(2102) Te is fiam Brutus?

Tibor bá’ online

 

Bizonyára emlékeztek rá, ezt írta múlt ősszel, a háború 2017. Január 20-ig nem tör ki, azt követve bármikor. Ezt a jóslatomat Jövőnk a szokásos standing ovation-nal nyugtázta. Most viszont már elmúlt január 20. Csakhogy csoda történt, Hillary Clinton nem nyerte meg a választásokat, Donald Trump pedig nem azért lett milliárdos, mert nem tud józanul gondolkodni. Az új elnök nézetének ilyen hangot adott: Amerika egy szuper atomhatalom, de ők (oroszok) is szuper atomhatalmak. Nincs más út előttünk, mint a megállapodás az oroszokkal. És itt találkozik Trump és Putyin gondolatmenete.

Csakhogy a neokonok számára Amerika legnagyobb üzlete a háború. Azt pedig tudjuk, hogy a kapitalizmusban a Profit az isten, ami mindenkit legyőz, még az emberi fajt is. Trump megnyerte a választásokat, a pillanatnyi háborús veszély elmúlt, de csak ideiglenesen. A neokon irányítás alatt álló szajha média, és titkosszolgálatok is nekimentek az Egyesült Államok elnökének, mert háborút akarnak, ami egyébként példa nélküli az újkor történelmében. A CIA, FBI, DHS, NSA Brutus szellemében belevágták tőrjüket a császárba, miközben az lenne a feladatuk, hogy segítsék az elnököt döntéseiben. Megszégyenítő módon lemondatták legfontosabb biztonsági tanácsadóját (Flynn) azon az alapon, hogy „orosz kapcsolatai” vannak. Az egyértelmű, hogy Trumpot ki akarják túrni a demokratikusan megválasztott pozíciójából. Egyes megfigyelők szerint az elnök 200 napig se fog a helyén maradni.

Trump természetesen harcol, visszaüt, ahhoz a néphez fordul, amely bejuttatta a Fehér Házba, de a küzdelem végeredménye világosan nem látható előre. A tét nagy. A tét III. világháború kirobbantása, vagy határozatlan időre történő elhalasztása. Nem szeretek nagy szavakat pufogtatni, de a tét élet-halál kérdése az egész emberiség számára.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2102) Te is fiam Brutus?

  1. Vajon sikerül-e Trumpnak a fősodratú média megregulázása és kézbevétele. Ma már olyan véleményt olvastam róla, hogy katonai államot készít elő. Ez vajon magában foglalja a MSM média megregulázását egy Amerika jobban teljesít kampánnyal?
    Ha rezsicsökkentésük nem lesz, az olajár ott is lement az utóbbi években. Legalább ennyiben mindenképpen különböznek tőlünk
    Utána meg a CIA-t kell kikapcsolni.

  2. Trump megbuktatása = II. Nagy Polgárháború az USA-ban.
    Egy zavarossá váló belpolitikai helyzetben az oroszok és Kína is képes „hatalmasat rúgni” az Egyesült Államokba, ezt ne feledjük – nem külső katonai lépésről, hanem belső „szervezésről” beszélek.

    Kína és az oroszok mostanra egyébként felkészültek egy világháborúra is, nem tudja az USA őket meglepni.

  3. 2: Milyen érdekes egybeesés, hogy a DHS lassan 10 éve egy belső konfliktus, vagy polgárháború lehetőségeire is folyamatosan felkészül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük