2020-06-05 nap bejegyzései

(3213) Adolf Hitler

Tibor bá’ online

 

Adolf Hitler lehet, hogy elmebeteg volt, de semmi esetre se volt egy buta ember, jutottam a következtetésre, amikor olvastam tőle egy idézetet, íme: A tömegek felfogóképessége kicsiny, intelligenciája alacsony, de a feledékenysége óriási. Ezt figyelembe véve, minden propagandának rövidnek, és ütősnek kell lenni, valamint addig kell nyomni, amíg mindenki meg nem érti, hogy mit akarunk vele közölni.

Ez ugyanis tökéletesen megfelel a valóságnak. Tudja ezt a FIDESZ is, és él a lehetőséggel. Ez szerintem természetes. Ami nem természetes, hogy az ellenzék ezt miért nem tudja, és miért nem él vele.

Az ellenzék képtelen volt kivédeni a gyurcsányi hazudtunk éjjel nappalt, és a bankár kormányt. Pedig adja magát a „tolvaj kormány” folyamatos hajtogatása, nem teszik.

Most új szelek járnak. Itt a COVID-19, amit Orbán személyes győzelemre akarja felhasználni. Ha ez sikerül neki, akkor 2022-es választást is besöpri a kormány. Időben ki kellene találni valami valóban ütőset. Például: „ágyürítő kormány”, de lehet akár „gyilkos kormány” is.

Ehelyett az ellenzék rásegít. Orbán bedobta az egészségügyben dolgozó fél milliós kiegészítését. Kurva jól hangzik: FÉLMILLIÓ. jó nem egy milliós, de annak egy része. Beszélnek is róla éjjel-nappal. Az ellenzék is emlegeti, 500.000 bruttó. A félmillió kurva jól hangzik. Valaki miért nem számolja már ki, hogy az mennyi nettó. 420 ezer nem olyan ütős, mint a félmillió. Miért nem ezt emlegetik? Még erre se képesek. Őszintén, érdemes ezekre szavazni?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________