2020-05-05 nap bejegyzései

(3181) A 61 éves modell

Tibor bá’ online

 

Nem tudom kinek tűnt már fel, hogy újabban milyen sok a 100+ éves nő, férfi. Gyerekkoromban ilyen nem volt. Az emberek egyre tovább élnek. Egyre hosszabb ideig öregek, ami nem egy gyönyör. Kérdés, így kell-e ennek lenni? Na most megkaptuk erre a választ. Egy bizonyos Yazemeenah Rossi francia hölgy 61 éves, és így néz ki:

A kérdés, hogy miért? Illetve, mit kell tenni, ha más is ilyen szeretne lenni? Amit a hölgy mond, hogy milyen olajakat és hogyan kell bedörzsölni, arra nem érdemes figyelni. Az csak természetes, hogy el nem múló fiatalságát kereskedelmi célra akarják kihasználni, nade akkor mi van?

A titok természetesen az életmódban van. A helyzet az, hogy majd minden ember született lehetősége a hosszan tartó ifjúság. A legtöbb ember azonban ezt elpocsékolja. A megoldás az állapot megőrzése. Az agyondolgoztatás éppen olyan káros, mint az örökös ülés. A kettő közötti állapot a megfelelő, kellő mennyiségű sportos tevékenység. A másik mérföldkő az étkezés. Mit, és mennyit? Nem kezdem el sorolni, mert manapság mindenki diétákat ír elő. A lényeg az egészséges mennyiség az egészséges ételekből. Végül a „lelki állapot”. Nyugodt, meghitt életvitelre kell törekedni. Aki elérhetetlen célokat tűz ki maga elé. Aki olyasmik után hajt, ami nem elérhető, vagy csak hatalmas kompromisszumok árán, az nem csak a pszichéjét teszi tönkre, de a testét is.

De ha kíváncsi vagy mit állít a hölgy, elárulom: egyél minden nap egy avokádót. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________