2020-02-09 nap bejegyzései

(3094) Ki hazudik?

Tibor bá’ online

Ma már a kutya se hiszi el a hivatalos kínai adatokat, ami szerint ma reggelre 722 halott lett. Gondolom a másfél milliárdos Kína mindössze egy heti közlekedési baleseteinek az áldozat száma. Sokan úgy gondolkoznak, nincs a világon még egy olyan kormány, amely 700 körüli halott miatt 400 milliót állampolgárt karanténba zárna és az ipari termelésének 90 százalékát leállítaná. Ez logikus, de akkor hány áldozat van valójában? Szélsőséges (Hal Turner) vélemény szerint 20 millió fertőzött, és egy millió halott. Szép kerek szám, de nehéz elhinni. Egy millió hulla irgalmatlanul sok. Lenne pofája a rendszernek egy millió halott esetében 700-at bevallani? Ha jól emlékszem a náci Németország haláltáboraiban se a gyilkolás volt a problémája, hanem a hullák tömege. Egy millió hullát nem lehet ripsz-ropsz egy-két hét alatt semlegesíteni, de főleg nem lehet úgy, hogy annak ne legyenek jól látható jelei. Ez tehát egészen biztos hazugság. Igaz, Turner azt állítja, hogy Hubei Province területén a krematóriumok teljes gőzzel, napi 2000 halottat égetnek el. Vagyis, az 1 millió hulla elégetéséhez 500 napra lenne szükség, ami alatt, ilyen ütem mellett, az egész emberiség kihalna. 😀 Teljes képtelenség.

De akadnak jelek, amik a helyzet komolyságára mutattak rá. A tegnapi nappal (február 7.) a Westerdam nevű holland-amerikai szállodahajót nem engedték kikötni, mert kb. 1400 utasának koronavírus fertőzése volt. Jó, ez a hajó megjárta már Japán, a Fülöp-szigeteket, Guamot, szóval topog ide-oda, de akkor is nagyon gyorsan terjedt rajta a fertőzés, ha 1400 fertőzöttje van.

Egy másik szállodahajó, a World Dream, nem köthetett ki Taiwanon, mert kiderült, hogy fertőzötteket szállított néhány nappal korábban Hong Kong és Vietnám között. Az álomból (dream) rémálom lett. Az 1800 utassal a hajó őssze-vissza kóvályog  az időközben hajóra szállt vizsgálódó orvosokkal együtt. Mind eközben a németországi és hasonló helyeken nyilvántartott betegek száma nem emelkedik. Sőt, itt-ott meggyógyulnak.

A hatóságok a pánik elkerülése végett, az egész világon álladóan hazudoznak, amikre előbb vagy utóbb fény derül. És akkor a következő esetnél csodálkoznak, hogy az emberek nem tudják, mit hihetnek el. Ezt hívják Csernobil-szindrómának.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________