(185-sz) TÁRSKERESŐ ROVAT

vissza a múltba szatíraTibor bá’ online

 

Közkívánatra, vagy inkább közkövetelésre engedek a nyomásnak. Ma már úton-útfélen mindenütt társakat keresnek az Interneten. Nekem is rá kellett döbbennem, hogy hazánkban megközelítőleg 10 millió társtalan tengeti életét valamelyik hipermarket és panellakása között. Ezért úgy döntöttem, hogy kísérleti jelleggel az első három hölgynek, akik már hetek óta ostromolnak, lehetőséget biztosítok arra, hogy az én honlapomon is keresgéljenek társat. A hölgyek felé mindössze egyetlen kikötésem volt, hogy lehetőleg saját fényképüket küldjék be, és ha van rá mód, ne legyen 20 évnél régebbi. Ezt is csak saját jól felfogott érdekükben erőszakoltam rájuk, mert egy esetlegesen összejött személyes találkozónál sokat segít az egymásra találásban.

Grobacsek Mária: Mint azt a bal oldalt látható fényképem is illusztrálja egy átlagosnak mondható lány vagyok az egyik észak magyarországi településről. Még csak 20 éves vagyok, de már elég sok barátom volt, viszont a szüzességem még nem vesztettem el. Egészen pontosan egyszer már elvesztettem, de valaki megtalálta és 10 % jutalom ellenében visszahozta. Valójában ez a nagy bánatom és ezért teszem fel magam az Internetre, mert a helyi csajok már halálra cikiznek. Szóval várom azt a vállalkozó férfit, aki elvenné – de most már tényleg – a szüzességem.

Kiscelli Ildikó: Sajnos nem volt jobb tényképem. Ez pedig eléggé előnytelen, de eligazodásnak azért megfelel. Gondolom jól látható rajta, hogy egy számítástechnikai cégnél dolgozom, mint kávéfőző, amivel a főzés tudományom be is fejeződik. Éppen ezért csak olyan pasik ismeretségét keresem, akik tudnak főzni (mosni, porszívózni, stb.) Különben 19 éves vagyok, eddig volt 4 abortuszom, 2 görög társasutazásom és 4 cicusom, de az utolsó pasim ezekből hármat agyonvert, mert dugás közben mindig mellénk ültek dorombolni. Ezért egy új pasival szemben nincs semmi más megkötésem, csak a macskák szeretete.

Nagy Fruzsina: A NAGY nem az igazi nevem, csak olyan ragadvány név. Az első pasimtól kaptam a melleim miatt. Vele egy mammográfiai szűrésen ismerkedtem meg. Amikor levettem a blúzomat azt mondta ilyet még nem látott és ezen az alapon össze-vissza nyomkodott, de úgy az ágyban OK volt. Most azért tettem fel magam az Internetre, mert mammográfiára 2 évig nem kell mennem és ekkora kihagyást túlzásnak tartok. Az életkoromat szándékosan nem mondom meg, hadd legyen meglepetés. Különleges igényeim nincsenek, legfeljebb egy 22 cm, de kölcsönös egyetértés esetén ebből engedhetek.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6 gondolat erről: „(185-sz) TÁRSKERESŐ ROVAT

 1. Én is fent vagyok egy társkeresön és látom,hogy mennyi kamu képpel vannak ott a csajok ? Én is váltottam fel raktam egy jóképü férfi fotóját meg mellé nagyon jó enzisztenciát leiró bemutatkozást hát fürdök a levelekbe és jót röhögök a sok buta libán akik írnak ?

 2. Tágan értelmezem a téma határait,de talán mégis belefér.
  Az érdekek és a társadalom, gyakorol egy kényszert, hogy a szexuális partnert, a társat, a párt mindenféle egyéb fontos gyakorlati és presztizs szempontok figyelembevételével is , válasszák az emberek, semmint mint a puszta érzékiség, az abból táplálkozó gyöngédség, szeretet és elköteleződés.
  Vannak nem kevesen, akik vagyoni, világnézeti ,szempontokhoz vagy műveltségi szinthez, hobbyhoz, érdeklődési körhöz kötik a választásukat.
  A szeretet pedig ami a legfontosabb összetartó erő egy párkapcsolatban , elsősorban a tetszésen, az érzéki kívánságon, a szexen , a gyöngédségen és az egyén eltökélt tudatosan vállalt döntésén épül fel.
  A többi szerintem puszta erőszakoskodás a természettel.
  Egy hús vér nőt szeretek, nem egy operarajongó Tolnai Világlexikont, akinek vagyonos és befolyásos a családja.
  A kutyájukat is nagyon tudják szeretni az emberek, pedig ott alig marad valami a fenti felsorolásból.
  Belátható, hogy a kellemesen együttöltött idő , mint fontos szempont, nem nélkülözhető.

 3. Istenem, de jót nevettem a poszton, remek humorral van felvezetve.
  Érdemben hozzászólva: nincs semmi baj az internetes társkeresessel, a régi újságrovatok helyett, nagyobb felületet biztosit, sokkal több emberhez jutsz igy el és jobb esélyel találod meg az igazit, mert a hirdetésed tovább fennmarad a régi tiszavirág életű, egyszeri hirdetések helyett.
  Anno, ha valaki nem látta az aznapi hirdetésedet, elmentetek egymás mellett ugymond, elkerültétek egymást.
  Manapság sokkal jobb ezen szempontból.

 4. Én netes társkeresővel találtam rá a feleségemre. Akkoriban kamionoztam, szóval más lehetőségem nemigen volt ismerkedésre. Volt, akivel csak leveleztünk, volt akit csak egy éjszakára elvittem panzióba, de az ember tudja, amikor rátalál arra, akivel le akarja élni az életét. Nekem nem volt sok rossz tapasztalatom ezen a platformon, de a hölgyek sokat panaszkodtak, hogy mennyi paraszt van fent.

 5. Nekem meg az tetszett valaha amikor beleírták a vègère hogy „Kalandorok kímèljenek ” mindig kívancsivá tett hogy ez mennyire hatott riasztóan a „kalandor”okra ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük