(2171) Veszélyes aberráció

Tibor bá’ online

 

Franciaország, Emmanuel Macron személyében, megválasztotta minden idők legfiatalabb francia elnökét. Mivel ez ránk alig hat ki, kevés volt a magyar érdeklődés, illetve ami volt az Macron családi állapotával volt kapcsolatos. A helyzet az, hogy a fiatal új elnök felesége 24 évvel idősebb. Egészen pontosan 39 és 63 évesek. Ez különben újabban divat, elsősorban a celebek körében, ahol a befutott gazdag nő megengedheti magának, hogy kitart egy fiatal csődört. Itt azonban nem erről van szó. Macronnak 15 éves korában a latin tanárja volt a mostani felesége, és pontosan nem megtudható módon egymásba szerettek, amit azonban sikerült két évig titokban tartaniuk. Ha ez Amerikában történik, akkor a tanárnőt évekre lesittelik, mert 18 alatt kiskorú megrontásáról lehet szó. Franciaországban csak a fiú szülei méltatlankodtak, miután megtudták, hogy fiúkat nem a tanárnő hason korú lánya után eszi a fene, hanem a mama után. A szerelem azóta is tart, immáron 24 éve.

A 63 éves hölgy feltűnően jól tartja magát a ragyogóan fiatal férj oldalán. Nincs ebben semmi csoda. Az én megfigyeléseim szerint, az a nő, aki „vigyáz magára”, a 60-as évei elején „feltűnően jól tartja” magát. Néhány éven belül viszont jön a hirtelen változás, mert a biológia nem felejt. Miközben a fiatal férj még évtizedekig – igen/igen – évtizedekig kurva jó pasi számba megy. Legyen ez az ő gondjuk, biztos vagyok benne, hogy végiggondolták.

Ennél sokkal érdekesebb azt az oldalt nézni, hogy vajon jót tesz-e Európának, ha a francia elnök aberrált? És persze a felesége (most már ez is „first lady”) szintén. Nem hiszem, hogy elvetettem volna sulykot. Ez a kapcsolat, majd frigy csak úgy jöhetett létre, hogy mind a két személy aberrált. Az feltétlen természet ellenes, ha egy 15 éves fiúnak olyan nőn akad meg a szeme, aki koránál fogva már nem eshet teherbe (persze, ma már mindenen lehet segíteni – de ugye azt írtam „természet ellenes”). Ez azonban lényegtelen. Azt kell vizsgálni, hogy ez az aberráció milyen irányba, és milyen mértékben hat ki a pszichére. És egy ilyen (nyugodtan mondhatjuk) eltorzult psziché mire képes. Csak azért, mert Franciaország, többek között, atomhatalom, és az Európai Unión belül jelentős a szerepe. Mindenesetre Macron intézkedései a közeljövőben több kérdésre is meg fogják hozni a választ.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

41 gondolat erről: „(2171) Veszélyes aberráció

  1. Hát én azt az oldalt képviselem, aki szerint ha 4-5 évvel idősebb a nő akkor ott vmi gáz van. 24 év esetén pedig óriási gáz van. A magyarázatok általában ugyanazok szoktak lenni ha idősebb egy nő jóval: anyapótlék, a nő elfogadta a jóval fiatalabb férfi közeledését mert másnak nem kellett, imponált neki, hogy egy fiatal hapsinak pont rajta akadt meg a szeme, szexuális fantáziák stb. Hogy ez milyen irányba fordítja Franciao. jövőjét azt nagyon nehéz megmondani, a migránsoknak mindenesetre kedvezni fog az új helyzet.

  2. Öreg tyúk mellé ha fiatal répát teszel abból jó húsleves lehet.
    a legjobb ami egy homárral történhet egy roskatag feleség, vagy lezbikus élettárs. Fogadnék egy hideg kólába hogy a Makron is sík buzi
    és csak az alibi miatt vette el ezt a matrónát.
    Régóta így van. Mindegyik liberált az.
    egy fajta érdekes sportág lehet a köreikben.
    A franciának mi kárt nem okoztunk,
    valami okból mégis a románt,szerbet hozta előnybe.
    Amúgy teljesen mindegy miféle, a franciák minden népet mélyen lenéznek.
    Most aztán ők is jól megszívták.
    Ez a Rótcsild báb Makron jól elinflálja a betétjeiket.
    Ciprasz -Kúsner – Trudeau-Merkel- Máy- Makron és Bergólió…
    tizenkettő egytucat.
    Alakul a sorozat. Ezek baljós nevek.
    Az a kérdés mikor gurul el a bicigli,
    mert az nagyon fájni fog.

  3. 3 – vaskalap:
    Hozzászólásod egyetlen hozadéka, hogy nem k-val írtad a Macron tulajdon főnevet. Volt már rá példa. 😀
    Ez a bekezdés: „Ez a cikk is a szajha médiától van, de legalább rövid ? , és vannak benne fényképek a “párról” ?” okozott nekem némi fejtörést. A mondat első fele gondolom állítás. Mondjuk én „médiából” szót alkalmaztam volna a „médiától” helyett, de azért lehet érteni. Válasz: Az elsőtől az utolsó betűig az én fogalmazásom. Az adatokat emlékezetből írtam. Megjegyzem a Blikk-re még életemben nem klikkeltem. Meghagyom másoknak. A mondat második feléről nem tudni, hogy kérdés-e vagy állítás, de aztán a belinkelés eloszlatja a kételyeket. Állítás. Köszi a fényképeket. A nőnek pikáns az arca. Nekem megfelelne. 😀 Persze én nem vagyok 39.

  4. A francia szavazók nagy többsége megint bedőlt a szajhamédiának.
    A sok nagyokos beküldött egy olyan fantom- elnököt az Elyseé- be, akinek még pártja se létezik a nemzetgyűlésben.
    És ilyen alapvető tényeken nem is gondolkodik az átlagpolgár.
    Csak, hogy „ne a náczikok legyenek”.
    Még az sem tűnik fel, hogy ez az alak a 4%- os bukott Hollande bukott pénzügyminisztere volt korábban.

    Tipikus NSA- báb hatalomra jutás, „demokratikus módon”. Mint anno Renzi, Brown vagy nálunk a Lopcsány.

  5. Abberált, természetellenes már csak ezt a két szót kellene pontosan definiálni.
    Kétlem hogy ekzaktra sikerülhet,de próbálkozni, azért lehet.
    Ha megpróbálom a jelen kontextust előtérbe helyezve értelmezni e szavakat, akkor a következőket tudom leírni.
    Nem teljes értékű ,útálatos , megvetésre méltó, beteges,torz , furcsa, nem normális,deformált , degenerált, egészségtelen ,káros,kártékony, nem kívánatos , szerencsétlen.
    Mindenki a saját stílusát és életstílusát tartja legeslegjobbnak,követendőnek legpraktikusabbnak, minden mást a legtöbb személy hajlamos lenézni másodrendűnek tartani igen kevés bölcs kivétel van e szabály alól.
    Tömegpszichológiai ( nárcisztikus : én vagyok a „legszebb” a legjobb ) összefüggés hogy a másságot általában lenézik.
    Az lenne e vajon a nem természetellenes , ha az átlagnő életében 12 gyermeket szülne mint néhai kubai anyósom , avagy az , hogy minden testileg fejlettebb 13 éves kislányt késlekedés nélkül mielőbb megkeféljenek ?
    Vajon helyes e az a közösségi attitűd, ami minden másságot, átlagtól való kirívóbb eltérést kérlelhetetlen kegyetlenséggel stigmatizál és megbüntet ?
    „Veszélyes abberáció” kire mire miért ?
    Merthogy nekem nem magától értetődő.
    A történet egyébként nekem sem szimpatikus.

    Aláírás : Tevje

  6. 6:
    Tényleg lecserélhetnéd a Barcelonát Tevrére (már szokatlanul hosszú időn át koptatod). Még én is büszke lennék rá. Különben az eszmefuttatásod majd hogy már beteges, mondhatnám aberrált. 😀

  7. 7
    Kedves Tibor bá’

    Jó érzés, hogy megint megörvendeztettél azzal , hogy a hozzászólásod jóindulatú , igazságos , nem személyeskedő, informatív és a topik tárgyáról szól.
    Ki más járhatna elöl jó példával, mint a topikgazda ?

    🙂

  8. 8 – Tevre:
    Tévedésben vagy. Nekem nem az a feladatom, hogy jóindulatú, igazságos, stb. legyek. Nekem az a feladatom, hogy napi látogatók számát 1000 felett tartsam. Felteszem megértesz, és továbbra is segítségemre leszel a feladatom teljesítésében.
    Aláírás: Jehova

    u.i. 😀 😀 😀

  9. 9

    Értem ezért kell az elmaradhatatlan fasz pina buzi és orgazmus minden levesbe,tök egyenes,korrekt válasz.
    Az ezer látogató jövedelmez neked ?
    Akkor te is csak egy médiaszajha vagy !
    Mert elvtelenül lihegsz a közönségnek.

  10. Ha Macronnak nincs gyereke, akkor a jövőképe se „átlagos”… hogy úgy mondjam.
    És mint ilyen, nem reprezentálja a többséget, kétséges, hogy valóban a többség érdekében fog politizálni.

    Ez persze már csak hab a tortán, hogy őt pünkt az ilyen alkalmakra tenyésztették ki a bankárok, hogy ha szorul a kapca, be lehessen dobni.
    Jóképű, felkészült, pénzügyi vitákban legyőzhetetlen… Be is dőlt neki a francia választók többsége.

  11. 10 – Barcelona:
    Hát igen. Aki végső elkeseredésében a közönségesség felé nyit, az nem csak győzni, de veszíteni se tud, de akkor miért kezd el háborúzni?

    11 – Attila (PV):
    Igen, én is erre a következtetésre jutottam. veszélyt jelent Franciaországra és az emberiségre is.

  12. 13. Tibor bá’

    Úgy tűnik a háttérhatalom előre menekül, már nem tudja palástolni igazi céljait.
    Azt hiszem felkészülhetünk a nagy rohamra, ahol minden fronton megpróbálják keresztülverni ideológiájukat, mielőtt az ellenállás jobban megerősödik.

    Tudják, hogy csalással nyerték a választást, erősen elfogult médiaháttérrel körmönfont hazudozásokkal, csúsztatásokkal.
    Úgy érzem, most mindent feltettek egy lapra, és nyíltan és gyorsan próbálják letolni Európa torkán az 53 nemi identitástól kezdve az USA-tól való gazdasági függésen keresztül a migránsáradatig az összes agyrémet.

  13. Micron életrajzában ettől még furcsább dolgok vannak. Nyíltan szabadkőműves, sionista, 2014-ben már részt vett a Bilderberg csoport találkozóján, ahol mint az új titánt mutatták be. A rothschild család bankjában dolgozott. Teljes mértékben a globalista, új világrendet akaró elit képviselője, akit úgy építettek fel mint egy mosópor márkát. Korábban az olasz Renzi és nálunk a bajnai is ezt a középen álló „szakértői” vonalat vitte. Szerintem a Hollande kormányba is csak azért került be, hogy legyen egy kis kormányzati tapasztalata.
    Sajnálom a franciákat, még több európa, még több migráns, még több rendkívüli állapot. Le Pennel esély lett volna egy rendezett visszavonulásra az Unió keretek közti fellazítására lebontásra. Helyette Micronnal elmegyünk a falig, jöhet a polgárháború majd és a káosz, de legalább ő viszi el majd a balhét nem Le Pen.

  14. Emberek, szóljatok már, mi a fricfranc történik odaát nálatok internet vonatkozásban?????
    Ma hajnali fél négy tájban cseng nálunk a telefon. A nejem ugrik a telefonhoz, halálraválva, persze, hogy mi történhetett, ki telefonál ilyenkor.
    A fiam van a vonalon, sejti, hogy az anyja halálra rémül, siet azonnal megnyugtatni, hogy semmi baj, de kéri, hogy azonnal menjen fel hozzá-egy északi kisvárosban, tölünk valami 70 km.-re lakik, merthogy neki RÖGTÖN, MOST ÉS AZONNAL valami utasitás nyomán ( én a NCD- National Cyber Defence, a fiam volt egyik régi szolgálati helyét gyanitom emögött) Európába kell utaznia, Német-vagy Angliát emlitett, nem vagyok biztos, és hát kell a nejem-azaz a nagymami- a két kislánya mellé amig az ex-neje, ki szintén jelenleg külföldön van, hazajön majd.
    Fél öt tájban meg is érkezett a taxi, a nejem felutazott, azóta egyedül vagyok itthon, és semmit sem gyanitok a fiam ily hirtelen elutazásával kapcsolatban, mert csak most, nagykésöre, a 8 órai hirekben pötyögik el a tévében, hogy nálatokfele valami nemtudom milyen komoly webtámadás volt,-szóval erre kellett a fiam és kollégái Európában- ugyhogy látva az európai helyzetet, itthon nekünk azt ajánlották, hogy igyekezzünk minél kevesebbet a hálón jelenlenni, fel kell frissiteni a különböző védő-szürőprogrammokat, stb. és most jön a csattanó, ami engem egyáltalán irásra késztetett, igyekszem szó szerint idézni a nyilatkozó illetékest, éspedig:
    …”Nincs kizárva, hogy a támadás méretét, veszélyességét és következményeit tekintve, lehetséges a közeli napokban az internetszolgáltatások részleges, vagy akár a TELJES ZÁRLATA, egyelőre , mig a szakemberek kidolgozzák a jövöbeni védekezés hathatós módját…”
    Azaz legyünk felkészülve, hogy esetleg nem lesz többé SZABADON elérhető internet.
    Akkor, ha ez az egész hackertámadás nem egy afféle hamiszászlós, olyan újabb WTC jellegű disznóság, akkor én fogok a legjobban csodálkozni!
    Nálatok Magyarban érzékeltetek valamiféle zavarást?

  15. Lehet rosszul emlékszem, de mint ha a blogger ls neje közt is lenne vagy 30 év korkülönbség. Az nem aberrált, csak ha a nőnek van fiatalabb bikája?

  16. 18. Diorella

    Nem a korkülönbség számít, hanem a fiatalabbnak a kora…

    Felnőtteknél nem kell beleszólni mert 18 és a halál közt válogathatnak, de a fiatalokat illk megvédeni…

    Jut eszembe… Valami svéd liberál párt legalizálni akarta a nekrofíliát meg a vérfertőzést is…
    Ha így haladunk, akkor az is hamar meglesz, és a pedofíliát is elfogadhatóvá teszik…
    Érdemes lenne megnézni, hogy hogyan is álltak a szexuális szokásaikkal a zsidók a babiloni fogságuk idején… Valahogy kezd arra hajazni a dolog…

  17. 19-.
    Elfogadhatóvá tették a homoszexualitást ( pedig mindig betegségként kezelték az orvosok)
    Elfogadhatóvá akarják tenni a pedofíliát ( saját vélemény szerint ez is orvosi eset)
    Gondolom ezután majd az animalszexet és a nekrofíliát is el kell majd fogadnunk.

  18. 20. Diorella

    „Gondolom ezután majd az animalszexet és a nekrofíliát is el kell majd fogadnunk.”

    Ajánlom figyelmedbe „The Revelations of Richard Day” Laboratory Babies fejezetét.

    Arról szól, hogy el kell választani a szexualitást a gyermeknemzéstől, azaz a szex NE a gyermeknemzés eszköze legyen, és gyemeket létre kell hozni szex nélkül is…

    Az emberi természet és hagyomány MINDEN aspektusát el kell törölni, és mesterséges folyamatokkal kell őket helyettesíteni, így tökéletes biorobotokká válnak.

  19. A képeket nézegetve az tűnt fel hogy a csajszi 63 évesen jobban néz ki, mint mikor még elkezdődött köztük a lámúr.
    Azért a 24 év már elég húzós, eléggé hajaz az Ödipusz komplexusra a dolog.
    Én azt mondom hogy azt még ellehet nézni hogy akkor volt köztük viszony, tudom kicsit pedós, de ki nem akarta meghúzni a tanárnénit fiatal korából, minden fiú erről ábrándozik, csajoknál meg a tanárbácsit….DE ezt a viszonyt utána hagyni kellett volna és nem házasságig elmenni bmg.
    A Talmud-ban nem azt írják hogy a zsidók közösülhetnek 6 éves gyerekkel ?
    Nem kicsit betegek.

  20. Re:11
    Egyik ismerősöm mondta, hogy olyan üzletember, akinek nincsen gyereke, ne várjál tőle sokat erkölcsileg… Egy gyerekkel másként látja az ember a világot, és mások a prioritások. Azért figyeltél, a spiné az oktatásban akar részt venni, és irányítani.
    Lesz még ovis gender oktatás, és pedomaci 🙂 🙂

  21. 18 – Diorella:
    A blogger és a neje között mindössze 😀 19 év a kor különbség, ami azért másképp hangzik, mint a „vagy 30 év”. De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy én nem vagyok egy 67 milliós ország vezetője. Ha aberrált lennék az legfeljebb nekem és környezetemnek lenne kellemetlen. — Különben mikor éreznéd magad jobban, ha a férjed 24 évvel fiatalabb, vagy 24 évvel idősebb lenne? Gondold bele magad a két helyzetbe!

  22. 24.
    A kérdés eldönthetetlen, mindkét kornak megvannak a maga előnyei és hátrányai. 🙂

  23. 24. Azért az is érdekes ezzel a témával kapcsolatban hogy csak férfiak vannak rajta kiakadva mindenütt, (nők sokkal kevésbé) .Mint ha ez a szrencsétlen Macron belerondított volna ezzel egy a férfiak áldal ideális világba, miszerint a nőnek kell 20 évvel fiatalabbnak lennie és fordítva elképzelhetetlen.
    De amint a fenti és még sok más példa is mutatja, a dolog nem elképzelhetetlen. Sokkal inkább MEGEMÉSZTHETETLEN! ( a férfiak számára legalább is.):):)

  24. Abba meg már bele sem érdemes gondolni, hogy mi lenne ha Merkel mama összejönne egy húszéves migránssal 🙂

  25. Diorella:
    Nem azt kérdeztem, hogy melyik előnyösebb. Azt kérdeztem, ha kénytelen lennél a kettő között választani, melyiket preferálnád?

    Talán azért vannak a férfiak jobban kiakadva (ha ki vannak) mert hagyományosan a férfiak felelősség vállalása erősebb, és az eset következményeire gondolnak.

    Azok, akik ezen nem akadnak ki (helyesebb, ha azt mondjuk, hogy nem tartják aggályosnak) nem veszik figyelemebe a biológiát. A nő viszonylag hamar elvirágzik (és ezzel a fő vagyontárgyát veszíti el). A férfi jóval tovább marad fiatalos, ráadásul a fő vagyontárgya a munkabírása, tapasztalata, alkalmazhatósága, stb. – tehát nem a fizikumához köthető belső tulajdonságok. Ebből következik, hogy az idősebb nő elrendezés általánosságban 20 évvel később a férfi részére a kapcsolat könnyen nyűggé válhat, míg a jóval fiatalabb nő esetében a „számítás megtalálása” 20 évvel később is fennáll a megöregedett férfi mellett.

  26. 28.
    Tehát véleményetek szerint ha Macronnak volna már vagy 3 gyereke, akkor bocsánatos lenne a perverziója? Érdekes enyhítő körülmény, míg a nőt részéről ugye hiába lenne adott már 3 utód, akkor sem bocsánatos bűn a fitalabb bika.
    A férfiak pedig lehet hogy tovább maradnak fitalosabbak ,ám de sokkal hamarabb kezdenek el gyógyszerket szedni és ezzel párhuzamosan a potenciájuk is hanyatlásnak indul. Fizikailag is sokkal kriplibbek mint a nők manapság. És negyven felett ha nincs pénzük és egzisztenciájuk,akkor már jobb ha az igényeiket lejjebb adják és örülnek ha lesz aki kicserélje alattuk a pelenkát és süt nekik palacsintát. De egy idősebb pasinak szerintem sokkal inkább számít a szeretet és a figyelem,mint sem hogy jó segge legyen a nőnek és felálljon a fasz rá. Persze most nem rólad van szó Tibi bá, hanem általánosságról. 🙂

  27. Az minden bizonnyal csak véletlen egybeesés, hogy az elnöknek a házassága után pörgött fel a karrierje.

    Az életrajza szerint 2004-ben fejezi be a tanulmányit (filozófia és államigazgatási végzettséggel), elkezd dolgozni egy mezei ellenőrként a francia pénzügyminisztériumban, aztán 2007-ben feleségül veszi a (mellesleg dúsgazdag családból származó), időközben elvált volt tanárnőjét. Még ugyanebben az évben hirtelen kb. tanácsadó-helyettes lesz, 2008-ban meg egy kiemelkedően fizetett befektetői bankári pozicíót kap a Rotschildéknál (ugye még mindig egy filozófus-államigazgatási végzettségű kezdő hivatalnokról beszélünk, nemhogy befektetési, de egyáltalán banki területen nulla tapasztalattal). Amihez, hogy ott tudja hagyni a közigazgatási állását, 50 ezer eurót kell fizetnie a minisztériumnak (arról nincs szó, hogy a pár év hivatalnokoskodás fizet arrafelé ilyen jól, vagy a felesége vásárolta őt ki).

    Aztán ugye 2012-ben meg a banki karrierjét is hirtelen otthagyja, és – miért ne? – rögtön elnöki tanácsadóként tér vissza a francia állam vérkeringésébe…

    Ja, egyébként néhány érdekesség: masszív pletykák voltak a (házassága alatt is folytatott) homoszexuális kapcsolatáról, amire ő nem adott egyértelmű tagadó választ (kb. hogy a hologramja volt az – talán félt, hogy előkerülnek felvételek?), később egy szóvivője jelentette ki, hogy ezt a hologramos szöveget vegyék a pletykák egyértelmű tagadásának. És mind a mai napig a felesége írja és készíti fel őt a beszédeire, az elnök pedig megígérte neki, hogy ha megválasztják, az asszony is vezető szerepet és pozíciót fog kapni mellette.

    Ezeket tényleg csak az érdekesség kedvéért, mindenki gondoljon azt, amit akar. 🙂

  28. 30 – walhalla:
    Köszönjük az infót. Ez tényleg érdekes. A pasi ezek szerint csak egy báb.

  29. 29. Diorella

    Egy férfi még a 70-es éveiben is nemzőképes, egy nő 45 felett már nem nagyon szül. A fizikai hanyatlás szerintem a nőket is ugyanúgy érinti, a klimax után ráadásul jó eséllyel jön a csontritkulás.

  30. kb.ugyanezt írtam be a erről a Macron gyerekről,
    ránézésre is az.
    Ugyan nem ismertem ilyen részletesen a tag előéletét, és köszönjük is a leírást
    a homárokat kilóméterről felismerem.
    Munkahelyi ártalom
    az egykori főnök akart valamit, igért fűtfát
    sajnos nem borítottam rá az íróasztalát.
    Elsőre az futott át az agyamon hogy csúful fogsz kinézni ha rádesik ez a szép asztal,
    de lemondtam róla mert a nehéz tölgyfa asztala agyonnyomja,
    mehetek szappant szedni a hűvösre.
    Azonnal kiléptem.
    Az eset óta először ezt figyelem meg ha egy ismeretlent látok.
    Erről a Macronról sose hallottunk,
    bármely első osztályú nőt megkaphatná, neki ez a hervadt virágszál kell.
    A felesége tképp az anyja, akitől soha nem lehet lesz gyermeke.
    Nem kell ide hologramos beismerés, valaki ennyire nem lehet a saját ellensége.
    A Rotschildok vagy háttérben meghúzódó hatalmi tényezők
    régóta ilyen cilinderből előhúzott alakokkal intézik az ügyeket.
    (Hiedler-Hüttler, Djugasvili, Churchill,
    a ma is ismertek mint Clintonok, Trudeau-k és a nagyobb EU országok vezetői)
    http://www.henrymakow.com/001071.html

  31. 30.
    kiegészítés a francia témához,
    a wikin szó szerint ez olvasható az új Elnökről
    His best man was Henry Hermand (1924–2016), a businessman who loaned €550,000 to Macron for the purchase of his first apartment in Paris when he was Inspector of Finances. Hermand also let Macron use some of his offices on the Avenue des Champs Élysées in Paris for his political movement.
    ennyi,de
    Ez nem semmi
    A kéjenc, és ez irányban elkötelezett Hermandhoz a 18-20-as éveiben járó Macron eljárogat. Ha korábban, az még nagyobb gáz.
    Az ilyen jellegű megállapodások nem egyediek gazdag idősebb férfiaknál.
    Marokkó prosti és pedoparadicsom
    Franciaországból és Európából politikusok inkognitóban,
    az ismeretlenek anélkül merülnek el a Casablancai éjszakákban.
    Hermand aztán Macront több téren támogatta.
    Esténként, aztán nappal is. A lángoló affér annyira futott, hogy
    ráíratta a marokkói magánvagyonát, és vett neki egy párizsi lakást
    melynek értéke 500.000 €.
    Miközben gyakornok volt, elhelyezte őt a Rothschild M & bankba.
    Ezután illedelmesen elhunyt.
    Macron a globalistáknak csak egy paraszt a sakktáblán
    akit a semmiből építettek fel.
    Szükség esetén zsarolható, de erre nem lesz szükség, mert önmagától crooked.
    Jó csavar lesz a gépezetben.

  32. Úgy látszik már nem lehet nyugat-európai országban olyan politikust találni, aki nem zsarolható szexuális szokásai miatt (nem csak egy Ibiza bárral hozhtó hírbe).
    Nem lepne meg, ha a német választáson egy férfi nyerne, aki egy német politikus nagynénjével állt össze alibiházasságba viszont egy férfi lenne az addigi élettársa.
    Xander hírét magam is hallottam megerősítve, valószínűleg sokadik forrásból.

    Más.
    Tetszett Bálint gondolata, hogy ez a hekkertámadás egy hamiszászlós támadás lehet. A menekülteken kívül nagyon megy az európai médiában a hekkerek rosszasága is, lehet, hogy nem kellenek a menekültek egy pénzügyi válság kirobbantásához: elég hozzá pár hekker vagy pár hekkerről kiállított hamis hír, hogy bezárják a bankokat Európában (mondván nem merik bekapcsolni a banki számítógépeket, a hekkerek miatt – és nem működne az elszámolás, ami a bankok feladata lenne)

  33. Marcon eredménye is gyanús: 66.6%-kal győzött.
    Elég csalás szagát érzem, nem tudom vizsgálják-e a csalás lehetőségét.

  34. 16 Bálint: ha jobban érdekel az a bizonyos vírus, amivel letámadták Európát vagy a világot, akkor keress rá a WannaCry szóra, ahogy azt hívják és írják.
    És már vírusirtók szerint úton van az Adylkuzz nevű is.
    Mindezek az NSA számára készített „bejáraton ” keresztül jutnak be a Windows alapú gépekbe.
    Céljuk a SWIFT rendszerbe való behatolás.
    Ennek nemzetközi minden országot lefedő hatása lehet, ahogy a cikkekben is írják.
    https://www.yahoo.com/tech/another-large-scale-cyberattack-underway-experts-194944965.html

  35. Ha elég mazochista vagy itt egy elemzés is, aki előre jelezte ezeket a vírusokat:

    A beszélgetés szerint az „elit” nagyon számol ezzel a támadás sorozattal, hogy megindítsa a hitelpénzből a nemesfém fedezetű pénzbe átmenet és az új kormányzat, monetáris politika előkészítését.
    Most látom a kapcsolódó videók között, hogy van egy mai (tizennyolcadikai) videója is a témáról. Még nem hallgattam meg.

  36. 37.Bazs
    Nem is annyira a pézügyek, a bankok stb. ami érdekes, hanem az ÜRÜGY az internet zárolására.
    Mint ahogy valamennyien tudjuk, a világháló az, ami nincs azon bizonyos valakik kezében, jelenleg.
    Mivel nem volt elfogadható okuk, alapjuk letiltani MOSTANÁIG a hálózatot, azaz a szabad hozzáférést, méghozzá hivatalosan,- akkor most kreáltak egyet.
    Az internet letiltása, sejtésem szerint lassan fog életbelépni mint hatósági utasitás, ezt csak apránként lehet beadni a népnek, csak miután megfertöznek jónéhány házi számitógépet.
    Csak várjuk ki a végét.

  37. Várjuk ki, valóban az internet letiltása lehet a tét.
    Tematikus letiltásra már van és volt példa (szerencsejátékoldalak letiltása akár itthon akár Svájcban). Következhet a teljes tiltás, ha az elit nem tudná megakadályozni bizonyos érzékeny információk terjedését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük