2021-02-05 nap bejegyzései

(3448) Presstitute

Tibor bá’ fordítása online

 

Szajha média

Szerző: Pauil Craig Roberts

Tudom, hogy fingod sincs mit jelent a „presstitute”, ezért megmagyarázom. A szót Gerald Celente találta ki néhány éve, aki összevonta a „sajtó” (press) és a „prostituált” szavakat. Vagyis a lefizetett és a vevő megrendelésének megfelelő hírközlést produkáló média tevékenységét jelenti.

A nyugati médiának mindössze két eszköze van: Az egyik a szemenszedett hazugság, amit annyiszor alkalmazott, hogy már nem igazán működik, kivéve a segg hülye amerikaiaknál.

Az orosz cirkáló rakéták halál pontos becsapódása pánikot váltott ki a Pentagonban, viszont a nyugati presstitute szerint az orosz rakéták lepotyogtak Irán felett, és nem érték el az ISIS célpontokat. A presstitute jelentések szerint az orosz légitámadás csak civil lakosokat ölt meg és felrobbantott egy kórházat. De a presstitute csak önmagát képes becsapni, és a segg hülye amerikaiakat. A másik eszközük a probléma feltálalása összefüggések nélkül. Tegnap végighallgattam egy beszélgetést az NRP-n (Izraeli tulajdonban lévő propaganda gépezet) az európai emigráns problémáról. Igen, emigránst mondtak, nem pedig menekülteket.

Ezek az emigránsok csak úgy előálltak és jobb életet akarnak Európában, ahol a kapitalizmus munkát, szabadságot, demokráciát ad nekik, ahol a nőknek jogaik vannak és a kellemes életvitel garantált. A kellemes életvitelt kizárólag a Nyugat tudja csak garantálni, ugyanis önmagát nem bombázza le.

Vagyis az Európát elárasztó horda hirtelen elhatározta, hogy átteszi életterét máshová. Ennek az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy Washington az elmúlt 14 évben hét országot döntött romokba, amely háborús bűnökben a faszkalap európaiak tökéletesen együttműködtek, olyan jelszavak mellett, mint „az önkéntesek koalíciója”, „NATO hadművelet”, „elvisszük nekik a szabadságot és a demokráciát”.

Ha a nyugati presstitute médián múlna, soha senki nem tudná meg, hogy az Európába menekülő milliók az amerikai és az európai bombák elől menekülnek, amelyekkel válogatás nélkül mészároltak le, és tettek földönfutóvá milliókat.

Még az a néhány megmaradt konzervatív folyóirat, azok, amelyeket a neokon nácik még nem vásároltak, vagy számoltak fel, még azok se voltak elég bátrak, hogy össze merjék kapcsolni a menekülteket az amerikai közel-keleti politikával. Ehelyett Európa harmadik muszlim inváziójáról beszélnek, ami a Nyugati keresztény Civilizáció bukásához fog vezetni.

Azt persze nem említik meg, hogy a sok millió muszlim menekült beáramlását Európa magának köszönheti, mert korrupt politikai vezetői Washington jól megfizetett vazallusai, akik lehetővé tették az Amerikai hegemóniáért vívott háborút. Szerintük Európában hamarosan a Saria törvény lesz az uralkodó.

Az amerikaiak többsége a propaganda által létrehozott hamis világban élnek, teljesen elvonatkoztatva a valóságtól. Az orosz és a kínai elnök elképedve figyelik azt a szintű stupiditást, ami legjobban körülírhatja az amerikai karaktert. Az oroszok és a kínaiak előbb vagy utóbb rá fognak döbbenni, hogy a Nyugat végérvényesen elveszett, és amikor ez bekövetkezik, visszaáll a béke a Földön.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________