(2064) Internet cselek

Tibor bá’ online

 

A legismertebb csel, hogy rátalálsz egy csábító kompozícióra, rákattintasz, beugrik egy mindent eltakaró hirdetés. Hiába kattintasz az x-re, a mindent eltakaró hirdetés marad, majd beugrik az a termék, ami közel volt az X-hez. Most vissza akarsz menni az előző oldalra, de az Asztal lesz belőle. Kezdheted az egészet elölről.

Na, most, mi ez a csábító kompozíció? Rendszerint egy hatalmas mellű nő, akinek a csöcsei egészen a bimbókig látszanak, de a kép csak akkora, mint bolha pöcsén a pattanás. Alatta a szöveg: Angelika nem érti, mit néznek rajta a férfiak, mi már tudjuk.

Bassza meg én is tudni akarom! Rákattintok, mert azt hiszem, hogy a bélyeg nagyságú képet fogom látni tízszeres nagyításban. Lófaszt! Ami bejön az érdeklődik, hogy kínoz-e engem is a reumás fájdalom, mert ha most azonnal megrendelem az ő kenőcsüket, akkor kettő áráért hármat kaphatok, 19900 forint helyett csak 9990 forintért. Na jó, de hol a francban van Angelika?

Ennek most vége, ha nem küldesz egy büdös petákot se (ugyanis a tegnapelőtti felhívásomra a 3000 olvasó közül senki se küldött) én akkor is mellékelek néhány Angelikát. Jó, hogy csak fénykép, de legalább ingyen van. 😀 Jó ingyenes szórakozást!

 

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

8 gondolat erről: „(2064) Internet cselek

 1. Ha küldesz egyet élőben, bizisten befizetem
  a hatezret! ?

 2. 1:
  Megörültél? Élőben, óránként 500 € 😀

 3. A tegnapi írás elején nem láttam ezt a sok szép Angelikát ! Hol voltak?

 4. BUÉK Üdv.
  OK a fiuk ezt kapták…én tegnap egy pénisznövelő eszközzel bajlódtam mire eltünt a francba….Ugy látszik valaki kukkol nő vagy ffi ül e a monitor előtt, vagy a befizető és IP cim összevan hangolva.
  http://www.napiszar.hu/ Vicceket olvastam volna de??? Ha valakinek mégis érdeklését felkeltené …ideteszem.

  Üdv.

 5. Jesszusom, Tibor-bá, te ennyit vásárolsz a neten 😀

 6. Nincs ez ingyen, mert én munka közben mobilnetről frissítem az új hozzászólásokat, és óránként mikor ránézek ezeket a képeket tölti be ami zabálja ám a mobilnetet 😀
  Gyorsan kattintok is oldalra hogy csak 1 cikket hozzon be.

 7. 6 & 7:
  Miről beszéltek? Ezeket 3000 amatőr képből választottam ki, természetesen ingyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük