2020-05-11 nap bejegyzései

(3187) Miért hálok 50 év felettiekkel (egy amerikai újságírónő vallomása)

Vannak itt női olvasók is

 

Látványosan feszülő kemény izmok, formásan feszes segg. Gyors ütemben tépi le rólad a ruhát. Érzed, hogy pulzusod egyre gyorsul. Kinyitod a szemed és magad előtt látsz egy huszonöt éves férfi arcát, amiből lángoló éhes szemek merednek rád. Rettenetesen kíván téged. Te megörülsz a vágytól. Vadul csókoljátok egymást, mélyen, szenvedélyesen. Egyre gyorsabban lélegzel. Ő egyre gyorsabban és egyre erőteljesebben löki beléd hímtagját.

Jól hangzik, mi? De mielőtt válaszolsz, ne feledd el, az egész jelenet csak néhány percig, esetleg csak másodpercig tart. Szerencsére a srác gyorsan magához tér és ha szerencséd van, az egészet megismétli. Ez alkalommal, ha jól jön ki a lépés, el is élvezel, vagy ha nem, és ez a rosszabb, úgy érezheted, hogy meg kell játszanod. A srác természetesen meg van róla győződve, hogy megdöglesz érte, és miért ne lenne, hiszen újra és újra mondod neki, mert nekünk, mint nőknek így illik. De mindent összevetve a jelenet szenvedélyes volt, ahol a hangsúly a teljesítményre, nem pedig a minőségre volt fektetve.
Lehetne a szex sokkal kellemesebb, ha valahogy közölhetnéd vele, hogy egy kicsit lassabban, kényeztess, játsszál velem, úgy csináld, ahogy szeretem, de erre nemigen van esély. A szex „kényes téma” akár több év házasság után is, tehát a párok nem beszélnek, csak cselekszenek. A fiatal férfiak pedig egyszerűen vannak programozva: erekció, ejakuláció, amihez mi csak asszisztálhatunk.
De elárulok neked valamit. Ezt lehet sokkal jobban csinálni,…… Eredeti:  https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/sex/news/a40977/women-sex-older-men/
Lányok! Szóljatok hozzá. Érdekel a véleményetek.
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________