2021-09-14 nap bejegyzései

(358) A WTC tornyokat mini atombombával robbantották fel?

önarcképEz egy 11 éves poszt, amit most a 20. évfordulón felújítok, mert a nagy megemlékezés közepette a magyarázat elmaradt a feltett kérdésekre.

Kilenc évvel a tornyok felrobbantása után se csitulnak a hitetlenkedés hullámai. A legújabb feltételezés szerint a tornyokban miniatűr termonukleáris szerkezetek robbantak fel. A gyanú pikantériáját az adja, hogy minden adat és fénykép eredetileg valamelyik kormányszervtől származik (kivéve a látványrajzot). Az alábbi képen vörös nyíllal vannak jelölve épület darabok, amelyek nem a föld felé zuhannak, ami egy összeomlásnál várható lenne, hanem oldalirányba repülnek szét, minimum 70 méteres távolságra. Tekintve, hogy a felvétel autentikus, és a józan ész valóban azt súgja, hogy az épületdaraboknak lefelé kellene esni, és az egymásra zuhanás nem adhat ekkora oldalirányú lökést.

leonló torony

Az argumentum így szól: Titokzatos kráterek. A WTC épületek maradványainak a vizsgálata bizonyítékokat tárt fel arra nézve, hogy csak termonukleáris robbanással megmagyarázható hőmennyiség és energia szabadult fel. Ezen túlmenően a romhalmaz adatai meglepőek. A WTC-6 épület 8 emelet magas volt. A romhalmaz alatt egy 10        méter mély gödör keletkezett. A WTC-1 és a WTC-2 110 emeletes épületek. Az épület romok 6 emelet magasak, alattuk 10 méter mély gödrök keletkeztek, amiknek átmérője 100 méter. A hivatalos verzió szerint a WTC-ben lévő gerendák okozták az összeomlást. Azonban az összeomlásnak nem romhalmaz az eredménye, hanem romgödör.

A helyszín látványrajzán a tégla-piros épület alapok a 3 lerombolt épület. A narancssárgák a részben lerombolt épületek. Az egyetlen máj-színű épület felső 10 emelete megroggyant. A zöld épületekben nagyobb károsodás keletkezett.

312

Az alábbi infravörös felvételen lila színnel vannak feltüntetve a forró felületek. A felvétel 5 nappal később, 2001. 09. 16.-án készült.

313

Több, mint 5 hónappal később, 2002. 02. 12.-én a WTC-1 helye még mindig forró.
314

A WTC-6 épületről készült fényképsorozat. Mit láthatunk rajta? Miután a WTC-1 összeomlott, a belőle származó porfelhő két másodpercen belül ellepi a WTC-6 környezetét. Majd hirtelen a porfelhő több, mint 100 méterre a levegőbe lövellődik Milyen erő állhat ez mögött?

315

A következő ábrán 400 mm-es acél idomokat láthatunk, melyek úgy vannak összegöngyölve, mint játékszerek. Kerozin égésből ilyen hő nem keletkezhet. Az esemény sorozat videó felvételen a következő: Miután a WTC-2 külső építménye leomlik, a középső mag egy része körülbelül 25 másodpercig állva marad, ami után úgy tűnik, hogy megolvad és elpárolog. Erről a jelenetről két videó felvétel is készült, (de mire le akartam tölteni, már nem voltak elérhetőek.)

316

A lerombolt tornyok törmelékében a tritium (hidrogén izotóp) szennyezés harmincszorosa volt a normál értéknek. (én csak összeszedtem a fellelhető adatokat itt:  http://letsrollforums.com/update-us-government-s-t22024.html?t=22024  A poszt címének a végén egy kérdőjel vanha nem vettétek volna észre. Aki szereti az összeesküvési elméleteket, az elgondolkozhat a fentieken)

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO