(2766) Háborús előkészületek (indiai forrásból)

A magyar fordítást E-mailben elküldöm a VIP előfizetőknek

 

This show outlined the events taking place between India and Pakistan, and revealed to the world for the first time anywhere, that Pakistan has begun moving Transporter-Erector-Launcher trucks CARRYING NUCLEAR-ARMED MISSILES, out of their storage depots.

In addition, Pakistan today ordered 50,000 troops to depart their facilities in Balochistan, heading for the India Border.

India, for its part, has turned over control of National Highway 1-A to their military. This is the northernmost east-west Highway in India. The ONLY reason to do something like that is to create a military logistics supply train for war against Pakistan.

Moreover, India has had a non-stop train of C-17 Globemaster III military cargo aircraft shuttling troops and warfighting gear toward the Pakistan Border. India has begun rationing fuel to preserve supplies for Military and police, and ordered full, complete and absolute distribution of ALL FOOD in government warehouses, to merchants so their people will have food . . . . when . . . .

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6 gondolat erről: „(2766) Háborús előkészületek (indiai forrásból)

 1. Indiában jelenleg kampányidőszak van, így a pakisztáni gesztus nem tűnik elegendőnek. Korábban az amerikai külügyminisztérium közvetített, de ott most akkora a káosz, hogy a mai napig nincs kinevezve Dél- és Közép-Ázsiáért Felelős Államtitkár. Washington geopolitikai szövetségese kedvében jár, amellyel Pakisztánt és Kínát is üti.

  Egymásnak ugrott a két atomhatalom: megbékél-e India?
  https://privatbankar.hu/makro/egymasnak-ugrott-a-ket-atomhatalom-megbekel-e-india-324838

 2. Nem kell félni ,nem lesz itt semmi.
  Kicsit beparáztatják a világot , a tőzsdén megmozgatják az olaj meg a többi fontos alapanyag árát és hazamennek a legények.

 3. Több polgári személy is életét vesztette szombaton, amikor ismét kiújultak az összecsapások az India és Pakisztán által is magáénak követelt Kasmír tartományban. Miközben a két hadsereg lövi egymást, Pakisztán – jószándékát bizonyítandó – visszaengedte Indiába a néhány napja lelőtt indiai harci gép pilótáját.

  A háború szélére sodródott a két atomhatalom, Pakisztán és India
  https://hvg.hu/vilag/20190302_Haboru_szelere_sodrodik_a_ket_atomhatalom_Pakisztan_es_India

 4. 4 – Python:
  Lehet erről a témáról okosakat íni, de a lényeg az, hogy ott vannak az atom töltetek, és nagyon valószínű, hogy a vesztésre álló hozzájuk nyúl.

 5. 3 – 5.
  Csak némi csetepaté, hozzá kell tenni, hogy már nem először és nem is másodszor, hanem sokadszor történik ez a két ország között.

  Ráadásul a héttérben ott csitítanak a nagyok, USA, Oroszország és Kína is. Pakisztán békülne, India meg keménykedik. A vezetés szeretne néhány százalékot szerezni a választások közeledtével, de annyira nem viszik túlzásba, hoogy kapjanak a nyakukba néhány tucat atomtöltetet, ami romba döntené az országukat.

  A szomszédok keményen összebalhézhatnak, de addig szinte soha nem jutnak el, hogy molotov koktélokat dobáljanak egymás házára. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük