2020-05-14 nap bejegyzései

(3190) Soros György

Tibor bá’ online

 

Az elmúlt napokban Sorossali volt tele a magyar média egyik része, mert azt találta mondani, hogy Orbán diktátort csinált magából a koronavírus árnyékában.

Ezzel a témával a nyugati média nemigen foglalkozott, de volt helyette más, szintén Soros szájából, ami ennél érdekesebb volt.

Ezek szerint a milliárdos valuta spekuláns George Soros üdvözli a COVID-19 pandémiát, mint élete alatt kialakult legnagyobb krízist, ami lehetőség lehet egy társadalom újjászervezésére, és mint ilyen ez egy „forradalmi pillanatnak” tekinthető.

„Még a pandémia kialakulása előtt észleltem, hogy forradalomra érett helyzetben vagyunk, ahol nem csak lehetségessé vált az, amire korábban gondolni se lehetett, de valószínűleg abszolút szükségessé vált.” Árulta el magát Soros, és erre beütött a COVID-19.

Elfogadva a „Példátlan helyzetet, ami ebben a kombinációban valószínűleg sose történt meg, valóban veszélyezteti civilizációnk túlélését.” figyelmeztetett a filantróp Soros „Nem fogunk oda visszatérni, ahol a pandémia előtt voltunk.”

Soros végszava: „Bármi lehetséges. Nem hiszem, hogy bárki tudná mivé válik a kapitalizmus.” Majd meglátjuk mekkora a jóstehetsége. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________