(2262) Breaking

 

A Bulletin of the Atomic Scientist társaság tegnapi hírlevele Észak Korea interkontinentális ballisztikus rakétájával foglalkozik. A pontos számításokból kiderül, hogy csak majdnem van szó ICBM-ről. Ehhez azt tudni kell, hogy a Bulletin atom tudósai nem az optimizmusokról híresek, ha ők ezt állítják, az égészen biztos igaz. Az oroszok két héttel ezelőtti jelentése (amiről írtam) helytálló volt, vagyis ők se fogadják el az ICBM jelzést. Az északiak trükkje az volt, hogy a rakéta hasznos terhe minimálisra volt csökkentve. Az atom tudósok azt állítják, hogy Észak Korea jelenleg nem képes 500 kg-nál könnyebb atombombát előállítani. A rakétamotor pedig olyan, amilyen, különben pedig az oroszoktól származik (nem tudni hogyan).

Miről van akkor szó? Az amerikaiak szokásukhoz hívem hazudnak a pillanatnyi érdeküknek megfelelően. Szaddam esetében tömegpusztító (atom) fegyvereket hazudtak oda. Asszad esetében mérges gáztámadást hazudtak oda. Kuvait esetében inkubátorból kihajigált csecsemőket hazudott oda, stb. Most azt hazudták össze, hogy Kimnek interkontinentális ballisztikus rakétája, és miniatűrizált atom bombája van, mert a terv a meglepetésszerű letámadás volt természetesen atombombákkal. Most, hogy Kína kijelentette, ha megtámadják Észak Koreát nem marad semleges, a helyzet megváltozott. Most majd ki kell mászni a szarból, amibe Trump belepotyogott.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

39 gondolat erről: „(2262) Breaking

  1. Trump nem belepotyogott a helyzetbe, hanem bele taszajtgatták.
    Éppúgy mint a Kongresszus az Oroszország elleni szavazással, kényszeríti az elnököt a meggyőződése elleni politikára.
    Nagyon nagy hatalmú urak sakkozgatnak az USA vezetőségének berkeiben, akik bármilyen „helyzetet” elő tudnak állítani, meg tudnak komponálni.
    Ráadásul Érinthetetlenek. Na nem úgy mint az Indiai páriák 🙂

  2. Trumpnak egy esélye van, hogy fordítson a kormánykeréken, ehhez pedig az kell, hogy a Kongresszusnak és a Szenátusnak kuss legyen a neve. Ehhez vagy világháborús helyzet kell vagy egy belső polgárháborúnak kell kitörnie – ebben a két esetben tudja átvenni a hadsereg segítségével az ország közvetlen irányítását.
    Na jó, egy UFO-támadás vagy egy brutális természeti katasztrófa is megfelelő lenne, de ezekre perpill kisebb a matematikai esély, mint az előző kettőre.
    Magasan vannak a tétek az asztalon, Trump véleményem szerint meredek játékot játszik, már-már vabank szaga van a dolognak.

  3. Hadsereg segítségével? Ki mögött áll a hadsereg? Biztosan nem az elnök úr pártján.

  4. Ha az eszak-koreaiak tenyleg haborut akarnak akkor eleg lenne addig provokalniuk az amerikaiakat hogy azok tamadjanak eloszor hiszen akkor szamithatnak a kinaik segitsegere de az Usa-t talan mar nem is kell provokalni mert ok mar eldontottek es kesz tenykent talaljak az eszakiak rendelkeznek atomfegyverrel…..vagyis a casus belli elmeletileg adott szamukra .

  5. Bogozy:

    Ebben annyira ne legyél biztos!

    „Washingtonban a végrehajtó hatalom négy legjelentősebb, politikai kinevezésre épülő pozíciójából hármat már tábornok tölt be. Nő annak a gyanúja, hogy Trump valójában függetleníteni akarja saját pozícióját és megroggyant kormányzását a politikai pártoktól. Trump a jelek szerint nem fog válogatni az eszközökben, ha a politikai túléléséről lesz szó.”

    http://privatbankar.hu/makro/katonak-veszik-at-washington-kulcspozicioit-mire-keszul-trump-310280

  6. Ilyen hetek óta tartó szájkarate után a meglepetésszerű támadás kizárt.

    Azt se felejtsük el, hogy az adott helyzetben Dél-Korea és Japán eléggé sérülékeny. Ennyit nem ér meg az USA-nak ÉK letámadása. A kínai válaszlépes korábban bizonytalan volt, de korábban is benne volt a pakliban , hogy ÉK mellé állnak. Most tisztult a helyzet, az USA első csapás erősen kétséges.

    A felsorolásos analógia szerintem abban hibázik, hogy Szaddam, Asszad tiltakozott a gyanúsítgatások ellen.
    Kim tudomásom szerint nem. Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

    Aztán vagy azért nem tiltakozott, mert igaz, vagy csak nagyobbnak akart látszani, mint ami valójában és ezért nem tiltakozott?

  7. 2. Montezuma
    … „Ehhez vagy világháborús helyzet kell vagy egy belső polgárháborúnak kell kitörnie – ebben a két esetben tudja átvenni a hadsereg segítségével az ország közvetlen irányítását”…
    Remekül ráhibáztál a dolgokra, lásd Charlotteswille Virginia.
    Gusztusos, zaftos polgárháborús helyzet, pontosan, ahogy megjegyezted.
    Igen ám, de sajna nem spontán, hanem megrendezett, csak még ki kell okumáljam , hogy miért és ki által.
    Lehet, holnapra okosabb leszek.
    Vagy esetleg ti álltok elő valami teóriával.

  8. Bálint

    Nem lehetünk elég okosak, de szívesen olvasok más ötleteket is, ki tudja…
    Ezt a mostani virginia-i esetet még én sem tudom igaziból hová tenni, de az látható, hogy nagy feszültségek vannak az amerikai társadalmon belül.
    Trump nem ítélte el a szélsőjobbot, Ivanka szépített a Twitteren ez ügyben.

  9. Jelenleg az amerikai hadsereg lehetővé tette az irániak és az oroszok számára, hogy Szíria és Izrael határa mentén, valamint a szaúdi határ mentén telepítsék haderejüket, amitől az izraeliek kiakadtak.
    Az amerikai hadsereg haderejét most a Közel-Keletre összpontosítja a Daesh megsemmisítése érdekében, amely egy izraeli és szaúd-arábiai zsoldos sereg. Tehát az amerikai hadsereg valójában szövetségben áll Iránnal és Oroszországgal Izrael és Szaúd-Arábia ellen.
    Emlékezzünk arra is, hogy Donald Trump amerikai elnök „igen rossz” -nak nevezte Németországot, és az első amerikai elnök lett a NATO történetében, aki nem említette a NATO-szerződés 5. cikkében szereplő kölcsönös védelmi záradékot.
    Tehát most azt látjuk, hogy Németország, Izrael és Szaúd-Arábia együtt vannak a célkeresztben. Mi a közös ezekben az országokban? Őket uralják a kazár maffia vérvonal családok, köztük a régi római családok, akik a P2 szabadkőműves páholyt irányítják.
    A vérvonal családok azt gondolják, hogy Isten munkáját végzik, arra kényszerítve az iszlámot és a kereszténységet, hogy keveredjenek össze és egyesüljenek egy monoteizmusban Valamint szeretnék létrehozni Eurábiát, amit Jeruzsálemből irányítanák…
    Az ázsiai titkos társaságok vezetői azt mondják, hogy egyetértenek a Pentagonnal, és szükség esetén jövő év elején háborút indítanak, hogy eltávolítsák a kazár befolyást Japánban és a Koreai-félszigeten.
    Benjamin Fulford
    Rómába az út Mekkán és Jeruzsálemen keresztül vezet.

  10. 9. L.S.
    zavaros eszmefuttatás, nem tudom kibogozni.
    Ki az ellensége kinek és miért.

  11. Bálint:

    Ez kemény pálya lesz, nem mindenki számára ajánlott és emészthető. 😀

    Benjamin Fulford hosszú évek óta ír heti esszéket a hivatalos világ mögötti világról. Az édesapja volt hosszú éveken keresztül Kanada szaúd-arábiai nagykövete, így a fia is bejáratos lett bizonyos körökbe. Fulford alapvetően egy nemzeteket és kormányokat behálózó kazár-maffiáról illetve egyéb titkos és féltitkos szervezetekről ír, valamint az ezek közötti rendkívül bonyolult viszonyrendszert igyekszik feltárni. Ne csodálkozz, ha három sorból nem érted, én évek óta követem az írásait.

    Állít nagyon meredek dolgokat is, ugyanakkor két tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni: eddig az összes állítása vagy később – a híreket figyelve – beigazolódott, vagy sem, de cáfolni eddig egyiket sem nagyon lehetett. Mindenképpen figyelemre méltó, akit komolyabban érdekel a geopolitika, az így vagy úgy, előbb vagy utóbb bele fog szaladni Fulfordba.

    Benjamin Fulford volt az egyetlen, akinek D. Rockefeller interjút adott az illuminátusokról valamint a kínai maffiáról, ami beépült az USA-ba. Rockefeller szerint a kínai maffia tönkrevágta az illuminátusokat. A youtube-on fent van a teljes interjú!

    Fulford saját oldala:
    https://benjaminfulford.net/

  12. 10.Montezuma
    A háttér idestova legalább 2000 éve jelen van, müködik és céljai érdekében spontán létrejövő helyzeteket, vagy általa elöre kitervelt történéseket lovagol meg, de oly müvésziesen, hogy századok multán is lehetetlen eldönteni mi volt a véletlen és mi volt a megrendezett.
    Ami háború eddig volt, az mind, kivétel nélkúl mind ezen hatalom müve, az ő szolgálatában, egyetlen fő cél irányába:
    Megváltoztatni a világ társadalmi-politikai berendezkedését, befolyásolni a világ mentalitását, felboritani a rendes, természetes értékrendet, valamint mostanában-ugy 70-80 éve- megingatni, megkérdőjelezni és elhalványitani amennyire csak lehet, a nemzetállam, a haza, a szülőföld, népközösség és gazdanép fogalmát.
    Borzalmas, még igy, száraz felsorolásban is.
    Elismerem, a zsidóság ugyancsak jelen van / volt a porondon, de az is igazság, hogy rajtuk kivül mások is tolonganak nagyszámmal ezen kétes szinpadon, ki-ki érdekeit, céljait megvalósitaná, lásd a régi Rómát, vagy a középkori Itáliát.
    Ezen hatalom, kinél az idő nem számit, türelme végtelen, oly távolról kezdi aknamunkáját és oly kerülő utakon halad céljai felé, hogy csakis évtizedekkel egy lezajlott folyamat, egy befejezett fázis után lehet utólag homlokunkra csapni azzal, ” hogy nem vettük ezt észre idejében, miért nem láttuk elöre ez ide fog vezetni….”
    Ugyhogy emelem kalapomat Fulford elött, de ő is csak kullog az események UTÁN.

  13. 12. L.S.
    …”Ennek az az oka, hogy a reaktor leolvadásának hivatalos története hazugság. A reaktorokat az izraeli Magna BSP által elhelyezett atombombák robbantották fel”…..
    Eddig olvasgattam az általad belinkelt blog marhaságait, aztán mikor ehhez a részhaz értem, abbahagytam.
    A hülyeségnek, a TÖMÉNY hülyeségnek is van határa. Nem Bálint, NINCS (ahogy ez a példa is mutatja) 😀 – Tibor bá’

  14. 10, Montezuma

    ” Ez kemény pálya lesz, nem mindenki számára ajánlott és emészthető. ”

    Milyen igazad van!

  15. Össze ne vesszetek ezen!
    Olyan szinten abnormális, ami a nagyvilágban töményen zajlik, hogy sok logikus és értelmes magyarázat nem maradt azon kívül, hogy vagy meghülyültek a világ vezetői, mégpedig szinte egyszerre (Na ez se lenne véletlen!), vagy valóban zajlik a háttérben egy olyan „összeesküvés”, amit nagyon nem akarnak a pórnép orrára kötni, ehelyett mindenkit etetnek (vagy próbálnak etetni) a tömény sz@rral.
    Harmadik megoldást nagyon nem látok.

  16. Szimulált világban élünk, idegen fajjal tárgyalnak vezetőink, a régmúltban létezett és közelgő katasztrófa elől elmenekült földi civilizáció visszatért. Tehát vannak még alternatívák. Teljesen kizárni lehetetlennek tűnő felvetéseket az elképzelhetetlen megtörténte után, ami az élet megjelenése, nem lehet, részünkről nem lenne következetes.

    Ha nem a magunk, ill. Európa fontosságából indul ki gondolkodásunk a migráció elemzésekor, hanem, mi van akkor, ha teljesen hibás fókuszt állítottunk be és rossz szemüvegen át próbáljuk megérteni, mi zajlik körülöttünk?
    Ha ez így van, akárhogy nézzük a folyamatot, mindig széttárt karokkal fogjuk konstatálni, ez egy értelmetlen katyvasz, a történet értelmetlen, vezetőink meghülyültek.

    Más megközelítés.
    Valamiért, vagy valakiknek egy rendkívül gyéren lakott észak Afrikára van szüksége. Igazából mindegy, hogy hová irányítják az ott élőket, vagy, hogy élnek, halnak e, a lényeg, hogy a terület kiürüljön. Mi van, ha ez egy evakuálás. Így az értelmetlen történet értelmezhető mederbe kerül.

  17. Károly

    Pontosan.
    Az, hogy a korlátozott érzékszerveink és a korlátolt elménk mit képes érzékelni, felfogni és befogadni egy dolog, az, hogy mi lehet a teljes valóság az általunk érzékelt és felfogott világ mögött meg egy másik.
    Ab ovo totál kizárni a „szerintünk lehetetlent” butaság lenne, ezt egyébként a szimpla prosztó emberi történelem is már sokszor bizonyította.

  18. 18.

    „Ab ovo totál kizárni a “szerintünk lehetetlent” butaság lenne, ezt egyébként a szimpla prosztó emberi történelem is már sokszor bizonyította”

    Az ember elkerülhetetlen sorsa, hogy a rendelkezésére álló eszközök és tények alapján valószínűsítse a dolgok valódi állását.
    Ez ugyanis néha vérre megy.
    Semmit sem érünk el azzal, hogyha például valaki azt állítja minden atomban benne van az egész világegyetem és miután nem tudjuk bizonyítani az ellenkezőjét, azt válaszoljuk hát kérem, a kvantumok világában bizony minden lehetséges !
    Ettől kezdve, a legidiótább blőd baromságokat is tartózkodó bizonytalansággal kell fogadnunk ?
    Én nem gondolnám !
    Amit tudunk, abból kell kiindulnunk és nem ezoterikus délibábokból.
    Egy dolog a fantáziadús képzelődés és egy másik dolog a tudomány.

  19. 19 – Montezuma:
    A világról ma már jóval többet tudunk, mint amit érzékszerveinkkel fel tudunk fogni, és folyamatosan egyre többet tudunk meg. Itt-ott megakadunk, de aztán korrigálunk és folytatjuk tovább a valóság feltárását. Eközben veszélyes és félrevezető azt kitalálni, hogy amiről nem tudunk bizonyosat az ezoterikus alapon felfedhető. Minden más, amit nem fed le a mai tudomány, mindössze káros spekuláció, amivel tetszés szerint lehet manipulálni. A mindennapi életvitelhez érzékszerveink tökéletesen elegek, ha nem lennének azok, akkor már rég kievolválódott volna valami a szükségletnek megfelelően. Például lásd a denevéreket radar adóvevőjük is van.

  20. „Tehát most azt látjuk, hogy Németország, Izrael és Szaúd-Arábia együtt vannak a célkeresztben. Mi a közös ezekben az országokban? Őket uralják a kazár maffia vérvonal családok, köztük a régi római családok, akik a P2 szabadkőműves páholyt irányítják.
    A vérvonal családok azt gondolják, hogy Isten munkáját végzik, arra kényszerítve az iszlámot és a kereszténységet, hogy keveredjenek össze és egyesüljenek egy monoteizmusban Valamint szeretnék létrehozni Eurábiát, amit Jeruzsálemből irányítanák…
    Az ázsiai titkos társaságok vezetői azt mondják, hogy egyetértenek a Pentagonnal, és szükség esetén jövő év elején háborút indítanak, hogy eltávolítsák a kazár befolyást Japánban és a Koreai-félszigeten.
    Benjamin Fulford
    Rómába az út Mekkán és Jeruzsálemen keresztül vezet”

    A pék a bagoly lánya ?
    Tessék mondani, ez a zárt osztály ?

  21. Ezen nem fogunk összevitázni, tudom a határokat! 😀
    Maradok a geopolnál, a többi a Tiétek!

  22. 14: bálint, Tibor bá’

    Hát vannak témák, amiben 100% egyetértek Tibor bá’val!
    A 12 link, hát inkább nem minősítem. Aki ilyeneket valaki elhisz, biztosan meg van rá az oka…

    Mellékelnék egy linket, ami angol ugyan, és az Infowars Alex Jones válásával kapcsolatos.

    http://www.nbcnews.com/news/us-news/not-fake-news-infowars-alex-jones-performance-artist-n747491

    Röviden magyarul:

    Aley Jones válik, és vita van arról, hogy kinél legyenek a gyerekek.
    A felesége azzal érvel, hogy nem stabil ember ( nem egészen beszámítható) mert többször különböző embereket szóban meg akart ölni.
    ” “He’s not a stable person,” she reportedly told the court. “He says he wants to break Alec Baldwin’s neck. He wants J-Lo to get raped.”

    “I’m concerned that he is engaged in felonious behavior, threatening a member of Congress,” she added, referring to Jones’ recent comments about Rep. Adam Schiff, D-California. „He broadcasts from home. The children are there, watching him broadcast.” ”

    Az ügyvédje azzal védekezett, hogy ez egy játszott szerep
    „“He’s playing a character” and is nothing like his online persona, attorney Randall Wilhite reportedly insisted in a Texas courtroom at a pre-trial hearing ahead of the right wing radio jock’s custody battle with ex-wife Kelly Jones. „, és ő valójában „a performance artist.”

    Szóval úgy próbálják beállítani, hogy hogy ez egy szakma, és amit mond nem komolyan gondolja.

    Hát ezen el lehet gondolkozni ilyen tartalmak olvasásakor…
    Ez kapitalizmus, amire van igény, azt kiszolgálják.

    Ugye beszélni mindent lehet, de van aki komolyan veszi és tragédia lesz belőle.

    Állítólag Alex is hirdette, hogy „about Hillary Clinton operating a pedophile ring out of a Washington D.C. pizza ”

    Na erre egy örült bement az adott pizzériába és lövöldözni kezdett.

    „Edgar Maddison Welch, from Salisbury, N.C., was arrested on Sunday after he allegedly walked into the restaurant and pointed a gun in the direction of a restaurant employee, the Washington Post reports. Welch fired the rifle but the employee managed to escape and there were no injuries. Welch was charged with assault with a dangerous weapon.”

    Szóval ha a main stream média hazudik, az nem azt jelenti, hogy az alternatív média automatikusan igazat mond.
    A józan észt kéretik használni.
    Engem a link stílusa némely Drábik irományra emlékezett

  23. 24 – PZuj!
    Nem az a baj, hogy ilyeneket elhisz, hanem, hogy ide beírja. Ezek a hozzászólók abban a hitben vannak, ha valamit beír az „értelmes emberek vitafórumába” akikor automatikusan értelmesek lesznek. Hát sajnos nem. Az ilyeneknek 20-30 éven át itt csak olvasnia kellene, és aztán óvatosan hozzászólni. Talán sikerülne.

  24. 25: Tibor bá’
    „Ezek a hozzászólók abban a hitben vannak, ha valamit beír az “értelmes emberek vitafórumába” akikor automatikusan értelmesek lesznek.”

    🙂

    Nincs kedvem a cikk hibáiba tételesen, részletesen belekötni, de egy hivatkozásnak véletlenszerűen utána mentem.

    „Franciaországot is kivonják a Németországgal való szövetségből, ezért rúgták ki a Daesh-t támogató Pierre de Villiers francia tábornokot, Pentagon források szerint. Nyilvánvaló, hogy a dagály a vérvonal irányította országok ellen fordul.

    Az ennek alátámasztására belinkelt cikk, arról beszél, hogy a tábornok a költségvetési megszorítások miatt különbözött össze az elnökkel, az ezért váltotta le.

    Ez a Daesh támogatás különösen érdekes:

    Rákeresve pár lényeges találat:
    „Nov 21, 2015 – „There will be no military victory against Daesh in the short term,” Pierre de Villiers, chief of staff of armed forces,” azaz nincs rövidtávú esély a győzelemre az ISIS ellen, mondta 2015-ben és mint a jelen mutatja igaza volt.

    valamint
    „cooperation in the fight against Islamic State (ISIL, also known as Daesh) with his French counterpart General Pierre de Villiers, the Russian … azaz az oroszokkal működik együtt a Daesh elleni harcban.”

    még egy:
    „Top French military official Pierre de Villiers (pictured right) said … in Iraq in which we destroyed buildings in which Daesh (Islamic State) was”
    Itt éppen egy Daesh épület lerombolásáról adnak hírt.

    No szóval ebből nekem nehezen jön le, hogy az illető úr hajde nagy Daesh barát lenne.

    Persze ha „Pentagon források szerint”, akkor ez az érv mindent visz….

    Az meg különösen nincs megindokolva, hogy ettől a leváltástól miért kéne a francia-német szövetségnek meggyengülnie.
    Azon melegében Marcon kinevezte az utódját.

    Marcon és Merkel nagyon gyúr a közös vezető szerepre, ami rá is férne az EU-ra, egy kis saját lábra állás minden tekintetben.
    Ha német választások úgy alakulnak…

  25. 27 Sama

    Poénos a kép.

    Valóságban, a választásokon vesztes demokraták tesznek meg mindent, Trump lejáratására, eltávolítására. Még olyan lépésektől sem riadnak vissza, amelyek a társadalmi békességet erősen veszélyeztetik.
    A most indult és terebélyesedő szobordöntögetés, a Kongresszus szavazása nemrégen az Oroszország elleni szankciók fokozásáról, a mindennapos szurka-piszka, a Trump környezetében levő kinevezett hivatalnokok módszeres mószeroló támadása, mind gyengítik az USA cselekvőképességét.

  26. ….”A most indult és terebélyesedő szobordöntögetés,…”
    Semmi sem véletlen, Bogozy kedves.
    Amerika történelmének meghatározó alakjainak szobrairól, 200 évvel ezelött élt emberekről van szó.
    MIÉRT MOST.?
    Valakik alapjaiban akárják megingatni, megosztani, egymásnak ugrasztani az amerikai társadalmat, pont most.
    Csak tudnám miért.

  27. 30. Bálint

    Nem hiszem, hogy a milliárdosok akarnak a szegények jótevői lenni.
    Viszont Trump a szegényeknek tett ígéreteivel nyerte meg a választásokat.
    Ez egy olyan szálka az USA vezető elitjének a szemében, republikánusnak és demokratának egyaránt, amelynek „kihúzása” érdekében mindent megtesznek.
    Az USA legfelső vezetésében nagy számban vannak zsidók. Az ő beleegyezésük nélkül nem fajulhatna el a helyzet ennyire.
    Trump Szíriában megbékélésre törekszik. Izraelnek érdeke a széthullott Szíria.

  28. 31.Bogozy
    …”Trump Szíriában megbékélésre törekszik”…
    Ezt mire alapozod?
    Akik igazán csendet-rendet akarnak Sziriában, azok az orosz, és csodálkozni fogsz, iráni erők.
    Amerika kavarta a szart, mondjuk ki őszintén, többet ártott, mint használt ” tévedésből” bombázgatta a levegőből a szir hadsereget-istenem de jól ismerjük ezeket a tévedéseket- és bizony le kellett nyelje a presztizsveszteséget mikor KÉNYTELEN volt tudomásul venni az oroszok által bejelentett no-fly zónákat a szir légtérben.
    Abban igazad van, hogy nekünk jól jött volna egy szétesett Sziria Asszad nélkül, de mi is pofára estünk:
    Az esti hirekben láthattuk mint jelenti be Asszad a kormányerők győzelmét, külön-külön és névszerint megköszönve Iránnak, Putyinnak és a Hizbolla szervezetnek a harcokban nyújtott segitséget.

  29. 32 – Bálint:
    Le a kalappal előtted, hogy ennyire reálisan és „semleges” szemmel tudod látni az eseményeket.

  30. 33.Tibor bá
    Kösöznöm elismerő szavaidat.
    Bárki, aki nem agymosott, és kissé még gondolkodik a saját fejével, ugyanigy látja a dolgokat.
    DE, miért idézőjelben a „semleges” szó?
    Szmájli, csak nem tudom kitenni, mert nem értek hozzá.

  31. 32. Bálint

    Mindennel egyetértek, hasonlóan látom.
    Viszont Izraeli repülők gyakran odacsapnak Szíriában, és ők is véletlenségből mindig a kormányerőket találják el.

    Irántól való félelmükben, inkább az ISIS-t segítik.
    Nehéz ügy ez.

  32. 34.Bogozy
    ..”Viszont Izraeli repülők gyakran odacsapnak Szíriában, és ők is véletlenségből mindig a kormányerőket találják el …”
    Féligazságok, hadd pontositsak:
    A múltban légierőnk mindannyiszor visszavágott, mikor át-át lövöldöztek az izraeli falvakra, illetve valahányszor igyekeztek kilőni a Hermon -hegyi katonai hirszerzőbázis antennáit, ami pedig nem is annyira Sziriát, sokkal inkább Libanont, illetve a Hizbollát figyeli.
    Félünk Irántól?
    Bevallom, igen, sőt nagyon.
    Két igazi nehézfiú van a környéken, igazi, és nem melldöngető nagyfiúk, akik elpusztithatják Izraelt, ezek Töröko., illetve Irán, ezt be kell vallani őszintén, és aki egy pillanatig is elhiszi, hogy megmérközhetünk velük, az vagy hülye, vagy amerikai, vagy mindkettő egy személyben.
    És most, ime, beteljesedik Izrael rémálma, Irán ante portas, az ISIS elleni harc eredményeként, megvetette lábát Sziriában, mindössze néhány kilóméterre tölünk.
    Igazad van, nagyon nehéz ügy ez, de mit csináljunk, ha bezártátok Lipótmezőt és az ápoltak átköltöztek a Közel-Keletre?

  33. Tibor bá
    Egy kiragadott részlet a Buzi vagy nem buzi topic 81 hozzászólásodból:

    …” A természet azt mutatja, hogy magas érzelmi IQ-val (ahogy te nevezed) életképtelen az egyed. És ez az egyetlen reális fokmérő, életképes vagy életképtelen.’
    Mesterien fejezed ki EGYETLEN mondatban Európa, Amerika , vagyis a a fehér ember tragédiáját:
    A magas érzelmi IQ megnyilvánulásai, mint Jószivűség, segiteniakarás, könyörület a vadak iránt, mindenik egy kés, amit a fehér ember önmagába szúr.
    Végzetes tévedés, öngyilkosság!

  34. 37 – Bálint:
    Így van, de sajnos amit írok (rendszerint) csak kevesen értik meg.

  35. Magas érzelmi IQ?

    Szerintem ez a mai balos, kifacsart liberális ideológia része.
    Tolerancia, segíteni akarás, jószándék, könyörület, ezek mind ismerős fogalmak a kereszténységből, és más vallásokból .
    Alapértékek, amelyek az embert elválasztják az állattól.

    Viszont amikor ezen „új” értékek terjesztői, jól láthatólag túlléptetik a népet a józan ész határain, akkor érdemes megnézni, az ideológia vezetői miképpen élnek?
    Hamar kiderül, a vezérek luxusban dőzsölnek, és a személyes környezetükben nem tűrik a cigányt, a hajléktalant, a menekültet, a nép nyomorát észre sem veszik.
    Kiméletlenül lopnak, hazudnak, kizsákmányolnak, adót csalnak.
    Ugyanúgy mint régen a püspökök, párttitkárok, és más „emberbarátok”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük