(2320) A legnagyobb leégés

VIP. 303

35 éves korom környékén vezettem egy non profit bridge klubot, aminek során heti rendszerességgel nálam találkozott egy 10-12 fős társaság. Az egyik alkalommal Feri egy addig nem látott abszolút bombázóval jelent meg. Tátva maradt a szánk, és mindenki Ferit irigyelte, aki viszonylag korán távozott a szőke bombázójával. Egy héttel később viszont egyedül jött. ??? Nem volt mese, Ferinek be kellett számolni az eseményekről. Ezek szerint innen egyenesen a lakására távoztak, ahol percek alatt kiderül, hogy a bombázó vetkőzése alatt Feri szerszáma mozdulatlanságba fagyott le. A bombázó az nap délelőtt összeveszett a pasijával, ezért úgy döntött, hogy félrelép. Ha Feri alaposan meg tudta volna dugni, akkor jó eséllyel a csaj partnert váltott volna. Ehelyett másnap kibékült az eredeti pasijával. Végül Feri kikötött egy bányarémnél, ahol szerszáma 110 százalékra teljesített, hosszú éveken át (már több gyereke is van). Sose hittem volna, hogy 35 évesen valakit cserbe hagyhat saját pénisze, mert ez a piszok nagy leégés. Ez jutott eszembe, amikor találkoztam az alábbi esszével.

 Évszázadokon keresztül, több kultúrán át próbálták az impotenciát gyógyítani és feltárni okát, állítja Angus McLaren a kanadai Victoria Egyetem (British Columbia) történelem professzora.

Ennyi sok újsághír, vicc és talk show után ki ne hallott volna a Viagráról? Ez az apró, kék pirula milliárdokat hozott a Pfizer konyhájára az impotencia rémének kordában tartásáért, azért az impotenciáért, amit most átkereszteltek erekciós diszfunkcióra.

A jelenlegi vitában résztvevők simán átlépnek azon a tényen, hogy az impotencia nem egy újkori jelenség. A nyugati kultúrát az ókori görögök óta foglalkoztatja. A XIV. század Velencéjében az a babona járt körbe, hogy a nők könnyen impotenssé változtathatnak egy férfit egyszerű babonás praktikákkal. A Viktoriánus Angliában kuruzslók azt állították, hogy a maszturbálás okozza az impotenciát. Az okoskodás szerint a helytelen örömszerzés a természetes örömszerzés rovására megy. A XX. Század pszichológusai szerint az impotencia az Edipusz komplexusból sarjad. Napjainkban a farmakológiai vállalkozások a gyenge vérellátásban látják az okot. Akkor pedig mi lehet az igazság?

___________________________________________________________________________

VIP előfizetőknek a teljes fordítást E-mailben elküldöm. VIP előfizető az lehet, aki legalább 6000 forinttal hozzájárul a honlap fenntartási költségeihez. Kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

2 gondolat erről: „(2320) A legnagyobb leégés

  1. Engem 37 évesen hagyott cserben a szerszám.Ha valami,hát akkor ez volt az amit addig elképzelni se tudtam.Egy csinos elvált és kiéhezett asszonykával hozott össze a sors.Hasonló történt velem mint Veled Tibor bá az óriáskigyós esetednél.Csak itt a hölgy vizslaszerű kutyusa volt a ludas.Naszóval mikor rátelepedtem az asszonykára a kutyus rápattant a hátamra.Persze egyből ledobtam őkelmét. De csak nem tágított,szegény asszonyka a fél lábával rugdosta ill igyekezett távoltartani a derék ebet aki azt hitte játszunk és mindenáron ő is részt akart benne venni.Ez a kis közjáték elég volt ahhoz,hogy jó másfél órára lelankadjak.Végül is valamennyire sikerült az akció de számomra nagy leégés volt.Ja és a kutyus megette bánatában,unalmában a zoknimat is.

  2. 1:
    Ez nem impotencia. Normális reakció. Kb. én is 37 lehettem, amikor a barátom rám bízta a feleségét fél évre. Gondoltam ebbe beletartozik a szexuális karbantartás is. Amikor levetkőztünk a hölgy megszólalt, „jaj neked ilyen kicsi?” – Már húztam is vissza az alsó nacimat. „Ha nem várod meg, hogy teljesen felálljon, akkor most már nem is fogod látni.” A férfi nem egy baszógép, hogy csak meg kell nyomni a gombot.

    Ifjúkoromban a mellettünk lévő faháznak nem volt tulajdonosa, illetve nyugatra távozott. Apámnak az a hülye ötlete támadt, hogy a nőjét oda vitte. Ez a saját kutyánknak nem tetszett, mert úgy tudta, hogy ott nem lakik senki. Ugatott, mint egy őrült. A végén az anyám átment, hogy mi a fenét ugat ez a kutya? Apám lebukott. Veszekedés. „Manyi hagyd abba, a pajti ugatása miatt nem állt fel a farkam, nem csaltalak meg.” – Anyám a mentegetést nem fogadta el. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük