(1996) Labialplasty

Tibor bá’ online

 

k001Ha nem tudod mi az a labiaplasty egy percig se aggódj, mert én se tudtam, de majd hamarosan te is rá fogsz jönni.

Azt eddig is tudtam, hogy Amerikában hemzsegnek a félőrültek, és azt is észlelem, hogy kis hazánkban is szép számmal utánozzák őket [erről jut eszembe Gaál Noémi hogyan fogja szoptatni kisdedét?]. Azt viszont nem hittem volna, hogy tudnak még számomra meglepő dologgal előállni. Pedig sikerült nekik a labialplasty kitalálásával.

A múltkoriban írtam arról, hogy Nyugaton (némi muszlim kényszer hatására) kezd divatba jönni a szűzhártya stoppolás, csak úgy viccből, mert a judeo-keresztény kultúrában már rég leszoktunk a szüzesség elvárásáról. Na erről jut eszembe, néhány éve a 94 körül járó atyám unalmában témát váltott és érdeklődött, hány szűz nő volt az életemben. A válasz után azt mondta, némi csintalan vagy inkább kaján mosollyal a szája szélén: „Szerencsés fickó vagy, én mindig csak a második voltam a nők életében.” Amire csak annyit válaszoltam, hogy „Siettél volna egy kicsit jobban.”

Szóval ott tartottam, hogy stoppolnak-stoppolnak ha kell, ha nem. De erre most rátettek egy lapáttal. A legújabb amerikai őrület az unatkozó nők körében a „Labial plastic surgery” vagyis a női szeméremajkak plasztikai műtétje. De az isten szerelmére, milyen célból?

A cél „megfiatalítani” a női nemi szervet oly módon, hogy a kis és nagy szeméremajkakat átformálják, levágnak belőlük vagy az egész kis szeméremajkat, cakompakk, eltávolítják. Az eredmény? Az agyonstrapált vagina olyan lesz, mint újkorában és ráadásul a klitoris is nagyobb szerepet kaphat a közösüléskor, azaz fokozódhat az orgazmus.

Hadd hangsúlyozzam ki, hogy az orgazmus fokozódása feltételes módban volt fogalmazva. Mivel azonban az érző idegvégződések eloszlása nem tökéletesen egységes a nők körében, van aki műtét után pont az ellenkezőjéről számol be.

Ami pedig az esztétikumot illeti….. kevés férfiről tudok, jobban mondva egyetlen egyről se, aki közösülés előtt lupéval megvizsgálná, mivel is fog perceken belül intim kapcsolatba kerülni.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

2 gondolat erről: „(1996) Labialplasty

  1. Ez a társadalom (vagyis az a társadalom, aki erre megy) megérett egy alapos reformra.
    Dehát a dobbermannok fül és farokvágása után már nem csodálkoztam ezen se.

  2. „jobban mondva egyetlen egyről se, aki közösülés előtt lupéval megvizsgálná, mivel is fog perceken belül intim kapcsolatba kerülni.”

    Igaz.
    De a nők is néznek pornófilmeket, és igyekeznek megfeleni az „elvárásoknak”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük