(2654) Hírek röviden Mindenszentekkor

Tibor bá’ online

 

Nukleáris háború: Sokan úgy gondolják, hogy az amerikaiak kilépése az INF egyezményből megemelte egy orosz/amerikai háború esélyét. Egyesek pedig, hogy a háború elkerülhetetlen. (az RT szerint)

Khashoggi: A legfőbb török ügyész szerint az újságírót a követségre belépés pillanatában megfojtották, majd a testét feldarabolták.

Merkel: „Ártalmatlanul katasztrofális”. Sajtó vélemény szerint Merkel tehetetlenségéből származó történelmi kudarcát nem úszhatja meg. A távozni készülő kancellár asszony országát  politikailag összekuszáltan, és számtalan szociológiai problémát megoldás nélkül hagyja maga mögött. Számlájára írható, hogy az Európai Unió sose volt ilyen gyenge. A végzetes nemzetközi krízisek semmivel se jutottak közelebb a megoldáshoz.

Kubai krízis No 2: Washington kilépése az INF egyezményből arra készteti Moszkvát, hogy újra katonai bázist létesítsen Kubában, állítja a Duma Nemzetbiztonsági Tanácsa, ami egy újabb Kubai krízist vonhat maga után.

Mogammed Bin Salman: Egy másik herceg, Khalid Bin RFarhan Al Saud állítja, hogy várható egy összeesküvés Salman király és a koronaherceg ellen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2 gondolat erről: „(2654) Hírek röviden Mindenszentekkor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük