(2088) Trump legyilkolásának első lépése

VIP. 215.

 

Történelmi időket élünk. Ez az oka annak, hogy VIP fordítás után VIP fordítás következik. Ezek azoknak az Amerikában napvilágot látott posztoknak a fordítása, amik az én megítélésem szerint fontosak a helyzet megértéséhez. Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a neokonzervatívok és a neoliberálisok összefogtak Trump ellen (idehaza is). Nem igaz tehát, hogy az oligarchák viszik romlásba a világot. Közöttük is van, aki világosan lát és megindultak a neokon & neolib „koalícióval” szembe. Most aztán mindenkinek színt kell vallani. A volt Stasi tag, kivénhedt kurva – például – hihetetlen merészségében összefogást hirdet Trump ellen. Áll tehát a harc, de Trump eltökélt.

_________________________________________________________

Trump legyilkolásának első lépése

Az elmúlt hét hírei elsősorban Donald Trump beiktatásának első tevékenységéről szóltak. Ehhez nemigen lehet hozzátenni semmit, de talán azt meg lehetne jegyezni, hogy (1) ez ideig a leghangzatosabb kampány ígéreteit váltja valóra, és (2) politikai ellenfelei magukból kikelve próbálnak rájönni, hogy a fenében lehetne megtörni a népszerűségét………

_________________________________________________________

A „Trump legyilkolásának első lépése” című poszt teljes fordítását elküldtem a VIP előfizetőknek.

Hogy lehetsz VIP előfizető? Aki legalább 6000 forinttal támogatja a blog fenntartását annak 52 VIP fordítást küldök szét (nagy vonalakban egy év alatt) E-mailben. Kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu

_________________________________________________________

TO DEMONIZE IS THE FIRST STEP

The news this week is primarily about Donald Trump’s actions during his first week in office. There is little need for commentary except to say that (1) so far, he is following through on several of his most noteworthy campaign promises, and (2) his political opponents are beside themselves trying to figure out ways to undermine his popularity.

It is an axiom of political warfare that it is not wise to assassinate popular opponents except as a last resort. Instead, it is better to demonize them in the public mind so that, when violence finally is used, the public will think it was justified.

There is no better example than what happened to the Branch Davidians in Waco, Texas, in 1993. Because the leader of this religious group was known to have weapons that were not registered, the federal government and National Guard laid siege to their compound and killed its leader, David Koresh, along with 82 of his congregation, including women and children.

The public was not outraged by this, because the media had published an endless barrage of ‘reports’ of sexual abuse of children in the compound – reports that, in later months were shown to be without foundation. But the public didn’t know that at the time, and most people thought it was a shame about those children being killed in the attack, but it was merely collateral damage from a justified law-enforcement operation against very evil people.

If you want to understand what is going on from the left in America today, just think of the Branch Davidians. If the elites can sufficiently demonize Donald Trump and his supporters as racists or something equally repugnant, then violence against him personally or against his supporters – perhaps even violence against the system itself – will be viewed as justified.

The only way to prevent that tactic from succeeding is to make the public aware of the tactic itself. That’s where you come in. Send this to your friends.


_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

23 gondolat erről: „(2088) Trump legyilkolásának első lépése

  1. „If the elites can sufficiently demonize Donald Trump…”

    Azaz, ha a hillaristák megfelelően feeketére tudják festeni Trumpot…

    De hát ezt már a választásnál bebukták.
    Most emelik a tétet, bevetnek mindent, bár nem hiszem, hogy a tömegek meggyőzése lenne a célravezető út. Emlékezzünk rá, hogy az iraki háború ellen is milliók mentek az utcára, és nem számított semmit.
    Sokkal inkább a gazdaság, a politika szabotálása, a Majdanhoz hasonló zavargások keltése, amivel bizonyítani lehet, hogy Trump alkalmatlan.
    Ennek viszont az a hátránya, hogy Trump elmozdítása esetén az ellenoldal is megteheti, mert megvan hozzá a támogatottsága, és ez az USA-t egy végtelen polgárháborúba taszítaná.

  2. Véleményem szerint Trump pár honap alatt megfogja az ellenzékétől tisztitani a repuplikánosokat és utána a médiát. Egyszerüen elzárja a pénzcsapokat annak aki nem engedelmeskedik. Ha a multikat és pénzembereket nézzük egyiknek sincs még hasonlo hatalma sem mint az egyesült államok elnökének. Simán levadássza őket egyenként. Ha jósolnom kellene mi lesz pár honap mulva. Stálinista személyi kultusz. Black Live Matters terrorista szervezett lesz. A legnagyobb harc akörül fog folyni hogy melyik (akkár most nagy Demokrata) politikus üzeltember nyalhassa ki mélyebben a segget. Trump legnagyobb erénye és tehetsége a személyi kultusz építésében rejlik. Kérdés hogy a megkérdöjelezhetettlen döntései jok lesznek -e az USA-nak vagy éppen ezek fogják bedönteni?


  3. 1:
    Szerintem Trump legnagyobb bravúrja az lesz, ha elkerüli a polgárháborút.
    2:
    Mondjuk a személyi kultusz egy durva kifejezés, de az biztos, hogy úgy fog vezetni, ahogy egy sikeres vállalkozást kell. A sok hülye és korrupt politikust ki fogja söpörni. Nálunk is kellene egy ilyen, de nem lesz.

    Lavrov szerint Putyinnal diplomatikusan és respektálva értekezett. Nem akkora bunkó, mint azt a ribanc média hirdeti (nálunk is)

  4. Annyi azért látszik innen is, hogy nem egy hazai helyosztó ami folyik az újvilágban(főleg a színfalak mögött), azon már túlvagyunk – szerencsésen. Most jön a második menet a nemzetközi porondon, ebbe már a vesztesek médiahisztije (tömegek lázítása) csak vizipisztoly, nagyobb kaliberü „fegyverek” döntenek, aminek látszanak a jelei http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2017/01/13/trump_oroszok_botrany_christopher_steele_mi6/
    Ott ha lesz is balhé, az kb. megáll egy TV-székház bulinál, amikor nyíltan elkezdődött az új világrend kialakítása akkor a parasztlázadást hamar elintézik. Pezsgő nemzetközi mérkőzésekre szavazok az idén – a diplomácia végső eszköze (vh) most egy kicsit háttérbe szorult…

  5. 4:
    Amit belinkeltél a majdnem a tavalyi hó, több mint két hetes. Lecsengett. Túlhaladott. Az INDEX különben se számít, része a szajha médiának.

  6. 5:
    OK, az „indexre tételt” elfogadom, hagyjuk a titkosokat amúgy is, teszik amit tesznek.

    De a nemzetközi helyzet most akkor is fokozódik ha a szolgálatokat kihagyjuk, mert Trump a kártyasztalnál elővette a „kirekesztés-kártyát”, ráadásul rögtön cinkelt-lapokkal: https://www.instagram.com/p/BP1fHbKAwZC/
    (Kért, vagy kapott lapot – úgy gondolom mindegy)

    Most akkor nem „linkelek” – Irán válaszul már be is tiltotta amerikaiak beutazását (két-napos hír).

    Nagypályás meccsre megy itt a csapatösszeállítás – én csak annyit érzékelek, hogy nem a belpolitika lesz a hangsúlyos – a „rendszerváltással” még egy ideig lehet etetni a „háztájit”…

  7. 6:
    Szerintem baj van a hírforrásaiddal. Irán nem tiltott be semmit, éppen alaposan tanulmányozza a helyzetet:

    (CNN)Iran is carefully studying US President Donald Trump’s executive order limiting immigration from seven Muslim-majority countries and will take legal, political and reciprocal measures accordingly, Iran’s Foreign Affairs Ministry announced Saturday.

    Újra felhívom a figyelmed a szajha médiára. Obama (demokrata) elnök 8 éven át bombázta azokat a muszlim országokat. Erről egy büdös szó se esik. Ez ellen nem tiltakoztak tömegek, és néhány NATO ország, sőt részt vettek a bombázásban. Most Trump ezekből az országokból ideiglenesen (amíg jobban át tudja látni a helyzetet) megtiltotta a belépést, na erre aztán mindenki tiltakozik. És néhány hülye ember, akik képtelenek önálló gondolkodásra, tovább viszik a zászlót.

  8. 7:
    Ezt beszoptam, kis csapda volt – pedig a hírforrás ugyanaz, csak épp ott hagytam abba az olvasást, hogy (CNN)…Earlier, CNN and some other media organizations reported that Iran was banning Americans from entering the country…

    Franc olvas mindent végig – inkább lassan bele se kezdek – nehogy még (túl hamar) zászlót ragadjak 🙁

    (Eme hírforráson most épp bréking nyúzzal keltik a feszültséget – megyek rakok a kazánra)

  9. Érdekes cikk a BBC-n:

    The warrior monks who invented banking

    A katona szerzetesek, akik feltalálták a bankot

    A cikk arról szól, hogy a gazdag Templomos lovagok tekinthetők a bank feltalálójának. A végén annyira megerősödtek, hogy királyoknak is kölcsönöztek, nyilván politikai szolgáltatásokért is cserébe.

    Érdekes módon, a cikknek két egymásnak elentmondó sugallata is elképzelhető:

    1.) Nem is a zsidók találták fel a bankot, és nagyon igazságtalan őket okolni a mai banki túlkapások miatt…

    2.) A cikk végére kiderült, hogy a végén sikerült felszámolni a Templomosokat, és a vezetőjüket nyilvánosan elégették.

    Szóval a cikk esetleg ötletet akar adni a mai bankár túlsúly megoldására?

    Nem tudom, de az időzítés mindenesetre elgondolkodtató.

  10. Egy volt amerikai CIA kém Robert Steele egykori CIA
    kém egy tévé interjúban az RT-nek nyilatkozott.

    Steele számos más dolgot is érintett az interjúban, ami az alábbi
    videóból kiderül. Pl.:

    Nem Oroszország hekkelte meg a választást.

    Hillary 13 előválasztást lopott el Bernie Sanderstől az
    elektronikus szavazás manipulálásával, erről jegyzőkönyv van, a Stanford Egyetem tanulmányozta és dokumentálta

    Reince Priebus behatolt a Trump adminisztrációba,
    és nem akarja, hogy Trump képes legyen a rendszer megváltoztatására
    „Reince Priebus véleményem szerint egy kém, aki Trump belső
    ellenzéke. Személyes meggyőződésem az, hogy nem szabad
    megengedni, hogy Priebus vezérkari főnök legyen. Trumpnak most
    megvan a hatalma, ha úgy dönt, hogy használja, hogy leszerelje a
    rendszert. És ez az, ahol valóban aggódom, mert Reince Priebus
    legfontosabb prioritása az, hogy megállítsa Donald Trumpot, hogy
    felszámolja ezt a rendszert.

  11. 10. Attila

    A bankkal nincs baj, csak a kamatos kamattal. Még a Mediciek sem a kamatokból, hanem a pénzváltásból és a pénz mozgatásának kockázatáért járó felárból gazdagodtak meg. Pedig ők is zsidók voltak, nem templomos lovagok, de az irodalomban bőven található arra vonatkozó történet, hogy erre tanította az ő istenük az Ószövetség népét. Az igaz, hogy a saját népüknél ezt nem volna szabad alkalmazniuk, ugyanúgy mint az iszlám bankrendszerben. Ez azonban már feledésbe merült és a kamatos kamat egymás között is használatos a judaizmusban.

  12. 12. Kyra

    A baj a kamatos kamattal az, hogy pénzmágnesként működik, és hatalmas vagyonhoz juttatja a hitelezőt, aki megfelelő erkölcsi háttér nélkül meg se próbál ellenállni a kisértésnek, hogy a pénzét ne öncélú hatalomnövelésére, népek, pártok, királyok, országok zsarolására, befolyásolásra használja.
    A másik gond az, hogy a gazdaságot folyamatos kényszernövekedési pályára állítja, hogy kitermelődjön a kamat. És ez egy idő után a jövő felélését jelenti.
    A Mediciek a búcsúcédulákkal teremtették meg a vagyonuk alapját, és ha belegondolsz, akkor „pénz mozgatásának kockázatáért felszámolt felár” maga a kamat… És az európai bankrendszer erre épül.

  13. Trump muzulmán ellenes hangulatkeltése valos célja Irán
    Amíg ezt a politikát viszi, békén hagyják.
    A Szíriai beavatkozás Putin miatt sikertelen volt.
    Az egész öldöklés mögött az EU gáz ellátása volt.
    Irán Szíria felé szabad útat kapott,mégse kezdheti el a gáz vezeték lefektetését mert US embargotni fogja az EU lakáj kormányoktol is ez lesz.
    Katar Szírián át nem kapott utat mert Asszad ellenfeleit pénzelte.
    Katarban a gáz semmit se ér.
    Gondolkodóba estem ez a kettó miért látogathat ide,mikor semmi se indokolja.
    Úgy tünik ez a gáz lesz.

  14. 10.Attila
    Olvasgass még egy kicsit hozzá és sok minden meg fog világosodni.
    A Templomos lovagok nem tekinthetők a bank feltalálójának. Azt már előttük régen feltalálták.
    A Templomos rend alapítói kivétel nélkül egy olyan területről származó személyek voltak ahol néhány évtizeddel ezen események előtt még- választott uralkodóval az élén- egy zsidó királyság létezett.
    Amint az is érdekes, hogy Jeruzsálemben támaszpontul természetesen a Templom hegyet választották.

  15. 15. Kibic
    Írhatnál konkrétumokat is, és egy viszonylag hiteles forrás linkjével is alátámaszthatnád az állításaidat.

    Tudomásom szerint az alapító Champagne-ben született, egyikük holland volt, és némelyiküknek csak a keresztneve maradt fenn a forrásokban.

  16. 16. Jani: Én is úgy tudtam, ahogy Attila írta. Aztán döntse el az ember, hogy melyik hiteles.

  17. 15. Kibic

    „Olvasgass még egy kicsit hozzá és sok minden meg fog világosodni.”

    Megtörtént, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a BBC miért pont most hozta ezt a történelmi elméletet, és mit akart vele „sugallni”…
    Különösen, hogy a BBC igazi kincstári fősodratnak számít.

  18. 17. Gloucester
    Én nem Attila, hanem Kibic hozzászólásába kötöttem bele.

    Kíváncsi vagyok, hogy szerinte kik találták fel a bankrendszert.
    Hol volt az a zsidó királyság?
    Honnan tudja, hogy a templomos rend alapítói „kivétel nélkül” ebből a királyságból származnak? Champagne-t és Németalföldet is akkor magába kellett foglalnia.
    Honnan ismeri a származását azon rendalapítóknak, akiknek a téma kutatói is csak a keresztneveit ismeri?

  19. 19. Jani: Tudom, ugyan arról beszélünk. 🙂

  20. 16.Jani
    Ha a nyolc alapítót érted akkor valószínűleg én voltam pontatlan és félreérthető. Ötnek a nevét ismerjük biztosan de hollandról nem tudok. A rend európai szervezetének, rendházainak, birtokrendszerének kialakulása Franciaország déli, Itália és a Pireneusi félsziget északi részén, Portugália területén a legintenzívebb. Nekik a rend túlélésében, megmentésében is oroszlánrészük lesz.Amiről írtam az a mai Franciaország déli része, a Pireneusok vidéke. Nem véletlen, hogy az első keresztes háborúnak is ez a terepe.A legegyszerűbben hozzáférhető irodalom a Rózsakeresztesek központjában érhető el, pl. a katharok történetéről persze nem kimondottan elfogulatlan írások.
    Costen: A katárok és az albigens keresztesháború
    Piers Paul Read: A templomosok is elolvasható.
    M. Baigent – R. Leigh – H. Lincoln Az abbé titka is elolvasható-persze fenntartásokkal- mert a zöldségek mellett rengeteg érdekes, értékes információt tartalmaz a kora ókorban Európába betelepült zsidók történetéből.
    Bobkó Csaba-aki régebben ide is írt- szedett össze fontos dolgokat A katárizmus és a kabbala, az okszitániai ikrek című írásában.
    Ezek a könnyebbek, de ha elég sok történelmet olvastál akkor magad is rájössz, hogy az ezt a korszakot megelőző századok és különösen ennek a területnek a története konzekvensen kimarad a történelemoktatásból.
    A Pireneusi félsziget története mintha nem is lenne. A terület mór megszállása, Szicília, Szardínia, Appennini félsziget déli felének megszállása,Provence-i arab hídfőállás, Rómánál partra szálló arabok kimaradnak. Minket megtévesztenek a mai térképek, Poitiers velünk van egy szélességi körön. Az Franciaország közepén van.
    A kilencedik századtól a kérdéses korig, mire végre a normannok kiverik Olaszországból és Szicíliából az arabokat létrejön a Szicíliai Normann Királyság és párhuzamosan felszabadulnak a Pireneusoktól délre eső első területek az egész korszak egy káosz. Innen pedig még még majdnem négyszáz év van Izabelláig mire egységesnek mondható keresztény Nyugat Európáról beszélhetünk.
    A neten sajnos szinte semmit nem fogsz találni a témában. Félrevezetés annál inkább.

  21. 21. Kibic
    Köszönöm, ez már egy értékelhető hozzászólás. Szerintem felesleges itt azt tanácsolgatni, hogy az olvasók olvasgassanak, mert jó eséllyel maguktól is ezt teszik.

    Az abbé titka egy regény, amiben valóban sok infó van, de nyilván sok része az írói fantázia műve, illetve következtetés, hogy a hiányzó adatokból kerek történet legyen. Kifejezetten élveztem anno, és nem találtam benne hazugságot. Bobkó Csaba írásait is értékelem, bár ő előszeretettel nevezi ténynek a következtetéseit, és a forráskritikája kissé unortodox. Kifejezetten hiánypótló tevékenységet végez.

    Az egyiküket hollandnak szólították, aki flamand volt, Saint-Omer-ből származott, ami most Franciaország része, a belga határnál. Egyikük burgundi volt, néhányan Champagne vidékéről származtak. Ezek mind elég messze vannak a Pireneusoktól.

    Ideológiailag valóban a katárokhoz lehet kötni a templomosságot, mert alighanem a templomosoknak is a gnoszticizmus volt a fő ideológiájuk, de személyi összefonódások szerintem kevésbé voltak, a templomosok komoly részt vállaltak a katárok ellen indított keresztesháborúban. Zsidó királyságnak nevezni a katár közösségeket szerintem túlzás. A helyi zsidóság viszont valóban tevékeny részt vállalt a katárizmusban (nem biztos, hogy létezik ilyen szó), és a gnoszticizmusra nagy befolyással bírt a zsidó miszticizmus és a kabbala. Tehát a katár mozgalmat annyiban lehet csak lezsidózni, mint a templomosokat, szabadkőművességet, a kommunizmust, vagy akár az 1848-as „szabadságharcot”. Részt vettek benne egyes zsidók, némelyikük hangadó volt benne, de a katároknál még arról sem beszélhetünk, hogy felülreprezentáltak lettek volna, mert gyakorlatilag az adott terület teljes lakossága részt vett benne.

  22. Nem tud kibújni az orosz kapcsolat sötét árnyéka alól Donald Trump, támogatói bázisa egyelőre megvédi, de ez a páncél egyre vékonyabb és még az a pont is eljöhet, amikor ő maga látja be, hogy nem éri meg tovább ragaszkodnia az Egyesül Államok elnöki székéhez.
    Csapkodnak a villámok körülötte, ahogy egymás után derülnek ki embereinek kapcsolatai olyan személyekkel, akik formálisan vagy informálisan az orosz vezetéshez köthetők. Az érintkezés a kampány alatt kezdődött és utána is fennmaradt. Ma már az a helyzet, hogy az sem számít, tudott-e az elnök arról a számos kapcsolatfelvételről, amely a környezetében lévő emberek és a Kremlhez közel álló személyek között létrejött. Az Egyesült Államok közéletében általánosan elterjedt az a vélemény, miszerint túl nagy a füst az orosz üggyel kapcsolatban ahhoz, hogy ne legyen a mélyben egy tűz, amelyből ered. Az ügy részletei csak úgy záporoznak egymás után. A republikánusoknak el kell dönteniük, megéri-e a hatalomban tartaniuk Trumpt vagy sem. Nem elképzelhetetlen, hogy a kongresszusi republikánusok egy csoportja, amely immáron nem tart tőle, úgy látja, hogy jobb lenne, ha a hozzájuk közelebb álló Pence alelnök foglalná el az ovális irodát.
    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/trump_lemondhat_nem_csupan_lemondathatjak.643566.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük