2020-07-01 nap bejegyzései

(3238) Female genital mutilation

Tibor bá’ online

 

Ha van még olyan barom, aki a négereknek drukkol, akkor az figyelmesen olvassa el ezt a posztot.

A Female Genital Mutilation (FGM) azt jelenti, hogy a néhány éves kislány klitoriszát „vallási” okokból kimetszik (sokszor egy éles üveg darabbal). Egyes értesülések szerint az igazi ok, hogy felnőtt korukban ne csalják meg a férjüket, illetve a mama féltékenysége, „ha én nem élvezhetem a szexet, akkor ő se élvezze”.

„Egy néni lefogta a két kezem, egy másik néni a lábaimat, egy harmadik pedig csinált valamit, ami nagyon fájt. Az anyukám közben vigasztalt. Csak évekkel később tudtam meg, hogy mit tettek velem.”

Az ok vagy indok mellékes. Ez egy barbár nép, barbár szokása, amihez semmi közünk nem lenne, ha nem hoznák magukkal, és nem ragaszkodnának hozzá, hogy Európában is folytassák. De folytatják!

Németországban nem csak gyakorolják az FGM-et, hanem az ott született, tehát már német állampolgár leánygyerekek esetében a végrehajtott FGM esetek száma növekszik, 2017 óta 2020-ra 44 százalékkal, összesen 68.000-re. Annak ellenére, hogy törvényileg tiltva van.

Figyelem néger seggnyalók! Eszük ágában sincs asszimilálni, átvenni az európai kultúrát. Tiltás ellenére, szemben a törvénnyel folytatják primitív és erősen nőellenes praktikájukat. Mit lehet ezektől várni?

Érdekes módon a feministák se emelik el a szavakat az FGM ellen. Emlékszem rá, hogy néhány éve a feminista, liberális zsidó lányok miként támogatták a muszlim legényeket a Keleti Pályaudvar előtt. Legszívesebben alájuk feküdtek volna, hogy aztán leánygyermekeik csiklóját kivághassák.

Hol van a fehér faj hülyeségének a határa?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________