2020-02-17 nap bejegyzései

(3103) Mit lehet elhinni?

Tibor bá’ online

 

Chinese Intelligence Officer Reveals True Magnitude of China’s Fake “Coronavirus” Crisis

https://ufospotlight.wordpress.com/2020/02/13/chinese-intelligence-officer-reveals-true-magnitude-of-chinas-coronavirus-crisis/

I am a senior Chinese military intelligence officer and I know the truth about the “corona virus” outbreak.  It is far worse than the media are telling you.

Egy kínai titkosszolgálati tiszt feltárja a kínai, fék koronavírus krízist.

Én egy rangidős kínai katonai hírszerző tiszt vagyok, aki tudja a koronavírus felbukkanással kapcsolatos igazságot. A helyzet sokkal rosszabb, mint amit a média feltár.

Tibor bá’: Így kezdődik az Interneten több helyen felbukkanó, sok oldalas anyag. Mindjárt az elején a „hírszerző tiszt” feltárja, hogy amerikai egyetemen szerzett doktori fokozatot, ezért tud angolul. Az én véleményem szerint az angol szöveg abszolút tökéletes, ezt nem lehet elsajátítani felnőtt korban. Vannak árulkodó mondatok, mint például ez: „It will not surprise you to hear that if my identity were to be revealed, my life would be in grave danger, as would those of my wife and son.” Ilyen egy kínainak nem jut eszébe, hogy leírjon annyira egyértelmű. A szöveget vagy amerikai írta, vagy minimum lektorálta (és ellátta ilyen széljegyzetekkel), és akkor már büdös a dolog. De nézzük, miket állít a pasi.

„Valószínűleg hallottál róla, hogy a betegség halálozási rátája 2 százalék körül van és főleg az idősek, valamint a rossz immunreakcióval rendelkezők halnak bele. Ez azonban egy nagy rakás hazugság, amit Kínán kívül az USA, Ausztrália, Európai Unió, Oroszország, stb. is terjeszt.”

Ez után kitér arra, hogy az USA és Kína sok dologban egyetért és egymással együttműködik, elsősorban a hatalmi elit törekvésében, hogy hatalmon maradhassanak. Ezt követve közli, hogy a Kínai Kommunista Párt (aminek ő tagja) kísérleteket végzett olyan ágens létrehozására, amit a tömegre permetezve, azok kezelhetővé válnak. Vagyis mentális állapotuk leromlik. Ez volt a cél. De a hatás itt nem állt meg. A bepermetezettek testének állapota egy hét után teljesen leromlott, belső vérzések, stb. halál. Ez már túl sok volt. Az ágens használatától elálltak, de az amerikaiak érdeklődtek utána, mert Venezuelában bevethető lett volna. „Mi nem álltunk kötélnek, ezért CIA megpróbálta rávenni az egyik kutatót, hogy csempéssze ki az ágenst, természetesen hatalmas pénzösszegért. Erre mi még időben rájöttünk, és megakadályoztuk az ágens átadását. Lövöldözés volt (persze ez az újságokban nem jelent meg), a fiola leesett és eltört a labortól néhány száz méterre a vadállat piacon.”

Állítása szerint szándékosan összekeverték a tomboló influenzát az ágens hatásával, aminek a mortalitása kerek 100 %. „Vuhant 5 millió ember elhagyta, állítottuk, de valójában ennek nagy része halott volt. A 10 nap alatt felépített kórház nagyobbik része hullagyűjtő hely. Az egész világot becsapjuk, de hamarosan kiderül az igazság, amikor a világ többi részén is sokasodni fognak a halottak. Az ágens pusztítását nem lehet megállítani.”

Ez egy rémisztő szcenárió. A kérdés az, hogy miért találták ki, és van-e minimális igazság alapja? Aki tud angolul olvassa el az egészet, megdöbbentő.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(3102) 2020. január

Tibor bá’ online

 

Kétezerhúsz januárjában nem csak a koronavírusról derült ki, hogy világjárványt okozhat, de az is kiderült, hogy minden idők legmelegebb januárja volt. Maga alá gyűrte 2016 januárját is, pedig 2016 extra erős El Nino év volt. Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy a Föld folyamatosan melegszik.

Ezzel kapcsolatban Dr. Hansen ezt tette közzé: 2020 januárja globálisan a legmelegebb volt az elmúlt 141 évben, amióta műszeres hőmérséklet mérés létezik. Lásd az alábbi térképet:

2020 január 1,50°C-al volt melegebb, mint az1880-1920 átlaga. Ezzel összefüggésben Észak Amerikának az 5. legmelegebb januárja volt, de Alaszka rendkívüli hidege befolyásolta az eredményt. Ugyanakkor Szibéria nagy részén a normálisnál melegebb volt, egyes esetben akár 14 °C-al is meghaladta az átlagot.

Az ábra baloldalán a Föld fel van osztva három tartományra. Az északi és déli sarkoktól az egyenlítő felé 30 százalékra, valamint a trópusokon a maradék 40 százalékra. Az északi tartomány, ami főleg szárazföld, esetében látható a legnagyobb melegedés és egyben a legnagyobb ingadozás. A térképen jól látható az elmúlt 50 év nagy fokú melegedése az északi tartományban.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________