egyfajta védőoltás.”

    A cikk nem említi a vírus három havonta történő mutációját, így pedig még a csoda sem segít.
    Korábban itt kibeszéltük: Az emberiségnek szarral meszeltek.

  14. 14 – n/a:
    Kínában már oltják a katonaságot. A vakcina teszttel átugrottak egy fázist. Van emberanyag elég, nem kell vele sporolni. Ha beválik, hatalmasat kaszálnak, mert mindenki ezt fogja venni.

  15. „Ha beválik, hatalmasat kaszálnak, mert mindenki ezt fogja venni.”
    Az amúgy alig-alig gyilkoló vírus ellen.
    Erről van itt szó.
    Csak nehogy kötelező legyen.
    Bár innen jópáran önként fogtok rohanni érte, ahogy elnézem.

  16. 16 – hecklerk:
    Az alig-alig gyilkoló vírus eddig több mint 600.000 embert ölt meg világszerte és nem áll le. Magyarországon eddig „csak” 600 az áldozat, de ha az édesapád, édesanyád közöttük lenne, másképp gondolnád. Különben, te még sose voltál beoltva?

  17. 8.Csongor
    …” Az internetes autodidakta informálódás kezd csődöt mondani, a bennfentesek alig tudnak többet, alig járnak előttünk, a hozzáértők hozzáértése is kevésnek bizonyul,…”
    Ismétlem valamelyik régebbi álláspontomat:
    A mai ember gondolati-életszemléleti bizonytalansága -vagy akár megrögzött bizonyossága, szilárd megygyözödése, ahogy vesszük – a mai rossz , téves, ferde szellemi elemózsiában keresendő, amivel a gyerekeket ugyszólván már az óvódákben etetik, és amit akárhányszor a szülői házban, a hasonló oktatást kapott szülöktöl hall és lát.
    Hogy alakulna ki egy gyermekben egy megygyözödés, egy világnézet, mikor semmi sem az, aminek látszik, és még tapsolni is kell ehhez az anomáliához, már szinte az óviban ugymond megbeszélik vele, hogy fiú, lány mindegy, nincs SEMMI különbség, az lehetsz drágám, ami aznap kedvedre van, országok alapitói szobrát ledöntjük, mert fúj, de rossz emberek voltak mind-de eddig jók voltak, csak most valamiért nem – a vaj gonosz dolog, a margarin maga az üdvözülés, de azután mégsem, vissza a vajhoz, az iskola, mint olyan, kezd egy fiatal állatistállóhoz hasonlitani, ahol a pedagógus inkább állatszeliditő, akinek már csak arra van gondja, hogy épségben kijüjjön a nap végén, mert vagy a gyerekek, vagy a szülők verik agyon egy szép nap, akkor mi csodélkoznivaló van a mai világ eltévelyedett emberén.?
    Egy régenvolt, teljesen másféle világ emléke lassan eltünik velünk eggyütt, a mai generációnak még sejtelme sem lesz róla…
    Sic trans gloria mundi, Csongor barátom.

  18. 16.hecklerk

    „Az amúgy alig-alig gyilkoló vírus ellen.”
    Klasszikussal élve:
    „És ezt miből számolta ki, talán matematikus?”

  19. 15 Tibor bá’

    Találgatom, mi mivel függ össze.
    1-es hsz-ben szóvátetted a szótlanságot, és a 14-es hsz szerint 444 válaszol a posztodra,

    15-ben, 2020-07-18 – 15:45-kor a vakcina üzleti jellegét hangoztatod,
    és 15:51-kor erre válaszol a Portfolio.
    https://www.portfolio.hu/uzlet/20200718/az-aranylazhoz-hasonlitotta-a-vakcinafejlesztest-a-cnbc-sztarriportere-es-elmondta-hogy-kereshetunk-rajta-441712
    Egészen jó a válaszuk!

    Van itt valami összebeszélés?

  20. Tibor bá’!

    A BIZTONSÁGOS vakcina készítéséhez idő kell.
    Ha siettetik, kihagynak lépéseket, akkor az nem biztonságos!
    A vírus pedig gyorsan változik. Gyorsabban mint a vakcinakészítés.
    Sakk matt.

  21. 17, 19

    Mit kellett ezen kiszámolni? Megvannak a hivatalos adatok. Tibor bá’ is írta, gondolom elfogadja őket.
    Volt itt már erről szó.
    Kevés az igazolt, Covid-19-nek tulajdonított halál. Pedig nagyon akarnak nagyot mondani.

    A 600 család persze gyászol, részvétem nekik, de sokkal-sokkal több család gyászol más ok miatt.

    Vegyük például, hogy csak közlekedési balesetben közel annyian haltak meg tavaly, mint idén a vírustól (51 fő/millió az EU-s átlag). Igaz a vírusnak van még 6 hónapja, hogy egyértelműen bizonyítsa halálosabb, mint közlekedni.

    Vagy itt van ez a cikk:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200204/ez-magyarorszag-gyasznapja-elen-a-rakos-halalozasokban-414755

    Vagy ott a szív és érrendszer.
    https://www.doki.net/tarsasag/stroke/info.aspx?sp=5&web_id=
    Ha nincs kedvetek beleolvasni:
    „Az agyi keringési zavarok évente 16-18 000 ember halálát okozzák Magyarországon.” „Több tízezer(!) ember bénul meg, válik tartós nyomorékká agyi keringési zavarok következtében.”
    Ezek halálosak.

    Ezeknek kellene folyton a köztudatban forogniuk, ezeknek kellene a folyamatos média-hype, nem ennek a nyomorék vírusnak.

    Ja, hogy a fentiekre már szépen rátelepedett a gyógyszeripar. Kimaxolták, amit tudtak.
    Most meg előhúztak még egy nyulat a kalapból.

    Lesz védőoltás, vagy valami, amiből lehet majd profitálni, ne aggódjatok. Oltassátok is magatokat, de ahogy írtam volt, olyan ez, mint a buzifelvonulás: nekem mindegy, csak kötelező ne legyen.

    Nem azt mondom,hogy a BigPharma csinálta a vírust, de én messze nem ettől fosok legjobban.

  22. 23:
    Ha előállítását követően -a mostani helyzetet alapul véve- kötelezővé teszik, átállok a táborotokba!
    Egyenlőre ott tartunk, hogy nincs, ill. a sokféle próbálkozásnak is kérdéses az eredménye, a kísérleti fázisban lévő vakcinák hatásossága. Nem tűnik mesterkéltnek az előkészítés, mert abban az esetben már csepegtetnék a felhasználás szükségességét és feltételeit, bőven mennie kellene a beetetésnek, nem pedig a kaotikus megnyilvánulásoknak lenne ekkora tere.

    Mások a megértési képességeink :-), és mások a kockázati tényezőink is, ezt igazán elfogadhatnátok!

  23. 22 – n/a:
    Az ő felfogásuk szerinte, nem baj, ha nem biztonságos, csak működjön. Ha a kisérletben meghal néhány száz alany, nem számít, csak elsők legyenek. – 3 hónap? Majd meglátjuk. Én se vagyok optimista, de az emberiség nem dobhatja be a törülközőt.

  24. 23 -hecklerk:
    Ez igaz, de van egy óriási különbség. Közúti balesettől kezdve a betegségeken át a halált el tudom kerülni, ha figyelek rá. De azt nem tudom elkerülni, ha valaki rám köhög a Metrón.

  25. 24. Time will tell.

    26. Mi van a közlekedési balesetek, vétlen áldozataival? Akik csak épp rosszkor voltak rossz helyen és jött egy felelőtlen hülye.
    De lehetne ezt ragozni.

    Ez is csak egy betegség, amit szintén el tudsz kerülni: nem utazol metróval. 🙂

    Bárcsak – minden más, lassan ölő kórságot is ilyen egyszerű lenne kivédeni, mint ezt a vírust.

    Tiszteletben tartom, hogy tartotok tőle, de messze nem ez a legnagyobb bajunk, csak túl sok fókuszt kap a meglevő, valós problémák helyett.
    Szerintem.

  26. 23. hecklerk

    Az adatok azt mutatják hogy ez a covid egy komoly halálos kimenetelű RAGÁLY, azokra nézve akik elkapják és a veszélyeztett csoportba tartoznak.
    A terjedése egyre fokozódik. Már közeleg a napi 300ezer felé.
    Az USAban végzett kutarások szerint a kognitív képességekkel kevésbbé rendelkezőek utasítják el a tényeket és kevéssé követik a megelőző protokollt.

    Mint mondtam, az etilglikol nem veszélyes. Évente csak 5-6 ember hal bele. Igyál nyugodtan fagyállót.
    Még a víz is több ember halálát okozza.
    Mi bajod lehetne?

  27. 23

    „Vegyük például, hogy csak közlekedési balesetben közel annyian haltak meg tavaly, mint idén a vírustól (51 fő/millió az EU-s átlag). Igaz a vírusnak van még 6 hónapja, hogy egyértelműen bizonyítsa halálosabb, mint közlekedni.”

    Az a csipkefinom különbség sem számít a hamis érveléskor, hogy a közlekedésben mindössze a föld teljes lakossága résztvevő, a Covid viszont eddig csak 15millió embert érintett. (csak neked: a vírus csak azokra veszélyes akik elkapták)
    Mit gondolsz mi lesz (lenne) a mérleg miután minden ember elkapja a Vírust?
    Olyan mintha azzal érvelné hogy a méhnyakrák az egy női hiszti, mert még egy férfiről sem hallottad, hogy emiatt kezelnék…
    érdekes összefüggés:
    „A gyengébb értelmi képességűek inkább szabotálják a járvány elleni védekezést
    Akiknek kisebb kapacitású a munkamemóriájuk, hajlamosabbak nem betartani a szociális távolságtartásra vonatkozó ajánlásokat – derítette ki egy friss kutatás.”

  28. A veszélyeztetett csoportban sokkal többen halnak meg más, 23. hsz-ban említett okból kifolyólag, mint a covid miatt.

    Remélem elvakult vírushívőként azt legalább elismered, hogy a halálozási listán messze hátul kullog a Covid-19.

    Nem 15 millióan kapták el egyébként. Ennyi embernél mutatták ki, hogy elkapta. Ez messze nem ugyanaz a szám. Szóval hol is az a csipkefinom különbség? 🙂

    „csak neked: a vírus csak azokra veszélyes akik elkapták”

    Jó lenne, ha így lenne. A vírus-hype miatt elég sokan veszítik el a munkájukat, lesznek depressziósak, antiszociálisak, felerősödnek mindenféle mentális betegségek. Angol tudósok kimutatták. 😉
    Ez a veszélyes.

    Mondom messze van ez a vírus attól, amitől ennyire rettegni kell.

    A tények, pontosan a vírus alacsony mortalítását mutatják a már az emberiséget rágó egyéb kórságokhoz képest mindenképp.
    Ha ezt nem fogod fel, akkor lehet, hogy a te kognitív képességeid is felül kell vizsgálni.

    Félj inkább a stroketól meg a ráktól meg a száguldozó hülyéktől. Vagy tőlem, akit, ha meglátsz maszk nélkül, annyira felmegy a vérnyomásod, hogy agyvérzést kaphatsz. De a látványom biztos megemeli a stresszhormon szintet a szervezetedben, ami megint csak egy komoly rizikófaktor.

    Peace. 😉

  29. 30:
    Hagyjátok már a hülye statisztikákat, esetünkben egyik sem tud helyes adatokat, így helyes utat mutatni!
    Mindenkinek más szempontjai, és más érvei vannak, ez természetes. Mivel több ismeretlen is van az egyenletben, annyira valóban nem egyszerű a képlet, mintha egy influenza variáns elleni védekezésről vitáznánk. A legnagyobb szégyen ebben a történetben az én értelmezésem szerint az, hogy a XXI.sz-ban, ebben a fene nagy jólétben léteznek még emberek, akik az áldozatkészség csíráját sem hordozzák! Nos ez legalább annyira szörnyű tény, mint az, hogy a XXI.sz.emberét tanítani kellett a helyes kézmosás technikájára.

    Zoltán 29-ben megfogalmazott érve az érintettek számáról logikailag helyes, ha százas szorzót használsz is megállja a helyét!

  30. 30 hecklerk

    Mondom, nyugodtan igyál fagyállót…
    Rád nézve veszékytelen.
    Az se zavarjon össze hogy folyamatosan végeznek teszteket ami az átfertőzöttséget mintázza az adott populációkban.
    Eddig Bergamo vezet.
    Ott az azonos időszakokra nézve 4-5x ös volt a napi halálozás. Ma már „csak” 10-12% al.
    A hazai átfertőzöttség 1% alatti.
    600 halottal. Csak a kognitív disszonancia mondathatja hogy ez veszélytelen.
    Ja meg a világ meghatározó virológusai.
    Nyilván neked van igazad… Tudnak a felfedezésedről?
    Hány féléves volt a statisztika ott ahol diplomáztál?

  31. 30 hecklerk

    ezen a linken látható adatszerűen mi történt ott ahol beütött a vírus. A „veszélytelen vírus”-od:

    https ://public.tableau.com/shared/3ZYFDZXMR?:display_count=n&:origin=viz_share_link

  32. ezen a linken pontosan látszik, mi történt ott ahol elszabadult a vírus.
    Ráadásul az is kiderült, hogy a Covid eredetű halálozást is alulmérik, mert nem minden halottról derült ki hogy aCovidos volt.
    Ez rém egyszerű, megnézni az előző évek halálozási adatait, a mostani halálozási többletet, és abból kivonni az igazolt Covidosokat.
    Na ami ez után maradt az a diagnosztizálatlan Covidos halálozás.

    public.tableau.com/shared/3ZYFDZXMR?:display_count=n&:origin=viz_share_link

  33. public.tableau.com/shared/WZSPZ3ZQW?:display_count=n&:origin=viz_share_link

  34. 30. hecklerk

    Nagy vihart keltett a „felfújt számú” koronavírus miatti haláleset Nagy-Britanniában.
    2020. július 19

    Vajon ugyanazt a taktikát követik más országokban is?

    A brit hatóságok szombaton bejelentették, hogy abbahagyják a Covid-19 áldozatainak napi jelentésének frissítését az Egyesült Királyságban, miután a kormány kérte számításuk módszerének felülvizsgálatát, mivel aggodalmuknak adtak hangot, hogy ezek a számok túl magasak lehetnek.
    Az akadémikusok nemrégiben rámutattak arra, hogy az, ahogyan a Közegészségügyi Szolgálat – (Public Health Service )-PHE- kiszámítja az adatokat, úgy tűnik, hogy ott rosszabb tényeket jeleznek, mint az Egyesült Királyság más részein.
    Ma a haláldozatok jelentésében beletartóznak mindazok az emberek akiknél a SARS-CoV-2 koronavírusra pozitív diagnosztizáltak, majd meghaltak, függetlenül attól, hogy mikor történt, ami torzíthatja a tényleges haláleseteket.
    „Ennek eredményeként felfüggesztjük a napi (áldozatok) számának bejelentését, amíg a probléma megoldódik” – a kormány hivatalos honlapja szerint.
    Pénteken Matt Hancock egészségügyi miniszter felülvizsgálatot kért a (PHE) halálesetek bejegyzésének eljárásmódját, metódusát illetően, miután az akadémikusok rámutattak arra, hogy a vírussal fertőzött emberek meggyógyultak, majd más okokból meghaltak, „akkor is, ha szívrohama volt, vagy elsodorta egy busz három hónappal később”, a Covid-19 halállistájába kerültek.

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/salos-sti-m-vretania-me-diogkomenoys/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük