(3181) A 61 éves modell

Tibor bá’ online

 

Nem tudom kinek tűnt már fel, hogy újabban milyen sok a 100+ éves nő, férfi. Gyerekkoromban ilyen nem volt. Az emberek egyre tovább élnek. Egyre hosszabb ideig öregek, ami nem egy gyönyör. Kérdés, így kell-e ennek lenni? Na most megkaptuk erre a választ. Egy bizonyos Yazemeenah Rossi francia hölgy 61 éves, és így néz ki:

A kérdés, hogy miért? Illetve, mit kell tenni, ha más is ilyen szeretne lenni? Amit a hölgy mond, hogy milyen olajakat és hogyan kell bedörzsölni, arra nem érdemes figyelni. Az csak természetes, hogy el nem múló fiatalságát kereskedelmi célra akarják kihasználni, nade akkor mi van?

A titok természetesen az életmódban van. A helyzet az, hogy majd minden ember született lehetősége a hosszan tartó ifjúság. A legtöbb ember azonban ezt elpocsékolja. A megoldás az állapot megőrzése. Az agyondolgoztatás éppen olyan káros, mint az örökös ülés. A kettő közötti állapot a megfelelő, kellő mennyiségű sportos tevékenység. A másik mérföldkő az étkezés. Mit, és mennyit? Nem kezdem el sorolni, mert manapság mindenki diétákat ír elő. A lényeg az egészséges mennyiség az egészséges ételekből. Végül a „lelki állapot”. Nyugodt, meghitt életvitelre kell törekedni. Aki elérhetetlen célokat tűz ki maga elé. Aki olyasmik után hajt, ami nem elérhető, vagy csak hatalmas kompromisszumok árán, az nem csak a pszichéjét teszi tönkre, de a testét is.

De ha kíváncsi vagy mit állít a hölgy, elárulom: egyél minden nap egy avokádót. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11 gondolat erről: „(3181) A 61 éves modell

  1. Hiába no, az idő vasfoga mindenki felett elrepül
    🙂

  2. A plasztikai műtét elképesztő dolgokra képes a külsőt illetően, de vajon jobb-e egy ilyen megcsinált testben élni?

    Nem fájnak az ízületek, működik a látás, hallás, szaglás, egyensúly stb ugyanúgy, mint ifjúkorban, attól, hogy szebb az illető? Kétlem.

  3. Inkább nem eszek minden nap egy Avokadót. Még a végén átváltozok egy PhotoStoppolt, 61 éves nõvé… Nem lenne könnyü megszokni! 😀
    Hozzá vagyok szokva az állva pisiléshez…

    Még valami – egy 61 éves nõnek ugyanúgy megvannak a rigojái mint egy „korban hozzá illõ férfinek”. Ezen nem sokat segít a napi Avokado porció.

  4. Nincs titok.
    Zoroaszter,Jézus,Bicsérdy, már közre adta a”titkot” mellyel fotosopp nélkül elérhető!
    Magam sem tudom követni a tanításokat, még!

  5. 5: „Zoroaszter,Jézus,Bicsérdy” – Ez aztán a lista! Én a magam részéről maradok Jézusnál. Feltámadás az örök élet titka!

  6. Ketogén étrend.
    Sport, mozgás, de nem addikt módon.
    Stressztűrés, önismeret rögös útja, érzelmi stabilitás.
    Tervek megvalósítása, munka.
    Álszükségletek feltérképezése.

  7. Én is úgy érzem ,nincs titok.Mindenki tudja mi a jó,mit kellene tenni,hogy kellene élni,aztán még se úgy teszünk és mégse úgy élünk.Az előrelátás nagy nulla az emberiség számára.Be kell ismernünk: fiatalon vajon melyikünk gondolt az öreg korára,két marékkal szórtuk az energiánkat,görcsös kapaszkodások,könyökölés,habzsolás,élvezetek hajszolása és még lehetne sorolni vég nélkül.Talán az intellektusunk tesz büszkévé és nem hagyjuk magunkat kellő képen az árral együtt úszni és túl sok energiánk megy el az árral szemben úszásra feleslegesen ,feleslegesen a büszkeségre.Szóval én is a bibliai igazságokra szavaznék!Ott sok minden előre meg van írva,de hát ki figyel oda?
    Ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel,vagy előbb vesd ki a gerendát a magad szeméből és csak azután a szálkát a másikéból,vagy a pénz a bűn legnagyobb forrása…és így tovább. Ki érti ezt meg igazán!Pedig valahol itt van a lényeg.
    Nekem egyébként azok a hölgyek tetszenek,akik a korukhoz mérten öregszenek,nem titkolják a ráncokat,mert ez az őszinteség az igazság!Nem úgy látszik,hogy a hölgy pl jó káposztás rétest tud sütni?????

  8. Megkaptuk a teremtéstől a szabad cselekvés és a szeretet lehetőségét.
    Emberré váltunk, szabadság ajándékával.
    Ezt álságos felismeréssel, fenhénjázva hirdetjük, de visszasüllyedünk lappangó ösztöneink kielégítésére.
    Pl.:több jobb, másnak olyan van, nekem is kell,sőt jobb stb.
    Nem emlékszem azon vallás nevére ,melyben megkeresztelkedni felnötten lehetett amikor már elménk is érett és a közösség is úgy látta, megtörténhetett a keresztelkedés.

  9. 9: Kereszténynek nevezik azt a vallást, amiben a beavatási szertartás neve keresztelkedés. A kereszténység minden felekezetében megtörténhet ez felnőtt korban is, de az anabaptisták és a baptisták azok, akik kifejezetten erre hajtanak, és akár újra megkeresztelik azokat, akik már korábban meg voltak keresztelve, de elhajlottak, majd megtérnek.

    De egyik keresztény felekezet sem ígér olyasmit, ami megőrizne az öregedéstől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük