(2098) Szex-sztrájk

Tibor bá’ online

 

Ez egy tipikus vasárnapi poszt, amit egy őszinte vallomással kezdek. Ezt a történetet azért veszem át, mert a magyar nőknek szeretnék ötletet adni, ugyanis szerintem most már az ő kezükben (illetve „kezükben”), van az ország sorsa, amennyiben követik a kenyai nők példáját. A hírek szerint egy kenyai nőcsoport meghirdette az egy hétig tartó „szex-sztrájkot” amennyiben a rivális politikai csoportok nem egyeznek meg.

Egészen pontosan arról van szó, hogy az ország tíz nőszervezete egymással összefogva felhívta az ország nőlakosságát, hogy bojkottálják a szexuális együttlétet férjeikkel, vagy élettársukkal az állami reformok bevezetése érdekében. Ugyanis abból indulnak ki, hogy a szexre éhes férfiak nyomást gyakorolhatnak a kormányra a politikai csatározás befejezése végett.

Na, és milyen alaposak. Nemhiába, ott egyetlen egy szőke nő sincs, csupa briliáns elme, akik mindenre gondoltak. Egyesületi pénzből egy héten át fizetik az ország prostituáltjait (népszerűbben kifejezve, kurváit), hogy ne fogadjanak kuncsaftokat. Ida Odinga, a miniszterelnök felesége kijelentette, hogy ő maga is csatlakozik a szex-sztrájkhoz, amivel tiltakozni akar a férje és az államfő között húzódó viszály ellen. Az óvatosság kedvéért azt azért még hozzátette, hogy ez nem valamifajta büntetés akar lenni, mindössze több időt biztosít férjének ahhoz, hogy nyugodt körülmények között átgondolhassa a helyzetet.

Személy szerint nekem tetszik a dolog, csak számunkra egy kicsit elkésett. Mennyivel jobb lenne az ország helyzete, ha évekkel ezelőtt tárhattam volna fel, micsoda fantasztikus lehetőség áll Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, stb. feleségének a rendelkezésére. 😀

________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________________

2 gondolat erről: „(2098) Szex-sztrájk

  1. :))))))))))) Tettszik!

    Én már érdekeltségen kivül vagyok (hál istennek) de valóban okos ötlet.
    Pedig mára ezüsthajú de régen szőkeként üzemeltem.

  2. 1:
    Az ezüst nem áll messze a szőkétől. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük