2019-07-12 nap bejegyzései

(2894) Nők és a pornogáfia

Tibor bá’s pinaposzt online 😀

 

Ez a férfi "álom" egy nőnek se vágya
Ez a férfi „álom” egy nőnek se vágya

A 90+ éves apám főszórakozása a pornó videók nézése volt. Ezek közül is Cicciolina volt a kedvence a kígyóval, amit – unszolására – nekem is végig kellett néznem háromszor. Amikor egy-egy videót az unalomig nézett, elment valamelyik kölcsönzőbe és kicserélte a kazettát. Neki még nem jutott az Internetből, ezért aztán néha elgondolkodok rajta, hogy manapság mit csinálna. Napjainkba már a „komolyabb” hírportálok is kénytelenek időről-időre közzé tenni egy kis szexet. Viszont a közfelfogás szerint a nők ennek a lavinának egyáltalán nem örülnek. Hogy miért nem, azt többen kezdték kutatni, és mit találtak?

Tömören a baj az, hogy a pornó filmeket férfiak készítik férfiak részére, ezt elszenvedő női szereplőkkel. Ebből nem kérnek a nők. Vagyis nem arról van szó, hogy a nőket nem érdekli a szex, arról van szó, hogy őket nem érdekli ez a fajta szex. Miért, mi a baj vele?

A pornó filmek többségéből üvölt a beteges férfi dominancia, a vágy, hogy szexualitásuk kiélésének tárgyát minél jobban megalázzák, legyűrjék, saját torz vágyuk célpontjává tegyék.

Egészséges érzékkel megáldva, el nem tudom képzelni, hogy 5-6 perces pumpálás után a férfi miért húzza ki nemi szervét és fröcsköli az ondóját a nő arcába? Sőt, miért van ráerőltetve a nőre, hogy ezt a fröcskölődést boldog mosollyal fogadja? Tényleg, megboldogult tizenéves koromban – jobb híján – a koitusz interruptusz volt a „divat”. Nem volt kellemes, de kondom hiányában, a Ratkó korszak közepén mi mást lehetett tenni a cölibátuson kívül? Most viszont – a pornó filmek tanulsága szerint – a férfiak tömegesen interruptuszolnak, hogy ondójuk oda menjen, ahová egyáltalán nem kellene, és ezt a nők is nagyon jól tudják.

Nem hiszem, hogy a férfiak többsége egyetértene, vagy önmaga érdekelt lenne ebben a devianciában. Akkor pedig miért van ezzel teli pakolva az Internet? Megfoghatatlan, hogy azt nyomják ezerrel, amit a nők kivétel nélkül mind, a férfiaknak pedig a többsége elutasít. Nem vagyok híve a gnoszticizmus terjedésének, de néha nem ártana, ha revideálnám az álláspontomat. 😀

Utóirat: Az illusztráció (nem az összes) férfi vágyak netovábbja. Abszurdfításdát nem kell kihangsúlyozni. Az embernek tényleg megáll az esze.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________