(2352) Róka fogta csuka, csuka fogta róka

Tibor bá’ onlin

egy) Amerika részére elfogadhatatlan, hogy Észak Koreának legyen New Yorkot elérő, hidrogénbombát hordozó interkontinentális ballisztikus rakétája. Márpedig lesz.

kettő) Oroszország és Kína részére elfogadhatatlan, hogy az USA atomfegyverekkel „letörölje” a térképről Észak Koreát.három) Dél Korea és Japán részére elfogadhatatlan egy szárazföldi invázió Észak Korea ellen. Mellesleg sok százezer áldozatot követelne Amerikától.Marad tehát a diplomáciai megállapodás (ami Trump szerint időpocsékolás).

négy) Észak Korea 60 éve szeretne békét kötni Washingtonnal, de Amerika erre nem volt hajlandó. Most viszont Észak Korea (vagyis Kim Jong-un) addig nem hajlandó tárgyalni, amíg nem áll elő az 1. alatti állapot, mert csak egyenlő félként hajlandó tárgyalni.

Vagyis az válik egyre világosabbá mindenki számárra, amit már hetekkel ezelőtt megírtam. Amerikának le kell szállni a magas lóról és be kell látni, hogy az 1943. Január 22. óta tartó játéknak vége.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

26 gondolat erről: „(2352) Róka fogta csuka, csuka fogta róka

  1. Talán annyiban fokozódhat a helyzet, hogy most amerika fenyegeti Koreát, Korea pedig beszarik hogy tényleg letámadják , és valóban kilövi a hidrogént,atomot még mielőtt letámadná az usa.

    Nem tudni mi van a vezetők fejében. De ha Korea úgy érzi hogy most már tényleg letámadják (szárazföldi vagy atom) és nem csak szócsata van akkor azt kim nem várja meg,hanem azonnal indítja a cuccot.

    A franc sem tudja mi lesz a vége.

  2. Trump azt mondta, hogy Amerikát nem lehet megfélemlíteni – ergo Amerika már fél.
    A katonai felvonulás ÉK ellen pozőrködés és blöff, senki sem akar háborút Phenjannal, még Trump sem. A megoldás a közvetlen valódi tárgyalás lenne az USA és ÉK között – secperc alatt rendezni lehet ÉK státuszát és a helyzetet. Amerika nem akar tárgyalni, mert ez nyílt beismerése lenne a globális szuperhatalmi státusz totális kudarcának, ezért még próbálkozik, hátha
    1. ÉK beijed és elsőként támad, innentől kezdve DK és Japán is beszáll a buliba
    2. ÉK beijed és megadja magát (erre szinte zéró az esély)
    A gond ott lesz ezzel, ha ÉK nem ijed be de nem is támad először – akkor marad Amerika ebben a se füle se farka helyzetben.

    Döbbenetes, de az Index ilyen cikkre vetemedett, tőlük teljesen szokatlan módon:

    „Óriási piacuk van az észak-koreai híreknek és főleg az első kézből származó történeteknek. Azonban mára mintha sikerült volna túltolni a dolgot: hiába brutális a phenjani rezsim, és hiába tiporják páros lábbal az emberi jogokat az országban, azért az észak-koreai kegyetlenségekről szóló sztorik nagy része legalábbis megkérdőjelezhető hitelességű. Egyre többről pedig kiderül, hogy teljesen kamu. Amivel főleg az a baj, hogy látszólag egyes politikusok is hajlamosak elhinni őket.”
    http://index.hu/kulfold/2017/11/08/eszak-koreai_horrorsztori_ipar_kim_dzsongun_kivegzes/

  3. Hogy mikor fog kitörni a háború, ez csak attól függ, hogy mikor fogja az USA (értsd a háttérhatalom fegyvergyárosait és oligarháit) számára gazdaságilag jobban megérni a nyílt háborúzás mint a jelenlegi háborúra való előkészületek. Lehet, hogy sose lesz ilyen.
    Miért kell a nyilvánosság elé kerüljön, hogy Észak Korea rendelkezik interkontinentális rakétákkal, azért mert akkor annál több, és Koreától távolabb eső NATO- csicskásnak adhatnak el rakéta-elhárító rendszereket. Ha már ez nem lesz jó biznisz, akkor és csak akkor, jöhet a háború.
    (még azt sem zárom ki teljesen, bár ez egy kicsit bevallom meredek, hogy az USA és É Korea valamilyen szinten összejátszanak)

  4. 3. akela70

    A helyzet az, hogy előbb rá kellene jönnünk, hogy mik a háttérhatalom tervei…
    Szerintem tévútra kerülünk, ha egy-egy helyi konfliktus alapján próbáljuk megérteni a globális hatalom stratégiáját.

    Kórea esetében se az USA-Korea szembenállás a lényeg.
    Ha a háttérhatalomnak nem lenne jó a kóreai káosz, akkor nem lenne káosz.
    Ha a háttérhatalom atomháborút akar kirobbantani, akkor nem lesz szüksége kifogásra, se Koreában se Oroszországban. Ezen már túl vagyunk.
    Ha a háttérhatalom az USA hadsergeét használva lerohanja mondjuk Franciaországot, akkor se tehetne senki semmit ellene…

  5. Az a bizonyos háttérhatalom bajban van, a tervek nem úgy működnek, ahogy kellene. (Albert Pike korabeli levelében felvázolt három VH utolsó felvonása sem fog úgy összejönni, ugyanis nem számoltak akkor Kína ilyen szintű felemelkedésével, voltaképpen egy szó sem esik róla.)
    A Deep State most kapkod és improvizálni próbál, de sejthető, hogy nagy a törés a „klubbon” belül is, akárcsak az egész amerikai kormányzati rendszerben vagy az egész transzatlanti együttműködésben.
    A Kelet nagyhatalmainak áll a zászló és ezen nem segít semmiféle Nyugati trükközés.

  6. 5.Montezuma
    …”Az a bizonyos háttérhatalom bajban van, a tervek nem úgy működnek, ahogy kellene. (Albert Pike korabeli levelében felvázolt három VH utolsó felvonása sem fog úgy összejönni, ugyanis nem számoltak akkor Kína ilyen szintű felemelkedésével, voltaképpen egy szó sem esik róla.”
    Tévedsz, kedves Montezuma, mi az, hogy NEM SZÁMOLTAK Kina ilyesmértékű felemelkedésével????
    Ezt feltételezed róluk, hogy ha bármit csinálnak, annak jelentőségét eredményét, kihatását az világra nem analizálnák minden létező-lehetséges szemszögből.?
    Mit gondolsz, kinek a műve a TELJES nyugati ipar, a nyugati jólét, erő, fejlődés, a társadalom -minden társadalom – legerősebb, legfontosabb tartópillére kisibolása Kinába, amely cselekedet az én szememben egyenlő a Titanic találkozása a jégheggyel, azzal a különbséggel, hogy jelen esetben valakik szándélosan NEKIVEZETTÉK .
    Akik anno a nyolcvanas években kezdeményezték, kiagyalták, tolták és keresztülvitték a nyugati ipar kikerúlését Kinába, legyenek azok bárkik, célzatos, kitervelt nemzetárulás, szándékos és kitervelt , egész nemzeteket rombadöntő rendkivüli méretű károkozás vádjával
    legyenek biróság elé állitva, akár poszthumusz státuszban, vagyonuk az utolsó petákig, az utolsó rozsdás szögig lefoglalva, hogy beteljesüljön a bibliai okos intelem:
    …” és látassék az igazság és okulna belőle a nép…”
    Mert amig a hatalom, legyen az nyilt vagy háttéri, rendkivül elkanászosodva mindent megtehet következmények nélkül, anélkül, hogy a nép amúgy egyszer-kétszer istenesen visszapofozná, addig rend és igazság nem lesz.

  7. 6. Bálint

    „…kihatását az világra nem analizálnák minden létező-lehetséges szemszögből.?”

    Lehet, hogy analizálják, de ők sem tévedhetetlenek…
    Szerintem se megy minden „tervek” szerint. Bár szivesen tudnék többet a tervekről.

    Se Trump megválasztása, se az európai jobbratolódás, se az oroszok nyakas ellenállása szerintem nem a „terv” része.
    Talán pont ezért aktivizálják a muzulmánokat, hogy a nagy zavarosban legalább Európát olyanra faraják, ami nekik tetszik…
    Ugyanis Oroszországot nem tudják Európa nélkül kétvállra fektetni, de ahogy Európa most kinéz, se ereje, se akarata nincs az oroszokkal harcolni.

  8. 7.Attila (PV)
    …”Talán pont ezért aktivizálják a muzulmánokat, hogy a nagy zavarosban legalább Európát olyanra faraják, ami nekik tetszik…”
    Elmondom neked, hogyan látom én innen a messzeségből a dolgokat:
    Valakik mintha valamiféle laboratóriumi kisérleteket végeznének a fehér társadalommal, egyfajta tűréshatárt, toleranciatesztet végezvén rajtatok,afféle ” hadd lám, mikor robban a puliszka” alapon.
    Figyeld meg, nem csak Európát öntik el migránsokkal, sem Amerika, sem Kanada, Ausztrália, Új-Zéland nem mentesül az oda nem való, idegen, GYÖKERESEN IDEGEN fajok beözönlése alól!
    És a kisérlet még mindig folyik, mert még nem ragadtatok –
    nem csak ti, európaiak, hanem az egész fehér társadalom, en-bloc – kaszát-kapát, furkost vagy vasvillát a labort és a benne levők pofáját szétverendő, mert türőképességetek-én másként nevezném, de nem akarlak megsérteni – türöképességetek ezek szerint végtelen.
    Mire majd leesik nálatok a tantusz, akkorra, és ezt Tibor bá elég világosan megmondta, akkor már bizony késő lesz.

  9. Beszélgetünk mindig a nagy nyugati összeesküvőkről és háttérhatalomról, de soha nem beszél senki a kínai triádokról, amelyek sokkal-sokkal régebbiek és jobban szervezettek, mint bármely nyugati páholy. Ugyancsak csendben van mindenki az arab világ hipergazdag családjait illetően vagy akár az oroszoknál is meglévő történelmi rendekkel kapcsolatban.
    Miért vagyunk olyan biztosak abban, hogy a globális „összeesküvést” a Nyugat elitje irányítja még mindig?
    Láttunk már államot az államban, klubbot a klubban – ha engem kérdeztek, már a nagy kínai kitelepülést sem a Nyugat nagy koponyái találták ki egyedül, valakik ezt valahonnan súgták nekik. Nem túl nehéz kitalálni, hogy kik lehettek – a legősibb birodalom, amely még most is az. Sőt, most kezd csak igazán újra nagy birodalom lenni!
    Én nem kételkedek a globális nagy összeesküvés szándékában, de abban sem, hogy ott biza előbb-utóbb valaki(k) nagyon átverik a többieket a nagy asztal körül.

  10. 8. Bálint

    „Valakik mintha valamiféle laboratóriumi kisérleteket végeznének a fehér társadalommal…”

    Azt hiszem, közel jársz…

    Az Illuminátusoktól a jakobinusokon és a marxistákon keresztül a neoliberálisokig mind egy mesterséges, „elveken”, „eszméken” alapuló ideális (nyilván az elit szempontjából) társadalmat akart kikalapálni időt, pénzt és fáradtságot meg na persze emberéletet nem kímélve.

    Ahogy az „összeesküvés elméletek” szövevényéből egyre több, egy irányba mutató információ kerül ki, egyre világosabbá válik a legújabb emberkisérlet rövidtávú célja:
    Egy kevert fajú tömeget akarnak léterehozni, aminek se kultúrális, se nemzeti se vallási identitása nincs… (Lassan nemi se.)
    Azaz a muzulmán vallásból megtartják a brutalitást, a vak engedelmesség követelését, és azt, hogy NINCS egyenlősdi, nem vagyunk egyformák, ne is álmodozzunk egyenlő jogokról.
    És addig, ameddig a hagyományos kultúrák egymással játszák le a meccseiket, a játékszabályokat fölűlről szabják, egyre szorosabbra…
    Könyörgünk majd erősebb rendőrségért, és mire meglesz, rájövünk, hogy pont azoktól nem fog megvédeni, akik ellen kértük…

    Már akkor észbe kellett volna kapni, amikor nyilvánvalóvá vált az európai-amerikai középosztály felszámolása…
    Már nincs rájuk szükség…
    Meg a munkásosztályra se… az ő feladataikat átvették a robotok meg Kína…

    Bogár László sarkította le a dolgot:
    A „nemlétező” világhatalom 500 éve használja a nyugateurópai fehér embert, hogy a világot kirabolja számára. Most, hogy majdnem elérte növekedése határait, le kell állítani a nyugati emberek gazdagodását és befolyását, mielőtt valós konkurrenciát jelenthet… És ehhez azokat használja fel, akiket 500 éve folyamatosan rabolt és alázott… A terv, ha igaz, zseniális… Itt van az az önvédelmi lehetőségeitől majdnem teljesen megfosztott Európa, és az elégtételre éhes harmadik világbeli tömeg….

  11. 10.Attila (pv)
    …”Már akkor észbe kellett volna kapni, amikor nyilvánvalóvá vált az európai-amerikai középosztály felszámolása…
    Már nincs rájuk szükség…
    Meg a munkásosztályra se… az ő feladataikat átvették a robotok meg Kína…”
    Rendkivül érdekes, a dolgok egész más irányból való megközelitése.
    Gondolatébresztő, az biztos.

  12. Attila,

    „A terv, ha igaz, zseniális..” HA IGAZ, látod, ez itt számomra a lényeg. Ha igaz, ha tényleg ez a magyarázat,(és ebben még Bogár prof sem biztos). És hozzátenném, ha tényleg van egy szervezett magánhatalom, mely felette áll az egész emberiségnek és maradéktalanul vagy nagyon nagy részben meg is tudja valósítani gonosz terveit.

    Több, mint tíz éve meghallgatom Bogár profot is meg Drábikot is meg másokat is. Mégsem tudom megfogni ezt a szervezett magánhatalmat vagy deep state-et. Kik ezek, mik ezek?

    Hogy vannak csoportok, akik próbálják befolyásolni a világ történéseit, ezt világos, de hogy egységesek és tényleg annyira sikeresek lennének, azt nem hinném.

    Inkább azt gondolom, hogy van egy hatalmas káosz, sodródás, tévelygő emberiség és a befolyásos, hatalmas vagyonra szert tett családok, csoportok próbálnak a zavarosban halászni több, kevesebb sikerrel.

  13. 5.bálint
    „Mit gondolsz, kinek a műve a TELJES nyugati ipar, a nyugati jólét, erő, fejlődés, a társadalom -minden társadalom – legerősebb, legfontosabb tartópillére kisibolása Kinába…”
    Ebben egyetértek Bálinttal:
    Kína 1980-ban a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tagjává vált, Peking pedig meghirdette a minden irányban való nyitás politikáját, amelynek hatására megkezdődött a diplomáciai, külpolitikai nyitás is.
    Kína elismerte, hogy bár kitartanak az önálló, független külpolitika mellett, de tudatában vannak annak, hogy a saját nemzeti érdekeiket nem tudják teljesen függetleníteni a globális érdekektől.
    23 Ifj. Simon György: Reform és növekedés Kínában, Közgazdasági Szemle, XLVIII. Évf., júliusaugusztus (p ) 24.
    A külgazdasági nyitás folytatásaként high-tech parkokat, gazdasági és műszaki fejlesztési övezeteket, exportra termelő offshore feldolgozó üzemeket és vámszabad övezeteket hoztak létre.
    Kínába érkezett a legtöbb külföldi működőtőke-befektetés, közel 100 milliárd dollár és 2009 között a világ legnagyobb transznacionális vállalatai milliárd dollár összegű befektetéseket eszközöltek Kínában, ami azt jelenti, hogy ide érkezett a világ összes külföldi működőtőke-befektetésének 6-7%-a,
    2007-ben, a WTO csatlakozás után öt évvel David Dollar, a Világbank kínai kirendeltségének fődelegátusa az alábbiak szerint értékelte a kínai teljesítményt:
    Az elmúlt öt év eredményei alapján Kína a WTO-hoz történő csatlakozása óta a világ külkereskedelmének 20%-át adja. Kína igazi export nagyhatalommá nőtte ki magát, és ennek köszönhetően bevétele is gyors ütemben nőtt, akárcsak az importja – évente 25%-kal. Kína nemcsak az ázsiai kontinens országainak jelent komoly piacot, hanem a világ szinte minden országának Gazdasági világválság,….

  14. 12. Gyarmathy

    „Inkább azt gondolom, hogy van egy hatalmas káosz…”

    Szerintem ez a káosz szépen tisztul…
    Ha megnézed, hogy például az illuminátusok megalakulása óta mennyire koncentrálódott a világ vagyona, akkor láthatod, hogy a folyamatok egy irányba mutatnak.

    Az a 300 család, akiről Drábik beszél, nagyrészt ugyanazt akarja…
    A periférián lehetnek körök akik ki-be kapcsolódnak, de kezd elég homogénné válni az, amit háttérhatalomnak hívunk.

    Valahogy olyanok lehetnek, mint a Szovjetúnió Központi Bizottsága… Sokáig megkérdőjelezhetetlen, mindenható hatalomnak tűnt, de a végén csak feloldódott a semmiben…
    Nyilván nekik is vannak gyengeségeik, és addig vannak valamennyire biztonságban, ameddig ezek a gyengeségek titokban vannak.
    De atlán pont azért túl veszélyes az európai ember, mert kezd közel kerülni ezeknek a gyengeségeknek a megismeréséhez, és ezért kell felhígítani, és harmadik világ beli szintre lökni… Jó esetben…

  15. És azt mondod ez a 300 család ez a világelit? VAgy csak az amerikai birodalom elitje, esetleg a nyugati világ (Észak Amerika, Európa demokráciái, Angolszáz országok) ?

    Ha ez a világelit, tehát vannak benne orosz, kínai, esetleg arab hatalmasok is, akkor hogy a fenébe költenek el évi 1500 milliárd dollárt arra, hogy egymás elpusztítására naprakészek legyenek? Mivel magyarázod a hol pattanásig feszülő, hol kicsit enyhébb egymással való szembenállását a nagy birodalmaknak? Miért van még vagy 15 000 atomtöltet ma is?

    Ha azt mondod, hogy ez a 300 körüli család az amerikai világhatalom(szövetkezve vagy beleértve az angolszász országokat) elitje, akkor nagyjából egyet tudok érteni.
    De még akkor is úgy gondolom, hogy nem épp az történik a világban, amit elterveznek, legalábbis nem maradéktalanul, ráadásul a totális eltörlés vagy minimum a hatalmuk lenullázódásának esélye is fennáll a rivális hatalmak jóvoltából.

  16. 15. Gyarmathy

    „És azt mondod ez a 300 család ez a világelit? ”

    Talán úgy, hogy a világ legerősebb, összetartó elit csoportja. Szinte totális ellenőrzéssel Európa, Észak Amerika, meg az angolszász birodalom felett, jelentős befolyással az arab világban, és valamennyi befolyással Ázsiában meg Oroszországban…

    Szóval a világban nincs totális hatalmuk, csak a „mi” világunkban… Sajnos.
    Azért mondogatom, hogy arra kellene koncentrálni, hogy mi lehet a tervük, mert abból ki lehetne következtetni, hogy valójában mennyi hatalmuk van azt végrehajtani.
    Szerintem most lépéskényszerben próbálják eszkalálni a folyamatokat.

  17. A vitázóknak!
    Én nem fogadom el az összeesküvések egyik elméletét se. Ezt már ezerszer kifejtettem. Én elfogadom ezt a krédót: Never Attribute to Malice That Which Is Adequately Explained by Stupidity. És ti állandóan „attribute to malice” . keresitek az „intelligens” okokat.

    Bocs! Fordítás: Sose keresd a rosszindulatot, ha kellő magyarázatot ad a butaság.

  18. 17. Tibor bá’

    „Sose keresd a rosszindulatot, ha kellő magyarázatot ad a butaság. ”

    Hol van itt a „rosszidulat”?
    Teljesen világos, hogy hosszú évek óta vannak törekvések, amelyek már nemzetek feletti szövetségekben gondolkoznak.

    Persze kíváncsi lennék, hogy hogyan magyarázod összeesküvés elméletek mellőzévével a dollár szabadkőműves szimbolikáit…

  19. 18. Attila

    ez már egyáltalán nem elmélet, Tibor bá’nak egyáltalán nem kell hinnie semmiben, mert ahogy az írásain keresztül én őt megismertem, ő leginkább a „hinni kifejezést törölte ki a szótárából nagyon is érthetően nagyra becsülöm az olyan embereket, akik ilyenkor nem hisznek, hanem utánajárnak igaz lehet-e, vagy kamu.
    Most olvastam egy nekem nagyon tetsző összeesküvéselméletről.
    Vannak akik az emberiség esztelen önpusztító cselekedeteiből arra következtettek, hogy jelenleg a Föld terraformálása zajlik.
    Elgondolkodtat, mert igen nehéz ezt a sok idióta cselekvést mással magyarázni, ha elhisszük az emberről, hogy kiérdemelte homo sapiens elnevezést,

  20. Valóban félrevezetik az embereket Észak-Koreával kapcsolatban.
    Míg Trump pampog, a német ismerőseim arról beszélnek, hogy maximéális készültésgben van a Bundeswehr és repcsivel polgári felszerelésben utasként oda utazott Zapad orosz-belorusz katonák várják a muszlimok felkelését – annak leverése lesz e két csoport feladata (legjobb tudomásuk szerint). Nem az oroszok és nem is a beloruszok fognak támadni, hanem segíteni a németeknek.
    Orosz vonalról is hasonló híreket látni.
    Még az idén meg kell történnie az „eseménynek”, mert drága dolog külföldön tartani a nem NATO katonákat.
    Feltételezik, hogy Trump serege is benne lesz az akcióban a németek oldalán, az iszlám ellen.
    Ki tudja hol vannak a cirkálói. Feltételezésem szerint ők is ezt fogják támogatni: nem Észak-Korea miatt mehettek oda (ez utóbbi mondat csak saját feltételezésem, nem mástól hallottam ezügyben bármit – civilektől virágnyelven megerősítve ezt).
    A szaudi baleset lehet titkosszolgálatok műve: amerikai fórumokon van hol azon tanakodnak él-e még Soros, mert a negyedikei tüntetése kudarcba fulladt.

  21. 18 – Attila(PV):
    Kezdem azzal, hogy tartozol nekem a „tűzparancs” téma tisztázásával.

    Az embernek nem csak a fizikuma evolvált Darwin által felfedezett módon, hanem a pszhihéje is. Mégpedig úgy, hogy segítse őt a túlélésben. Ez tehát adott. Nem tud megváltozni pillanatok alatt. Amit egy másik ember önmaga érdekében tesz, azt fel lehet fogni úgy is, hogy rosszindulatúan cselekszik, mert ugye lehetne önfeláldozó is, de nem az. Aki csak az ösztönei után megy az tudatlanságból tesz olyat is ami felfogható rosszindulatnak, sőt összebeszélt gonoszságnak. Aki éles gondolkodásra nem képes az elképzeli azt, hogy a hatalommal rendelkezők összefogtak az emberiség ellen. Tévedés. Mind megy a saját érdeke mentén és semmi mással nem foglalkozik. — Amikor elered az eső mindenki kinyitja az ernyőjét. Összebeszéltek, hogy ernyőt fognak nyitni? Frászt, mennek az érdekeik után. Nem akarnak megázni. — Az történt, hogy túl szaporodtuk magunkat, és senkik se akar az elsők között meghalni. Az a tulajdonságunk, ami eddig pozitív volt túlélési szempontból, most hirtelen negatívvá vált, de megváltozni nem tudunk. Tehát pusztítjuk önmagunkat.

  22. Info, dezinfo…:

    Észak-Korea napjaink egyik legelzártabb kultúrája, ahonnan meglehetősen kevés információ jut el a külvilághoz. Ha pedig valamilyen adat nyilvánosságra kerül, akkor annak valóságtartalma nagyon ritkán ellenőrizhető. Vannak azonban olyan, akár katonai fejlesztésekre vonatkozó területek is, amelyeknél nehezen lehet a külvilágot félrevezetni. Két, a közvéleményt is érdeklő terület pontosan ilyennek tekinthető: az egyik az atomfegyver-fejlesztés programja, a másik pedig a rakétaprogram.
    Ezeket ugyanis viszonylag könnyű megfigyelni, köszönhetően többek között annak is, hogy a hidegháború időszakában épp ezeken a területeken zajlottak a legfontosabb haditechnikai kutatások és kísérletek. Az atomfegyver kísérletek során esetlegesen a légkörbe kerülő anyagok összetétele, a lökéshullámok terjedése, annak elemzése, a kísérleti létesítmények műholdas megfigyelése igen pontos képet tud adni az atomfegyver kísérletek valódi eredményeiről.
    Ugyanez igaz a rakétaprogramra is. A látszólag minden különösebb cél nélkül tengerbe potyogó észak-koreai rakétákról szóló hírek a valóságban gyakran sikeres teszteket jelentenek. Az észak-koreai rakétaprogram egyes elemeinek a teszteléséhez természetesen nem feltétlenül kell interkontinentális távolságokat megtennie a kísérletekben résztvevő rakétáknak. A repülés során pedig a hírszerző szolgálatok számára is megfigyelhetővé válik a rakéta pontos típusa, felépítése, jellemzői, kalkulálható a hatótávolsága és potenciális terhelhetősége is.
    Az észak-koreai rakétaprogramról általánosságban is rendkívül sok pontatlanság jelenik meg a nyugati médiában, ami azért meglepő, mert furcsa módon az észak-koreai média meglehetősen nagy nyilvánosságot ad a sikeres rakétateszteknek. Természetesen Észak-Korea pontosan azt mutatja meg a programjából, amit meg akar mutatni. De amit megmutat, az így is nagyságrendekkel több, mint ami az orosz, az amerikai, vagy épp a francia rakétakísérleti programokat jellemzi.

    Dezinformációk terjednek Észak-Korea rakétaprogramjáról
    http://gyomberbela.blog.hu/2017/11/08/dezinformaciok_terjednek_eszak-korea_raketaprogramjarol

  23. Összeesküvés, deep state, világelit, háttérhatalom tehát annyit jelent,(ahogy most látom) hogy a nyugati világ legvagyonosabb, legbefolyásosabb emberei, családjai (valamennyire) összebeszélnek az érdekeik mentén.

    Aztán hogy mit tudnak a terveikből megvalósítani, az más kérdés.

    Attila,
    beharangozták a háttérhatalom és stómanja, Soros szervezte Trump és rendszerének megdöntésére irányuló kísérletet Amerikában november 4-től. Ahogy most látszik, kudarcba fulladt az egész.

    Akkor hogy van ez? A sorosféle fémjelezte tervek ennyire zátonyra futhatnak akár a háttérhatalom központjában is?

  24. Úgy látszik a háttérhatalom érdekeinek több képviselője van.
    Amiről hallottam és mindenki hallott, az Rothschildék – nekik lehet a stómanja Soros.
    Nyilván meg akarják tartani a befolyásukat és ismét megpróbálják elsütni a kommunizmus eszméjét, a neofábiánizmust (gondolok a nyílt társadalom nézeteire).
    A háttérhatalom másik része úgy látszik nem ezt az irányt favorizálja és nekik is megvannak a maguk céljaik és eszközeik e célok elérésére.
    Amit olvastam róla eddig, az a mára csődbe ment kapitalista világ lecserélése egy ez előtti – működő! – világkép visszahozásával. A Trianon előtti Európa (és világ) egy működő rendszer volt. A háttérhatalom másik ága ennek visszahozásán fáradozik.
    Az ő képviselőjük jelenleg Putyin lehet (Medvegyev cárjelölttel, és ez még odébb van).
    Aki ezt felismerte, az Putyint követi leendő nemesi rangok elnyerésének reményében. Az is visszatér.
    Talán a vérükkel védik a hazát (erről nincsenek információim, csak buta felvetésem).
    Ők nemaz államtól kapnak fizetést, hanem saját maguk finanszírozzák majd életüket működésüket és nemesi rangot kapnak cserében.
    Más ötletet és irányt nem ismerek.
    Az irányt Aleksandr Dugin írta le, ennek vannak magyar nyelvre lefordított cikkei is. Trianon visszacsinálására irányuló cél például az, hogy a külföldön élő magyarigazolvánnyal rendelkező babák is kaphatnak már júniustól babakötvényt és vezetnek nekik automatikusan startszámlát.
    Nem akarok itthoni aktuálpolitika felé menni

  25. Nehéz dolog ma háborúzni, ugyan is némely érdekek sérülnek némely érdekek pedig előtérbe kerülnek politikailag, és gazdaságilag. Mindegyik fél mérlegel, hogy mit veszíthet és mit nyerhet. Mert az egész kulcsa a pénz, illetve az ásványi anyagokkal való üzérkedés. Mindemellett a harcászati eszközök kereskedelme. Nehéz úgy dönteni, mikor melyik lobbi érdekek legyenek előtérbe helyezve a másikkal szemben, úgy, hogy annak a másiknak az érdekei ne sérüljenek. Kínának ,ha az USA épelméjű, nem áll érdekében a végsőkig kitartani Észak Korea mellett, illetve ugyan ez az oroszok kapcsán is igaz. Ezt egy valódi amerikai elnök, utoljára ilyen Kennedy volt, meg tudná oldani. Putyin valódi vezető, viszont az ő kezét is megkötötték a lobbik, illetve a kivárás politikája. Arra vár, hogy a másik fél döntsön, mert be van szarva egy atomháborútól, és ugyan ez igaz Kínára is. Atomháború esetén a jelen világot uraló oligarchiák el lesznek söpörve, az azokat támogató politikusokkal együtt. Nem maga az atomháború söpri el őket, hanem a túlélők haragja és az életben maradási ösztöne.

  26. O4. Attila (PV)

    „A helyzet az, hogy előbb rá kellene jönnünk, hogy mik a háttérhatalom tervei…
    Szerintem tévútra kerülünk, ha egy-egy helyi konfliktus alapján próbáljuk megérteni a globális hatalom stratégiáját.”

    Attila, eggyetértek Veled.

    2000-ben hét ország létezett, amelyekben a Központi Bankot nem a Rothschildék irányították.

    AFGHANISTAN
    IRAQ
    IRAN
    SUDAN
    KUBA
    Líbia
    ÉSZAK – KOREA

    Ezután jött a „terrortámadás” az Iker-Tornyok ellen…
    Most már csak három országban maradt független bank a Rothschild-ék irányítása nélkül!

    ÉSZAK-KOREA
    IRÁN
    KUBA

    Nyilvánvaló, hogy ez a három ország lesz a jövőben Rothschild-ék célkeresztjében.

    Ugyanez történt Jugoszláviában, ahol az ország Központi Bankját nem a Rothschildék és a többi Zsidó Nemzetközi Bankár ellenörzése alatt volt és így Rothschild-ék utasitására betörtek a „demokrata erők” és szétbombázták az oszágukat.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/3.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük