(2150) Barangolás a múltban a jelen tükrén keresztül

Tibor bá’ online

 

Az én szocializálódásomhoz hozzátartozott, hogy szombat este elmentünk a Kis Royalba, ahol diszkrét estélyi ruhában a mikrofon elé állt egy szolid szépség, aki elénekelt néhány táncdalt, amelyeknek apró történetet elmesélő szövege volt. Ezekből a táncdal énekesekből volt talán fél tucat, akik ragyogóan el tudták látni az igényeket. Ma Magyarországon több száz olyan nő létezik, akik énekelnek és ezzel ki is vívják a celeb jelzőt. A kissé eltúlzott létszámnak garantálni kellene a versenyszellemet és a kiválasztódást, de ez nem jött be, mert nem az ének minőségével versengenek, hanem a vonaglásokkal, na meg a villantásokkal, mely utóbbi már-már csillagászati méreteket ölt. Villantás és vonaglás a repertoár, amit már azok is átvettek, akik egyáltalán nem énekelnek. Ezek közül pillanatnyilag a leginkább figyelemre méltó Vajnáék Tímeája. A nevezett hölgy most éppen Amerikában van, valami érthetetlen okból kifolyólag férj nélkül, és fürdőruha féleségben, vonagló jeleneteket vesznek fel róla videó lejátszás céljából, amit fel is rak a Netre.

Ha egy megerőszakolt nőről a vádlott ügyvédje ilyen felvételeket tudna bemutatni a bíróságon, akkor a vádlottat még egy női bíró is felmentené, mert ugye a sértett kirívóan kihívó magatartása akkora enyhítő körülmény, ami tökéletesen érthetővé teszi az ítéletet. És itt vagyok én meglőve. MIÉRT? Ha ez a vonaglássorozat a férjének szól, akit minek hagyott magára? Ha nem a férjének szól, akkor mit szól hozzá az enyhén túlkoros élete párja? És az egészhez mit szól a magyar nép, akinek pénzén üti el az időt a szóban forgó hölgy. Ja, hogy ez Vajna pénze? Nem egészen. A monopol kaszinókból beáramló pénz nagyobb része adó lenne, de ez alól a kormánybiztos mentesítve van. Mindegy, nem kell nekem mindent megértenem. A szocializációm miatt egy kissé el vagyok maradva.

Viszont eszembe jut egy réges-régi történet. Ne legyenek illúzióink, az 56-os menekültek 99 százaléka megélhetési menekült volt, dehogy futottak el az önkényuralom elől, simán csak lakást, kocsit, tévét, jégszekrényt szerettek volna, amire Magyarországon nem volt semmi esélyük. Amikor azt kellett eldönteni, hogy hova emigráljanak, kizárólag ez volt az egyetlen szempont. Aztán az első időben mindenki azt latolgatta, jól döntött-e? És mivel külhonban garantált a szar közérzet, elkezdték egymás csábítgatni, mert több magyar egy helyen elviselhetőbbé teszi az életet. „Gyere át Kanadába igaz, hogy egy kicsit hidegebb van, mint nálatok, de ahogy megérkezel az államtól kapsz egy kétszobás lakást.” „Lakás itt is van, inkább te gyere ide, mert alkalmi munkából is tudsz venni magadnak egy járgányt.” „Srácok, gyertek át az USA-ba, itt kurva nagy lehetőségek vannak. Ha hetente kétszer megkefélsz egy nőt, már abból is meg tudsz élni.”

Na, erre már én is felkaptam a fejem. 24 évesen azt olvasni, hogy a kefélésből is meg lehet élni (akkor még nem találták fel a dugni kifejezést). „Lennél oly szíves, és részleteznéd a dolgot?”

Itt Holly Woods-ban egy gazdag, vén pasinak van egy fiatal felesége, akit nem tud megkurni, ami azt illeti senkit se, mert totál impotens. Nekem az a dolgom, hogy hetente kétszer keféljem meg a feleségét, amit a pasi végignéz. Először zavart, de már megszoktam. Amíg jó vagyok a nőnél, nem rúgnak ki az állásból.

Ez csábítóan hangzott, de mi van akkor, ha én nem találok magamnak egy impotens, gazdag pasit, vagy a feleségének nem felelek meg? Nagyon bizonytalan ez a dolog. Akkor inkább mosogatok tovább a magyar étteremben, mert az biztos. Amíg tiszták a tányérok egészen biztos maradhatok. 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(2150) Barangolás a múltban a jelen tükrén keresztül

  1. Az ország jelenlegi legnagyobb „g.ci puttonya” és akkor Vajna Timikéről nem is kell többet mondanunk. 😛 Kurvának születni kell, de ezt már dédnagyapám is megmondta! 😉 😛 😀

  2. De basszus legalább szép nő lenne. De ez egy karikás szemű, gebe, a melle is valószinűleg csináltatott. Merő egy rettenet.

  3. Timike egy profi aranyásó, abból is az ügyesebb fajta. Becsülje meg a számára békebeli időket,mert Viktorunk a kedves vezetőnk után nem látják majd szívesen.

    Szerintem Timike azt gondolja magáról, hogy olyan kvalitásokkal rendelkezik, hogy ő lesz Gábor Zsazsa 2. Valljuk be,innen nehéz a los angelesi karriert építeni…

  4. A videoklip legélvezetesebb része a Led Zeppelin megvágott zenéje volt nekem.
    Álságos dolog ez a lekurvázás, kell hozzá jó adag rosszindulat és egy közepesnél jobb nő.
    Ha éppen nem te kúrod, akkor már egy karikás szemű gebe.
    Nem, Vajna Timea egy jó nő, a jó életet meg mindenki másképpen csinálja meg, vannak akik erre nem is képesek.
    Hogy mi történik ott a házasság diszkrét paravánja mögött ki mit nyer és veszít, ki mit élvez és mitől szenved, az bizony örök titok és homály marad az soha nem kerül napvilágra, mert a nyilatkozatok nem hitelesek, ugyanis motiváltak.
    Mintha csak Isten rendezte volna el, ilyen szépen.

  5. 2: ” karikás szemű, gebe”

    Savanyú a szőlő… 😀

    A külcsín azért nem olyan rossz, szemben a belbeccsel.

    Inkább az az érdekes, hogy minek vette el Vajna, akinek már annyi a pénze, hogy minden nap más nőt dughatna, ha akarna (és tudna).

  6. 5 – Obsedrver:
    Talán ezzel akarja bosszantani Dobó Katát. 😀

    4:
    Ha nem haragszol engem bosszant, hogy Vajna lopott pénzét két kézzel, kihívóan szórja, miközben valaki börtönbe került hazudozásai miatt.

  7. 6.

    Kedves Tibor bá

    Abban nem egyezik a véleményünk, hogy joga van e, egy egy nőnek hosszabb együttélés után egyszercsak váratlanul (?)
    nemet mondania a szexre.
    Szerintem joga van.
    A hazugsághoz és az alaptalan vádaskodáshoz nincsen joga.
    A bíróságok pedig mint tudjuk, nem csalhatatlanok.
    Az erőszak pedig erőszak e tárgyban most éppen te vagy aki relativizál.
    A hoci nesze, a szex (?) és pénzügyeken kívül, nyilván van egyfajta sajátságos más típusú érzelmi kapcsolatuk is Vajnáéknak.
    Ha egy nőről simán feltételezhetjük, hogy egy vérszomjas bosszúálló bestia, akkor egy férfiról ugyanezen az alapon megtehetjük ,hogy egy brutális erőszaktevőnek feltételezzük.
    Damu sem egy szimpatikus egyéniség, a videóra vett szélsőségesen őrjöngő dührohamaival.
    Mindkét kapitális ragadozó emberére talált, a kimenetelét az életre halálra csörtének, a szerencse is eldöntheti.
    A kapitalizmusban mint tudjuk vannak szemérmetlenül gazdag emberek, akik igenis kizsákmányolják azt, aki útjukba akad.
    Csak nem mindenkit posztolnak naponta többször a facebookon, Vajnáék az ellenzék gonosz ikonjai, mint a pénztáros Mészáros.

  8. 7 – Barcelon:
    Mindenkinek joga van nemet mondani bárkinek, bármikor, bármiben. Ehhez nem fér semmi kétség. De itt nem erről van szó. Egy nő és egy férfi hosszabb idő alatt fennálló szexuális kapcsolatába nem lehet beleszólni, mert igazán csak ők ketten tudják, hogy mi a helyzet. Valakit évekre börtönbe zárni csak azért mert a nő azt állította, hogy a hónapok folyamán 122 alkalommal beleegyezett, de a 123. alkalommal nem – az enyhén szólva bírói túlkapás. Plusz az én véleményem pedig az, ha 122-szer kibírta, akkor a 123. alkalom se lehetett olyan borzalmas, hogy azért valakinek éveket kelljen ülni.

  9. Akkor ezek szerint ha egy nővel voltál már mondjuk 50-szer akkor azt bármikor meg lehet erőszakolni? 🙂

  10. 9 – Botond:
    Ha nem lenne 😀 a végén, akkor azt válaszolnám, hogy ez egy sunyi, provokatív és értelmetlen kérdés. De mivel van, ezért azt válaszolom, hogy bármikor nem, csak az 51. alkalommal. 😀

  11. Kedves Tibor bá’

    Valamilyen egészen durva sérelemnek kellett ott megvalósulnia.
    Egy nőről semmivel sincsen több okunk szélsőséges magatartást feltételezni,mint egy férfiről.
    Nem lehetett egészen véletlen, hogy gondja volt rá, hogy a pasi éveket üljön.
    Ha a nő – tökmindegy mi volt s mi nem az előző 365 napban – nemet mond a szexre akkor az a nem,jogi értelemben ugyanolyan nem, mintha egy olyan férfi kezdeményezésére mondaná a nő,akit aznap látott először.
    Az erőszakos nemi közösülést, pedig – helyesen – keményen bünteti a törvény.
    Az nem enyhítő körülmény, hogy :
    – De Tisztelt Bíróság már vagy kétszázszor meghúztam, mit számít még egy.
    Amire te appelálsz az egyszerűen nem érv.
    Ha pedig még élvezett is a megvalósuló erőszak közben Tímea, az sem számít.
    Az számít hogy nem egyezett bele hanem megerőszakolták.
    Ha nagyon bosszant akkor csak töröljed, tudomásulveszem zokszó nélkül.

  12. 11 – Barcelona:
    Fog veled vitázni a halál. Ha igazad lenne, akkor a büntető tétel nem 3-8 év lenne, hanem minden esetben 4,3 vagy valami hasonló.

    Azt azért még hozzáteszem, hogy utálom azokat a pasikat, akik tudják,hogy feleségeik megnézik miket ír, és így akarnak nekik benyalni.

  13. 11: ” már vagy kétszázszor meghúztam, mit számít még egy”

    Előrebocsájtom, hogy elítélek mindenféle erőszakot egy párkapcsolaton belül. Vagyis nem verjük el az asszonyt, ha nem volt kedve vacsorát főzni, vagy ablakot pucolni. Nem erőszakoljuk meg semmilyen körülmények között.

    De azért érzek különbséget abban, hogy valaki az utcán megerőszakol egy vadidegent, vagy a párkapcsolatán belül nem érzékeli, hogy a párja éppen nem kívánja a szexet.
    Ez egyrészt intelligencia kérdése (DR-nál valószínűleg nem túl magas), másrészt az is sokat számít, hogy van-e gyerek a kapcsolatban. Ott ugyanis az ember megtanulja, hogy nem akkor szexel, amikor a legjobban akarna, hanem amikor lehetősége van rá… 🙂
    /És soha nem tudjuk meg, hogy hányszor hangzott el egy nem túl komolyan gondolt nem T. szájából, amit esetleg némi anyagi(?) „kedveskedéssel” igenné lehetett varázsolni./

  14. Biztos, hogy tud vmit a lány mert behülyítette a Damut is majd az Andy-t is. Valószínüleg ügyesen keveri a kártyát és mindig tudja mivel lehet vkit levenni a lábáról. Hozzáteszem biztos, hogy nagyobb „játékos” mint a Dobó Kata.

  15. 13 – Observer:
    Életem során több alkalommal is fültanúja voltam ilyen jelenetnek:
    – Ne, most ne
    – Miért ne
    – Csak
    – Tényleg ne
    – De miért?
    – Mert meghallják,
    – Na és
    -Jaj hagyj már
    – Na jó, akkor csak ezt
    – Üüüü
    – Áhhh
    – Jajj, de jó
    – Jajjjjjjjjj üüüüü
    – még, még
    …..

  16. 13
    Kedves Tibor bá’

    Értem, de utána nem tesznek feljelentést nemi erőszakért.
    A feleségem nem egy olvasgatós típus , pláne magyarul pedig végképp nem , mert nem ez az anyanyelve.
    Ebben hasonlítok hozzád, senkinek a tetszésére nem pályázom a beírásaimmal.
    Bizonyára a férfiak nem egyformák abban, mikor állnak le a vonakodás tapasztalásakor.
    Nem gondolom, hogy túl könnyű lenne – talán nem lehetetlen – egy olyan jelenetet konstruálni, ami százas nagyságrendű független nézőt 50-50 százalékosan megoszt történt e nemi erőszak vagy sem.
    Ha például a nő már kiabál, hogy „ne ne kérlek most ne” akkor azt már nehéz nem erőszaknak tekinteni.
    Még egyszer a nyomaték kedvéért ha az egészen határozott tiltakozása ellenére és után élvez a nő, az nem változtat az erőszak tényén.
    Igen ,az enyhítő körülmény lehet ha előzetesen hosszabb időszakon át testi kapcsolat volt a sértett és az agresszor között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük