2021-09-06 nap bejegyzései

(3641) Térdelnek

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Újra magyar téma lett a focipálya térdelés. A témában nehéz igazságot tenni. A helyzet az, hogy a magyar szurkolók viselkedése nem elfogadható, de ha ott vagyok én is fütyültem volna. Azért fizetek, hogy mecset lássak, nem azért, hogy fél térdre ereszkedett focistákban gyönyörködjek.

Bocsánatot kérnek azért, mert a BLM nem létezett, a „fekete élet NEM számított”? Mi közünk hozzá? Nálunk nincsenek feketék, sose voltak. Nálunk nem garázdálkodott a KKK (Ku Klux Klan). Mi nem zsákmányoltuk ki az elmaradott harmadik világot. Nekünk nincs  bűntudatunk. Mi elszenvedtük a világ legigazságtalanabb „békeszerződését”.

De ha már a fekete életről van szó, akkor megkérdezném, miért csak a fekete élet, mi van az iraki élettel? Az amerikai (egy részük fekete) katonák 20 év alatt 1.455.590 irakit öltek meg. Ezért nem kellene térdelni. Nem nekünk, nekik.

Az amerikai rendőr, ha négerrel van dolga, előbb lő, aztán kérdez. Ezt a négerek megunták és beindult a Black Lifes Matter mozgalom, amiknek kinövése a térdelgetés. De nekünk ehhez semmi közünk. Ezt fejezték ki fütyüléssel a dühös magyar szurkolók.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________