2021-12-09 nap bejegyzései

(3719) COVID összeesküvés

Tibor bá’ fordítása online

További  bizonyíték arra, hogy a COVID összeesküvési elmélet létezik

Szerző: Paul Craig Roberts

Az emberek mozgását korlátozó, és a COVID oltást kötelezővé tevő rendelet a volt szabad országokban futótűzként terjed. Németország csatlakozva Ausztriához, Olaszországhoz és Ausztráliához feltámasztja a Harmadik Birodalmat. https://www.zerohedge.com/covid-19/germany-imposes-strict-curbs-unvaccinated-limits-gatherings-will-mandate-covid-shots.

A hivatalos nyelvek szerint a totalitarizmus megteremtése felfoghatatlan. Az egészségügyi szakértők egyetértenek abban, hogy az mRNS „vakcina” nem akadályozza meg a fertőzést, és nem akadályozza meg, hogy a beoltottak terjesszék a fertőzést. Ez az oka annak, hogy a beoltottakat győzködik, hogy hat havonta oltassál be magukat, és oltás után is, folyamatosan tovább viseljenek szájmaszkot. Azt viszont nem magyarázzák meg, hogy az emlékeztető oltás miért véd meg, ha a korábbi oltások nem védtek meg. Azt se magyarázzák meg, hogy miért hangsúlyozzák ki egy olyan vírus elleni védelmet, amelynek a mortalitása alacsony, és elsősorban azokat öli meg, akiknek alapbetegségét nem gyógyították meg.

Ez mellett az amerikai, egyesült királysági és az európai unió figyelő rendszeréhez érkező „vakcina” okozta halálesetek száma felülmúlja a COVID-19 áldozatainak számát. Ebből következik, hogy akiket nem veszélyeztet a vírus, azt komoly mértékben veszélyezteti az oltás. Egészséges, beoltott sportolók esnek össze szív elégtelenség miatt.

Arra is van bizonyíték, hogy a „vakcina” megtámadja a természetes emberi immunrendszert. Ebből következően az immunrendszer nem lesz képes felvenni a harcot más vírusokkal és betegségekkel szemben, mint például a rákkal.

Más szavakkal minden bizonyíték az oltás ellen szól, de nincs bizonyíték, ami mellette állna ki. Akkor miért erőltetik a veszélyes oltást, ami csak bajt okoz?

Egyszerűen lehetetlen, hogy az osztrák, olasz, német és ausztrál egészségügyi hatóságok ne ismernék a bizonyítékokat, amik szerint a COVID vakcinák teljesen alkalmatlanok és veszélyesek.

Lehetséges, hogy az összes egészségügyi hatóságot megvették a Gyógyszergyárak (Big Pharma), vagy a világ lakosságának a tervszerű csökkentése létező tény, nem pedig összeesküvés elmélet?

Tibor bá’: Elképesztő, hogy szavahihető, nagy múltú publicista így beszopja a köztünk keringő téveszméket. Sajnálatos, hogy egy jobb sorsra érdemes kommentátor képes ilyen csúfosan elveszíteni a reputációját. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________