(2400) Ki irányítja Hollywood-ot? (nanemá)

VIP.315

 

……..Na jó, mennyire zsidósodott el Hollywood? Amikor egy stúdióvezető a Los Angeles Times napilapban el akart helyezni egy egész oldalas hirdetést – lényegében egy nyílt levelet – amelyben követelték, hogy a Filmszínészek Céhe rendezze a szerződését, a levelet a News Corp igazgató tanácsának elnöke Peter Chermin írta alá, aki zsidó. A Paramount Pictures elnöke Brad Grey (zsidó). A Walt Disney Co. vezérigazgatója Robert Iger (zsidó). A Sony Pictures elnöke Michael Lynton (meglepetés, ő egy holland zsidó). Warner Bros. elnöke Barry Meyer (zsidó). CBS Corp. vezérigazgatója Leslie Moonves (annyira zsidó, hogy másod unokabátyja volt Izrael első miniszterelnöke). MGM elnöke Harry Sloan (zsidó). NBC Universal vezérigazgatója Jeff Zucker (mega-zsidó)………

___________________________________________________________________________

A VIP előfizetőknek E-mailben küldöm el a teljes fordítást.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

25 gondolat erről: „(2400) Ki irányítja Hollywood-ot? (nanemá)

  1. Igen, Hollywood teljesen az „övék”! Mint minden egyéb.. Ezért is terjedt el, hogy a zsidóknak három ünnepük van. A Hanuka, a Nobel, és az Oscar-díj átadás… 😀

  2. Talán inkább az az érdekes kérdés, hogy mi a céljuk a filmiparral, mert hogy az övék, azt tudtam rég. Holywood varázspálca, és varázsolnak is rendesen vele, mert a filmjeik nem értéket közvetítenek, hanem tudatot formálnak, persze nagyon nem jó irányba.

  3. 03 – Szabolcs:
    Hollywood irányítja az egész világot. Mindenki nézi a filmjeit, és utánozza, amit ott lát. A legutolsó, amire felfigyeltem. Valamikor úgy tűnt, hogy Amerikában nincsenek négerek. Legfeljebb egy sofőr vagy szakácsnő tűnt fel. Később megjelentek a néger rendőrök is, de amikor hazament, otthon egy néger feleség várta. Újabban a néger rendőr, amikor hazamegy egy fehér feleség várja. Most már vannak néger nők a rendőrségen és otthon fehér férfik várja. Persze már rég nem négernek hívják őket, hanem afro-amerikainak.

  4. Amerikai filmek döntő többségében, a magányos hős oldja meg a problémákat.
    Tudatformálás, várd meg a megmentő superman-t.
    Persze a valóságban supermanok csak nagyon ritkán fordulnak elő.

  5. 04.

    „… Most már vannak néger nők a rendőrségen és otthon fehér férfik várja… ”

    Viszont a fehér férfi, – aki várja otthon a néger nőt -, szintén rendőr , és néger főnöke van! Ezt lefelejtetted.. 😀

  6. De azért az tagadhatatlan, hogy ma ez már nem csak a filmekben van, gyakran látom, mikor riportot közölnek egy-egy amerikai bűnesetről, és nyilatkozik a városi rendőrkapitány, aki történetesen néger.
    És azért én még sajnos koromnál fogva emlékszem a 60-as évekből arra az időre, mikor az USA-ban még faji törvények voltak érvényben, és egy színesbőrűnek tilos volt bemenni egy fehéreknek fenntartott étterembe, vagy felszállni egy fehéreknek fenntartott járműre, illetve hogy egy színesbőrű nem járhatott egyetemre.
    Mikor úgy Kennedy ideje táján megváltoztatták a törvényeket, és megnyíltak az iskolák a négereknek is, olyan ellenállás volt a társadalom részéről, hogy a néger gyerekeket rendőrkordon védte, mikor iskolába akartak menni, mert a tömeg meg akarta lincselni őket.
    Ha akkor valaki azt mondja, hogy pár évtized múlva Amerikának néger elnöke lesz, kiröhögték volna…
    Az egyik ilyen kordonnak kísért kis fekete gyerek éppen Condoleezza Rice volt, későbbi külügyminiszter, aki ma egyetemi tanár, több nyelven, többek közt oroszul kiválóan beszélő.
    Azért azt be kell látni, ha a korábbi rendszer áll fenn, esélye sem lett volna erre…

  7. 07 – Hubab:
    Szép-szép ez a visszaemlékezés, csak a blognak nem ez a tárgya.

  8. Engem ebben a témában főként az ok érdekel. Miért van az, hogy a világon szinte minden téren, vezető pozícióban, többnyire zsidókat találunk?
    Érdekelne, hogy más szerint ez miért van így.

  9. 09. Zee:

    Teljesen komolyan veszik (tudják), hogy ők a kiválasztott nép. Kiválasztott népként pedig egyszerűen nem tehetnek mást, minthogy soraikat szorosra zárva, felettébb gyanús előéletű, viselt dolgait az Ószövetségből jól ismert, bűnözői attitűdtől egyáltalán nem mentes Jahve* képére formálják e világot.

    * Tóth Bálint meghatározása szerint: kozmikus bűnöző

  10. 09 – Zee:
    Generációról generációra átörökítik a legjobb életstratégiát. Pl. Egy fiatal zsidó lány nem úgy válogat a fiúk között, hogy ki a legizmosabb, ki tud a legjobban táncolni, ki a legcsinosabb, ki a legvagányabb, hanem kinek van a legtöbb esze. A zsidó fiú pedig nem jár le az utcára focizni, hanem készül arra, hogy orvos, ügyvéd, kutató mérnök legyen belőle.
    Ha ennél jobban meg akarod ismerni a sikerhez vezető utat, akkor olvasd el a zsidó vicceket, és keresd meg a mögöttük húzódó ideológiát. Ha a gojt megcsalja a felesége, akkor előveszi a konyhakést és… (naponta olvashatod a hírekben, az elkövető sose zsidó) Ezzel szemben olvasd el ezt a zsidó viccet. Az öreg Kohnak gyönyörű, fiatal felesége van. Egy nap azt mondja neki Grün: idehallgass Kohn, nem zavar téged az, hogy amint elmész otthonról fiatal férfiak keresik fel a feleségedet. Kohn: Nézd Grün, én inkább leszek egy jól menő üzletben csendes társ, mint egy csődtömeg kizárólagos tulajdonosa.

  11. Nem fogjuk itt megoldani a gordiuszi csomót az biztos, de legalább vicceket lehet találni bőven! Kedvencem a zsidók sikerességéről, amikor egy sztahanovista kolhozparasztot beválasztottak a parlamentbe a peresztrojka végnapjaiban (igaz –nem igaz), és állandóan előkerült ez a téma, hogy mindenhol túlreprezentáltak a zsidók a vezetésben, az öreg egyszercsak felszólalt, hogy miért van ez így? Miért nem neveznek ki munkás-paraszt származású embereket vezetőknek? A válasz az volt, hogy azért nem mert a zsidók tehetségesek meg okosak és ezért megérdemelten kerülnek vezető poziciókba.
    Mire az öreg: “ha tehetségesek meg okosok vezetnek minket akkor miért rohad le mindig minden??”

  12. Kedves Kemecse, köszönöm, hogy megidéztél.
    Nem akartam semmiképpen belefolyni ezen vitába, mert azt tartom és vallom, hogy saját országában mindenkinek jogában áll azt szeretni vagy sem, akit éppenséggel akar.
    Zsenge gyermekként, nem egészen 13 évesen kerültem ide, itt nőttem fel izraeliként, és csak innen látható mily mély és áthidalhatatlan lelki szakadék tátong köztünk és az ún. „világzsidó” között. Semmi bajom azzal, aki bármily okból nem szereti a nála jelenlevő zsidóságot, mert mi sem szeretjük öket, mert több bajt és szégyent hoznak ránk, mint anno a maffia a teljes és jobb sorsra érdemes olasz bevándorlókra.
    Van ugyanis egy csúnya angol szó :stereotyp, és bizony egy Maidoff, egy Pollard , egy Lansky által okozott kár szinte helyrehozhatatlan.
    Helyrehozhatatlan, kiköszörülhetetlen, mivel a világ nemigen ismeri Izraelt, az izraeli embert, az ő szemükben a világzsidó szélhámos és egy izraeli átlag akárki egy és ugyanaz, sajnos.
    Mi hiába nem vállalunk velük semmi közösséget, viselkedésük összemos minket velük a világ szemében, és tessék bebizonyitani, az izraeli vicc szerint , hogy a húgocskád nem kurva.
    A világzsidó azzal árt magának a legjobban, hogy mindenáron tiszteletet, megbecsülést vindikálna maga számára, akár a pénze-befolyása révén kierőszakolt antiszemitizmust tiltó törvények, vagy a rendkivül elhibázott holokauszt-szájkosár által, nem véve észre, nem értve meg,-bármennyire okosnak tartva magát – hogy ez bizony nem más, mint a tűz fölött rotyogó fazék fedelének lehegesztése.
    És ha ne adj isten, ezt szóváteszed elötte, még ő haragszik meg reád, mint történt alig 2-3 hete szegény igazságügyi miniszternőnkkel Amerikában, valami zsidó szervezetek naggyülésén.
    A fiatal hölgy, nem lévén még eléggé járatos a képmutató politikai-diplomáciai zsargonban-magyarul: még nem tud oly folyékonyan hazudni – amúgy izraeli őszinte nyerseséggel a pofájukba vágta az igazságot, igyekszem idézni szavait:
    …..” a világon szerte majd mindenhol az első sorban últök, többségetek vezető pozíciókban.Gyermekeitek a legjobb intézményekben tanulnak, jövőjuk biztositott, de emelje fel kezét az, aki gyermekét elküldte volt Izraelbe katonai szolgálatra!
    Akárhányszor odaát, az óceán túloldalán levő parányi országunkban háború dúl, külditek a dollárjaitokat, egy szóval sem tagadom, de a gyermekeiteket, azokat nem!
    Márpedig, háború idején hiába jön a dollár, kezébe nem nyomható fegyver, nem úl be a tankokba, a határra sem lehet vezényelni, akkor hát?
    Ti jogosultnak érzitek beleszólni az izraeli belpolitikába, adományaitok révén, de fel vagytok háborodva, ha Izrael nem kel védelmetekre valahányszor a világban kihúzzátok a gyufát és szorul a hurok.
    Ti nem vállaltok sorsközösséget velünk a háborúk alatt, nem harcoltok velünk-mellettünk, akkor miért vártok el tőlünk beavatkozást köztörvényes bünőzőitek érdekében….”és így tovább.
    Szegény hölgyet rögtön páros lábbal rúgták ki, még lett volna néhány felszólalása különböző fórumokon,melyeket persze a vendéglátó zsidó szervezetek azonnal lemondtak, de sebaj, a hölgy szivünkből beszélt.
    Ugyhogy kedves Kemecse, én sem védem őket.

  13. Tibor bánál a megoldás, ez a mi osztályunkban is igy volt anno, amíg mi lenn bandáztunk a téren addig a csámpás lábú, nagy fejű zsidó osztálytársaim otthon magoltak és lett belőlük mára vmilyen pénzes figura. De hozzáteszem azt is hogy nem minden zsidó van/volt megáldva ezzel a „tehetséggel”. Volt nem egy olyan buta zsidó osztálytársam, aki aztán tanulhatott akármennyit tök hülye volt és csak a szülei pénzén keresztül lettek vkik.

  14. 14 – bálint:
    Te megkaptad a teljes fordítást. Tudhatod, hogy az eredeti cikket egy zsidó újságíró írta. Én csak lefordítottam.

  15. Bálint

    Olyan pontos és lényegbevágó a hozzászólásod.
    Izrael jelen történelmét tanulmányozva, teljesen egyetértek veled.
    Sőt, van egy mondás, Izraelnek nem kellene külső ellenség, mert van belső ellensége bőséggel.
    Sajnos a külföldön élő zsidók, sokszor eladják magukat anyagi előnyökért, a befogadó ország politikai propaganda gépezeteinek.
    Így lehetséges az arab terroristákkal mindennapos, önvédelmi élet-halál harcot vívó Izraelt, rasszista, apartheid rendszerként megjeleníteni a zsidók által uralt médeákban is.

  16. 20.bogozy
    …”Így lehetséges az arab terroristákkal mindennapos, önvédelmi élet-halál harcot vívó Izraelt, rasszista, apartheid rendszerként megjeleníteni a zsidók által uralt médeákban is…”
    Remek, telibetaláló meglátás.
    Leül az amerikai vagy európai „világzsidó”, az Izraelben soha el nem látogató, a mindennapjainkat hirből sem ismerő zsidó firkász az asztal mellé és lepütyögtet egy , minket a sárga földig lehuzó, egyoldalú cikket, majd dolgavégeztével leballag az alanti kávéházba és ” hogy én milyen jó ember voltam ma” érzessel bámul a világba.
    Ezek a zsidó világmegváltó megmondóemberek, a minden „anti” tüntetésen állandó résztvevők, a bunkóval érvelő ősembert tizezer évre visszamenőleg elitélő alakok-igen-igen, nem viccelek, egy idióta zsidó professzor, igenis, egy professzor, valamikor jórégen előadásában élesen elitélte a ” minden humánum elől elzárkozó kőkorszak emberét, aki mindent a nyers erőszak nyelvén értelmezett és semmiféle békésebb megoldásra nem törekedett” , stb, stb. és nem jött egy zárt autó két markos emberrel, kik elszállitották volna ezt a szerencsétlent.
    Ez a világzsidó.Egyik vállfaja, legalábbis.
    És ezekkel vagyok én a világ szemében összemosva!

  17. balint:
    Ilyen az amikor egy évezredek alatt az agyakban kitermelt művilág végre találkozik az élet valóságával… Tiszteletem azoknak akik ezt jó szemmel észreveszik! Ilyen az amikor egy új nemzedék mást akar már játszani mint unos-untalan ismételgetni apáink ilyenfajta szerepjátékát

  18. 14. balint
    A világzsidó azzal árt magának a legjobban, hogy mindenáron tiszteletet, megbecsülést vindikálna maga számára, akár a pénze-befolyása révén kierőszakolt antiszemitizmust tiltó törvények, vagy a rendkivül elhibázott holokauszt-szájkosár által, nem véve észre, nem értve meg,-bármennyire okosnak tartva magát – hogy ez bizony nem más, mint a tűz fölött rotyogó fazék fedelének lehegesztése.

    A zsidó rabbi gyűlölettel teli prédikációja Thesszalonikiben.

    Fryzis rabbi egy új videot készített, amely tele van Európa és a Palesztinok elleni sértésekkel, fenyegetésekkel és átkokkal. Ebben a videóban Fryzis rabbi megerősiti hitét a Talmud tanaiban, miszerint a Zsidókhoz ellenséges Földi nemzetek összesége nem érnek annyit, mint egy egyetlen Zsidó.
    Azokat, akik az iudaizmus ellenségei, meg kell semmisíteni a családjukkal együtt.
    Α nukleáris fegyvereink megvannak.Hála istennek.
    Jön a zsidó bosszú.

  19. L.S.

    Csak nehogy valaki megvárja valamelyik sarkon, aztán e díszpintynek meg kelljen mutatnia kiválóságát…
    Bár miért ne, még lehet a javára is válna némi testi fenyítés.

  20. 23.L.S.
    Idióták mindenhol vannak.
    Gyarmathy barátunk a 24. alatt ajánl egy hatásos kezelési módot neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük