(2232) Ezek simán megbolondultak

Svédország elesett

Az alábbiakban láthatsz egy időjárás jelentést Svédországban, illetve Irakban. A kérdés, látsz-e közöttük különbséget? Nem? Na jó, és hasonlóságot?

Be szép ez a liberalizmus! És Amerikában? Most érkezett a hír:

Arkansas államban a legújabb törvény kiegészítés szerint a megerőszakolt nőknek – tehát azoknak, akikkel erőszakosan közösült egy férfi – abortusz esetén értesíteni kell a megtermékenyítőt, vagyis azt aki megerőszakolta, az abortusz tényéről, feltételezhetően azért, hogy az „apának” legyen lehetősége bírósági úton megtámadni az abortuszt, és követelni, hogy a megerőszakolt nő hordja ki a terhességet, vagyis az ő gyermekét.

__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________

 

5 gondolat erről: „(2232) Ezek simán megbolondultak

 1. A kormánynak esze ágában sincs megvédeni a lakosságot.
  Alkalmatlan kormányt le kell cserélni.

 2. OFF
  Szerencse, hogy az iraki csaj nem csadorban van, mert igen csinos 🙂

 3. Nagyon nem_szeretem időjárást mutogat mind a két nő, a spektrum két végéről szedték a cudar időt. Se a dögmeleget, se fagypont fölötti esős időt nem szeretem

 4. Fent egy példa van említve Arkansasból.

  De azóta a dolgok csak tovább durvulnak az Egyesült Államokban is, igaz más módon:

  „Kaliforniában, Coloradóban és Michiganben már elfogadtak olyan törvényeket, amelyek lehetővé teszik az abortuszt végzők számára, hogy visszatartsák a szülés utáni orvosi kezelést azoktól a csecsemőktől, akik élve születnek abortusz után. A sürgősségi orvosi ellátás visszatartásával az abortuszt végzők mániákusan végigcsinálják sikertelen ölési műveletüket, lehetővé téve vagy segítve egy koraszülött, újszülött halálát. Az új abortusztörvények ezt az előre megfontolt gyilkosságot „reproduktív egészségügyi ellátásnak” nevezik. Az új törvények értelmében az újonnan született csecsemő meghalhat, és a jogellenes halált „terhességi eredménynek” nevezik.”

  http://www.naturalnews.com/2022-12-15-abortionists-want-immunity-kill-live-birth-babies.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük