(2123) Európa széttárt lábakkal várja a megerőszakolást

Tibor bá’ online

 

Itt a honlapon is észlelhető, hogy a fű alatt besettenkedő, libsi propaganda megtette hatását. Gomba módra nőnek, és szaporodnak az „emberségességre” hivatkozók, nadrágot viselő kiscicák. Soros bácsi dollárjai megtették a hatást, Európa széttárt lábakkal várja a megerőszakolást, talán még élvezi is.

 

A nyilvánosságra hozott legújabb svéd jelentés szerint: Svédországban letelepedett külföldi állampolgárok által elkövetett erőszakos nemi közösülésért elítélteknek mindössze 19 százalékának kell elhagyni az országot. Ennél is szomorúbb a helyzet, ha az áldozat gyermek, azaz 16 év alatti. Ezen bűnözőknek mindössze 13 százalékát deportálták vissza hazájába. A 87 százaléknak adnak esélyt arra, hogy újra letámadjanak egy gyereklányt. Az „emberségességet” csak a muzulmán férfiaknál alkalmazzák, saját leánygyermekeiknél nem.

Ha valaki közületek ezen felháborodnak, azt megnyugtatom, ha az erőszakos nemi közösülő illegális bevándorló, akkor bizony 48 százalék az esélye arra, hogy letelepedés helyett hazakergetik. 52 százalék viszont maradhat.

Mi az ok? MONEY-MONEY-MONEY. Donald Trump amerikai elnök élesen muszlim bevándorlás ellenes. Ezzel kapcsolatos elnöki rendelkezését másodszor fúrták meg. Ez alakalommal egy Hawaii bíró. Mi az oka? Hawaii fő bevételi forrása turizmusból fakad. A pénzes turisták jelentős százaléka gazdag muzulmán üzletember. Kár lenne értük, ha elmaradnának.

Pénz, pénz, pénz

Vicces lehet

A gazdag emberek világában

Pénz, pénz, pénz

Mindig napos

A gazdag emberek világában

Aha-ahaaa Bármit megtehetnék

Ha lenne egy kis pénzem

Ez a gazdag emberek világa

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

19 gondolat erről: „(2123) Európa széttárt lábakkal várja a megerőszakolást

  1. A svéd jelentés nekem indoklásra szorul. Egyrészt, ha az elítélték 13 %-át utasították ki, akkor a többit börtönbüntetésre ítélték és néhány évig nem adhatnak nekik esélyt bűnelkövetésre. Másrészt inkább a kiutasítottaknál látok esélyt újabb visszaszivárgásra. Ettől függetlenül lesújtó a jelentés.
    Inkább tartanám megfontolásra méltónak az alábbi érvelést a radikalizmusról:
    https://www.youtube.com/watch?v=WnnkoB0PljQ
    „Ma 1,2 milliárd muszlim van a földön. Természetesen nem mindegyik radikális! A legtöbbjük békés ember. A radikálisok számát 15-25 %-ra becsülik a hírszerző szolgálatok jelentései alapján szerte a világon. Ez alapján a muszlimok 75%-a békés ember. De amikor a muzulmán lakosság 15-25%-át nézzük a világon, az 180-300 millió olyan embert jelent, akik elkötelezettek a nyugati világ megsemmisítése mellett. Ennyien laknak az Egyesült Államokban. Tehát miért aggódjunk a radikális 15-25% miatt? Mert a radikálisak gyilkolnak, mert ők fejeznek le embereket és hajtanak végre vérengzéseket. Amikor végignézünk a történelmen, amikor megnézünk mindent, amire a történelem tanít, azt látjuk, hogy a legtöbb német békés volt, és mégis a nácik diktálták a napirendet, és ennek eredményeképp 60 millió ember halt meg, 14 millió koncentrációs táborokban, 6 millió zsidó volt. A békés többség lényegtelen volt.
    Oroszországban a legtöbb orosz szintén békés volt, mégis, az oroszok képesek voltak 20 millió embert megölni. A békés többség lényegtelen volt. Amikor Kínát nézzük, a legtöbb kínai is békés volt, mégis, a kínaiak képesek voltak 70 millió embert megölni.
    A békés többség lényegtelen volt. Japánban, a második világháború előtt, a legtöbb japán szintén békés volt. Mégis Japán végig tudta mészárolni magát Délkelet-Ázsián, megölve 12 millió embert, a legtöbbjüket bajonettel és lapáttal. A békés többség lényegtelen volt. 2001 szeptember 11-én, 2,3 millió arab muszlim élt Amerikában. 19 gépeltérítő kellett, 19 radikális, hogy Amerikát térdre kényszerítse, megsemmisítse a Világkereskedelmi Központot, megtámadja a Pentagont, és megöljön majdnem 3 ezer amerikait. A békés többség lényegtelen volt.
    Itt az ideje, hogy fogjuk a politikai korrektséget, és bedobjuk a szemétbe, ahova való!”

    Csakhogy mindezt Európára nem tartják érvényesnek.

  2. 1:
    Pontosan erről van szó. Ilyen egyszerű a lényeg, amit néhány született okoskodó képtelen megérteni, akik önálló gondolkodásra képtelenek, ezért derékba kapja őket a liberális propaganda.

  3. Valószínűleg igaz ez a money money dolog a főkolomposoknál, de kicsit lejjebb még nem tudtam megfejteni a Papp Réka Kinga félék világát. Tanultaknak, felvilágosultaknak tartják magukat, de hogy nem látják be, hogy mi lenne vagy lesz velük egy muzulmán többségű/bofolyású Európában?

    Vagy a feminizmus addig tart, amíg európai férfiakról van szó? Ha muzulmánokról, akkor ott véget ér? Hogy van ez?

    Mi lesz veletek nagy szájú, feminista, de muzulmán beözönlést támogató hölgyek? Meddig lesznek jogaitok, egyáltalán nyelvetek(ilyen szájalás mellett) és csiklótok?

  4. Még családon belül sem könnyű az együttélés, nemhogy eltérő kultúrák találkozásánál.
    A muszlimoknál tilos az alkohol, asszonyaiknak csak az arcuk, szemük látszik, társadalmuk vallásilag erősen szabályozott, persze hogy gerjednek a hiányos öltözékű, szabad szellemű, tapsikoló Európára. Ők itt azt látják, de szerintem súgtak is nekik, hogy szabad a préda. Mint Amerikában a pioníroknak, csak indiánok szerepében most éppen a svédek vannak soron.

  5. Gloucester.
    „De amikor a muzulmán lakosság 15-25%-át nézzük a világon, az 180-300 millió olyan embert jelent, akik elkötelezettek a nyugati világ megsemmisítése mellett. ”
    Azt azért még hozzá kell tenni, hogy ha konfliktusra kerül a sor, akkor a 75%-ból, 70% melléjuk áll!

    1. Tibor bá.
    Ezek nem „liberális” gondolkodók, csak egyszerűen hülyék, idióta gondolkodással.
    Magam liberálisnak gondolom, de fényévekre vagyok ezekztől!

  6. Azért ha lenne egy szavazás, hogy kellenek-e nekünk ezek az eltérő kultúrájúak, akkor elsöprő többség elutasítaná őket. A volt kommunista országokban is hasonló lenne az eredmény, nekünk már itt vannak az 500 éve beilleszkedni képtelen bevándorlók, nem kell még több belőlük.

  7. 5:
    28 éve még én is liberálisnak vallottam magam, de ma ez már szitokszóvá változott.

  8. Bár erre igen kicsi az esélyem tekintettel 90- es IQ-mra mégis próbálkozom a tanulással és a gondolkodással dafke.

    Tisztelettel és udvariasan kérdezem – a szokásos ártatlan pofával – az emberiség nem iszlámhívő népességének hány százaléka radikális ?
    Mert ha ezt nem vizsgálja senki, hamisan és a tényeknek ellentmondóan, úgy tünhet föl, mintha kizárólag a muszlimok között lennének perverzek, erőszakosak, abberáltak, nemi erőszakot elkövetők ,pedofilok , fanatikusak, gonoszak, potenciális terroristák, bűnözők , felforgató forradalmárok, militáns hajlamú deviánsok,erőszakra hajlamos, a világra és a többi békés emberre jelentős kockázatot jelentő gazemberek.

  9. 7. Tibor bá.
    De csak azért, mert az igazi liberálisok hagyták ezt.
    Hogy egy klasszikust idézzek, „Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek.”
    Azért nem az a lényeg, ki, minek mondja magát, hanem ki, hogyan viselkedik.
    Viktor jobboldali? Egy hazug tolvaj. Nem hiszem, hogy ez lenne egy jobboldali ismérve.
    Gyurcsány baloldali? Pfff…

  10. 8. Teljesen igazad van. Afrikából is érkeznek tömegével, akik nem muszlimok. Csak ők Európát célozzák és nem Amerikát, ezért nincs megemlítve. És ha most azt válaszolnád, hogy az európai gyarmatosítók miatt kerültek ilyen helyzetbe, akkor is igazat adnék neked. Ettől függetlenül szerintem ne trappoljanak át Magyarországon. A világ többi részén élő radikálisok nem tudom, hogy mennyire akarják a nyugati kultúrát megsemmisíteni és területüket elfoglalni. A többi kultúra készít lefejezős, karlevágós videókat? Ha igen, akkor nevezd meg légyszives a szokásos ártatlan arccal.

  11. Amit nem értek, itt vannak, fényévekkel jobb körülmények között és beleharapnak az ételt, fedélt, segítséget nyújtó kézbe! „Saját képükre” akarják formálni Európát? Olyan legyen, mint ahonnan elindultak. Nem értem.

  12. 12:
    Frászt! A kecske is meg a káposzta is. Ezt akarják. Jólét és asszony kövezés. Jólét és semmit tevés. Jólét és tudatlanság.

  13. Sziriát kvázi visszabombárták a „jótevő” katonai hatalmak a kőkorszakba.
    Rengeteg ember kénytelen volt elhagyni eredeti otthonát élőhelyét és útrakelt Európa felé ,mert ott reméli folytatni életét.
    Ezek között is sok muszlim vallású van.
    Más régiókból is rengetegen érkeznek muszlimok is, akik valamiért útrakeltek gyaníthatóan legkevésbé kalandvágyból.
    Németország túlélési lehetőséget adott a jogosan, jogtalanul területére bevándorlóknak, immáron milliókról beszélhetünk.
    A bevándorlók kockázatot is jelentenek , Németország úgy gondolja, hogy e kockázat vállalható és arányban áll az általa vállalt és akart karitasszal.Ez utóbbit lehet vitatni, mint mindent.
    Orbánnak meg szerencséje van, mert úgy védelmezheti Magyarországot, hogy egyúttal megerősítheti a hatalmát, ami mostmár csak igen kevesek szerint nem nagyon vészjosló és kártékony.
    Persze ez egy időben zajló többéves folyamat és egy egy pillanarkép, filmkocka nem feltétlenül ugyanezt a helyzetértékelést ilusztrálja.

  14. 14:
    Legfőbb ideje, hogy a feleségedet 3 szír menekült agyba főbe dugja. Lehetőleg az orrod előtt, a halántékodhoz tartva egy kalasnyikovot. Az talán előhozná belőled a józan észt.

  15. 14. A bevándorlókkal együtt jön az arábiai olajpénz, az abból fizetett prófétáik, mecseteik, az egész hóbelevancuk. Hamarosan a Közel-Kelet élhetetlen lesz a változó klima miatt, Európában meg csökken a népesség.
    bombázás – fanatizálás, fanatizálás – bombázás = többszintű káoszteremtés, nem mindig tudatos, de hogy mindenre kihat, az szinte biztos.

  16. 14

    Keves Tibor bá’

    Ha valakivel ez megtörténik, az éppenhogy ettől fogja igen nagy valószínűséggel elveszíteni a józan eszét.
    Gondolom nem javasolod, hogy poszttraumás neurózisban szenvedők alakítsák Európa politikáját.
    Példátlan tapintatodat és határtalan jóindulatodat mindig csodáltam !
    Olyan férfias !

    🙂

  17. Nem véletlenül szól a mai post a dákóról? 😀

  18. 17:
    Látom sikerült átélned. Helyes!
    Megint mellé lőttél, ha poszttraumás neurózisban szenvedők lennének döntés pozícióban, soha többé nem lennének háborúk. Ami még szerinted se lehetne olyan nagyon rossz. Bár, ha nem jönnének vérgőzös muszlimok Magyarországra, gondolom csalódott lennél. Nem lenne kiknek felajánlanod családod női tagjait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük