(2426) Allah az arabok faszával hódítja meg Európát

Tibor bá’ online

A menekült „gyerekekkel” szexelnek a svédországi menekült központokban.

AFP Hírügynökség jelentése szerint kiderült, hogy Ürnsköldsvik körzetben az ott létesített ifjúsági menekült szálláson három női alkalmazott intim kapcsolatot létesített a szülők nélkül érkező tinédzserekkel.

Ehhez azonban fűzni kell némi magyarázatot is. Jelenleg Svédországban 45.000 szülők nélkül érkezett kiskorú fiú tartózkodik, akiknek nagy százaléka (szakértői vizsgálat után derült ki) jóval idősebb, de kiskorúnak vallotta magát.

Aztán az is kiderült, hogy menekült központban, ingyen ellátott „kiskorúak” (akik közül egyesen jól benne vannak a harmincas éveikben) a városban különböző középkorú (és férjek nélkül élő) nőknek a gigoló-ja. A hölgyek aktívan lobbiznak a menekültek mellett.

Vannak olyan hangok is, hogy Svédországnak sikerült az emberi történelem legnagyobb dzsigoló importját megvalósítani. Amit követve az adózókat arra kényszerítik, hogy ennek a gigantikus szexpartinak állják a költségeit, amit különben humanizmusnak neveznek.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

88 gondolat erről: „(2426) Allah az arabok faszával hódítja meg Európát

  1. Akárminek lehet nevezni,de a valóság az,hogy ennek egyetlen és absolut oka a svéd férfiak töketlensége -minden értelmezésben. Nincs mentségük. Megérdemlik. Végük.

    1. Számomra a lehető legtermészetellenesebb dolog majmok szájából magyar ajvékolást hallani egy magyar településen , magyar gazdák álltal megtermelt finom magyar lisztről.

  2. Hát ez van ha feministákat engednek kormányra. Érdekes, hogy a svéd férjektől meg írásbeli beleegyező nyilatkozat aláíratását várnák ha dugni akar az asszonnyal. Meg házasságon belüli erőszak címén börtönbe küldenék a saját férjeiket utána meg ezekkel dugnának.

  3. Szerintem a történethez hozzá kell tenni hogy ezt az egy esetet a média felkapta.
    nem hinném hogy a svéd nőket tömegével kefélik a migrancok, max. van 1-2 eset meg szerencsés migráns, de ez nem 100, 1000 sámra fordul elő (szerintem). Meg lehet az 50 éves rusnya nők dugatják magukat akik senkinek sem kellenek.
    Régen is volt hogy a német nők lementek olaszba megdugatni magukat, az talán nagyobb darabszámban fordult elő, de erről Tiborbá jobban tudna mesélni, vagy talán írt is erről régen….Ha ezt az aljas relativizálást a holokauszttal kapcsolatban csinálnád, börtön járna érte. Úgy hogy dugulj el!

  4. Ugyanezt csinàlják nálunk is pl a blahán a niggerek, gyakorlatilag ebből élnek és a magyar nők tömegével mennek oda mert extrának számítanak. De mondhatnám a melóhelyemet ahol van pár arab faszi és úgy kell a gyönyörű szőke nőket lekoptatniuk mert mennek rájuk, mint légy a szarra, az apjuk meg bőg amikor megtudja, hogy Ahmed a lányuk új kiszemeltjének a neve.

  5. Undormány népség a svéd. Jobb is, ha nem szaporodnak tovább.azóta tudom, amióta olvastan, hogy a svéd román keresztény házaspárnak elvették mind az öt gyerekét, még a legkisebbet is, amelyiket az anya szoptatott, mert merészelte vallásos énekekre tanítani őket és örökbe adta a svéd hatóság homoszexuális „házaspároknak”. Csak nemzetközi felzúdulás miatt tudták a gyerekeiket visszaszerezni. Az olaszok viszont megkezdték a kilövésüket Szicíliában. 120 darabbal csökkent az „állomány” eddig.

  6. Kicsit más…
    Nem irónia vagy cikizés, valódi kérdésfelvetés amiből lehet egy újabb poszt.:
    Ez a cikk és a kommentjei gyűlöletbeszédnek számítanak?

  7. Tibor bá’, az hogy a fenében van, hogy ezeknek a „kiskorúaknak” a megrontásáért a svéd luvnyákat nem ítélik el?

    Komolyan kérdezem!

    7: „Ez a cikk és a kommentjei gyűlöletbeszédnek számítanak?”

    Csak a te kommented! A többi OK. 😀

  8. 08. Ez az, hogy nem tudjuk mit jelent. Majd csak ránk sütik egyszerűen. Mint a zaklatás vádját is például. Az biztos, hogy ha ez mondjuk a Facebookon lenne németül, már kicenzúrázták volna. Még jó, hogy nálunk szólásszabi van. (de meddig?)

  9. Jaj Tibor bá’, ez a poszt cím…
    Keresztes háborúk idejében írhattad volna azt is, hogy Jézus a keresztények f.szával hódítja meg a közel-keletet, de ez is ugyan olyan álságos cím lenne, mint ez…
    Szerintem jobb lenne, ha ezt se dugdosnánk Isten zsebébe, mint ok. Tették ezt már sokan, és sokszor, soha se volt igazuk…

    Amit látsz, az a maxra kitekert ego vallási köntösbe becsomagolva, megspékelve egy jó adag önmagát kinyíró dekadens világrenddel.

    Hidd el, minden tébolydának vége van egyszer, ennek is vége lesz, meg fogod még élni…

  10. Egyébként nem kizárólag svédországra jellemző ez hanem az összes olyan nyu-európai országra ahol most nagy számban vannak migránsok. Van egy barátom, aki 10 évig volt most kinn Ausztriában és azt mondta, hogy egy csomó 50-60 éves osztrák nő mászkál 20-30 éves migráncs udvarlóval az oldalán.

  11. Szerintem a magyar kozepkoru holgyek számára eljohet az aranykor szexualitás teren mindenkeppen hiszen:Fidesz:40000+2300 kotvenyes,migráns.-Ellenzek:? -Jobbik most fog ossze a migránspárti politikai erokkel.Ugy tunik nincs olyan politikai ero hazánkban aki ellenállna a migrácionak- a zenekar jatszik tovább -a fideszes fanoknak ez sem számit…legfeljebb nehány magyar oreglánynak lesz erdekes szexuális kalandja es nem kell sved kollegáikat irigyelni.Vegul is ez is valami .Ok legalább jol járnak egy ideig…

  12. Ez nem a migránsokról, hanem az elba..ott feminista világról árul el sokat. Amikor a svéd (német, magyar stb.) nők fiatalok voltak, annyi kannal dugatták meg magukat ahánnyal csak akarták, és persze válogathattak, hiszen egy 6 pontos nővel simán dug egy 10 pontos pasi is ha van rá alkalom. Ma SENKI nem ítéli el a szabados nőket, sőt, ez a követendő, menő, trendi. Aztán mennek az évek, és a nők már hervadnak, a 10pontos pasinak már nem kellenek csak a hat pontosnak, – az értelmesebbje itt kapcsol, rásózza magát egy balekre és szül neki pár lurkót, de persze közben liánozik a környékbeli kanok között, hátha akad jobb – a butábbja meg húzza a száját, lesajnálja még azokat a pasikat is akik jobbak nála, és tovább keresi a hozzá méltó fehér lovas herceget, és még mindig ahhoz a pasiképhez ragaszkodik akiket a húszas éveiben még megkapott – alfaözvegynek hívják az ilyen nőket – és aki már elérhetetlen. Na itt jönnek képbe a fiatal migráncsok. Ezek az 40-60 éves nők elhiszik, hogy nekik az ilyen pasi jár, hozzájuk egy fiatal, jó vágású pasi méltó. Egyszerűen mert „megérdemlik” a „te tested a te döntésed” stb. A vesztesek meg mi vagyunk, európai férfiak, akik tényleg elhagyták már a tökeiket.

  13. 11 dajtás

    „Hidd el, minden tébolydának vége van egyszer, ennek is vége lesz, meg fogod még élni…”

    Ez megfogott.
    Más posztban Tibor bá’ úgy véledett, hogy nem éli meg, Te viszont ellenkezőképp.
    Ti tudjátok a pontos dátumot?

  14. Azt se felejtsük el közben, hogy ahány ilyen kapcsolatból gyerek lesz (bár az arány nyilván gyenge a klimaxközeli nőknél), az mind muszlim kell hogy legyen és maradjon, torokelvágás terhe mellett. Mire odaérünk, hogy ezek a gyerekek tudják is már, mi az, hogy vallás, lesz is akkora súlya az iszlámnak ott, hogy be is tudja tartatni az ilyen szabályit.

  15. Re: n/a
    Tibor bá’-ban benne van még minimum 10 év, nem az a fajta, aki könnyen feladná… 🙂
    Szerinted ez a rendszer kibír még 10 évet?
    Különben is, 3 év és kihalunk… 🙂

    Viccet félre téve.
    Erre a témára vonatkozóan van némi nem hagyományos infó forrásom,
    de nem írom le ide, mert kiverné a biztit Tibor bá-nál.
    Ezeket privátban szoktam intézni, nem titkos az elérhetőségem.

  16. Ir-
    Igen, az általános közbiztonság megszűnése mellett az átlagos férfiak kerülnek további hátrányba!
    Az utóbbi 10-15 évben nagyon fölment a női egó, sokan el vannak szállva. Így nem kár, hogy egyre kevesebb a gyerekvállalás. (kevesebb férfit használnak ki/ el )
    A szolgáltató lányoknak pedig tisztelet! Tiszta keretrendszer, kiszámítható, és kedvezőbb költségekkel.

  17. Re:18
    És a kurvák szülnek neked gyereket?
    Alkalmi kielégüléstől a családod, a nemzeted, az identitásod nem marad fenn…
    Persze ha te karmikus nyaraló vagy, akkor visszaszívtam mindent 😉

  18. 19
    „Az utóbbi 10-15 évben nagyon fölment a női egó, sokan el vannak szállva. Így nem kár, hogy egyre kevesebb a gyerekvállalás.”

    Ezért nem a nők a hibásak,hanem az a ” döglődő” férfiállomány ,amely megengedte ,hogy ez megtörténhessen. Ökrökre nincs szüksége a csordának,sem a teheneknek,sem bikáknak.Az ökör csak a rendszert szolgálja,csúcs haszonállat , csak másokért létezik , és identitászavarában már egyre gyakrabban és nyíltabban hág egymásra 🙂

  19. dajtás,
    gyermekek? Nemzet?

    Pörög az óra visszafelé.

    Én nem hiszem, hogy az emberiség ki fog halni, de 98-99%+ az igen és iszonyatos állapotokra számítok.
    Azután pedig egy teljesen, gyökeresen megváltozott világra.

    Gyermeket meg ma már biztosan nem vállalnék, sőt már 5-10 évvel ezelőtt sem.

    Mit gondolsz, tesz valamit a Creator, hogy megmentse a lelkek képzésének helyszínét? (Ha jól emlékszem valami ilyesminek írtad le a Földet korábban)

  20. Svédország a svédeké.
    Ők ott azt csinálnak és azt nem, amit ők akarnak.
    Azt mondod nagy balekok ? Meglehet és ?
    A történelemben már láthattunk felemelkedő és hanyatló régiókat, országokat.
    A migráncsok teste a migráncsoké, az öreg svéd nők teste, pedig az öreg svéd nőké.
    A hazátlan nyomorult bevándorló – lehet menekült is – és a már a kutyának se kellő elhízott lassan már hatvanas svéd nő dugnak egyet, aztán mégegyet, da capo al fine …
    Szóljon, aki nem látott még ennél nagyobb megrázó tragédiát !

    – Most mond !
    – Hogy mik vannak !
    – És hogy kell vigyázni …….

    🙂 🙂 🙂 🙂 LOL

  21. 19.dajtás
    …”Alkalmi kielégüléstől a családod, a nemzeted, az identitásod nem marad fenn…”
    Igazad van, kedves dajtás, de nem pilotkex bartátunk a hibás, hanem az egész modern nyugati életforma.
    Az ötvenes évek legelején létrejün a kényelmes, elpolgáriasadó jóléti társadalom, és egyre jobban teret hódit az énközponti, „magam vagyok magamnak és jól élek” mentalitás a nyugati féltekén.
    Ebben a személyes anyagi gyarapodásra, újabb autó, újabb televizió, téli sielés a hegyekben, nyári nyaralás a tengeren felfogásra kihegyeződött társadalomban már ime, nincs hely a gyereknek!!
    Nem gyerekekenek, hanem akár EGY gyermeknek sem, hiszen a gyermek egy kolonc, egy akadály a kialakuló és egyre erősődő egoista , gondtalan életforma útjában.
    Én még emlékszem a társadalom lassú, fokozatos átváltozására, az elején a párok még egybekelnek ugyan, de egyre kevesebb a gyermekvállalás ugyebár, hiszen a fiatal pár is ÉLNI-igy, nagybetűvel- és gyarapodni akar, a gyerek házhoz köt, és pénzbe kerül, hát akkor most egyelőre NEM KELL, majd…. kesőbb…. esetleg…..jővőre.
    A jővő kitólódott, az évek elrepültek, gyerek nem lett. Volt helyette nagyobb autó, nagyobb lakás, akár villa, nyaralások, egy dolce-vita minden ismérve és kellemessége, csak GYEREK nem volt, és immár soha sem lesz, mert a pár kiöregedett.
    Telnek-múlnak a nyugati jólét esztendei, és veszem észre, hogy a fiatalok élete annyira el-és megváltozik, hogy most már házasságok sem igen kötettnek, szinglikkel van tele a társadalom, mert ha oly könnyű és szabados a világ, oly könnyű szexpartnert találni, akkor istenem, egy pohár tejért miért kéne megvenni az egész tehenet, hát nem?

  22. 22 – Mosógépszerelő:
    Bizonyára tudsz róla (ha nem akkor most tanuld meg) ha a férfi dug, utána megrázza magát (te nem számítasz). Egy nő ha dug, a fasz gazdáját a szívébe zárja. Érzelmileg betokosodik, [nézd meg az öreg svéd nyanyák hogy nézne az örök 17 évesekre] és mindenét odaadja annak, aki benne járt. Ez eddig rendben van, ha csak a saját mindenét adja oda, de potenciális ellenséggé vált, mert nem a nemzete, hanem a dugógépe mellé fog állni vész esetén. Ergo, amit csinálnak nem pusztán magánügy. Nézd meg a videó elején azt a testes nőt, aki magából kikelve gesztikulálva letámadja a nyugodtan tűrő svéd (kopasz) férfit. Arról akarja meggyőzni a férfit, hogy ezek ártatlan, a halál elől menekülő gyerekek, akiknek joguk van az élethez. Azt persze elhallgatják, hogy azért védi őket ilyen lelkesen, mert bejárnak a combjai közé.

  23. 24 – bálint:
    Nálad a pont. Egyetértek. Megtoldom azzal, hogy aki vállalt gyereket, az se járt jól, mert a felnőtt gyerek KIZÁRÓLAG saját magával foglalkozik, a szülőket leszarják.

  24. Mosógépszerelő.

    Az hogy a svéd nyanya kivel dug valóban az ő magánügye addig, míg ezt nem úgy teszi, hogy potenciális terroristákat importál az EU-ba, ergo akár az én szomszédságomba is. (Most épp azon megy az agyalás, hogy a begerjedt svéd feministák által is ezerrel támogatott migráció nekik nem kellő migránsait, hogy terítsék az EU-n belül.) Ez már nem csak az ő dolguk, sőt komoly nemzetbiztonsági kockázat. Amit meg csinálnak arrafelé azt nem is oly rég még hazaárulásnak hívták. Ma persze már migránssimogatásnak mondják.

  25. Ezek életerős, fiatal, olykor jó kiállású és jó svádájú, ámde primitív hímek, akik odahaza a szemeteszsákba csomagolt letiltott nőstények helyett dugtak mindent, amihez csak hozzáfértek. Nemre való tekintet nélkül kiskorú gyermeket, szamarat, kecskét, birkát, langyos gépjármű kipuffogót – a jutub már letiltotta a parkoló gépjárművel közösülő sötétbőrű létformáról készült felvételt.
    Nagyon nem mindegy, hogy hol, mibe és kibe dugja a farkát:
    Odahaza a buli kedvéért bármibe.
    Európában kitartásért és megélhetésért – elhízott Brünhildékbe, és rezgő hájú, elaggott, és zsíros hajú, lepukkant Brabanti Elzákba.
    Na de a hagyomány az hagyomány – mint azt Reb Tevje is énekelte: tradition, the tradition. http://www.hirstart.hu/hk/20171113_beteg_allat_ponilovat_eroszakolt_gyerekek_szeme_lattara_az_allatkertben_egy_szir_ferfi

  26. Re:21
    Ez tisztán evolúció, aki lemarad, az kimarad.
    Ha nincs gyereked, akkor kihal a családod, és a kultúrád.
    Nagyon szépek az ideológiák arról, hogy ne vállalj gyereket, mert jaj az erőforrások, a klíma, akármi, de ez egy dologra vezet. Önmagunkat írtjuk ki, és átadjuk másnak a helyünket, lehet pont ezért is csinálják…

    Földet nem kell félteni, átment már ezen többször. Legutóbbi népesség reset még a Bibliába is bekerült vízözön címszó alatt. Mindennek megvan a maga logikája, még ha ránk nézve nem is túl kellemes…

  27. 26.Tibor bá
    …” Megtoldom azzal, hogy aki vállalt gyereket, az se járt jól, mert a felnőtt gyerek KIZÁRÓLAG saját magával foglalkozik, a szülőket leszarják….”
    Elfogadom, igazad van, igy is lehet látni a dolgot, de ne felejtsd: a nemzet lett kevesebb számbelileg egy lélekkel.
    És ezért van hirtelen oly sok üres hely Nyugat-Európában.
    Nemzedékek hiányoznak arrafelétek, Tibor bá, 70 évvel számolva, 25 év per nemzedék az közel 3 nemzedéknyi gyerek!

  28. Allah az arabok faszával hódítja meg Svédország 55 és a halál közötti nőinek, törpe minoritását .
    Legyünk már objetívek !
    Tiszteljük a tényeket !

  29. 31 – Mosógépszerelő:
    Mindennek van egy kezdete. A minoritásból előbb vagy utóbb majoritás lesz.

  30. 30 – bálint:
    Nemzet? Ez neked nemzet. Kétszer beszavazta a Hatalomba Orbánt, és a Soros-menekült fiaskó után is be fogják szavazni a hatalomba néhány hét múlva. Ez neked nemzet? Hülyék gyülekezete. A rezsi csökkentésért az anyját megölné, miközben az egész egy hatalmas humbug. Az ajándék 10.000 forintos Erzsébet utalványért rohanni fog Orbánra szavazni, mert hátha jövőre is kap 10.000-et. ……. Nem sorolom.

  31. Re:33
    Írtam már, magyar néplélék igényli a királyokat. Most Orbán jutott, de ő sem marad örökké, és hiába akarja valaki ráképzelni a koronát, nem lesz a fején soha. Nincs rá joga, és ezt ő is tudja.
    Az ideje véges, meg is tesz mindent, amit csak tehet a szűkösebb idők végett… 😉

  32. 22. Mosógépszerelő

    „A hazátlan nyomorult bevándorló – lehet menekült is – és a már a kutyának se kellő elhízott lassan már hatvanas svéd nők dugnak egyet, aztán mégegyet, da capo al fine …
    Szóljon, aki nem látott még ennél nagyobb megrázó tragédiát!”

    Bár a Pakisztánok nem számithatok Araboknak ők még jobban „besegitenek” e téren:

    Mit csinálnak a Pakisztánok, amikor nem tisztítják az autók szélvédőjét a főváros legnagyobb kereszteződésein?

    K.b. ezzel a cimmel jelent meg egy ujságcik 2O13-ban, Athénben, a gazdasági válságunk elején.

    A Pakisztánok, akikről ismerjük, hogy a kétharmadának súlyos betegségeik vannak, úgy, mint tuberkulózis, hepatitis stb. a hónap első napjaiban, a magányos nagymamák „szerelmesei” lettek.
    Sokkoló? Undorító vagy elszomoritó?
    70-es vagy annál idősebb nők, általában özvegyek vagy egyedülélő nők Pakisztánokkal „szórakóznak”, és sokszor…többel, egy éjszakán át.
    És valójában, olyan buzgósággal, amellyel negyvenöt évesek is irigyelnék. Általában m i n d e n t megtesznek…
    Hogyan terjedt el ez a történet, hogyan nőtt fől ez a hálózat a Pakisztánokkal és miért nem az Albánokkal, az Oroszokkal, a Bolgárokkal vagy akár a Görögökkel?
    Egyszerűen azért mert csak a Pakisztánok voltak hajlamosok arra, hogy m i n d e n t megtegyenek anélkül, hogy beszélnének és reagálnának.
    Miért teszi ezt sok nyugdijas asszony?
    Azért mert – ahogyan azt nekünk mondta egyikük- dühösek.
    Elfelejtették a gyermekeik, a férje elhagyta őt, a férje halála után senki sem érdeklődött iránta s.t.b.
    Milyen veszélyekkel jár azonban ez az egész történet?
    Az a tény, hogy ezek a kapcsolatok mindegyike, minden óvintézkedés nélkül valósul meg.A Pakisztánok nagyon súlyos betegségeket hordoznak, amelyek ugyanakkor fertőzőek is.
    A „hölgyek”, e kapcsolataik eredményeként, az otthoni buli után, boldogan és több tucat betegséggel karöltve, meglátogatják majd megcsókolják az unokáikat, elvégzik a testi szükségleteiket a W.C.ben, vendégként idegen házakban -rokonként vagy barátként-, közömbösen és erkölcsi korlátok nélkül,nem törődve arról, hogy milyen bajt okozhatnak másoknak.

    Απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί εξαφανίζονται οι Πακιστανοί από τα φανάρια στις αρχές κάθε μήνα;

  33. 22

    Pakisztániakat akartál írni, nem Pakisztánokat ,mert Pakisztán az egy ország és abból csak egy van.
    ******************************************-
    Ha majd módunk lesz meggyőződni a következő perdöntő adatokról,hitelesen ..
    Nem lesz módunk, mert aki kérdez az is hazudik.
    Az igazmondás és a tények tisztelete ,nem a politikai közbeszéd kategóriái.

    1. Az elmúlt 5 évben Európába érkezett bevándorlóknak hány százaléka menekült ?
    2. A bevándorlók közűl hány lett rendszeres munkavállaló adófizető,közteher viselő állampolgár ?
    3. Az Európában a legutóbbi 5 évben elkövetett terrorcselekmények elkövetői között hány van, amelyik az elmúlt 20 évben érkezett ?
    4. A bevándorlók közűl hánynak van diplomája, szakképzettsége, európai nyelvtudása ?
    5. Hányad részük muzulmán ?
    6. A bevándorlók bűnözési statisztikája hogyan viszonyul az őslakókéhoz ?

    Ezek nélkül csak fröcsögés és ködszurkálás lehetséges, komoly discurzus lehetetlen ! Senki sem ismeri a témát kellően részletes alapossággal ahhoz, hogy fölényes magabiztos kinyilatkoztatásokat tegyen.Huhogni, azt persze így is lehet,arra mindig van tömeges kereslet.
    Szóljatok ha tévednék !

  34. Magyarországon sok fejlődő országbeli fiatal egyetemista tanult, és tanul .
    Ezeknek elég bőséges a zsebpénze, mert szinte mindegyik gazdag szülők gyermeke.
    Tehát a nemcsak az egzotikum számít, hanem a klasszikus, sok pénze van, jaj de szép fiú, női mentalitás, miatt ragadnak rájuk a nők
    Érdekes, hogy a külföldi egyetemisták között szinte egyáltalán nincsenek lányok, éppúgy mint az illegális bevándorlók között sincsenek fiatal lányok.
    Ez miért nem szúr szemet senkinek sem?

    Illegális bevándorlók mindaddíg nem fognak integrálódni, amíg teljesen szabadon, a hajlamaik szerint élhetnek, anélkül, hogy kötelező lenne nekik betartani a befogadó ország törvényeit.

  35. 38 bogozy

    Te provokálsz, vagy tényleg ezen a szinten vagy?

    „Ez miért nem szúr szemet senkinek sem?”
    Ebben a kérdésben benne van az az állítás, hogy nem szúr szemet senkinek.
    Ezer hírportál ezer cikkben írt arról, hogy a bevándorlók között kevés az öreg, gyerek, nő. Nem is mutatok rá példát, annyire egyértelmű!

    A bevándorlók nem fognak integrálódni! Nem azért jöttek!
    Átveszik az eu emberek helyét.
    https://starthirek.hu/2018/01/19/rendorokre-tamadtak-migransok/
    …és ez csak egy ilyen tartalmú hír.

  36. Annyira ment a migrans dédelgetés itt, hogy a fiatal svéd lányok (merthogy nem rasszista) babusgatják a bejövö muzulmánokat, amig aztán ráébrednek, hogy hiába mondják „NEM” ezek csak beléjük lógatják….
    Nemrég volt egy eset. 20 ilyen jött-ment megeröszakolt egy lányt, aki narkomán volt. A biróság felmentette az összest…..mondván a lány fizettségképpen lett megdugva…. az összes lyukban egyszerre.

    Gondolhatjátok hogy érzik magukat ezek a 30 egynéhány éves arabok (16-17-nek mondják magukat, kaptak macikat is) a tizenéves lányokkal egy osztályban….maga a mennyország.
    Kár, hogy nem tudok betenni képeket.

  37. Ja ezeket kihasználják minden féle képpen, politikilag, fizikálisan…..
    Egy totál beteg svéd nö rávett két muzulmánt (afgán fiatalok), akikkel (sex) kapcsolata volt, hogy ölje meg a volt férjét és a szüleit az örökség miatt. Az ár, hogy segiti öket az ittmaradásban.
    A volt férj és a papa likvidálva, de a mama életben maradt…. most megy a tárgyalás.
    Afgánok maradnak, egyenlöre majd börtönben.

  38. 39. n/a

    A döntéshozóknak nem szúr szemet. A kisemberek morgása semmit sem számít

  39. Ti urak, ti urak!… Gondolom azok mögött a nick nevek mögött, nem férfiak írtak, akik az alábbi kigyűjtött „gyöngyszemeket” írták:
    az 50 éves rusnya nők, svéd luvnyákat, magyar oreglánynak, svéd nyanya, szemeteszsákba csomagolt letiltott nőstények, kutyának se kellő elhízott lassan már hatvanas svéd nők (rusnya nők, luvnyákat, öreglánynak, nyanya, nőstények, kutyának sem kellő)

    „Ha nincs gyereked, akkor kihal a családod, és a kultúrád.” Ez lenne az a kultúra, ami kihal?

    A másik pedig, hogy fordított esetben is „komoly nemzetbiztonsági kockázat” lenne, ha fiatal lányok jönnének menekültként?

    A cikket elkeserítőnek tartom, mert az embereknek már nincs helyük a világban, egy nagy masszává lettünk.

  40. 43: Nos, megtehetjük azt is, hogy nem teszünk különbséget az alapján, hogy idősödő svéd hölgyek a szexuális igényeik kielégítésére vibrátort vesznek, vagy arab (stb.) menekültet.
    Viszont ha azt vesszük, hogy eme szexuális igényeik kielégítése olymértékű önzéssel párosul, ami a svéd társadalom összeomlását is okozhatja hosszútávon nagyszámú eltérő hitű és kultúrájú bevándorló betelepítésével, akkor talán mégiscsak mérlegelendő, hogy a fenti, általad összegyűjtött megnevezéseket alkalmazzuk ezen személyekre, vagy maradjunk a klasszikus, és társadalmilag széles körben elfogadott ‘hölgy’ megnevezésnél. 😉

  41. 43: „fordított esetben is “komoly nemzetbiztonsági kockázat” lenne, ha fiatal lányok jönnének menekültként?”

    Talán meglepődsz, mert nem. 😉 De nem azért, amit te gondolsz. 😀

    A moszlim családban a nőnek kuss van. Azt teszi, amit a férfi mond, a nők ebben szocializálódnak. Vagyis egy moszlim nő egyszerűen neveltetése okán képes elfogadni a férje, pasija irányítását, valószínűleg akkor is, ha az nem moszlim.

    Ezzel szemben a pasi a teremtés csúcsa, szava közvetlenül Mohamed próféta után jön, akaratát minden tekintetben rá fogja kényszeríteni a nem moszlim „nőjére” is (amikor már nyeregben érzi magát).

  42. 46: 🙂 Akkor, mindenképpen az európai férfiak szívják meg! Mert, ha
    – az európai nők feministák, akkor a moszlim pasi soha nem kerül nyeregbe (de az európai sem)
    – az európai nők nem feministák, akkor moszlim pasik kiütik az európai pasikat a nyeregből
    – a moszlim nőknek pedig a moszlim pasik dirigálnak
    🙂

    A migráns kérdésről nem érdemes az internet előtt ülve okoskodni. Nincs beleszólásunk, hogy egy városba, vagy faluba telepíthessenek bárkit is. Mivel az emberek nem kommunikálnak egymással nincs közös érdek, nincs közös cél, nincs hazaszeretet, nincs olyan értékrend, ami a hazát védené, ezért csak tétlenül nézhetjük, hogy mi fog történni körülöttünk.
    Nem az a veszélyes, hogy néhány nő migránssal elégíti ki a szexuális igényeit, hanem az, hogy mi európaiak a számítógép előtt ülve kinyilvánítjuk a véleményünket, ahelyett, hogy a társunkkal foglalkoznánk ez alatt az idő alatt.

    Ez az internet rosszabb, mint a drog, pedig könnyű leszokni róla. Én már százszor is megtettem! 🙂

  43. „az európai nők nem feministák, akkor moszlim pasik kiütik az európai pasikat a nyeregből”

    Európai nők, mintha ez egy egységes massza lenne.

    Egyébként én számos kommentet olvasok, ahol az európai nő retteg a muszlim uralom miatt és félti főleg a lányát, ami jogos.

    A legtöbb európai nő tehát nem fog muszlimot választani feminizmus ide vagy oda, mert ma már az információ rendelkezésre áll és tudja, mi vár rá.

    A Papp Réka Kinga féle okoskodó feminista zászlóvivők többsége is pontosan tudja, hogy mi várna rá egy muszlim férj mellett és muszlim pereputtyal, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a feministák többsége iskerüli a muszlim házasságot.

    A németeknél egyébként ez a gyakorlatban is látszik. Korábban, amikor negyedannyi muszlim sem volt náluk, mint most, jóval több volt a vegyesházasság. Ma már alig van ilyen.

    „Ez az internet rosszabb, mint a drog, pedig könnyű leszokni róla. Én már százszor is megtettem!” Akkor ez azt is jelenti, hogy 99-szer meg visszaszoktál, ebből pedig az jön le, hogy nem is szoktál le sohasem, legfeljebb néha szüneteket tartottál. 😀

  44. „A migráns kérdésről nem érdemes az internet előtt ülve okoskodni. Nincs beleszólásunk, hogy egy városba, vagy faluba telepíthessenek bárkit is.”

    Pedig lehet hasznosabb lenne itt olvasgatni, mint az m1-re tapadva ‘tájékozódni’.

    Persze beleszólni nem is lehet, hogy hová mennyit fognak telepíteni, esetleg abba tudtok beleszólni, hogy kit segítetek a hatalomba. (De az is lehet, hogy már abba sem, mivel erős kétségeim vannak, hogy Orbánék átadnák-e a hatalmat, ha úgy alakulna).

    Kiborult a orbáni migrácsbili a választások előtt két és fél hónappal.

    – Kiderült, hogy pénzért beengedtek 20 000 idegent.
    – Kiderült, hogy beengedtek eddig további 2300 embert, miközben évekig azt
    kommunikálták, hogy aki Magyarország határához érkezik, az nem lehet
    menekült, mivel már 4-5 biztonságos országon átjött. E logika alapján tehát
    egyetlen jövevény sem kaphatott volna menedékstátuszt.
    – Kiderült, hogy Orbán az őcsényi események kapcsán szította a gyűlöleletet,
    helyeselte az ottani hisztériát, miközben olyanok ellen folyt a balhézás,
    akiket ő maga fogadott be.

    VAjon honnan fogja ezt megtudni az átlagos magyar választó, ha „leszokik” az internetről?

  45. Gyarmathy

    Miért ne adná át vitya a hatalmat egy választási vereség esetén?
    89-től Kleptokrácia van Magyarországon. Ezt akarja folytatni mindegyik politikai párt.
    Választási vereség után valamicskével kevesebbet tudnak lopni a fidesz mögött álló oligarchiák.
    2010 után, a maszop/szadesz oligarchiái sem haltak bele a „forgalom” csökkenésbe.
    Sőt, szinte 100%, hogy a színfalak mögött van megegyezés a zsákmány felosztásáról

  46. bogozy,

    Mert túl sok a vesztenivalójuk. Tudom, hogy kleptokrácia van közel 30 éve, de ilyen csúcsra azért nem járatták a korábbiak, mint ezek.

    A 30 éves Tiborc gyereknél az egyik projektnél hibádzik 12 ezer millió forint. Tocsik Márta 800 milliós balhéjára emlékszik még valaki? Pedig azt nem is egyedül tette el, hanem számos embert, jogászokat kifizetett belőle.
    Mekkora balhé volt anno. 800 millió kontra 12 000 millió és persze ez csak az egyik cége volt a vejnek.

    EGyszerűen nem bukhatnak, mert fennáll a veszélye, hogy mindennek vége akkor. Az MSZP-nek vagy Gyurcsánynak simán átadnák a hatalmat, mert egy fészalj, de a Jobbiknak nem fogják szerintem.

    Továbbá, pontosan tudják, hogy a világrend bármikor összeomolhat, ami regionális összeomlásokkal kezdődik. Jó eséllyel az elsők között leszünk ebben. A fegyveres erők (katonaság, rendőrség, TEK és van még néhány kisebb) ezek nem a magyar polgárokat védik már most sem elsősorban, hanem gazdag arisztokrata gazdáikat. A hatalomról való lemondással oda vannak ezek is. Ha lemondanak a hatalomról, oda a védelem.
    Nem azért szerezték a gigantikus vagyonokat, hogy most feltegyék kockára holmi választásokon való alulmaradás okán. Ehhez túl nagy már a tét.

    Venezuela: Nézd meg kit védenek az ottani fegyveres erők?
    A polgárokat? Frászt.
    No ez lesz nálunk is, meg úgy nagyjából mindenhol, ahol komolyabb balhé kezdődik. Márpedig bármikor kezdődhet.

  47. Kemény:

    https://www.youtube.com/watch?v=SLTzGIXoFgE

    Előbb-utóbb totális betiltás lesz a vallásokra vonatkozóan, szét lesznek zúzva, beleértve az iszlámot is.
    A hangulat egyre inkább készen áll, egy jó méretes szikra kell még, ami biztosan meg fog történni.

  48. 52: „totális betiltás lesz a vallásokra”

    Hogyan tiltod be azt, ami a fejekben van? Még a szocializmusban sem próbálkoztak a teljes betiltással.
    Ami meg a többi vallást illeti, hogyan tiltasz be pl. államvallást az iszlám országaiban?
    Bár esélyes, hogy csak Európában gondolkoztál, de az meg végképp nem old meg semmit, sőt, elmérgesítené a helyzetet.

  49. 37: Vannak statisztikák, de azokat fáradságos előkeresgélni, meg nem is midig mutatják azt, amit épp el szeretnénk hitetni a másikkal…
    Pl a német Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai alapján a nemi erőszak miatt elítéltek száma 2016-ban 416 fő volt, ami minden korábbi értéknél kevesebb, 2007-ben még 908 volt.
    https://www-genesis.destatis.de/genesis/online/data;jsessionid=09B73D3F330AE72451DA77E291F67373.tomcat_GO_1_1?operation=previous&levelindex=3&levelid=1516892857858&levelid=1516892648725&step=2

    Olyan ez, mint a kormány kommunikációja a felénk hömpölygő migránsok százezreiről, miközben a rendőrség adatai szerint száz illegális határátlépőt se fogtak az utóbbi két hónapban…

  50. 52-nek a kiküldetésbe:
    Európa-szerte évek óta bontják le az érdeklődés hiányában nem látogatott, ezért bezárt, veszteséges fenntartású és tök feleslegessé vált katolikus templomokat. Skandináv országokban Leszbikus püspöknők* távolítják el a feszületet az oltárról, mert az zavarhatja a más vallásúakat.
    Franciaországban lakóparkokat, üzletközpontokat, a németeknél külszíni lignitbányákat nyitnak az ingatlanokon. Ez egyszerű továbblépés, riszájkling. Nem kell itt betiltani semmit. Aztán hogy az űr helyét ki, mi és mivel tölti be, azt szemfüles üzletemberek, bűnözők (értsd: politikusok) és nagy formátumú szarkeverők döntik el.
    És a természet.-:)

    *B+!!!

  51. Ennek van egy fordítottja is, unatkozó eu vénasszonyok, mennek rendszeresen „nyaralni” Egyiptomba, ide – oda, ott minden családban van egy / több olyan fiú aki ezeket dugja, a családjuk kb. ebből él.
    Kint ezeket a nőket, a fiúk oldgold-nak hívják.

  52. :Fiúk, nézzétek, hogy mi készül ellenetek a mecsetek pincéiben:
    Most fut a tévében egy új sorozat, a” Muzulmán Testvérek Titkai ‘cimmel.
    Úgyanúgy mint a multkoriban, arabul tökéletesen, anyanyelvi szinten beszélő izraeli riporter látogatja az európai mecseteket, most például azokat, melyek a legveszélyesebb szervezet, az Iszlám Testvérek kezében vannak.
    Mint tavaly ősszel, úgy most is megnyilnak a kapuk a riporter előtt, hiszen mint iraki szülők gyermeke, hibátlan, tökéletes , akkcentus nélküli arab nyelven beszél.
    Fiatal, alig 30 éves, vagy még annyi sem imám vezeti le valahol Belgiumban a mecset alatti pincébe, miközben felszabadultan ömlik belőle a szöveg.
    Idézem a kis szarházi nyilt, őszinte szavait, és olvassátok figyelemmel, rólatok, sorsotokról, jövőtökről lesz benne szó:
    “A gyaurokat könnyú elvakitani, Allah égetné ki a szemüket. A mecset felső, utcai része imahely, mindenki számára nyitott, és csodálkozni fogsz,Allah által messziről idevezérelt testvérem, nagyon gyakran a gyaurok is be-belátogatnak. Nem dobjuk ki őket, sőt! Mosolygunk rájuk, kezeiket szorongatjuk, olvadozunk a kedvességtől, a gyaur, – Allah pusztitaná el lábanyomát is, – szédelegve megy ki tőlünk.
    Ez van fent, utcaszinten, de idealant, itt van a tulajdonképpeni létezésünk oka: itt képezzük ki a jövö sariah állam vezetőit, azokat, kik a jővőben , néhány rövid éven belül Európát vezetni fogják.
    Tudod-e testvérem, kik vannak köztük nagy számban? Rendőrök! Ugy bizony, a mi sorainkból való rendőrök, ugyanis Allah kegyelméből a gyaurok nagyon sok iszlám rendört alkalmaznak, merthogy szerintük egy arab rendőr sikeresebben müködik az általunk Allah nevében meghóditott városrészekben!
    Ez a gyaur felfogás, testvérem, és 8-10 éven belül már szükség lesz a most kinevelésben levő tetvéreinkre, mert Európa a miénk!!!!!!!!!”
    Ennyi az idézet ami rólatok szól.
    Nos, kedves magyar barátaim, a szó egyenes vagy átvitt értelmében, a patkányok nálatok tényleg a pincében vannak.

  53. Bálint, köszönjük az infót.

    „Muzulmán Testvérek”. Sok éve mesterkednek Európában, talán még régebben Amerikában. Van is erről egy dokufilm, talán magyar szinkronnal is fenn van a neten.

    Az iszlámra (és a többi vallásra is) a halálos csapás elő van készítve. Mesterkedhetnek a mecsetek alatt akárhogy, szervezkedhetnek, néhány bombát még robbanthatnak is, de hogy el lesznek törölve a föld színéről, az holtbiztos. Az iszlámnak, mint szervezett vallásnak a napjai meg vannak számlálva.

    Ez meg az én infóm. 🙂

  54. Kedves Balint,
    Europaban elkezdodott mar az ellenallas.Olaszorszagban a napokban lottek meg hat migranst,Nemetorszagban noi ellenallasi mozgalom alakult.Lassan beernek a dolgok,sajna tul lassan, mert mire beerik mar elkerulhetetlen lesz a polgar haboru.

  55. 58. balint
    Köszi az infót! Nálunk nagyon sok muszlim rendör van már. (Svédo) Aztán a miniszterekröl nem is beszélve.
    Mi a film angol cime? Vagy milyen cimmel fut?

  56. 59. Gyarmathy

    van valami közelebbi infód is? nekem eddig éppen hogy egyetlen központ nélküli vallásnak tűnt. Nincs pl. egyetlen pápa, sem pátriárka…

  57. 61.Róka
    „Mi a film angol cime? Vagy milyen cimmel fut?”
    Sajnálom, nincs angol cim.A dokumentumfilm full héber.
    Ha akarod, és tudnál valamit csinálni vele, holnap megadom neked a héber cimet, de ha van lehetöséged az interneten most helyben ellátogatni az izraeli 10-es – héberül Arutz Eser – TVcsatornára -fent vannak az interneten – és kersd ki a Tzvi Yehezkel által készitett videót-nem lesz nehéz, a pasi arabnak öltözve pózól-és nézd meg.
    A müsort könnyü lesz megtalálni, ma este 9-kor futott , ismétlem, a 10-es csatornán.

  58. 63. balint
    Sajnos nem ismerem a héber betüket, igy inkább megvárnám a linket töled.
    De Gyarmathy is irt valami ilyesmi dokufilmröl.

  59. a youtube-on van egy 4 részes szorozat azzal a címmel, hogy Israeli infiltrates European Muslim community, amit Zvi Yehezkeli és David Deryi készített, de ez néhány éves, talán 2014-ből van

  60. 66.sleeper
    Le a kalappal, a linkben szereplő[ sorozat EZ AZ !
    nem 2014-es, vadiúj.
    Lehetséges, hogy egy régen kezdüdött sorozat , az Európai Ösz cimen futott müsor üjabb folytatása
    64,Róka, sleeper barátunk megtalálta.
    Ha nincs angol verzió, akkor sajnálom, de ez van.

  61. 68. balint

    Arról a sorozatról irtál, amit sleeper emlitett? 4 részes
    (megtaláltam)

  62. 69.Róka.
    Utánanéztem, ez egy egészen új sorozat, bezehut bduia, vagyis ” false indentity”, nem az , amely a you tubon van.

  63. A YouTube-on nem Tzvi Yehezkel, hanem Zvi Yehezkeli néven keressétek. Magyar anyag is van,

  64. Nezzetek meg : Magyarul Baloval cimu musort az egyik kereskedelmi csatornán fut.Igazi agymosás illusztris vendegekkel hogy fogadjuk el az elkerulhetetlen.Ami vegeredmenybem a sajat halalunkat jelenti es nemcsak a magunket hanem az ideerkezo migransoket is .A nepvandorlas minden esetben az adott teruleten elok politikai gazdasagi tarsadalmi rendszerenek az hanyatlasat pusztulasat okozza az a kerdes mi lesz helyette- ha abbol indulunk ki kik jonnek es mit okoznak akaratuk ellenere is- akkor nem lesz meg a megfelelo emberanyag es klima egy nemcsak mai szinten allo de meg egy kozepkori szinthez hasonlo tarsadalom fennmaradasahoz sem…akkor pedig brutalis nepessegcsokkenes kovetkezik.Nemhogy agysebesz nem lesz hanem meg foldmuves sem.Ki fogja atadni azt tudast amit eleink felhalmoztak az evszazadok soran pl: foldmuveles ? Ha egyatalan lenne ertelme megvaltozott klimatikus feltetelek kozott….mennyi ido kell a tuleloknek az alkalmazkodashoz..

  65. 72 tom
    „Igazi agymosás illusztris vendegekkel hogy fogadjuk el az elkerulhetetlen.Ami vegeredmenybem a sajat halalunkat jelenti es nemcsak a magunket hanem az ideerkezo migransoket is ”

    Nem agymosás, ez van.

    De mi a megoldás? Hogyan lehetne megállítani ezt a bevándorlást?
    Hogyan lehetne elérni, hogy a termékenységi ráta 1,5 helyett 6-8 legyen?

  66. 71.Techmomuzsik
    Szegény jóravaló izraeli fiú, gyanútlanul egy Bauer müsorában lép fel… Istenem…
    Ha tudta volna, hogy nem szabad korpa közé keveredni, mert…

  67. 73. Inkább a 6-8 közötti szaporodási rátát kellene levinni 1,5-re. Máskülönben majd leviszi a természet, de abban nem lesz köszönet.

  68. Az agymosas resze az a dolognak hogy nem mondjak el a migracio valodi kovetkezmenyeit.Mert nem akarjak hogy meg idoben vedekezni tudjunk.Tet ugyanis mar nem az o eletuk az mar ugysem szamit.Hanem a mienk :eggyutt pusztulunk veluk vagy sem.

  69. 75 solouse, 76 tom

    Most logikusan: 1,2 1,5 ráta csak a kihaláshoz elegendő.
    Akik jönnek, azok azért jönnek, mert ők sokan vannak, mi pedig egyre kevesebben.
    Ha ők is úgy gondolkodnának, mint mi, akkor ők is a kihalás szélén lennének és nem jönnének.
    De ők élni akarnak, nem kihalni. Ezért nem szabad őket hibáztatni.
    Mi közben kihalunk, a helyünk felszabadul. Természetes, hogy ezt el akarják foglalni.
    Az is természetes, hogy nem a mi kultúránk szerint fognak itt élni, hiszen az a semmibe vezet.

    „Ki fogja atadni azt tudast amit eleink felhalmoztak az evszazadok soran pl: foldmuveles ?”
    Nincs szükségük rá. Enélkül is léteztek eddig, sőt…

    Ha ez vigasz, minden és mindenki megy a devnullba.

  70. Hát erre írtam, hogy ha az ember nem fogja saját eszével korlátozni a populáció egyedszámát, akkor majd a természet fogja. Csak sokkal brutálisabb módon, mint ahogyan a gumióvszer tenné.

  71. 70. balint

    Nem találom, segitenél egy linkkel?

  72. 79.3Róka drága, sleeper barátunk, aki nálamnál sokkal jobban ért az ilyesmihez, már belinkelte a tv.csatornát.
    Nézd meg az ő 66,sz. beirását, ott van a link pirossal.

  73. 80. balint

    Óh elkerülte a figyelmemet. Köszönöm!
    Ez tényleg csak egy elözetesnek tünik. Meg lehet valahol találni az egész dokufilmet?

  74. 81.Róka
    Nem értek hozzá, igyekszem segiteni. Ezt próbáld:
    http://10tv.nana10.co.il
    Baloldalt a nagy négyszögben látni fogod a rögtöni on-line müsort.Ma este helyi időnk szerint 9 órakor kezdödik a téged is érdeklő sorozat legújabb része, de Róka kedves, héberül!

  75. 82. balint
    Tegnap sajnos nem tudtam megnézni. Lesz jövö héten kedden is? Vagy milyen gyakorisággal vetitik?
    Természetesen jobb lenne, ha érteném, de gondolom a képeksorok is sokat mondóak.

  76. 84.Róka
    Kedves jó barátom, ne nézd, ha nem érted a szöveget.
    Ez egy dokumentumfilm mely a nyugatot lassan, de biztosan hatalmába keritő iszlámról szól,és a hangsúly nem a látványon-ez nincs – hanem a szerplők, a megszólaltatott és szabadon, nyiltan és őszintén beszélő muszlimok mondanivalóján van, akik oly kendőzetlenül beszélnek a SAJÁT FAJTÁJUKNAK hitt riporterrel, mint ahogy egy gyaur tvstábbal SOHA!!!
    És hidd el nekem, Róka, jobb is neked, hogy nem érted mit mondanak rólad, jövödről, sorsodról, mert ha értenéd mit terveznek ellened, fejszét, vasvillát vagy furkósbotot ragadva mennél neki minden elédbekerülő muszlimnak..
    Vagy idejében elmenekülnél.
    De ugyan hova?

  77. 85. balint
    Nézd kedves Bálint, én itt élek közöttük, munkában, utcán, bárhol, mindenhol. Nálunk már igazi multikulti van. Van némi fogalmam róluk. És mivel van pár afrikai kolléga is, emlékezve a te régebbi tapasztalatoddal kapcsolatban, biztosithatlak, hogy minden szterotipia igaz.
    Szándékom továbbitani a dokufilmet olyan fórumokhoz, ahol van megfelelö kapacitás a dokufilm megértéséhez. Mert azért itt sem mindenki hülye és elvarázsolt. Talán együtt tudunk valamit csinálni.
    Az idén itt is választások lesznek, bár sok reményem nincs egyik párthoz sem, de hátha, ha kicsit is, birunk forditani a trenden.
    Nyugdijasan én sem itt gondoltam élni, csak tényleg az a kérdés, hogy akkor hol?
    Nos, tehát… mikor megy a következö rész?

  78. 86.Róka
    Kedden, a mi helyi dőnk szerinti 21 órakor

  79. én sem nézem mert nem értem, de ha lenne valahol angol felirattal, már az is nagy segítség lenne

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük