(1897) Az a 13 perc

Tibor bá’ online

 

~p001Most végre megtudhattuk amerikai kutatások után, hogy a férfiak aktusa átlagosan 5 perc, amivel szemben a nők (megint csak átlagosan) 13 percet tartanának ideálisnak. Ez bizony 8 perc pofára esést jelent, de most ezzel ne foglalkozzunk, csak annyit, hogy lenne rá megoldás. Olyan partnernőt (legrosszabb esetben feleséget 😀 ) kell találni, akinek csak akkor lesz (de akkor aztán egészen biztos) orgazmusa, amikor a pasi elélvez, és ezzel a percek elveszítik jelentőségüket. Persze van itt más is.

A nők ragaszkodnak egy hosszú, legalább negyed óráig tartó előjátékhoz, amire a férfiaknak semmi szükségük. Az okért a férfiak súlyos árat fizetnek. Legszívesebben azt írnám, hogy a férfinek elég meglátni egy másodpercre kivillanó emlőt, és máris akció kész állapotba került. Húsz év alatt még ennyi se kell. Ezzel szemben a nőt először akció közeli állapotba kell becserkészni, majd valahogy rá kell venni, hogy az egész hóbelevanchoz kedve legyen, legalább elméletileg, aztán pedig jön az előjáték, hogy a combjait szíveskedjen megfelelő helyzetbe hozni. Ez is legalább 13 perc. Ami most felmerül, az a folyamat pszichés következménye. A nők meg vannak győződve arról, hogy minket a fene majd megesz a lehető minél több behatolásért. És igazuk van, de ez nem lehetséges következmények nélkül. Bár a női orgazmus legalább kétszer intenzívebb a férfi orgazmusnál (nincs isten) a nőknek extra kikötéseik/követeléseik lehetnek a férfiakkal szemben. Kik, ha ők nem! Megkövetelik az udvariasságot, az állandó figyelmességet, különböző dolgok folyamatos elnézést, előnybehelyezést, és még mit nem, de nem csak a rendszeres behatolótól, minden férfitől. Ez olyan szinten mozog, hogy például, ha a közlekedésben egy női vezető kocsijával elém akar vágni, és én ezt megakadályozom, akkor megsértett pofát vág, miközben nekem az égvilágon semmi közöm a pinájához. Ő pedig arra gondol, hogy egy három gyerekes anyuka, és ennyit igazán megérdemelne, főleg mert húsz férfiből 19 sorba áll kegyeiért. És ez egy újabb téma.

A nők hozzászoktak és röhögve kihasználják azt, hogy a férfiak hihetetlen apró valószínűségért, mondjuk egy a 43 millióhoz, hajlandók jelentős áldozatot hozni. – Még a szocialista időkből. Megy a nő a Balatonra egyedül, egy kis Polskiban, ami (szokásához híven) lerohad. Félreáll, és integet, másodperceken belül megáll mögöttem egy férfi, kiszáll és negyed óra alatt beállítja az elcsúszott (és alaposan elkopott) megszakító kalapácsot. Közben nyakig lesz olajos, amit a nő egy kurta köszönömmel nyugtáz. Mekkora annak az esélye, hogy este Siófokon összefutnak, a nőnek nincs pasija, és lefekszik Mr. Szerelővel? Megmondom egy a 43 millióhoz, vagyis semmi. Ennek ellenére minden második pasi megáll, hogy szerelhessen, ha nem ül mellette a felesége.

És mindez azért a nyomorul 13 percért van. A nők legalább úgy szeretnek dugni, mit a férfiak, de csak néhány perccel később. Ezért a néhány percért fizetünk elképesztő nagy árat. 😀

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

15 gondolat erről: „(1897) Az a 13 perc

  1. Hú, Tibor bátyám, ez egy jó írás. 🙂 Bingó! 😉 😀

    Kicsit más: Ma kivételesen nem PC -ről írtam, hanem érintőképernyős vackerájról 3 poszthoz hozzászólást, és valahogy becsúszott egy h betű a nevembe, moderálta is a rendszer. 🙁
    Na ezért jobb a klaviatúra…! 😛 🙂

    A mai poszt pedig zseniális, de nagyon is igaz! 🙂

  2. Ez nagyon ott van! Maximálisan egyetértek.

  3. Standing ovation Tibor bá’! (csak hogy egy régi hozzászólást idézzek 😀 )

  4. Azt a kitolást meg még meg se említettük, hogy ha férfi nem öt, hanem 20 percig reszel, akkor a „zasszony” ezalatt 2x, 3x is képes elmenni…

  5. 6. De ha egyszer megkapják azt bizonyos 20-40 percet, onnantól az lesz az elvárt minimum. Annál kevesebbel önzö vagy.

  6. Megható kis írás, már szinte megsajnálja az ember lánya a férfiakat, aztán a szex utáni 9 hónapra gondolok és a végén lévő szülésre. Szóval ezért minimum az intenzívebb orgazmus jár. Valamit valamiért ugye bár.

  7. Evolúciós oka is van a férfi és női szexuális érzések, és elvárások különbözőségének.

    Hímnek meg kell küzdenie azért, hogy betehesse, ha jön egy erősebb elzavarja a nőstényről, tehát vetélkedni kell.
    Nem véletlen, a hímek párbaja állatvilágban és az emberek közt. Persze az állatok okosabbak, nem szoktak belehalni, sőt a komolyabb sérülés is nagyon ritka.

    Szóval, végre sikerült betenni a lompit, na gyia hamar-hamar, hogy meglegyen a kielégülés, tovább örökítse önmagát. Ez ösztönös késztetés.
    Nőstényeknél többnyire nincs vetélkedés (van azért néhány kivétel, domináns nőstényre) ők eljátszadozhatnak, mélyebben élvezhetik az aktust. A jól felizgatott, kitágult és természetes testnedvekkel síkosított punci sokkal fogékonyabb mint ezek nélkül, szárazon.

    A modernebb, felvilágosult korban, ahol már a szexnek nem velejárója a párbaj, a küzdelem, az értelemnek kellene irányítani. Ha már összefeküdtünk, hozzunk ki belőle annyi élvezetet, amennyit csak lehetséges, kerüljük a mechanikus fűrészelést.
    Persze ez inkább elmélet, mint gyakorlat. A szexre éhezett srác, a pornóipar termékeiben nagyon kevés valóságos szexet lát. Tele vannak természetellenes pózokkal, viselkedés mintákkal. A társadalmi elvárás is a megdugott nők mennyiségét értékeli. Ha valaki azzal dicsekszik, hogy milyen jól elélveztette a barátnőjét, alulmarad a haverrel szemben, aki már 10 csajt fektetett meg.

  8. 8:
    Az intenzívebb orgazmust a fene bánja, de a többi, a társadalomból kierőszakolt előny már pofátlanság.

  9. 8: „a szex utáni 9 hónapra gondolok és a végén lévő szülésre”

    Az tényleg szívás, ha minden egyes ‘szexelés’ után jött a gyerek… De ez ellen már egész jó módszerek vannak… 😀 😀

    ————–
    „a férfiak hihetetlen apró valószínűségért”

    Hát ja, ez a világ legrosszabb üzlete… jól kicsesznek a hormonok a férfinéppel. 🙂

  10. 11.
    Nem úgy értettem, hogy minden egyes alkalom szüléssel végződik (azért az durva lenne), de az a pár alkalom is elég. A menzesz ellentéte mondjuk lehet a férfiak „sátorozása”, hisz elég kellemtlen lehet néha. 🙂

    Egyébként nem hinném, hogy mi követeljük ki magunknak az extra figyelmességet, jön az magától is, persze vadmarhák mindkét oldalon vannak szép számmal.

  11. 13.
    Erekció, és gondolom elég ygakran kever titeket kényelmetlen helyzetbe, ha olyankor keletkezik amikor nem kéne, mondjuk főleg tiniknél probléma.

  12. 14:
    Köszi! Engem olyan régen hozott kényelmetlen helyzetbe, hogy már nem is emlékszem rá. Illetve valami rémlik 14 éves koromban magyar órán a tanárnő felállított felelni. A padtársam esténként rajzolni járt, ahol behoztak egy meztelen nőt, mint modellt, és azt kellett lerajzolni. Ez a piszok srác pedig állandóan erről mesélt. A 90 éves apám nem, hogy nem szégyellte, egyenesen felvágott vele, hogy álmában erekciója volt. Ennyit a kényelmetlen helyzetről. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük