2020-05-09 nap bejegyzései

(3185) Legújabb hírek

Tibor bá’ fürkészésének eredménye online

 

Egészen friss, most értesültem róla. Nem  az öregek halnak meg a COVID-19-ben, hanem azok akik Statint szednek. És kik szednek Statint, azok, akiknek a vérében magas a koleszterin szint. És kiknek magas a koleszterinjük? Az időseknek. Valószínűnek tartom azt, hogy a 93 és hason korú gyógyultak nem szedtek Statint. Na és ez miért baj?

A helyzet az, hogy az LDL koleszterinnek (Low-Density Lipoprotein) vírusölő tulajdonsága van. A Statinok csökkentik a vér koleszterin szintjét és ezzel eltörlik az emberi test vírusölő képességét.

Tehát, ha idős vagy és valamilyen Statint szedetnek veled (mellesleg tök feleslegesen, mert a koleszterin frász egy profit célból fenntartott hülyeség), akkor sürgősen hagyd abba és szedj minimum 6000 NE D3 vitamint, ami szintén segít a vírus elleni küzdelemben.

Eredetiben: in BMJ as a Rapid Response

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________