2019-07-24 nap bejegyzései

(2905) Az igazság keresése

Tibor bá’ online

Ebben a pillanatban 3000 poszt van a honlapomon. Ezen alkalomból egy „különleges” posztot írtam, legyen ő a 3001.

Nem titok, hogy a munkám fenntartásához számtalan nyugati hírlevelet fizettem elő. {itt az előfizetés (angolul subscribe) alatt nem fizetést kell érteni, hanem megrendelést} Ezek a hírportálok folyamatosan hívják fel a figyelmet adakozásra. Különben ezt teszi Guy McPherson és Paul Beckwith is. Most idemásolom a Truthout hírforrás legfrissebb figyelem felkeltését.

If you’re reading this, I imagine it’s because you appreciate Truthout, and you value the journalism we publish.

Kicsit aktualizálva ez a mondat így szól magyarul: Ha ezt olvasod, akkor úgy gondolom, méltányolod Tibor bá’ munkáját, és értékeled azt, amit publikál.

Az eredeti szövegben ezután jön az, hogy adakozz. Adakozással becsüld meg a munkájukat, és tedd lehetővé, hogy tovább dolgozhassanak.

Én tudom, hogy nem fogsz adakozni. A magyar virtus ezt nem teszi lehetővé. Itt mindenki szeret ingyen vacsorázni (tisztelet a kivételnek). Akkor miért írtam mindezt? Nos, én nem tudok adakozni, mert anyagi körülményeim ezt nem engedik meg, de piszok szarul érzem magam, hogy informátoraimat nem tudom segíteni. Gondoltam, te se érezd magad jól, hogy potyázol rajtam. 😀 . Különben az adakozókat megbecsülöm a külön elküldött VIP fordításokkal. Szerintem megéri adakozni.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________