2019-07-08 nap bejegyzései

(2890) Szex-mentes periódus (egy „érett” nő meditálása)

Tibor bá’ online

Kapcsolódj ki egy napra, ne gondolj az elmúlásra!

 

Ezért le tudnék mondani a szex-mentességről.

Élete folyamán mindenkinek vannak szex-mentes periódusai, úgy értem, ha nincs férje – avat be gondolataiba a kiszolgáló pincérlány. Én meg íziben megkérdeztem – neked mennyi volt a leghosszabb periódusod? Egy hónap – árulta el némi huncutsággal a szemében. De persze én csak 18 vagyok – tette hozzá magyarázóan – biztos lesz hosszabb is.

A helyzet az, hogy az ilyen csinos kis fruskáknak nem gond egy partner megtalálás, már ha van hozzá kedve, és persze ki akar sokáig szex nélkül élni? Na, azért akad. Az egyik barátnőm a minap azzal állt elő, hogy néha kifejezetten élvezi a szex-mentes időszakokat, mert akkor más dolgokkal is tud törődni. Ezt természetesen könnyen állíthatja, mivel hosszú évek óta ugyanaz a férfi a partnere, és a pasi nyilván nem impotens.

Elméletileg persze igaza van. Egy másik barátnőm szerint szex nélkül élvezet az élet, ha történetesen valami más halálosan leköti, például ír egy jó regényt. Na, igen, de hány írónő akad 100.000 lakos között? Ami pedig az „elméletileg” jelzőt illeti…. szóval, amikor elkap az a tompa érzés deréktól lefele és azon kapod magad rajta, hogy bámulod a férfiakat a villamoson, a buszon, és észrevétlenül egyre lejjebb szabod meg a határt. Egy 20 éves kölyök nem tűnik már rossz ötletnek, és az őszülő haj se nagyon zavar. Szó, ami szó, a szex nélküli állapot elhúzódása egyenes arányban van az elvárt minőség romlásával. Mindent összevetve nekem két év tűnik a kibírható abszolút maximumnak. Legalább is ennél többről nem hallottam.

Egy másik, igen vonzó barátnőm bevallotta, hogy kilenc hónap volt a leghosszabb idő, amit férfi nélkül töltött el – de szerinte egyenlő volt a pokollal. Szülei riadtan kérdezték tőle: mi ütött beléd az utóbbi időben? – várt egy kicsit majd folytatta – két vibrátort nyűttem el.

Nyilvánvaló, a tűrőképességünk nem egyforma. Van, aki két hét után pánikba esik. Másoknak a szextelenség nem okoz különös gondot. Személy szerint nekem a leghosszabb szex nélkül eltöltött idő (leszámítva életem első 14 évét) nyolc hónap volt. 25 évesen iratkoztam be az egyetemre, és körülöttem minden fiú 18 volt. Egy idő után rájöttem, hogy nincs más választásom. A srác azt hazudta a szüleinek, hogy a barátaival volt.

A nyári szünetre megoldódtak a gondjaim. A nyár különben is alkalmas pasik felszedésére. Éppen ezért a korábbi kapcsolatokat tavasz végén érdemes felrúgni. Szakításra november a legrosszabb hónap. Megeshet, hogy a karácsonyt és a szilvesztert pasi nélkül kell átvészelned, amihez kedvem nekem egyáltalán nincs, és még az se vigasztal meg, hogy nem kell vennem karácsonyi ajándékot. Aztán azok a hideg téli éjszakák, egyedül egy ágyban, brrr.

Ha mindenáron szexszelni akarsz, akkor sok esetben tényleg jobb a kikapcsolás. Legyünk őszinték, magadon kívül valaki más által átélni az orgazmust csábító ötlet, de ha úgy egyébként nem csíped a fazont az utómunkálatok rosszabbak, mint egy nagytakarítás. Én akkor inkább várnék valakire, akit el tudok viselni. Bár néha piszok nehéz. Különösen, ha az előző pasiba tényleg bele voltál zúgva. Igaz kutyaharapást a szőrével…., de jobb, ha várunk egy darabig, ha nem is gyógyul be teljesen a seb, egy idő után már alig fáj. De, ha nagyon szarul érzem magam, egy kis ártatlan flörtölés rendszerint átsegít a nehézségen – igaz csak néhány órára.

___________________________________________________________________________

Kedves női kommentelők! Szóljatok hozzá, hadd okosodjanak a férfiak.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________