2021-08-25 nap bejegyzései

(3630) Még itt a nyár

Tibor bá’ online

Gépkocsi mosás bikiniben

Eszembe se jutna erről az amerikai hülyeségről írni, ha nem tudnám, hogy amit ott kitalálnak, az előbb vagy utóbb nálunk is megjelenik. Így volt ez a feminista mozgalommal, csak késett 20 évet. Ez volt a sorsa grouppen-szexnek is. Átvettük a piercinget is. Ha Amerikában kitalálnák, hogy a férfiak metéljék le a hímvesszőjüket és tűzzék a kalapjuk mellé, lefogadom annak is lenne magyar követője. A cigaretta ott már rég nem trendi, nálunk csak most kezd divatba jönni a leszokás (na ez legalább egy okos dolog) Viszont a rendszerváltás után a Valentin napot percek alatt átvettük és csak néhány év kellett ahhoz, hogy a Hallowee tökök bejöjjenek a divatba. De befutottak a marching girll-ök is, csak nálunk pon-pon lányoknak nevezik őket, és egyelőre kicsit még ügyetlenebbek.

~q099Szóval a fentiek fényében előre szólok, hogy hamarosan, talán már a jövő nyáron, lesz „gépkocsi mosás bikiniben”. Eszik-e vagy isszák? A helyes válasz rá, hogy fizetnek érte.

A lényeg az, hogy fiatal diáklányok (vagy kevésbé azok) nyáron bikinire vetkőznek. Na most álljunk meg egy pillanatra. A bikini ugye a kétrészes női fürdőruha, ami a kezdetek-kezdetén azt jelentette, hogy az alsó és felső részt nem szabták egybe. Magyarul a viselőjének kilátszott a köldöke. Aztán mind az alsó, mind a felső rész kezdett veszíteni terjedelméből. Napjainkban már inkább csak szimbolikusan vannak jelen. Én most pont erre gondolok. Tenyérnyi textília a leborotvált fanszőrzet felett, amit elől egy derékpánthoz csatlakozó nyúlvány tart a helyén, míg hátrafelé egy seggbevágó pánt ágazik kétfelé, mielőtt rögzítődne a derékpánthoz. A felsőrész dettó. Van is valami a viselőjén, meg nincs is.

Tehát fiatal lányok bikinire vetkőznek, majd benzinkutak mellett kiállnak az útszélére, és illegetik-billegetik magukat, ki-ki képességeinek megfelelően, arra hívva fel a figyelmet, hogy itt most kedvezményes gépkocsi mosásra lehet beállni. A zöldfülű vezetőnek az a benyomása támad, hogy egy ilyen bikinis csoda fogja leápolni a kocsiját, ő meg közben belülről jókat legelészhet a szemével. Beáll a mosóállásra és megnyúlt képpel veszi tudomásul, hogy egy picit átverték, mert egy gumiköpenyes matróna lép elő slaggal és kefével a kezében.

A benzinkút bevétele természetesen megugrik, amiből a bikinisták megkapják a kiérdemelt részt, de nem saját kasszára. Ugyanis ez a pénz jótékonyságra fordítódik. Egyházak, segély szervezetek, iskola, stb. részesülnek a haszonból. A csajok tehát önkéntesek. Végeredményben az egyházak és az iskolák időben megtanítják a fiatal lányokat, hogy adott esetben a testük aranyat ér.

___________________________________________________
___________________________________________________
_______________________