(2297) Elnökök beszéde

Tibor bá’ online

 

Trump amerikai elnök 40 perces beszédének lényege az ENSZ közgyűlés előtt

Hacsak Észak Korea nem hátrál meg, kénytelenek leszünk totálisan megsemmisíteni Észak Koreát. A rakéta ember öngyilkosság felé halad rezsimjével együtt.

Vagyis Trump tárgyalni nem hajlandó, békét kötni Észak Koreával nem hajlandó, de ha Észak Korea nem engedelmeskedik, nem hagy fel az önvédelemmel, akkor elpusztít 25 millió ember, természetesen nukleáris fegyverekkel, ami a térséget is elárasztja radioaktív szennyezéssel. Ha a fenyegetését nem váltja be, akkor az egész világ kiröhögi, ha beváltja, akkor megnézhetjük magunkat.

Putyin orosz elnök legrövidebb beszéde az Orosz Parlamentben

Oroszországban oroszként szeretünk élni. Bármely kisebbség, bárhonnan is érkezett, ha élni, dolgozni és táplálkozni kíván Oroszországban, oroszul kell beszélnie és az orosz törvényeket kell tiszteletben tartania. Ha valaki Sharia Törvénye szerint a muszlimok életét akarja élni, őszintén azt ajánljuk számukra, hogy menjenek és éljenek ott, ahol az az állam törvénye.

Oroszországnak nincs szüksége muszlim kisebbségre. A kisebbségeknek van szükségük Oroszországra, és nem biztosítunk számukra előjogokat, vagy a törvényeinket nem próbáljuk a szájuk íze szerint módosítani, tekintet nélkül arra, hogy milyen hangosan visítják: „diszkrimináció”. Nem fogjuk tűrni az orosz kultúrával szembeni tiszteletlenséget.

Jobban tesszük, ha a „demokráciának” nevezett öngyilkosságokból tanulunk — Amerika, Anglia, Németország, Franciaország és Hollandia — amennyiben, mint nemzet túl akarjuk élni. A muszlimok elfoglalják ezeket az országokat, de nem fogják elfoglalni Oroszországot.

A mi orosz kultúránk nem kompatibilis a kultúra hiányával vagy a Sharia Törvényének, és a muszlimok primitív életmódjával.

Amikor ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület új törvények megalkotására gondol, elsősorban az orosz érdekeket kell szem előtt tartania, nem figyelmen kívül hagyva, hogy a muszlim kisebbségek nem oroszok.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

20 gondolat erről: „(2297) Elnökök beszéde

  1. Putyin beszédével kapcsolatban – pont a napokban hallottam a TV-ben Nógrádit, aki azt mondta, hogy az oroszok is súlyos problémáknak néznek elébe muszlim ügyben, mert az oroszok sem jeleskednek a népszaporulat terén, annál inkább a muszlim lakosságuk.
    A jóslatok szerint 20-30 éven belül Oroszország lakosságának harmada lesz muszlim.
    Már ma is Moszkvában van a legnagyobb mecset, és 1,5 millió muszlim él a fővárosban, de Péterváron is nagy az arányuk, mert nagy vonzó hatással vannak rájuk a fejlettebb régiók.
    Lehet, hogy Oroszország jobban járna, ha hagyná leszakadni a déli muszlim régiókat? De azt meg sem gazdasági, sem politikai érdekei nem engedik.
    Egyébként a leszakadt egykori köztársaságok között igen szélsőséges muszlim államok alakultak, ott sem sikerült kinevelni az „új embert”. 🙂

  2. Kattogunk Trampli Észak.Kore felé intézett fenyegetésén, de a beszédében az iráni atomalku felmondására tett utalásai szerintem sokkal fajsúlyosabbak, és a meglépése sokkal komolyabb következményekkel járhat, mint elsőre gondoljuk. 🙁

    Az amerikai elnök keddi, az ENSZ-ben tartott beszédére reagált Irán, miután indokolatlanul kikapott az elnöki beszédben, valamint Oroszország is, egyrészt Iránt védendő, másrészt a koreai helyzethez is volt hozzáfűznivalója, végül az orosz-amerikai fegyverzetkorlátozási szerződések megszegése is napirendre került.
    http://privatbankar.hu/makro/oroszorszag-is-iran-visszaszolt-trumpnak-312171

  3. És Áder János is beszélt a felmelegedésről.El tudtam volna János mellett képzelni Tiborbát ahogy órákat beszél a felemelgedésről 😀

  4. Egyrészről Putyin minden szimpátiámat és támogatásomat bírja az iszlámmal és a saríjával szembeni ellenállásával.

    Másrésztről viszont nem szabad elfelejteni, hogy Oroszország nem egy nemzetállam, hanem egy birodalom, ami az évszázadok során sok-sok különböző kisebb-nagyobb népet és törzset hódított meg és olvasztott magába, akik közül sokan a rokonaink is. Ezek olyan néprajzi, kulturális és életmódbeli kincseket őriznek, amiket talán senki más. Az ő erőszakos (vagy akár békés) eloroszításuk ellen viszont tiltakoznom kell.

    Számomra is nehezen feloldható ellentét, hogy pont a kedves rokonaink egy jó része muszlim. Én azt tartanám jónak, ha ők megtérnének Jézushoz, és közben megtartanák a kulturális és nemzeti identitásukat. Na de persze engem nem kérdez senki.

  5. 3, Ábel: „Én azt tartanám jónak, ha ők megtérnének Jézushoz”

    Hát segíts nekik… Biztosan szívesen látják a hittérítőket. 😉

  6. 3 – Ábel:
    Ne álmodozz! Te az ázsiai rokonainkról beszélsz, miközben a magyar társadalom hatalmas hányada az erdélyi székelyeket lerománozza.

    „Megtérni Jézushoz?” Az ember azt hinné, hogy hülyéskedsz, de nem. Te ezt komolyan gondolod. KATASZTRÓFA.

  7. 7 – sama:
    Az „Information Clearing House”-nak előfizetője vagyok. Természetesen olvastam a belinkelt cikket áprilisban.

    Jól sejtetted, a rendszer csak egy URL-t enged be. Szólj hozzá kétszer, ha kettőt akarsz.

  8. Putyin képes volt ezt úgy elmondani, hogy nem röhögte el magát közben?
    Nézzük csak meg, hogyan növekedett az orosz birodalom:
    http://www.harpercollege.edu/mhealy/geogres/maps/rugif/fig2-4.jpg
    kb 500 évvel ezelőtt kezdett gyors növekedésbe, ekkor hódította meg a Volga középső és alsó szakaszát, valamint a Kaukázus vidékét, ahol az iszlám ekkor már legalább 500 éve elterjedt volt a türk népek között.
    Elfoglalták Szibériát, ahol az ott élő népek nem feltétlenül oroszként szerettek volna élni és oroszul beszélni, de hát így jártak.
    Aztán az 1800-as években bekebelezték Közép-Ázsiát, ahol addigra kb 1000 éves múltja volt az iszlámnak, ott is erősen oroszosítottak, de a Szovjetunió szétesése után ezek a területek függetlenné váltak (bár az orosz befolyás, az ottani orosz kisebbség továbbra is jelentős), így Putyin szavai rájuk nem vonatkoznak.
    Ezekre a területekre tömegesen települtek be az oroszok és terjesztették az orosz nyelvet, kultúrát, az ortodox kereszténységet és a törvényeiket. Akik bárhonnan is érkeztek, azok épp az oroszok voltak, nem a kisebbségek, köztük a ~10 millió muszlim.

  9. Avatar hozzászólásához csak annyit fűznék, hogy csekély történelmi tudásról tanuskodik.
    A kaukázusi népek keresztények voltak és többségük az is maradt. Az iszlamizáció sem 500 éves. A csecsenek muszlimmá lett része az 1700-as években vett fel a muszlim vallást, mikor a magashegységből a völgyekbe költözött és lótartó néppé vált. De, jelentős részük megtartotta a keresztény vallást.

  10. 5: Tedd a szívedre a kezed: nem lenne mindenkinek jobb, ha az összes muszlim kereszténnyé válna? Függetlenül attól, hogy igazak-e a keresztény tanok.

    A tömeges megtérés tényleg álmodozás, de a rokonság pont nem. Hogy mit gondol erről a plebs és kit románoz, pont nem érdekel.

  11. jan.zeleznik: A csecsenek vajon türk népek-e?
    A volgai Bulgáriában Almis a X. században tért át az iszlám hitre, legalább ettől kezdve folyamatosan jelen volt a térségben az iszlám vallás, a mongol hódítás, majd az aranyhorda és az azt követő kánságok időszaka alatt is megmaradt.

  12. 9. Avatar

    Oroszok meghódították Szibériát.

    Olvastam Jeremij Ajpin könyvét (ajánlom)
    Fehér cárokról ír. Csere kereskedtek a szibériai népek az oroszokkal. Élték az életüket, nem kellett orosz iskolába járni, nem kellett ortodox pópa templomába járni. Nem kellett katonáskodni a cár seregében.
    Békés élet.

    1917 után fordult a sorsuk a balvégzetbe.
    Vörös cárokról ír. Az iparcikkek silányak lettek, hatalmas adókat kellett fizetni természetben, (pénzük nem volt) komisszárok jöttek, hogy kigyomlálják a néphatalom ellenségeit. Szerencsétlenek azt sem tudták mi az a kommunista néphatalom, de a komisszárok megtalálták, sikeresen agyonlőtték, bebörtönözték a néphatalom ellenségeit.
    Orosz iskolába kellett járatni a gyermekeket, el kellett menni harcolni a finnek, lengyelek, majd a németek ellen.
    Pusztulás.

  13. Van a Szolzsenyicinnek az „Együtt” c. könyve, ami az orosz és szovjet zsidók története.
    Itt lényegében a második kötet szibériai fejezetének a szinopszisát mesélted el…

  14. Észak-Koreával semmit sem fog tudni csinálni Trump az üzengetésen kívűl. Atom ide vagy oda az ország adottságai olyanok, hogy ott a koreaiak maximális előnyben vannak és akkor a kínai védernyőt nem említettem. Irán helyzete viszont sokkal kérdésesebb. Trump simán nekieshet Iránnak ezzel is üzenve é-koreának. Ráadásul a térségben ott van két óriási szövetséges izrael és szaúd-arábia, max az oroszok tudnák kicsit megnehezíteni a helyzetüket. Szóval én Iránra szavazok ha beindul az elszámoltatás.

  15. Hubab + 1

    Oroszország népességének jelenleg kb. 15 %-a muszlim és ezzel sokkal rosszabbul állnak, mint Anglia, Németország, de még talán Franciaországnál is.

    Hogy most Putyin mit mond, az egy dolog, attól nem lesz kevesebb muszlim náluk és bizony Putyin élete véges vagy a hatalma is megdőlhet bármikor. A muzulmánok viszont maradnak és egyre többen lesznek náluk is.

  16. 119 – Gyarmathy:
    A tény az tény, de nagyon nem mindegy, hogyan áll hozzá a vezető.

    Különben nincs olyan nagyon nagy baj. A söröző, tetkozó, mihaszna bunkó része (nagyobb) a társadalomnak, majd felveszi a muzulmán vallást, és tovább éli igénytelen, léha életét. A nők majd visszafogják a férfiak kihasználását, a csöcseik mutogatását és visszamennek a konyhába, és szülnek 4-5 gyereket. Volt már ilyen, kibírható. 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük