(3013) Zenés hétvége 2.

Mi kell több egy hétvégére, mint jó zene és kimagasló minőségű balett

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „(3013) Zenés hétvége 2.

  1. 1 – n/a:
    Ezt a videót én már többször megnéztem. Minden alkalommal találok valami újabb, csodálatos részletet. Ha valakit érdekelne, a hölgy: Lucia Lacarra, spanyol származású 1975-ben született. 10 éves korában kezdett balettozni. Az elmúlt 12 évben a müncheni opera tagja (megvették). A férfi: Massio Murru, olasz, 1971-ben született.

  2. Sajnos nem egyezik a véleményünk. Az elsô 4 percben a férfi koreográfiája (és a fekete dressz, a fedetlenül hagyott lábszárak kontrasztjával – több mint nevetséges.
    Talán a Bolero értékéhez jobban illett volna, ha Lacarra egyedül, egy képzeletbeli „fantázia-partnerrel ” játszotta volna el a történetet.

    Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez többé-kevésbé a saját nézõpontomat tükrözi, de a férfi „kecsessége” nem azonos a „mesterkélt vonaglással”.
    Amúgy fiatalabb koromban 3 évig éltem együtt egy anno meglehetõsen jól ismert balett táncosnôvel, volt alkalmam néhány balett elõadást megcsodálni, valamint megjegyezném még; nem Massimo Murru tudását kérdôjeleztem meg.

    üdv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük