2020-03-29 nap bejegyzései

(3145) Halálba torkoló önkielégítés

Tibor bá’ változatosságot kínál online

 

Egy brandenburgi orvos szerint Németországban évente 80-100 férfi veszíti életét felelőtlen maszturbáció miatt, mert fokozni akarják azt az élvezetet, ami a többség szerint eleve kielégítő. A halál oka fulladás (igaz, az áramütés se ritka). Bár a pontos szám megállapítása gyakorlatilag lehetetlen, mert a hullát felfedező családtag átrendezi a látottakat a röstelkedés elkerülése végett.

A nem jelentett esetszám égbeszökő. Ha a rendőrség megállapítja, hogy a halál valóban véletlen, idegen kezűség szóba se jöhet, mert a halott meztelen, vagy pornográf anyagot is látnak a helyszínen, nincs búcsúlevél, stb. akkor nem rendelnek el boncolás. Tehát egyértelműen nem derül ki az igazi ok.

A „légzési játékkal” kapcsolatos kockázatot rendszerint alulbecsülik. Az eszméletlenségbe süllyedés gyorsabban bekövetkezik, mint azt gondolnák. Például, ha mindkét nyaki ütőeret elnyomják, maximum 30 másodperc kell az eszméletvesztéshez.

A kockázatos maszturbációt idős-fiatal, nő-férfi egyaránt felvállalja, mégis a legtöbb áldozat férfi, mert a nők sokkal óvatosabbak. A résztvevők külön élvezik a veszély jelenlétét, ami sok esetben az életükbe kerül.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________